Az a gond, hogy nem látom hogyan rúghatnánk gólt (az ilyen meccseket lehet távoli bombával vagy pontrúgás után megnyerni, de ezekben valami kibaszott gyengék vagyunk, szerintem a saját szögleteinkből több gólt kaptunk mint amennyit rúgtunk...). Van 1 felnőtt cserénk (az se támadó). Legyél zseni Pirlo.
Nincs valami stat, hogy mi vagyunk a legveszélytelenebbek szabadrúgásból a ligában és/vagy Európában? Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szabi hatékonyságot valaki alul tudta-e teljesíteni.
Szerintem ez stat nélkül is kijelenthető.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Nincs valami stat, hogy mi vagyunk a legveszélytelenebbek szabadrúgásból a ligában és/vagy Európában? Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szabi hatékonyságot valaki alul tudta-e teljesíteni.
Úriember biztosra nem fogad.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A sárga lapjaink is fergetegesek, igazi sunyi tuskó fetrengős ribanc csapat ez a Hellas
Mellesleg Faraoni ugyanazért a lószarért nem kapott sárgát, mint 2 perccel előtte De Ligt.
Pont erre gondoltam Csecsni letarolásakor, de előtte Kulutól egy hátulról mellberúgással akarták elvenni a labdát, csak ő nem játszotta el a hattyú halálát.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ramzi megint balfaszul kezdte a meccset, eddig az összes támadás rajta akadt meg (mármint a mi támadásaink), viszont a csapat többi része nem ilyen kezdőbuziként maszatol.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Kiváncsi lennék, hogy a dögevők hogy viselnék ha heteken keresztül nélkülözniük kellene Hakimit, skriniart, brozivicsot, martinezt...? kb ezeken a posztokon hiányoznak folyamatosan nálunk az emberek.
Ott tudnak valamit amit mi nem, évről évre nagyságrendekkel kevesebb a sérültjük. Ez azt egyet irigylem tőlük!
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Kiváncsi lennék, hogy a dögevők hogy viselnék ha heteken keresztül nélkülözniük kellene Hakimit, skriniart, brozivicsot, martinezt...? kb ezeken a posztokon hiányoznak folyamatosan nálunk az emberek.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
A Crotone ellen kellett volna nyomatni Dragusint, Bernátot meg Fagylaltot, a Hellas pont nem egy tartalékolós meccs, de azt a lehetőséget kihagytuk...
Kell is az izom a kpra, ebből a szempontból ül a rakkolós banda, viszont tartok egy kicsit attól, hogy az ötlet hiányozni fog a 16os előtt. Nem bánnám, ha Fagyi kapna 20-30 percet (erre persze csak 3-0 után lehet csak lehetőség). A Benő-Ramsey csere a 60. percben boritékolható.
A Crotone ellen kellett volna nyomatni Dragusint, Bernátot meg Fagylaltot, a Hellas pont nem egy tartalékolós meccs, de azt a lehetőséget kihagytuk...
Kell is az izom a kpra, ebből a szempontból ül a rakkolós banda, viszont tartok egy kicsit attól, hogy az ötlet hiányozni fog a 16os előtt. Nem bánnám, ha Fagyi kapna 20-30 percet (erre persze csak 3-0 után lehet csak lehetőség). A Benő-Ramsey csere a 60. percben boritékolható.