Nem irigyellek. Gondolom még Ferrari szurkoló is vagy és a vízilabdát is szereted
Nem szerencsére. Ennek a két szerencsétlen társaságnak szurkolok. De lassan el kell ismernem, hogy ehhez rövid az élet. Amúgy ha ma kikapunk akkor kibasznám Allegrit. Nekem elfogyott a türelmem.
Cuadradot már most le lehetne hozni. Az előző kontránál is ő adta el a labdát, most meg így alászaladni a labdának...az egészben az a szép, hogy előtte jól játszottunk. Viszont tanuljon meg a csapat hátrányban focizni, ezt a meccset mindenképpen meg kell fordítani.
Végülis jön a szezon legfontosabb meccse, a szar fizikai felkészítés miatt egy hűvösebb szellőtől 3 hetekre sérülnek le párosával a spílerek, Cuadrado és Bré akkor sem pihen, most hátha valamelyik a combjához kap. Az már csak ráadás, hogy Ken miatt a bal, Kenő miatt a jobb herénket szemünket szúrhatjuk ki.
Már leírtad, amire gondoltam. Értem én, kell a 3 pont, de azt Fagiolival és Gattival is el kellene érni. Ha Cuadrado jól játszana a szezonban, még meg is érteném, hogy ennyire ragaszkodik hozzá, de ő az egyik legrosszabb formában lévő játékosunk. A Salernitana elég jó eséllyel indul a meccsen, 9 emberrel játszunk. A jobb oldalunk: Cuadrado-McKennie-Kean, ettől előre fázom.
Úgy volt, hogy ezt a meccset élőben nézem meg, kíváncsi vagyok, miről maradok le.
Végülis jön a szezon legfontosabb meccse, a szar fizikai felkészítés miatt egy hűvösebb szellőtől 3 hetekre sérülnek le párosával a spílerek, Cuadrado és Bré akkor sem pihen, most hátha valamelyik a combjához kap. Az már csak ráadás, hogy Ken miatt a bal, Kenő miatt a jobb herénket szemünket szúrhatjuk ki.
Legalább Brét pihentethette volna.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
zetterberg40, CsT, Malloy and Matteo like this post
Nem tudom melyik a rosszabb, egy 433 Kennel vagy egy 442 Kenővel - kb ennyi lesz ma a kérdés szerintem.
4-4-2-nél nem valószínű, hogy Fagioli és Miretti is pályára léphet, ezért gondolnám, hogy egy 4-3-3 jobb lenne. Amúgy igen, sajnos alapvetően emberhátrányban fogjuk kezdeni a meccset, akár Kean, akár McKennie kezd.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A másik várható kezdő: Perin - De Sciglio, Gatti, Bonucci, Sandro - Miretti, Paredes, Fagioli - Kean, Vlahovic, Kostic.
Én remélem, hogy ez lesz, nagyon kíváncsi lennék Fagiolira, illetve nekem nem tetszett ez a Milik-Vlahovic duó, bár egy meccsből kár lenne kiindulni, pláne nem a PSG elleni találkozóból.
Nem tudom melyik a rosszabb, egy 433 Kennel vagy egy 442 Kenővel - kb ennyi lesz ma a kérdés szerintem.
A másik várható kezdő: Perin - De Sciglio, Gatti, Bonucci, Sandro - Miretti, Paredes, Fagioli - Kean, Vlahovic, Kostic.
Én remélem, hogy ez lesz, nagyon kíváncsi lennék Fagiolira, illetve nekem nem tetszett ez a Milik-Vlahovic duó, bár egy meccsből kár lenne kiindulni, pláne nem a PSG elleni találkozóból.
Matteo likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Illetve megint jött a jó játék\szar eredmény VS szar játék\jó eredmény dologgal. Valaki szólhatna neki, hogy olyan verzió is létezik, hogy jó játék/ jó eredmény!
Illetve van még egy (amit ő is alkalmaz több mint egy éve), a szar játék/szar eredmény.
Én már nem tudtam végigolvasni, annyira felbaszott. Elkezdte a magyarázkodást a sok sérültel (aminek a nagy részéért ki a felelős haho?).
Maxi már a sajt. tájon el tudja venni az ember kedvét a meccstől :
- Nehéz meccs lesz mert BL forduló után vagyunk
- Nehéz meccs lesz mert a Salernitana a legjobb csapat azok közül akik a kiesésért harcolnak.
- Nehéz meccs lesz mert jól igazoltak és jó edzőjük van.
Aztán nyomott valami elég demagóg dumát arról, hogyha más csapatoktól is kivennénk a Pogba,Di Maria szintű játékosokat akkor ők se lennének jobbak.
Illetve megint jött a jó játék\szar eredmény VS szar játék\jó eredmény dologgal. Valaki szólhatna neki, hogy olyan verzió is létezik, hogy jó játék/ jó eredmény!
Ami a keretet illeti: Csecs még mindig nincs (08.08-án jósoltak neki 20 napot, ha jól számolom holnap már a 34. napba lépünk ), Locatelli sem bevethető mivel fáradt (PSG ellen is az volt de azért játszattuk így most valszeg padon se lesz).
A kezdőből egy embert árult el: Paredest (gondolom ő jó fizikai állapotban van mivel még nem a mi stábunk készítette fel ), azt mondta lesz néhány változás, a firkászok Bremer, Danilo és Puli pihentetését tippelik illetve 2 csatáros 4-4-2-őt, mivel idén még azt nem játszottunk szerintem van rá esély.