| Nyári sörmeccsek | |
|
+5juventute s4tch exchaby Krisz zetterberg40 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-08-01, 07:24 | |
| Az első félidő borzasztó volt, szerintem egymást követően két pontos passzt nem sikerült összehoznia a csapatnak. A másodikban a bekapott gól után javult a játék, Tevez ebben a szakaszban tetszett. Jól lépett vissza labdáért, volt 1-2 jó passza és lövése. Vele szemben Llorente keveset volt játékban, ha eljutott hozzá a labda, akkor meg eléggé suta volt, elpattogott tőle a bogyesz.
Marronében én még látom a jót, de idén több lehetőséget kéne már kapnia, hogy valóban kiderüljön, mire képes. Ha ez nem megoldható, akkor passzoljuk kölcsönbe, ahol állandó játéklehetőséget kap. | |
|
| |
juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-08-01, 06:10 | |
| - juventute írta:
- zetterberg40 írta:
- Nézi még rajtam kívül valaki a meccset?
Érthetetlen, hogy Isla, Marrone és De Ceglie mit keres még ebben a csapatban. Illetve érthető is lehet: - Isla addig marad amíg nem jön szélső. Az Ellenség kezdőbe szánja, dupla nyereség lenne nekünk odaküldeni. - Marrone "nagy tehetsége" még sokak fejében él, talán mint valami wishful thinking. Contééban is. Pedig hát látjuk, hogy mennyire súlytalan szegény. - De Ceglie meg...hát érte meg nem nagyon kapkodnak... Mindezt persze nem csak a mostani alapján, ez tendencia. (A mai alapján Asamoah és Llorente is kuka.) | |
|
| |
juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-08-01, 06:03 | |
| - zetterberg40 írta:
- Nézi még rajtam kívül valaki a meccset?
Érthetetlen, hogy Isla, Marrone és De Ceglie mit keres még ebben a csapatban. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-08-01, 05:09 | |
| Nézi még rajtam kívül valaki a meccset? | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-23, 21:58 | |
| Viszont a tizipárbajban egyetlen rúgót sem sikerült elbizonytalanítania.
Licht a nap embere: előbb összehoz egy tizit, majd kihagy egyet.
Nocerino panyenkázott szerencsétlenkedéséért viszont megérte elindítani a streamet. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-23, 21:19 | |
| Ha meg kell játszani a labdát, akkor Storari teljesen vakon van. Mire ezt leírtam, megfogta a tizit. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-23, 20:10 | |
| A Milan elleni kezdő:
Storari - Lichtsteiner, Ogbonna, Peluso - Isla, Padoin, Vidal, Asamoah, De Ceglie - Tévez, Llorente | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-18, 08:44 | |
| - zetterberg40 írta:
- Krisz írta:
- Motta nemtom mit keres itt (értelemszerűen Lichti volt a CB, Motta meg az RB), ráadásul a 2. félidőben is fent maradt. Mondjuk Matrinak ő adta a gólpasszt...
Én csak az első félidőt láttam, de akkor szerintem a megszokott 3-5-2 volt a felállás, amelyben Motta játszott Barza-pozícióban, míg Licht RWB-ben. Sanszos, hogy mire én belőttem a streamet már helyet cseréltek. CB-nek annyira nem tudom elképzelni, vagyis igen de mondjuk az izénél vagy a kukásoknál... Nekem az nagyon megmaradt, amikor az első évben Bonucci magyarázta neki, hogy mégis hogy a francba helyezkedjen, és asszem ez volt Bonucci első éve is, amikor ugyebár nem épp God módban játszott. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-17, 21:55 | |
| még az első félidőben poziciót cserélt lichti és motta, igy kerülhetett az a mafla a kapu elé _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-17, 21:33 | |
| - Krisz írta:
- Motta nemtom mit keres itt (értelemszerűen Lichti volt a CB, Motta meg az RB), ráadásul a 2. félidőben is fent maradt. Mondjuk Matrinak ő adta a gólpasszt...
Én csak az első félidőt láttam, de akkor szerintem a megszokott 3-5-2 volt a felállás, amelyben Motta játszott Barza-pozícióban, míg Licht RWB-ben. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-17, 20:44 | |
| és llorente milyen ügyes labdával _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2013-07-17, 18:19 | |
| - zetterberg40 írta:
- A kezdőt 3-5-2-s formációban írják, de ebből lehet idővel a nyár folyamán sokat emlegetett 4-3-3 vagy 3-3-4 is:
Storari - Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena - Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie - Tévez, Llorente Motta nemtom mit keres itt (értelemszerűen Lichti volt a CB, Motta meg az RB), ráadásul a 2. félidőben is fent maradt. Mondjuk Matrinak ő adta a gólpasszt... | |
|
| |
| Tárgy: Nyári sörmeccsek 2013-07-17, 16:53 | |
| Gondoltam legyen egy ilyen is, mivel pár perc múlva játssza a csapat öt nap kemény edzést követően az első sörmeccset.
A kezdőt 3-5-2-s formációban írják, de ebből lehet idővel a nyár folyamán sokat emlegetett 4-3-3 vagy 3-3-4 is: Storari - Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena - Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie - Tévez, Llorente
EDIT: http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.net/home2.html
Tévez gólja szép volt. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek | |
| |
|
| |
| Nyári sörmeccsek | |
|