Gattinak örülök, a Loca-Kenő-Rabió kp kb adott volt Parádés sérülésével, Ken Csubakka, Milik tuti gerincre vágta Allegri lányát, más magyarázat nem létezhet.
Nyilván a továbbjutás esélytelen, de azért én kíváncsi vagyok hogy az utóbbi meccseken látott javulás mit ér egy normális ellenfél ellen.
De csak 22:30-tól csúsztatva Igazából jó megoldás, addig lehet élvezetes focit nézni a többi csatornán és ha addigra 3-0 akkor már nem kell szenvedni az odakapcsolással!
De csak 22:30-tól csúsztatva Igazából jó megoldás, addig lehet élvezetes focit nézni a többi csatornán és ha addigra 3-0 akkor már nem kell szenvedni az odakapcsolással!
Fogalmazzunk úgy hogy matematikailag is bebiztosíthatjuk a kiesést ma. Kíváncsi vagyok hogy ez esetben mi lesz a sorsa Maxinak, mit fog nyilatkozni az Elnök Úr.
aki akarja az AMC Mikron végig lehet szenvedni.
sport2 adja
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Maxi úgy kezdte a sajtótájékoztatót, hogy: Még nem estünk ki a BL-ből és MÉG NEM JUTOTTUNK BE AZ EL-be! Eddig olvastam el.
Meghasonlottam...szurkoljak,hogy csoda folytán valahogy maradjunk bent a BL-ben vagy jussunk be az EL-be....vagy inkabb essünk ki mindenhonnan a p.csába,hogy elzavarják ezt a balfácánt...
Fogalmazzunk úgy hogy matematikailag is bebiztosíthatjuk a kiesést ma. Kíváncsi vagyok hogy ez esetben mi lesz a sorsa Maxinak, mit fog nyilatkozni az Elnök Úr.
aki akarja az AMC Mikron végig lehet szenvedni.
Nem lesz gólvonal technológia mert gány a fika stadionja. Szóval a biztos vereséget majd rá lehet fogni arra.
Bennem a BL továbbjutás eleve fel sem merült, mikor olvastam, kiesés alatt a 4. helyet értettem, az a vicc, hogy úgy tök valid a kérdés
Ezzel a focival, 200€-s árakkal ennyien lesznek, én is kinn voltam Torinóban a meccs idején, de a Salaernitana meccs után úgy döntöttem nem nézem meg. Majd ha lesz csapatunk... Tudom Maxi kedvence az eredmény (bár ugye az se jön mostanában), de azért az emberek alapvetően szórakozni mennek ki egy meccsre, ha minden meccs után olyan érzése van az embernek, hogy egy ceruzát szurkaltak volna a szemébe, akkor előbb-utóbb nem megy ki.
Petike007, Malloy and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tuchel mindig megbolondul és kirugatja magát idegbajból, ha a menedzsment fölötte debil. Szerintem Torinoban is ez történne vele, néhány dimi-dumi után az öltönyös agytröszttel.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Since returning to coach Juventus, Max Allegri has 30 wins in 60 matches. 30Wins 15 Draws 15Losses 2 lost finals A total of 3 wins in 19 matches against ‘quality’ opposition: Ellenség 0/4 Roma 2/3 Chelsea 1/2 Milan 0/2 Atalanta 0/2 Napoli 0/2 Villarreal 0/2 PSG 0/1 Benfica 0/1
Ez így egyben leírva elég megdöbbentő. Pedig minden infó megvolt.
Since returning to coach Juventus, Max Allegri has 30 wins in 60 matches. 30Wins 15 Draws 15Losses 2 lost finals A total of 3 wins in 19 matches against ‘quality’ opposition: Ellenség 0/4 Roma 2/3 Chelsea 1/2 Milan 0/2 Atalanta 0/2 Napoli 0/2 Villarreal 0/2 PSG 0/1 Benfica 0/1
Ez így egyben leírva elég megdöbbentő. Pedig minden infó megvolt.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Jó kérdés, én vacillálok gondolatban De Zerbi és Tuchel között, hiába a német klasszis edző, és szinte biztosan sikeres lenne nálunk is, De Zerbi pedig erősen rizikós. Három éve olyan középpályásaink voltak, mint Pjanic (már leszállóágban), Bentancur, Khedira, Matuidi, Ramsey és Rabiot, így igazából Sarri többnyire nem támadó, kreatív focihoz alkalmas középpályásokkal akarta a Sarriballt megvalósítani. Viszont most sokkal több olyan játékos áll rendelkezésre, akikkel a De Zerbi által is alkalmazott pozíciós támadó futball hatékony lenne. Locatelli, Paredes, Rabiot, Miretti is jobb lenne, emellett kíváncsi lennék Fagiolira is, mire lenne képes egy kreatívabb csapatban.
Ezzel a kerettel bármit lehet játszani, nem is az a lényeg, hogy mit játszunk, hanem hogy visszaálljon a klub identitása (győzelem, grinta) és hogy normálisan fel legyen készítve a csapat fizikálisan és mentálisan. Tavaly az volt a baj, hogy egysíkú volt a keret és mellette még állandóan sérült is volt a fél csapat. Most a keret szerkezete kiegyenlített, kell nekik egy normális alapozás meg bármilyen koncepciójú játékrendszer, meg egy edző aki mentálisan helyre tudja rántani őket. Ha Allegri kitart az elvei és a stábja mellett akkor ő alkalmatlan erre a feladatra. Nyilván ha ezt mi látjuk akkor a top management is, ezért remélem ezt a kérdést már Allegrinek szegezték.
Mindenért felelősségre vonható Allegri, ő a vezetőedző, minden eredmény az ő eredménye, még akkor is ha a a fizikai felkészítést egy külön stábnak delegálta (mint mindenki).
Az egy dolog, hogy nincs tartása a csapatnak, szerintem ez a kisebbik probléma, mert a csapat legalább fele tud küzdeni, láttuk a Salernitana ellen. Az már sokkal súlyosabb, hogy fizikailag nem tud.
Conte soha nem fogja edzeni a csapatot, minden hidat felégetett maga után, plusz ott volt a tavalyelőtti összekurvaanyázódás a top menedzsmenttel a stadionban. Egyébként nem nagyon jön be nekünk ez a 2.0s edző téma (Trap, Lippi, Allegri), szerintem masfelé kéne nézelődni és ebből a szempontból Tüchel ideális lenne. Modern edző, szigorú, a csapatai fizikálisan mindig pengék voltak és gondolom a kirúgásának körülményei miatt van benne bizonyítási vágy. Sokba kerülne, meg Allegrit is fájdalmas lenne még 2.5 évig fizetni, de hát a másik opció még fájdalmasabb lenne...
Jó kérdés, én vacillálok gondolatban De Zerbi és Tuchel között, hiába a német klasszis edző, és szinte biztosan sikeres lenne nálunk is, De Zerbi pedig erősen rizikós. Három éve olyan középpályásaink voltak, mint Pjanic (már leszállóágban), Bentancur, Khedira, Matuidi, Ramsey és Rabiot, így igazából Sarri többnyire nem támadó, kreatív focihoz alkalmas középpályásokkal akarta a Sarriballt megvalósítani. Viszont most sokkal több olyan játékos áll rendelkezésre, akikkel a De Zerbi által is alkalmazott pozíciós támadó futball hatékony lenne. Locatelli, Paredes, Rabiot, Miretti is jobb lenne, emellett kíváncsi lennék Fagiolira is, mire lenne képes egy kreatívabb csapatban.
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Moggi szerint nem Allegri és nem a keret a probléma, hanem a kondi, mert miután elfogyott az energia akkor jönnek a problémák. Ha a sérültek felépülnek akkor jók leszünk, a válogatott szünet alatt meg felturbózhatjuk a kondit.
Hát én szkeptikus vagyok...
Én is.
Hacsak Moggi nem mentette le már a gyorshívás listájába megint a forródrótot. Arról meg ugye mégsem nyilatkozhat.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Moggi szerint nem Allegri és nem a keret a probléma, hanem a kondi, mert miután elfogyott az energia akkor jönnek a problémák. Ha a sérültek felépülnek akkor jók leszünk, a válogatott szünet alatt meg felturbózhatjuk a kondit.
Hát én szkeptikus vagyok...
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Mindenért felelősségre vonható Allegri, ő a vezetőedző, minden eredmény az ő eredménye, még akkor is ha a a fizikai felkészítést egy külön stábnak delegálta (mint mindenki).
Az egy dolog, hogy nincs tartása a csapatnak, szerintem ez a kisebbik probléma, mert a csapat legalább fele tud küzdeni, láttuk a Salernitana ellen. Az már sokkal súlyosabb, hogy fizikailag nem tud.
Conte soha nem fogja edzeni a csapatot, minden hidat felégetett maga után, plusz ott volt a tavalyelőtti összekurvaanyázódás a top menedzsmenttel a stadionban. Egyébként nem nagyon jön be nekünk ez a 2.0s edző téma (Trap, Lippi, Allegri), szerintem masfelé kéne nézelődni és ebből a szempontból Tüchel ideális lenne. Modern edző, szigorú, a csapatai fizikálisan mindig pengék voltak és gondolom a kirúgásának körülményei miatt van benne bizonyítási vágy. Sokba kerülne, meg Allegrit is fájdalmas lenne még 2.5 évig fizetni, de hát a másik opció még fájdalmasabb lenne...
laac likes this post
.... A másik pedig az, hogy mentálisan leeresztünk egy rossz történéstől. A Salernitana, a Fiorentina vagy a Benfica elleni első kapott góltól kezdve nem volt értékelhető támadójátékunk. Szóval valahol mégis hibás Allegri, mert a mentális erőért elsősorban ő felel.
Ez hiányzik belőlünk lassan évek óta. "A végén úgyis megnyerjük, bepasszírozunk egy gólt valahogy" mentalitás. Amit egy bizonyos grinta, vagy a "fino alla fine" hiánya okoz. Állunk a pad mellett mint a beszart óvodás, vagy toporzékolunk mint a hisztis óvodás. Pirlo is csak belebambult a meccsbe, ő a borkóstolást jobban élvezte. Sarri dettó. Karizma kell, mert most lófasz van.