Ha már taktika nélkül mentünk neki a meccsnek akkor talán lehetett volna ez a kezdő egyből. Vagy a félelmetes Salernitana B ellen túl kockázatos lett volna ennyi gyengén védekező spílerrel játszani?
Bevallom én a kupadöntő miatt Bé csapatra számítottam. Abban mi a logika, hogy Chiesa és Ildi egyszerre "pihen", amikor együtt úgyse teszi fel őket Maxi? Abban sem tudom, hogy mi a logika, hogy egy valószínűleg 10 emberrel bekkelő csapat ellen 2 egydimenziós csatárral kezdünk..
Ildi elvileg nem százas, Chiesa meg gondolom pihen. Amúgy meg ez a meccs szvsz sokkal fontosabb, mint a kupadöntő. Ha ezt behúzzuk akkor megvan a BL, ha nem, akkor még ellómázhatjuk az egészet, a kupadöntőre meg egy bizonytalan BLlel mentálisan sokkal szarabb állapotban lennénk. Amit kéne most, hogy nekikesünk, mint tót az anyjának, fél óra alatt lezárjuk a meccset, félidőben meg betoljuk a fakót buzizni.
Bevallom én a kupadöntő miatt Bé csapatra számítottam. Abban mi a logika, hogy Chiesa és Ildi egyszerre "pihen", amikor együtt úgyse teszi fel őket Maxi? Abban sem tudom, hogy mi a logika, hogy egy valószínűleg 10 emberrel bekkelő csapat ellen 2 egydimenziós csatárral kezdünk..
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Keserves 1-0ra számítok, ezért Vlahovic verni fog egy mesterhármast és Ken megszerzi idei első gólját.
Amúgy a Sassuolo teljes kreténségbe süllyedt, a mai produkció után gondolom ki is esnek. Onnan nem lehet valakit kimenteni (Berardin kívül, mert őt el kéne kerülni)?
Én ezt a mait a szezonban először teljes sztoicizmussal kihagyom. Szerdán úgysem lesz választásom.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Keserves 1-0ra számítok, ezért Vlahovic verni fog egy mesterhármast és Ken megszerzi idei első gólját.
Amúgy a Sassuolo teljes kreténségbe süllyedt, a mai produkció után gondolom ki is esnek. Onnan nem lehet valakit kimenteni (Berardin kívül, mert őt el kéne kerülni)?