Pont Vlaho 1. góljáig láttam, amíg Tompánál álltam a sorban, de lehet holnap letöltöm és megnézem ami kimaradt.
Szerintem nem ez a nyomi Lóma lesz majd az igazi próbatétel, hanem 1 hónap múlva Afrika - ellenük akkor is szopni szoktunk ha botrányosan szarok, mi meg kiemelkedőek vagyunk. Október végén a merda után meg letisztul majd, hogy milyen célért is szurkolunk idén.
Addig is csók azoknak akik az utóbbi 2 évben a keretet köpködték, illetve úgy gondolták, hogy Allegrin kívül senki nem szerzett volna velük annyi pontot.
A lómának 1 pontja van, muszáj menniük mint az állat. Ráadásul itt lesz Szulé + Dybcsi akik majd jól be akarnak inteni nekünk hogy nem kellettek, nem lesz ez sétagalopp szerintem. De ne legyen igazam.
Nápolyban mindig mi vagyunk a vadász, ezzel nehéz vitatkozni.
Pont Vlaho 1. góljáig láttam, amíg Tompánál álltam a sorban, de lehet holnap letöltöm és megnézem ami kimaradt.
Szerintem nem ez a nyomi Lóma lesz majd az igazi próbatétel, hanem 1 hónap múlva Afrika - ellenük akkor is szopni szoktunk ha botrányosan szarok, mi meg kiemelkedőek vagyunk. Október végén a merda után meg letisztul majd, hogy milyen célért is szurkolunk idén.
Addig is csók azoknak akik az utóbbi 2 évben a keretet köpködték, illetve úgy gondolták, hogy Allegrin kívül senki nem szerzett volna velük annyi pontot.
Allegri egy olyan DelNeri lett akit Agnelli jobban kedvelt.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
sneco7, bombahoppa and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Nekem pl. az, hogy miért kételkedtem magamban, amikor Allegrit méltatták a vitapartnereim.
B+ egy egész blogot fűztünk fel az #allegrioutra, ami nem az érdemünk, de az igazunk.
még Allegrihez egy szösszenet: a mai kezdőből Cabal nem volt Juve játékos tavaly(meg DiGre, de ma munkanélküli volt), azaz egyelőre nem a jó mercato viszi a csapatot, hanem az edző, a koncepció, a tudatosság
Krisz, sneco7, bombahoppa, Malloy and Matteo like this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Hát ez eddig nagyon pöpec, van játék, van grinta, van rendszer, van eredmény. Kicsit túl szép is, hogy igaz legyen... Vasárnap jöhet az első komolyabb próba.
Hát ez eddig nagyon pöpec, van játék, van grinta, van rendszer, van eredmény. Kicsit túl szép is, hogy igaz legyen... Vasárnap jöhet az első komolyabb próba.
biztos lesznek hullámvölgyek, de ha így megyünk neki minden meccsnek, akkor nagy baj nem lehet
bombahoppa likes this post
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Savona játékában nem is a gólját emelném ki (bár ugye volt egy lesgólja is előtte), hanem hogy stabil volt a védelemben és jók voltak a felfutásai is, szinte hibamentesen hozta le ezt a meccset
Matteo likes this post