Nyilván nem emiatt lett 2-2, de vajon most végre fogunk bírózni? Csak azért mondom, mert minden kínunk mellett (amiért leginkább Allegri és a stábja felelős), még a bírói kar is betol egy négerdákót a seggünkbe minden egyes meccsen.
Egyébként most majd a Monza ellen kapunk 3 kamutizit meg 2 lesgólt befújnak és el van intézve, aztán utána a Bologna ellen már vissza is ültetnek minket a faszra.
Tökéletes utolsó meccs Allegrinek, nulla játékkal a tizihez odaállítjuk csicskakapitányt, aki kihagyja de utána beveri, aztán a polák befejeli, leveszi a mezt úgy hogy van sárgája (darwin-díj) majd elveszik a gólt mert csicskakapitányt lesen van (egyébként ha jól tudom úgy szól a szabály, hogy ez akkor les ha 1. beleér a labdába, 2. a mozgásával zavarja a kapust, szerintem egyik sem állt fenn, de már mindegy).
Amit látni kell, hogy egy újonc csapat ellen hazai pályán sincs játékunk, gólt max egyéni villanásból tudunk szerezni és ezzel a teljesítménnyel még az első 4 is nagyon necces, szerintem ezt mi fotelszurkolók is látjuk, vajon Agnelli is?
Nekem ez most nagyon betette. Nálam optimistább szerintem nincs ezen a fórumon éa Allegrivel is türelmes vagyok voltam, de most kb leültetném Tüchelt a padra, a VBig meg ritiro lenne.
Allegri az isten Miliknek azért sikerült kiállíttatni magát, a VAR csekkolja a gólt, a két csapat összeverekszik, a VAR elveszi a gólt. Azért Bonucci megütötte a Ken/Kenő szintet.
Egyébként hajtunk azzal olyan nagy baj most nincs, csak azt kérdezném, hogy ha már tudatosan tufa játékot játszunk akkor miért nem hajtunk mindig így? Illetve miért nincs mindenki szétbaszva a szünetben ha nem?
Az a szomorú, hogy úgy játszunk, mint akiknek az első félidő után elég döntetlenre menteni a meccset. A szépítő gól után megint eggyel visszakapcsoltunk, és csak beadásokra apellálunk. Borzalmasan ötlettelen a játékunk, kidolgozott helyzetek sehol, a labdajáratás lassú, Di María, Pogba és Locatelli hiányában azt várja Allegri, hogy egyéni villanások döntik el a meccset?
Jobb lett volna, ha Párizsban beleszaladunk egy nagyobb pofonba.
Allegri 1 éve azt várja, hogy egyéni villanásokból szerezzünk gólt, mert támadójátékunk nincs. Nem az a nagy pofon ha párizsban kapunk egy 5-öst mert az egy topcsapat, hanem ez, hogy az újonc csapat győz itt és ezzel előttünk is lesz a tabellán...
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest