Hát igen, Daniló itt jónak tűnik, de itt Gattival meg Alex Sandróval kell összehasonlítani nem Csellóval meg Barzamacival.
Ebben is bőven van edzői hatás, Delneri alatt Chiellini is rendszeresen rakás szerencsétlenségnek nézett ki és sokszor borzasztóan helyezkedett. Garantálom, hogy a jelen helyzetben is van egy allegris torzítás (és nem a mai meccsből kiindulva, hanem általánosságban).
CsT, bombahoppa and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Maxinak van valami furcsa fóbiája, ami abban teljesedik ki, hogy olyan posztokon játszat embereket amihez semmi skilljük nincs. Így lesz Locából regista (igazából mezei védekező kp), Chiesából csatár és bár Weaht és Cambiasót igazoltuk jobb szélre mégis Kenó kezd ott.
Igazából az volt a különbség a két csapat között, hogy a Sasol tudta mit akar játszani mi meg nem, amikor egyenlítettünk akkor jött a calma....mert ugye a 4. hely a cél, ahhoz idegenben jók az X-ek.
Sajnos tökmindegy, hogy Maxinak mennyi ideje van felkészülni ezzel a felfogással és mindenféle támadójáték nélkül a mai fociban szerintem nem lehet sikert elérni.
A legfájóbb, hogy még sok meccs ilyen kell ahhoz, hogy végre kibasszuk...
Ezt most adom, mondjuk szerintem Chiesanak kifejezetten jól áll ez a csatárposzt, főleg a sérülés utáni fizikumával.
Weah amúgy nekem kicsit kérdőjel, mert lehozza ezt a wingback posztot, de olyan Caceres feelingem van vele kapcsolatban, hogy mindenhol hoz egy vállalható vagy jó teljesítményt, de sehol se igazán kiemelkedő, nincs is igazán posztja. Egy echte RB/RWBt szívesebben látnék helyette. Kenő meg azt lehet kipipálja hogy fel le kell futni, de agya nincs és beadni nem tud. Cambiasot nyomatnám inkább mert szerintem neki a skilljei kiválóak csak fel kell építeni. Kpn meg lehet a keretben De Bruyne, Rodri, Modric is akkor is egy ilyen kalap szart játszanánk, mert Allegri egy nyomorék.
Hiányoznak a régi szép idők amikor önfeledten és tömören leFASSZSZOPÓZTUK!
Bevallom nekem már azok az idők is hiányoznak amikor sírtam felbasztam magam egy Juve vereség után.
Ez a csapat kurvára nem érint meg...Chiesa,Fagyi és alkalomadtán Vlaho az a három ember akire picit fel tud keményedni a faszom. De van egy rakás olyan játékosunk akitől konkrétan a hányinger kerülget: Csecs,Pogba,Kenő,Rabbi...stb.
Meg itt van Allegri aki az egyik kedvenc edzőmből egy totális bohóc lett a szememben a nulla támadójátékával, a játék lassításával és a merjünk kicsik lenni felfogásával, teszi mindezt a világ összes pénzéért két éve mindenféle eredmény nélkül.
Mellesleg a könyve még mindig várja, hogy írj egy foxpost automata címet!
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-09-23, 20:49-kor.
Matteo likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Védőket kellene venni amúgy nem kp-t. Hót szar az összes kivétel nélkül. Danilo a csk is egy csicska bohóc volt minden csapatában. Itt is csak itt Allegri szerelmes belé
Hát igen, Daniló itt jónak tűnik, de itt Gattival meg Alex Sandróval kell összehasonlítani nem Csellóval meg Barzamacival.
Malloy likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
" Kíváncsi vagyok mit fog mondani ez a rakás szerencsétlenség, de szégyen hogy 2 év alatt még nem mondott le."
A labda gömböc, a pad tömlőc, menne de maradna, nem az a három pont a fontos, úgyis elveszik a Pásztorok, 10 millió az havi több mimt nyolcszáz, jó volt a buli, csak sok volt a köcsög, lefeküdtünk volna, mert az kurva erős kép lett volna, de nem kellett szerencsére. A Lecce piros-sárga színeire oda kell figyelni, a fornite az nem az erőssége, de van színházjegye keddre, mert most szerencsére csak hétvégén kell dolgozni, nincsen béel, mert levonták a pontokat a menedzsment miatt, de ez nem rajta múlott, hanem a csapaton is. Inkább a csapaton.
Maxinak van valami furcsa fóbiája, ami abban teljesedik ki, hogy olyan posztokon játszat embereket amihez semmi skilljük nincs. Így lesz Locából regista (igazából mezei védekező kp), Chiesából csatár és bár Weaht és Cambiasót igazoltuk jobb szélre mégis Kenó kezd ott.
Igazából az volt a különbség a két csapat között, hogy a Sasol tudta mit akar játszani mi meg nem, amikor egyenlítettünk akkor jött a calma....mert ugye a 4. hely a cél, ahhoz idegenben jók az X-ek.
Sajnos tökmindegy, hogy Maxinak mennyi ideje van felkészülni ezzel a felfogással és mindenféle támadójáték nélkül a mai fociban szerintem nem lehet sikert elérni.
A legfájóbb, hogy még sok meccs ilyen kell ahhoz, hogy végre kibasszuk...
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-09-23, 20:28-kor.
Védőket kellene venni amúgy nem kp-t. Hót szar az összes kivétel nélkül. Danilo a csk is egy csicska bohóc volt minden csapatában. Itt is csak itt Allegri szerelmes belé
Kell venni védőt, de alapvetően ez a hármas nem rossz. Kell 4 kezdő szintű, ami most nincs.
Matteo likes this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Vétó
_________________ a televizenyős düggönypakli
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Gatti feltette a koronát a mai teljesítményére. Adidasnál szívesen látnák, amennyi labdát ma eladott életveszélyesen.
Elő lehet itt venni Gattit, meg Csecst de ha az egész csapat dekoncentrált az kurvára a nyomorult túlfizetett szar edzőnk sara. Miért van az hogy a válogatottban mindenki klasszisokkal jobb? Ez is biztos a virtuális csapatunk, meg Pogba doppingolása miatt van.
Előnyben tudunk kontrázni, vagy bejön vagy nem és ennyi, Csecs csicska öngólja után tudtam hogy max egy Bolognas végkifejletben lehet reménykedni, de ez a sima vereség volt a reális.
Fagyi tavaly a legjobb kpnk volt Rabiot után, erre elvétve játszik, mert belőle nem lehet iparost csinálni, mint Mirettiből. Közben De Zerbi Welbeckkel és Lallanával cidáltatja a PL mezőnyt. Kíváncsi vagyok mit fog mondani ez a rakás szerencsétlenség, de szégyen hogy 2 év alatt még nem mondott le.
Malloy and Matteo like this post
Malloy Segédedző
egyébként Gatti egész meccsen teljesen össze volt zavarodva, le kellett volna hozni, mondjuk ehhez egy edző is kéne... meg az hogy ne egy olyan játékosra építsük a védelmet, aki 2 havonta lesérül 45 napra, a maradék két hétben meg sz*r, így most bárkit be kellett volna küldeni az hónapok óta nem játszott tétmeccset vagy ifista...
Allegri lelkes. Ő megmondta hogy remegni kell a Sassoltól, meg hogy túlhypeolnak minket a médiában. Igazán fantasztikus, hogy milyen hatékonyan tudja ezt kezelni és mennyire koncentráltak a játékosok. Egy géniusz, szerintem emeljünk a fizetésén.
Ezen már nem lehet emelni...
Balocanak nem fújják be a szarját, nem tudja eldönteni hogy megrúgják vagy görcsöl a lába, aztán visszagurul a pályára szenvedni. Én erre simán sárgát adnék meccs után meg a parkolóban megrúgdostatnám Monteroval.
Balocanak nem fújják be a szarját, nem tudja eldönteni hogy megrúgják vagy görcsöl a lába, aztán visszagurul a pályára szenvedni. Én erre simán sárgát adnék meccs után meg a parkolóban megrúgdostatnám Monteroval.
Malloy Segédedző
Allegri lelkes. Ő megmondta hogy remegni kell a Sassoltól, meg hogy túlhypeolnak minket a médiában. Igazán fantasztikus, hogy milyen hatékonyan tudja ezt kezelni és mennyire koncentráltak a játékosok. Egy géniusz, szerintem emeljünk a fizetésén.
bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!