Fuuuuu az utolsó mondatig azt hittem komolyan írod Már teljesen megzavarodtam Kétszer néztem emg, hogy ki írta mielőtt eljutottam volna a végéig
Az a baj, hogy egyébként valahol ez komoly is. Csak szerintem Sarri ne bújjon ezek mögé, amikor a keretből Ruganit és Ramseyt alig-alig használja, Costa rendre csereként szerepel, Higuaín is epizódszereplő a mai meccset kivéve. Pedig láthatjuk, egy meccs pihenő milyen változást hozhat, Pjanic nélkül most nem herdálhattunk volna el kétgólos előnyt, Bentancur meg szenved elég erősen, mert rojtosra van játszatva.
Az egy dolog, hogy szarok vagyunk. De tényleg folyamatosan az ilyen faszsagokbol kapjuk a gólokat. Rohadt idegesítő. Vajon összejön egy hét alatt 2x kiszopni 2 gólos előnyből?
Na ezért nem lesz belőle soha elit regista, mezzalaként is rengeteget szopunk az ilyenekből - mellesleg Berardi ennél jobban nem is rúghatta volna - registaként ez még veszélyesebb.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Az egy dolog, hogy szarok vagyunk. De tényleg folyamatosan az ilyen faszsagokbol kapjuk a gólokat. Rohadt idegesítő. Vajon összejön egy hét alatt 2x kiszopni 2 gólos előnyből?
Matuidi egy kib@szott nyomorék. Kettő embert nem értek a történelem folyamán, hogyan lehetett VB-t nyert csapat kezdőembere. Őt és Khedirat. De jó hogy mindkettő itt rontja a levegőt.
Ez a Matuidi teljesítmény teljesen vérfagyasztó. A labdával továbbra is utalják egymást, ez nem újdonság, de most emellé úgy látom, hogy a Sasol tudatosan az ő oldalán futja szét a középpályánkat folyamatosan és a leghalványabb ötlete sincs, hogy miként akasszon meg egy-egy támadást. Azt hittem ez az erőssége, nem?
Betancur nagy kedvencem, de az elmúlt két meccsen egy egész szezonra való kreténséget összehozott a tizenhatosunk környékén. A harmadik gól előtt kétszer passzolt Sassuolo játékoshoz a tizenhatoson belül, plusz ott volt még az a pörgetés is, ami teljesen agyfasz kategória.
Folyamatosan ostoba egyéni, védekező harmadban történő labdaeladásokból kapjuk a gólokat.
Sajnos nagyon ostobák is a játékosok. Bentancur 3 ember között akar esernyőzni a 16-os előtt, majd rá 10 mp-re Berna szed össze pofazasert eltiltást érő sárgát.
Kb. 16 fős a a keretünk jelenleg a sérültek miatt, plusz Cuadrado eltiltott, a játékosok a folyamatos meccsterheléstől fáradnak, míg De Zerbi sok játékost tud használni. Chiellini és Sandro nemrég épültek fel, Ramsey még mindig nem százszázalékos. A Sassuolo fantasztikus csapat, elképesztő formában vannak, gyorsak a játékosaik. Legalábbis Sarri valami ilyesmit fog mondani. Ranieri óta nem volt ilyen kifogásgenerátor edzőnk.
Fuuuuu az utolsó mondatig azt hittem komolyan írod Már teljesen megzavarodtam Kétszer néztem emg, hogy ki írta mielőtt eljutottam volna a végéig
Azt áruljátok már el nekem hogy a gecibe lehet hogy egy Sassuolo így átrohan rajtunk???
Kb. 16 fős a a keretünk jelenleg a sérültek miatt, plusz Cuadrado eltiltott, a játékosok a folyamatos meccsterheléstől fáradnak, míg De Zerbi sok játékost tud használni. Chiellini és Sandro nemrég épültek fel, Ramsey még mindig nem százszázalékos. A Sassuolo fantasztikus csapat, elképesztő formában vannak, gyorsak a játékosaik. Legalábbis Sarri valami ilyesmit fog mondani. Ranieri óta nem volt ilyen kifogásgenerátor edzőnk.