Kar edző cserében gondolkodni. Két okból sem: 1. Nettó 9 milla 2. 2024-ig.
De akkor még 2.5 évig nézzük hogy egyre lejjebb süllyed a csapattal? De Zerbi amúgy 2 millát keresett a Shaktarnál, nem hiszem hogy ne érné meg jobban, mintha Allegri összehoz egy 7. helyet.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Szeptember 14 van és a scudetto valamint a BL továbbjutás már elment.
Ez a Benfica ma lefocizott, nem csak játékban, fizikálisan is. Olyan volt mintha ők lennének a "nagy" csapat amely az erősebb bajnokságból jön.
Ha Maxinak egy kicsi vér is van a pöcsében, akkor lemond. De nyilván nem fog. Kíváncsi vagyok kibasszuk-e most vagy megvárjuk a Monza első győzelmét vasárnap...
Azt sem vágom, hogy ki lehetne az az edző aki egy ilyen mentálisan és fizikálisan lepukkant csapatot elvállal.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ezt a szezont Allegrivel nem lehet megfordítani és őszintén szólva azt sem tudom, ki lehet a megoldás. Zidanet hagyjuk, egyrészt nem opció, másrészt kurvára ruppótlanok vagyunk. Fásy Ádám Zaccheroni vállalná még?
Ha nem Zidane és nem valaki a Serie Aból akkor De Zerbi a szezon végéig aztán meglátjuk. Az a helyzet, hogy bárki akinek van egy koncepciója és hoz magával egy kompetens erőnleti stábot simán bajnok lehet ezzel a kerettel és talán még a BL is menthető (a PSG gondolom gyorsan lezsírozná a továbbjutást ezért odavissza elpicsázza a fikát mi Portoban győzünk, a zsifiket kötelező, aztán a végen a PSG felküldi a primaverat, mi meg nyerünk).
Ezt a szezont Allegrivel nem lehet megfordítani és őszintén szólva azt sem tudom, ki lehet a megoldás. Zidanet hagyjuk, egyrészt nem opció, másrészt kurvára ruppótlanok vagyunk. Fásy Ádám Zaccheroni vállalná még?
simoon likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Nyugalom, Allegri megmondta, 10 pont kell a továbbjutáshoz. Csak a Maccabit kell oda-vissza elkapni, Portugáliában szépen visszavágni, és a PSG ellen már jó lesz a döntetlen is.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Akkor ezzel kiestunk a Bl csoportból is. Tavaly csak nem nyertünk kupát. Idén már a csoportból való továbbjutás sem megy. A bajnokságot hagyjuk is. Szép idény lesz
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Allegri nem tud csapatot építeni, ennyi. A Cagliarinál gondolom jók voltak a meglepetés döntetlenek meg az 1-0k, aztán a Milannál ugyanezt a vergődést csinálta a míg hagyták, nálunk meg Conte összecsiszolt csapatába kellett néha belenyúlni, ami jól ment, ezért is hittük, hogy milyen jó csapatépítő, aztán amint kikoptak a Conte emberek mi is megindultunk lefele. A mostani csak ezt erősíti.
Épp Torinóban vagyok, akartam is a mai meccsre menni, de a hétvégi csoda után nem sok kedvem volt kiadni pénzt erre. A stadiontúrán legalább a csapat nem tud csalódás okozni