biztos, hogy megvárják az év végét (2 hét), 27.-én már szeretném a Grazie, Max-os képeket látni a hivatalos oldalon... ilyen szintű leolvadás szerintem nem volt még Delneriék idején se
Arra a kérdésre hogy mit hoz a jövő, azt válaszolta tegnap Maxi hogy 10-15 nap múlva kiderül. Nagyon várjuk.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
biztos, hogy megvárják az év végét (2 hét), 27.-én már szeretném a Grazie, Max-os képeket látni a hivatalos oldalon... ilyen szintű leolvadás szerintem nem volt még Delneriék idején se
Hát én is remélem, hogy nem augusztusban lesz új edzőnk, hanem csütörtök reggelre már be van ütemezve a Giuntoli-Allegri meeting.
Tudor kb annyi pontot szerzett a Lazioval (7 bajnoki), mint Allegri az Empoli óta. Gondolom szerdáig nem basszák ki, de utána már elméleti síkon sincs veszteni valónk, az lenne a poén, ha Motta már a Bologna-Juvera átülne hozzánk
Krisz Takaroggyon!!!
Tudor kb annyi pontot szerzett a Lazioval (7 bajnoki), mint Allegri az Empoli óta. Gondolom szerdáig nem basszák ki, de utána már elméleti síkon sincs veszteni valónk, az lenne a poén, ha Motta már a Bologna-Juvera átülne hozzánk
De Ketelaare egy löttyedt lófasz volt a Milanban, ami még mindig nem tudta teljesen eltakarítani/levetkőzni a #wearesorich szemétdombot. Egy szezon múlva meg 9 gól 6 gólpassz, vajon nálunk hogy fognak teljesíteni a most elásott játékosok ha egyszer rendet rakunk a projektben és lesz egy alkalmas edzőnk?
Először is kell egy játék rendszer mert Maxi alatt az nem volt. Aztán kell megnézni ki mit tud valójában. Miretti egy támadó csapatban egész pofás volt de nem védekező kp. Ahogy Géza sem szélső hátvéd vagy második csatár.
Maxi valami hasonló ámokfutást tolt a Silányos utso évében mindenkit össze-vissza pakolgatott mindenféle logika es egyéb véletlen sem zavarta.
De Ketelaare egy löttyedt lófasz volt a Milanban, ami még mindig nem tudta teljesen eltakarítani/levetkőzni a #wearesorich szemétdombot. Egy szezon múlva meg 9 gól 6 gólpassz, vajon nálunk hogy fognak teljesíteni a most elásott játékosok ha egyszer rendet rakunk a projektben és lesz egy alkalmas edzőnk?
A 2.félidő helyett a kövi kerékpáros túrámat kezdtem el tervezni, szerintem több sportértéke lesz mint amit ezek ma műveltek. Ilyenkor szokás levetetni a mezt.
Zamparini minden szezonban 3 bohócedzőt rotált, de nehezen tudom elképzelni, hogy Ballardini, Iachini meg Novellino ennél rosszabb lenne. Allegri 12 millájából mindhárom kijönne egy évtizedre.
A mi vezetőségünk (már ha van egyáltalán) az "anti-Zamparini". 3 éve asszisztálnak ehhez a szarhoz, nincs eredmény, nincs játék, nincs csapatépítés, nincs semmi...és mindezért a világ pénzét kifizetjük ennek az antifoci rajongónak. Máshol már levágott disznófejeket dobálnának a szurkolók vagy felgyújtanák a stadiont az ultrák. Itt meg szép csendben végig nézik ahogy elúszik a BL hely, mert ha a tökutolsó már kiesett Salerno Bét nem vered meg otthon akkor kit?
Elképesztő, hogy Allegriben tényleg semmi gerinc nincs, hogy lemondjon. Aki szerint ő bármire is megoldás, az egyértelműen fogyatékos. (Röhögnöm kell, amikor azt olvasom, hogy arra számít, hogy sorban állnak majd a csapatok az ajtaja előtt.) A férgek elleni meccs óta egy kieső csapat szintjén teljesítünk. Ranierit két meccsel a szezon vége előtt rúgtuk ki, és jó döntésnek bizonyult, most is ezt kellene tenni. Ez a futballterrorista simán képes a 6. helyig csúszni a csapattal
Krisz, Petike007, bombahoppa, Malloy, Joe111 and Nico like this post
Kapufák, idióta bíró, de ahogy az elején írtam ma nincsen mentség, nyerni kell(ett volna) akkor hajrá Atalanta, kapard ki nekünk, mert mi ki tudja mennyi pontot szerzünk még...
Ugyanannyi pontunk van, mint a Bolognanak, ugyanazon terhelés mellett. Van még aki azt mondja, hogy ezzel a kerettel ennyit lehet, vagy Motta >>>>> Allegri (de lehet Motta helyére helyettesíteni a fél mezőny edzőjét.
bombahoppa and Nico like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Pofátlan ez az ember, nem fog egy centről se lemondani és még ő lesz megsértődve, hogy megint ki lett rakva.
Lehet ADL-t utálni, de ő legkésőbb a szünetben kivágta volna allegrit....
Zamparini minden szezonban 3 bohócedzőt rotált, de nehezen tudom elképzelni, hogy Ballardini, Iachini meg Novellino ennél rosszabb lenne. Allegri 12 millájából mindhárom kijönne egy évtizedre.
Amúgy Guintoli helyében megkérdezném a meccs után Allegrit, hogy hajlandó-e lemondani a jövő évi fizetéséről. Amennyiben a válasz nem, azonnal kibasznám, és leültetném a helyére bárkit. Gondolom azért nem basztuk ki 10 meccsel ezelőtt mert arra számítunk, hogy szépen válunk el és nem kell neki kifizetni a következő 12.000.000€-t.
Pofátlan ez az ember, nem fog egy centről se lemondani és még ő lesz megsértődve, hogy megint ki lett rakva.
Lehet ADL-t utálni, de ő legkésőbb a szünetben kivágta volna allegrit....
Amúgy Guintoli helyében megkérdezném a meccs után Allegrit, hogy hajlandó-e lemondani a jövő évi fizetéséről. Amennyiben a válasz nem, azonnal kibasznám, és leültetném a helyére bárkit. Gondolom azért nem basztuk ki 10 meccsel ezelőtt mert arra számítunk, hogy szépen válunk el és nem kell neki kifizetni a következő 12.000.000€-t.