Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Nyári sörmeccsek

Go down 
+5
juventute
s4tch
exchaby
Krisz
zetterberg40
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Nyári sörmeccsek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-08-01, 07:24

Az első félidő borzasztó volt, szerintem egymást követően két pontos passzt nem sikerült összehoznia a csapatnak. A másodikban a bekapott gól után javult a játék, Tevez ebben a szakaszban tetszett. Jól lépett vissza labdáért, volt 1-2 jó passza és lövése. Vele szemben Llorente keveset volt játékban, ha eljutott hozzá a labda, akkor meg eléggé suta volt, elpattogott tőle a bogyesz.

Marronében én még látom a jót, de idén több lehetőséget kéne már kapnia, hogy valóban kiderüljön, mire képes. Ha ez nem megoldható, akkor passzoljuk kölcsönbe, ahol állandó játéklehetőséget kap.
Vissza az elejére Go down
juventute
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-08-01, 06:10

juventute írta:
zetterberg40 írta:
Nézi még rajtam kívül valaki a meccset?

Érthetetlen, hogy Isla, Marrone és De Ceglie mit keres még ebben a csapatban.

Illetve érthető is lehet:

- Isla addig marad amíg nem jön szélső. Az Ellenség kezdőbe szánja, dupla nyereség lenne nekünk odaküldeni.
- Marrone "nagy tehetsége" még sokak fejében él, talán mint valami wishful thinking. Contééban is. Pedig hát látjuk, hogy mennyire súlytalan szegény.
- De Ceglie meg...hát érte meg nem nagyon kapkodnak...Smile

Mindezt persze nem csak a mostani alapján, ez tendencia.
(A mai alapján Asamoah és Llorente is kuka.)
juventute
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-08-01, 06:03

zetterberg40 írta:

Érthetetlen, hogy Isla, Marrone és De Ceglie mit keres még ebben a csapatban.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-08-01, 05:09

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-23, 21:58

Viszont a tizipárbajban egyetlen rúgót sem sikerült elbizonytalanítania.

Licht a nap embere: előbb összehoz egy tizit, majd kihagy egyet.

Nocerino panyenkázott szerencsétlenkedéséért viszont megérte elindítani a streamet.
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-23, 21:19

Ha meg kell játszani a labdát, akkor Storari teljesen vakon van.
Mire ezt leírtam, megfogta a tizit.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-23, 20:10

A Milan elleni kezdő:

Storari - Lichtsteiner, Ogbonna, Peluso - Isla, Padoin, Vidal, Asamoah, De Ceglie - Tévez, Llorente
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-18, 08:44

zetterberg40 írta:
Krisz írta:
Motta nemtom mit keres itt (értelemszerűen Lichti volt a CB, Motta meg az RB), ráadásul a 2. félidőben is fent maradt. Mondjuk Matrinak ő adta a gólpasszt...

Én csak az első félidőt láttam, de akkor szerintem a megszokott 3-5-2 volt a felállás, amelyben Motta játszott Barza-pozícióban, míg Licht RWB-ben.

Sanszos, hogy mire én belőttem a streamet már helyet cseréltek. CB-nek annyira nem tudom elképzelni, vagyis igen de mondjuk az izénél vagy a kukásoknál... Nekem az nagyon megmaradt, amikor az első évben Bonucci magyarázta neki, hogy mégis hogy a francba helyezkedjen, és asszem ez volt Bonucci első éve is, amikor ugyebár nem épp God módban játszott.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-17, 21:55

még az első félidőben poziciót cserélt lichti és motta, igy kerülhetett az a mafla a kapu elé Smile

Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-17, 21:33

Krisz írta:
Motta nemtom mit keres itt (értelemszerűen Lichti volt a CB, Motta meg az RB), ráadásul a 2. félidőben is fent maradt. Mondjuk Matrinak ő adta a gólpasszt...

Én csak az első félidőt láttam, de akkor szerintem a megszokott 3-5-2 volt a felállás, amelyben Motta játszott Barza-pozícióban, míg Licht RWB-ben.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-17, 20:44

és llorente milyen ügyes labdával Smile

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-17, 18:19

zetterberg40 írta:
A kezdőt 3-5-2-s formációban írják, de ebből lehet idővel a nyár folyamán sokat emlegetett 4-3-3 vagy 3-3-4 is:
Storari - Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena - Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie - Tévez, Llorente

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2013-07-17, 16:53

Gondoltam legyen egy ilyen is, mivel pár perc múlva játssza a csapat öt nap kemény edzést követően az első sörmeccset.

A kezdőt 3-5-2-s formációban írják, de ebből lehet idővel a nyár folyamán sokat emlegetett 4-3-3 vagy 3-3-4 is:
Storari - Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena - Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie - Tévez, Llorente

EDIT: http://www.rojadirecta.me/goto/faffostream.net/home2.html

Tévez gólja szép volt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime

Nyári sörmeccsek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Nyári sörmeccsek
» Sörmeccsek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: