NEkem eddig Puli az év embere. Az új taktikában kijönnek az erősségei, de a 3 védő miatt a gyengeségeinek nincs akkora hatása. És persze Danilo, akiről kiderült, hogy focista.
A középpályánk továbbra sem létezik.
Kulu milyen poszton játszik?
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Az elég cuki, hogy előrefelé az élete legszarabb formájában lévő Dybala és Berna a két lehetőség, a védelembe meg egy 18 éves román gyerek.
Amúgy Pirlo az ifi védőket sorsolással dönti el? A Spezia ellen De Winter(?) a Fradi ellen meg valami Riccio(?) nevű volt nevezve. Az "ismertebb" nevek hol vannak? Coccolo? Gozzi? Parodi?
Krisz Takaroggyon!!!
Kula Ramsey feladatkörrel? Vegülis Cuadrado bejátsza a teljes jobb oldalt. Izgi. Miért a hétvége egyik legjobb meccsét rakják délre? Most komolyan, a múlt heti Spezia-Juve is jobban passzolt volna oda
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-11-08, 11:55-kor.
Általában én is, de ma semmi dolgom, így jól fog esni pár sör ebéd után, ráadásul így Burmában is nézhetik és hátha vesznek Ronaldós mezt a rizsszedéshez.
Ha minden igaz akkor Immobile,Leiva és Strakosha nem kapott engedélyt a játékra (de majd kiderül).
Nálunk jól jönne már egy faszvillantás, hogy ne boruljunk totál apátiába.
Ugyanazt a kezdőt jósolják a lapok, csak a formáción vitatkoznak. Mindkettőben vannak igencsak gyenge pontok.
Mondjuk ezt a csapatot 4-3-3-ban is fel lehetne tenni és akkor (leszámítva, hogy Daniló lenne a balbekk) mindenki a posztján lenne.
Danilovat valahogy középen kéne tartani, a félelmetes Fradi ellen LBben elörántotta a tavalyi önmagát, illetve egy 4 védős felállásban Frabottaval a kezdőben lehetne pihentetni. A 442 szvsz a legoptimálisabb felállás rövid távon (a januári mercatoig) a keret szerkezetét és egészségi állapotát tekintve, viszont Kenő szélsőben és trequartistaban is elég meredek, egy jól játszó Chiesaval viszont sexy lenne, esetleg Kula jobbszélső, Szandi balszélső, Frabotta/Daniló balbunkó.
De igazából engem az se érdekel, ha 631ben állunk fel, csak legyen vége a kísérletezésnek és kezdjünk el konzisztensen az alapjátékunkon dolgozni.
Rühellem a vasárnap déli meccseket, különösen itt, ahol a vasárnap munkanap. Streamelhetem a meccset mobil dataról...
Általában én is, de ma semmi dolgom, így jól fog esni pár sör ebéd után, ráadásul így Burmában is nézhetik és hátha vesznek Ronaldós mezt a rizsszedéshez.
Ha minden igaz akkor Immobile,Leiva és Strakosha nem kapott engedélyt a játékra (de majd kiderül).
Nálunk jól jönne már egy faszvillantás, hogy ne boruljunk totál apátiába.
Ugyanazt a kezdőt jósolják a lapok, csak a formáción vitatkoznak. Mindkettőben vannak igencsak gyenge pontok.
Mondjuk ezt a csapatot 4-3-3-ban is fel lehetne tenni és akkor (leszámítva, hogy Daniló lenne a balbekk) mindenki a posztján lenne.
Krisz Takaroggyon!!!