A meccs előtt a menedzsment elment ebédelni Rui Costaval. Valamelyik szurker az utcán allegrioutolt és Arrivabene beszólt neki, hogy és akkor te fizeted az új edzőt? Ha más nem, a 4 éves szerződés meg a csiliárdos fizuja miatt nem lehet majd lecserélni.
Ha nem lesz BL16 vagy jövőre BL hely sem az sokkal nagyobb kiesés mint Allegri fizuja...
A meccs előtt a menedzsment elment ebédelni Rui Costaval. Valamelyik szurker az utcán allegrioutolt és Arrivabene beszólt neki, hogy és akkor te fizeted az új edzőt? Ha más nem, a 4 éves szerződés meg a csiliárdos fizuja miatt nem lehet majd lecserélni.
Meg kell vele egyezni, ha nem lehet, akkor menjen és eddze a next gén-t, vagy valami lány utánpótlás csapatot, csak megunja
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Az első 30 perc abszolút rendben volt, ott kellett volna egy másodikat lőni, lehetőségek is voltak. Utána feljött a Benfica, és láthatóan jobban bírják erővel. Nem tudom, Allegri a felkészülés során mennyire ment rá az erőnléti edzésekre, de leginkább semennyire, sokkal fittebbnek tűntek a portugálok. Danilo és Paredes nagyok jók, Milik megint jól szállt be. Miretti viszont nagyon gyenge lett a félidő végére, Vlahovic meg úgy egyébként az. Di María majd jön szerintem a második félidő második felére.
szerintem azért egy fokkal a szokásos buzizás felett vagyunk. Paredes nagyon extra és alapból nem is vagyunk rosszak. Bonucci, Megkeni és Cuadrado lóg ki lefele a csapatból. Ennyit nem bírunk el egyszerre sajnos.
Volt 3 kontránk, egyikből sem lett mégcsak rendes lövés sem.....
Másik probléma, hogy Mirettit tényleg le kéne hozni, de akkor Megkeni végigtolja a meccset.
Mirettit lekapnám félidőben, láthatóan megfogta az okozott tizije, most is két kézzel húzta vissza a luzitánt sárgával.
Hát eddig a szokásos, jó kezdés, gyors gól, buzizás, ellenfél gól.
szerintem azért egy fokkal a szokásos buzizás felett vagyunk. Paredes nagyon extra és alapból nem is vagyunk rosszak. Bonucci, Megkeni és Cuadrado lóg ki lefele a csapatból. Ennyit nem bírunk el egyszerre sajnos.
Volt 3 kontránk, egyikből sem lett mégcsak rendes lövés sem.....
Másik probléma, hogy Mirettit tényleg le kéne hozni, de akkor Megkeni végigtolja a meccset.
A Benfica kapuja előtt legalább 50 néző meg 4 játékos egyszerre rántotta fel a kezét reklamálni. Persze, lehet abszolút semmi nem volt, de még visszajátszva sem volt, nemhogy lassítva.