ha nem tudnám milyen meccs ez és nem lenne eredményjelző, akkor azt mondanám, hogy döntetlen és ez tökéletes mindkét csapatnak. Nulla az egész. Fejben teljesen szét vagyunk esve
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Ez a kenő-benta kpt feltenni már tényleg a dilettantizmus kategória. Mi volt a terv? Hogy jutunk el a kapuig? Kenő labda nélkül jó, majd Benta egyedül osztogatja a filléres passzokat? Vagy Berna kicselez három embert? Nem, majd Cuadrado csinál valamit, esetleg hátul picsánrúgjuk a labdát hátha belehibáznak.
Harcolunk a BL helyért, sorsdöntő meccs... Erre kijövünk és többet reklamálunk mint amennyit eddig az ellenfél térfelén birtokoljuk a labdát. Ez az fiúk, le a kalappal. Észnél vagyunk megint. Megnyerhetjük és remélem meg is nyerjük, de ez tragédia eddig.
Én arra számítok, hogy a két szuperligás lázadó egymás elleni meccse lesz szétfújva, hogy a legtöbb eltiltottjuk legyen a bajnokság végére, még azt sem lehet majd mondani,hogy nem ugyanúgy "tévedett" a spori a két fél kárára. Üldözésimániás-e vagyok?
Nem, ha én lennék a Figc elnöke én is így csinálnám
bombahoppa likes this post
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
[…] Egyébként 4-en is sárga veszélyben vannak a Milan elleni meccsre. A várható kezdőben mind a négyen ott vannak […]
Én arra számítok, hogy a két szuperligás lázadó egymás elleni meccse lesz szétfújva, hogy a legtöbb eltiltottjuk legyen a bajnokság végére, még azt sem lehet majd mondani,hogy nem ugyanúgy "tévedett" a spori a két fél kárára. Üldözésimániás-e vagyok?
Szerencsére már lehet menni megyei meccsre (és kocsmába) így nem kell néznem a lélektelen foshalom játékunkat! Egyébként 4-en is sárga veszélyben vannak a Milan elleni meccsre. A várható kezdőben mind a négyen ott vannak emelett Pirlo szavaiból nem nagyon tennék pénzt Morci és Kiéza játékára sem. Ja és Remzinek is megint fáj a puncija...
Az utolsó 5 meccs papíron legkönnyebbje jön, a Milan nyert, a Lazio nyerni fog, nem szabad pontot veszteni. Ha Pirloval ezt a meccset sem sikerül behúzni, akkor én a hátralévő négy meccset sem bíznám rá, és simán lehet, hogy Allegri azért is érkezett a héten Torinóba, hogy ha tényleg visszatér, akkor a kárelhárítás érdekében már ebben a szezonban bedobják.
Szerintem Buffon jelenléte a pályán pluszt hozhatna, de amúgy ez a 11 rendben lenne. Csak nyerjünk, engem nem érdekel, milyen hitvány játékkal tesszük, csak 3 pont legyen a vége. Jövő héten meg az amúgy szintén nem túl acélos formában lévő Milant kell megverni.