Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 21:20
CsT írta:
CSECS MEGINT!
AKKOR MEG VAGY INTVE!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 20:48
CSECS MEGINT!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 20:39
Csecst most kell eladni
Petike007, LeRoi10, Malloy and Nico like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 17:37
CsT írta:
Tényleg azok lettünk.
Ez így inkább helytálló szerintem
Bár Icardi azóta már nem boldog
Nico Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 16:15
CsT írta:
Akkor házat, autót toljuk fel fel Svájcra?
azért egy szerb-albánsvájci meccsen lehet félreteszik a személyes érzelmeket
bombahoppa and Juve1974 like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 15:37
CsT írta:
De egyébként egy jó befejezőcsatár idegenben is tud gólt lőni!
Én úgy olvastam, hogy Gudelj Jovics feleségét pattintotta meg és ők verekedtek össze!
Dzsudzsi ennél nagylelkűbb volt, ő egyenesen önszántából körbeadta anno a Zimányt.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 15:06
De egyébként egy jó befejezőcsatár idegenben is tud gólt lőni!
Én úgy olvastam, hogy Gudelj Jovics feleségét pattintotta meg és ők verekedtek össze!
_DREAM_ and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 14:37
Nico írta:
Mi lettünk az Ellenség...
Tényleg azok lettünk.
bombahoppa and Malloy like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 14:28
Krisz írta:
Az megvan hogy mekkora balhé megy a szerbeknél? Vlahovic valószínűleg ezért nem játszik.
Szóval Gudelj és Vlahovic megdugta Rajkovic feleségét, edzésen összeverekedtek, az edző távozik a VB után.
Mi lettünk az Ellenség... Viszont ez azt jelenti bármit meguszhatunk következmények nélkül
_DREAM_, Petike007 and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 14:24
Krisz írta:
Az megvan hogy mekkora balhé megy a szerbeknél? Vlahovic valószínűleg ezért nem játszik.
Szóval Gudelj és Vlahovic megdugta Rajkovic feleségét, edzésen összeverekedtek, az edző távozik a VB után.
Végre egy jó hír
_DREAM_ and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-30, 14:01
CsT, Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-28, 22:35
Sokat nem látok amúgy a VB-ből, és "szerencsére" mindig a rangadó utolsó meccsbe tudok belenézni, ami legtöbbször hihetetlenül unalmas. Ez a Portugália-Uruguay is altatónak tökéletes. Az uruk nálam a torna eddig legnagyobb negatív meglepetése, én őket meglepetéscsapatnak tippeltem volna...ami igaz is, de nem ebben a formában. Valverdet és Bentancurt sajnálom, mert annyira súlytalan volt a többi játékosuk. Nem értem, miért nem lehet Torreirat vagy Ugartet feltenni a védelem elé stabilitásnak, vagy miért kell ezt a semmilyen 3-5-2-t próbálgatni. A portugálok esélyesek a végső sikerre, ahogy 3-4 másik válogatottat is ki lehetne emelni, de ők nagyon egységesek. A spanyol csoportban Japán óriási ziccert hibázott, a németeknek megadta az esélyt, hogy Costa Rica bedarálásával továbbmehessenek. Persze előbb nyerniük kellene Flickéknek, de nekem nagyon tetszett a spanyolok elleni teljesítményük, akár még a végjátékban is lehet velük számolni. A spanyolok szintén jók, de lehet rajtuk fogást találni, lásd a tegnapi meccset. A belgák borzalmasan gyengék, azt sem bánnám, ha simán kiesnének, de ha tovább is mennek, akkor kiesnek a nyolcaddöntőben. Marokkónak kicsit szurkolok, kár, hogy nincs Fradi érdekeltsége a keretnek, de jól játszottak a balga belgák ellen, és na, a kicsik továbbjutásának drukkolok általában. A brazilok hozták a szükségeset, és megadták a szerbeknek a lehetőséget, hogy továbbjussanak a nyolcaddöntőbe...persze ilyen gyatra védekezés mellett ez esélytelen, és Svájc antifocija hatásos lehet ellenük.
Esélyesek: Anglia, Brazília, Portugália, Franciaország, de nem zárnám ki az argentin-német duó egyikének sikerét sem a két csapat borzalmas kezdése ellenére. A spanyolokon lehet fogást találni, így az esélyesek közül tulajdonképpen csak egyet húztam ki. A hollandok érdekesek, semmit nem mutattak eddig, de valószínűleg csoportelsők lesznek, és ha az argentinok nem lesznek csoportelsők, akkor igen jó esélyük van az elődöntőre, úgyhogy nem írnám le őket. Amúgy a színvonal elég gyengusz, csak néhány csapat játszik színvonalasan.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-27, 22:03
Örülök hogy nem estek ki a németek. Ez a mez valami embertelen király, elnéznék egy ilyet nálunk is vagy méginkább inverz színekkel.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-27, 21:29
Petike007 írta:
Mormota de szép gólt lőtt. Egy picit mindig szurkolok neki. A németek annyira rossz focit jatszanak nem kár értük ha kiesnek.
Nyugi, 24ben lejár a szerződése, lesz ő még Juventus játékos . Hanziflik meg nem hozta magával a kokszos emberét a valogatotba, nem is megy.
Malloy likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-27, 21:21
Mormota de szép gólt lőtt. Egy picit mindig szurkolok neki. A németek annyira rossz focit jatszanak nem kár értük ha kiesnek.
CsT and bombahoppa like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-27, 21:20
Morci:wub:
CsT and bombahoppa like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-27, 13:38
Luis Enrique on Ferran Torres: "If he celebrates with a 'pacifier' to signal a 'baby', I will send him to the stands and he will never set foot in a football stadium again in his life.."
A reminder that Ferran Torres is dating Luis Enrique's daughter.
Én ezen szakadok tegnap óta!
bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-27, 12:48
Alap női kérdés minden Vb-n:
“Messi argentin?? Ő nem a Barca-ban játszik??”
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 23:58
Érdekes ez a VB. Bár keveset látok belőle, de nem rosszabb, mint az oroszországi, a hangulat megvan a meccseken.
Az A-csoportban sajnálom, hogy Ecuador nem győzött Hollandia ellen, amit látok/olvasok, igen szimpatikus csapat benyomását keltik, és a hollandok mennek egy plusz kört, az angolok ellen kizúgnának. Az angolok behúzzák a csoportjukat félgőzzel, nekik a negyeddöntőnél fog kezdődni a VB. Az amik nem rosszak, de lehet, hogy kizúgnak Irán ellen, Queiroz betolja a buszt a kapujuk elé. Az argentinok eddig nagy csalódás, egyetlen félidőn keresztül játszottak jól, de drukkolni fogok nekik, mert nem akarom, hogy ez a semmilyen lengyel csapat továbbjusson. Nem értem, Scaloni miért kétfős középpályával nyomul De Paullal a fedélzeten, pláne, hogy zömében 4-3-3-mal nyomták végig a 36 meccses veretlenségi sorozatot. Lautaro is gyengén indult a VB-n, és nincs nekik egy kicsit erőteljesebb kilencesük, amivel eredményesebbek lennének. Mexikó eddig nulla, a szaúdiak viszont igen dicséretesen teljesítenek eddig. A franciák megint erősek, ráadásul a takony Mbappé brutál jól játszik. Viszont a csoportjuk kifejezetten gyenge, a dánok sincsenek jó passzban, a másik két csapat meg eleve nem erős.
A többi csoportról majd két forduló után értékelnék.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 21:36
Szegény Hegedűs Henriket másodszor húzza a faszára az XG mutatója!
Nico Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 15:06
Petike007 írta:
Csecs!!!!!
Szép védés volt, nagyon érzi ezeket. (egyébként lehet előbb ugrott el, de ezt nem nézték meg )
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 14:46
Csecs!!!!!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 11:11
bombahoppa írta:
Mit csinált a lelkem? Én nem láttam mert belealudtam...
Bedobás előtt megtörölte a kezét a fotós jelölő mezében
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 10:28
Krisz írta:
Kenő remekül vizsgázott türhőségből.
Mit csinált a lelkem? Én nem láttam mert belealudtam...
_________________ a televizenyős düggönypakli
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-26, 08:27
De egyébként sztem Meki most egészen jól játszott önmagához képest. Kár a kihagyott helyzetért, én az amcsiknak szurkoltam.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-25, 21:05
Kenő remekül vizsgázott türhőségből.
CsT likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-25, 19:40
LeRoi10 írta:
Most legalább megtudjuk mi történik, ha .... Ha így sem lesz bajnok a Milan akkor ez a kérdés végérvényesen le van zárva.
idén bajnokok lettek
Nico Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-25, 19:39
tjunior írta:
Sztojakovics nem Kostic kondiját kritizálta hanem hogy agyonjátszatuk a vb előtt. Erre meg én annyi kérdeznek: A szerb szövetség utalja Kostic fizetését?
elvileg ezt mondta: “The key is all in the second half, physically we were not able to impose ourselves. Brazil are too good not to take advantage of it. In the first half we were more solid, more united. “We must also consider the three key players who were not at the top, namely Vlahovic, Mitrovic and Kostic. However Brazil won deservedly, they dominated in the second half. “I’m sorry we didn’t have everyone at the top, it’s not a tactical issue, we have a few days to recover and to prepare for the decisive matches. Hopefully we can count on Kostic.”
egy nappal előtte meg ezt: That issue seems to have been resolved, but now his Juve teammate Kostic is carrying a knock. “The situation is satisfactory, only Kostic is in doubt for tomorrow’s game,” said coach Stojkovic in his press conference.
.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-25, 18:35
vektra írta:
Milyen kamu ez a VB!!! Muntari gólját MEGADTÁK!!!!!
Most legalább megtudjuk mi történik, ha .... Ha így sem lesz bajnok a Milan akkor ez a kérdés végérvényesen le van zárva.
vektra and bombahoppa like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-25, 17:52
Nico írta:
Sztojkovics, a szerb kapitány szépen lehuzta a játékosaink kondiját, valami tényleg nem stimmelt a felkészülésünkben... Alex Sándor mekkora kapufát lőtt, lehet ő is rájött, hogy nem fog senkitől új szerződést kapni, ha nem tesz valamit?
Sztojakovics nem Kostic kondiját kritizálta hanem hogy agyonjátszatuk a vb előtt. Erre meg én annyi kérdeznek: A szerb szövetség utalja Kostic fizetését?
Krisz, Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: قطر ٢٠٢٢ - az átkozott VB 2022-11-25, 15:44
Milyen kamu ez a VB!!! Muntari gólját MEGADTÁK!!!!!
CsT, Petike007, LeRoi10, bombahoppa and Nico like this post