Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Nörsfjaelland

Go down 
+37
spectator
ElMariachi
kilopo
juventute
baggiofan
Tuszek
.bb.
pietro10
vektra
HungarianMotorMouse
derervin
AndreasMatri
technoviking
tcs19
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
gyergyely
CsT
Caran
virracocha
_Tyler
daneeka
cortamelasombra
laac
andree10
simoon
balazs91
Juve=scudetto
Krisz
zetterberg40
benke_x
s4tch
DartagnanX
_benito
Regulus93
Admin
41 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
pietro10

Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:22

DartagnanX írta:
pietro10 írta:
Pepe véleményem szerint hiányzik mint egy falat kenyér. Egyrészt a 4-3-3 miatt. Másrészt irgalmatlan mennyit bír az ember.

Csakhogy nem játszott hónapok óta...

Az igaz. Viszont én inkább nézem a meccshiánnyal küzdő Pepét, mint Isla-t. Na nem mintha vele bajom lenne. Csak Pepe csak egy van és nálunk. Smile
Vissza az elejére Go down
baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:21

Keret holnapra:

1 Buffon, 2 Lucio, 3 Chiellini, 4 Caceres, 6 Pogba, 8 Marchisio, 9 Vucinic, 11 De Ceglie, 12 Giovinco, 15 Barzagli, 17 Bendtner, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 23 Vidal, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 27 Quagliarella, 30 Storari, 32 Matri, 33 Isla, 34 Rubinho, 39 Marrone
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:18

pietro10 írta:
Pepe véleményem szerint hiányzik mint egy falat kenyér. Egyrészt a 4-3-3 miatt. Másrészt irgalmatlan mennyit bír az ember.

Csakhogy nem játszott hónapok óta...

pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:14

Alessio ma: "......Sok az újoncunk idén a BL-ben, de nyerünk kell minden áron. De ne feledjük honnan indultunk."

Nagyon fontos és igaz a vége szerintem. Na persze ettől még nyerni kell mindenképp holnap a Dánok ellen.

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:10

Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:06

Az mindenképpen kulcsmomentum természetesen, hogy nincs normális csatárunk.

Viszont a csapat második vonalán lehet még erősíteni.
Kíváncsi vagyok, hogy Pepe játszik-e még idén.

baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 22:02

DartagnanX írta:
cortamelasombra írta:
Nagyon jó dolog lenne, csak nehogy a bajnoki cimet bukjuk rajta.
Tavaly amikor a Milánosoktól jött a beszólás hogy csak azért szarok mert kettős terhelés csak legyintettünk de asszem idén pontosan látszik mire gondoltak.
Le vagyunk pukkanva a heti 2 meccstől.
Ez a csapat még nem az amelyik BL elődöntő + os és bajnok is. Az majd a következő szezonba lesz majd.

Én nem legyintettem, viszont balfasz érv volt. Senki sem kötelezte őket, hogy a BL-ben induljanak. Ahogy minket sem. Smile
A keret még nem alkalmas erre, minőségében. Jövőre reméljük, tényleg alkalmas lesz a kettős terhelésre is.
És persze ne felejtsük el, hogy meg kell nyerni a bajnokságot. A bajnokságot jóval fontosabbnak tartom jelenleg, mint a BL-t.
Idén én is valamiért fontosabbnak tartom a bajnokságot.

A minőség dologra rátérve: nem sok hiányzik. A leginkább "kipurcant" csapatrész a középpálya. Én ezt szinte teljes mértékben a csatárokra fogom. Ha elöl jobb lenne a hatékonyság, lényegesen tehermentesítenék a középpályát. Kevesebbet kellene vállalni, kevesebbet kellene futni is, többet lehetne "pihenni" meccs alatt.
A helyzetek megvannak, csak nem lőjük be őket. 2 gólos vezetésnél kevesebbet kellene hozzátenni a középpályának a meccs képéhez. Így végig kell brusztolniuk az egész meccset.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 21:57

DartagnanX írta:

A bajnokságot jóval fontosabbnak tartom jelenleg, mint a BL-t.

Igen, ezzel maximálisan egyetértek. Scudettóból sosem elég.

A reálmargitot meg a barszát meg megbasszuk egy nyugis parmai idegenbeli és egy catania otthoni közt is bármikor. A BL túl van spirázva...

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 21:54

cortamelasombra írta:
Tavaly amikor a Milánosoktól jött a beszólás hogy csak azért szarok mert kettős terhelés csak legyintettünk de asszem idén pontosan látszik mire gondoltak.
Ez a csapat még nem az amelyik BL elődöntő + os és bajnok is. Az majd a következő szezonba lesz majd.

Én nem legyintettem, viszont balfasz érv volt. Senki sem kötelezte őket, hogy a BL-ben induljanak. Ahogy minket sem. Smile
A keret még nem alkalmas erre, minőségében. Jövőre reméljük, tényleg alkalmas lesz a kettős terhelésre is.
És persze ne felejtsük el, hogy meg kell nyerni a bajnokságot. A bajnokságot jóval fontosabbnak tartom jelenleg, mint a BL-t.

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 21:48

pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 21:45

Nagy dolog lenne bizony tovább jutni. Mert a Misterrel a fedélzeten bizony akár legvadabb álmaink is valóra válhatnak.

gyergyely

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 21:43

.bb. írta:
az jutott közben eszembe, hogy az idei BL szereplésünk kicsit olyan, mint tavaly a Dortmund-é. szegények egy remek bajnoki szezon után leszerepeltek a csoportban (utolsók lettek, úgy hogy az Olimpiakosz is megelőzte őket a csoportban), pedig a Bundásligát nagyon szép játékkal húzták be előtte. aztán bajnokok lettek még egyszer és az idei BL-ben már meglehetősen jól állnak. nyilván a felénél tartunk csak, de egy elég masszív csoportot vezetnek.

az idei év ez alapján nekünk is az ugródeszka, szokni kell az európai légkört. de ettől függetlenül azért jussunk tovább. Smile

Ugyan ezt akartam beírni valahová most a Real-Dortmund meccset nézve, hogy mennyi párhuzam van a Juventus és a német csapat között. Tökös, fanatikus edző, nem kifejezett sztárokból álló, de nagyon jó csapat, bajnokként jöttek, hosszú idő után törték meg a bayern egyeduralkodását, győzelemre törő, szép játékot mutatnak. ugyanakkor mi tovább fogunk jutni, szerintem elrakjuk az Újzélandot és a cselzit is itthon, a saktárt is csak a kevés néző miatt nem győztük le szerintem. És ha Conte visszatér, már idén nagy dolgok lehetnek, csak valaki kezdjen menő csatárjátékot mutatni, mert ez eddig elég nudli, azt leszámítva, hogy bennem fellobbant a láng Giovinco iránt, én látok benne fantáziát.
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 19:49

s4tch írta:
http://www.vecchiasignora.com/topic/239246-la-vostra-formazione-per-juventus-nordsjclland/page__mode__show

Az olaszok megszavaztatják a kezdőt. Érdekes az állás: 4-3-3 a preferált taktikai felállás, és a többség ezt a csapatot látná legszívesebben a pályán:
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Asamoah; Pogba, Pirlo, Marchisio; Isla, Bendtner, Quagliarella

kíváncsi lennék Isla teljesítményére, amikor sokkal támadóbb feladatot kell ellátnia, mint eddig wing-backként.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 19:44

Ha Alessio csatárpárról beszélt, akkor biztos hogy marad a 3-5-2. Asamoah is játszhatna középen (ő tudná pótolni Vidalt, meg ütközni és
labdát szerezni is tud). A bal oldalon talán Islát is meg lehetne próbálni vagy kisebb csapatok ellen akár Giacc-ot is mivel nem hinném, hogy
a Nordizé nagyon támadni akarna holnap. Matri a 3-5-2-ben elég halovány mivel ott azért vissza kell lépkednie és hát az összjáték nem igazán az erőssége.
juventute
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 19:40

Na sziasztok!Smile (remélem azért visszatér még a DK...)

Vucinic is bekerült a holnapi keretbe. Érdekes egyébként, hogy bár rengeteg meccs van, és fizikailag többen is nehezen bírják, gyakorlatilag ebben a szezonban is alig van sérült (kopp-kopp).
Én már tavaly is mondtam, hogy ez nem a szerencsén, hanem Conte és stábja munkáján múlik...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 19:27

Pogba kisebb sérüléssel bajlódik, délután azt írták, nem csak Conte szándékán, hanem az állapotán is múlik a játéka.
http://bianconeri.taccs.hu
AndreasMatri

AndreasMatri

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 18:55

Remélem a srácok gurítanak minimum egy ötöst.
Pogba szerintem jó formában van,ez a Vidal-Pogba-Marci trió erősnek tűnik,de én speciel Vidal helyett visszaraknám Pirlot,(remélem)nem lesz egy olyan megterhelő meccs ez a mai,hogy elfáradjon.
vektra írta:
Szerintem érdemes lenne kipróbálni a következő 4-3-3-at: Buffon-Lichtsteiner-Barzagli(Bonucci)-Chiellini-Asamoah-Vidal-Pogba-Marchisio-Pepe(Isla)-Matri(Bendtner)-Giovinco(Q).

Ha Lichtinek és Asanak ha kevesebbet kell támadni sokkal jobb teljesítményre lennének képesek, és talán nem fáradnának el teljesen a meccsek végére.
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 18:40

Szerintem érdemes lenne kipróbálni a következő 4-3-3-at: Buffon-Lichtsteiner-Barzagli(Bonucci)-Chiellini-Asamoah-Vidal-Pogba-Marchisio-Pepe(Isla)-Matri(Bendtner)-Giovinco(Q).

Ha Lichtinek és Asanak ha kevesebbet kell támadni sokkal jobb teljesítményre lennének képesek, és talán nem fáradnának el teljesen a meccsek végére.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 17:27

Én megadnám Bendtnernek az esélyt hogy 'hazai' csapat ellen guritsa az elsőt.
Aztán ha nem jön be a dolog szünetbe lehet hozni Q-t.
Sajna úgy érzem h neki a 90 perc még mindig sok...

baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 17:24

s4tch írta:
A kezdőcsapattal kapcsolatos eddigi találgatásokat élből felrúgja Alessio mai nyilatkozata: Matri kezdeni fog, Q vagy Gio lesz a párja.

Legyen Q, most jók lesznek mindketten, érzem.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 16:57

http://www.vecchiasignora.com/topic/239246-la-vostra-formazione-per-juventus-nordsjclland/page__mode__show

Az olaszok megszavaztatják a kezdőt. Érdekes az állás: 4-3-3 a preferált taktikai felállás, és a többség ezt a csapatot látná legszívesebben a pályán:
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Asamoah; Pogba, Pirlo, Marchisio; Isla, Bendtner, Quagliarella

Szerintem is lehetne 4-3-3-ra váltani, Forrestben nem lennék biztos, a középpálya tökéletes, a tridente viszont Giovinco nélkül fura. Nálam alighanem Pepe, Matri, Gio játszana. Ez azért is vállalható, mert egy Chiellini-Pepe cserével vissza lehet állni 3-5-2-re, ha nem működik a 4-3-3.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 15:56

A kezdőcsapattal kapcsolatos eddigi találgatásokat élből felrúgja Alessio mai nyilatkozata: Matri kezdeni fog, Q vagy Gio lesz a párja.
daneeka

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 15:17

cortamelasombra írta:
daneeka írta:
Szerintem 3adiknak kéne lenni a csoportban. Így meglehetne a visszavágás az izének.

Áh mire odáig eljutunk hogy összekerüljünk őket már oda vissza gerincre vágta valaki aki a következő állitások valamelyikét teljesiti
a) náluk összeszokottabb és jobban koncentráló ukrán csapat
b) egy fiatal hajtós mondjuk svájci gárda
c) bármelyik spanyol középcsapat
d) bárki aki engedi Cassanot lőni
e) aki tud 2 meccsen legalább 2 gólt rugni és nem taperolja Milito mezét

f) Iuliano szabálytalanságáért nem kapnak tizit
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 15:12

daneeka írta:
Szerintem 3adiknak kéne lenni a csoportban. Így meglehetne a visszavágás az izének.

Áh mire odáig eljutunk hogy összekerüljünk őket már oda vissza gerincre vágta valaki aki a következő állitások valamelyikét teljesiti
a) náluk összeszokottabb és jobban koncentráló ukrán csapat
b) egy fiatal hajtós mondjuk svájci gárda
c) bármelyik spanyol középcsapat
d) bárki aki engedi Cassanot lőni
e) aki tud 2 meccsen legalább 2 gólt rugni és nem taperolja Milito mezét

daneeka

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 15:07

Tuszek

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 14:36

Ha az segít a jövő évi 2. kalapos BL kiemelésünkhöz, hogy az EL-ben döntőt játsszunk akkor muszáj komolyan venni.
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 14:35

az jutott közben eszembe, hogy az idei BL szereplésünk kicsit olyan, mint tavaly a Dortmund-é. szegények egy remek bajnoki szezon után leszerepeltek a csoportban (utolsók lettek, úgy hogy az Olimpiakosz is megelőzte őket a csoportban), pedig a Bundásligát nagyon szép játékkal húzták be előtte. aztán bajnokok lettek még egyszer és az idei BL-ben már meglehetősen jól állnak. nyilván a felénél tartunk csak, de egy elég masszív csoportot vezetnek.

az idei év ez alapján nekünk is az ugródeszka, szokni kell az európai légkört. de ettől függetlenül azért jussunk tovább. Smile
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 14:29

cortamelasombra írta:

Nem is tudom mi lenne jobb, ha kiesnénk a bús picsába vagy végre újra BL egyenes kiesésbe látni a Juvét...csak akkor meg a bajnoki cim lehet az ára.
Remélem a mai meccsen olyan eredmény lesz hogy ez a dilemma továbbra is fentmaradjon.

szerintem egyértelmű, hogy tovább kellene jutni, legalábbis ennek kellene drukkolni. a keretünk úgyis nekünk a legmélyebb a bajnokságban, sokkal kevésbé kell félnünk, mint másoknak, gyakorlatilag minden posztra van két emberünk. más kérdés, hogy ez azért van-e, mert sokkal szarabb formában van az első sor és ezért került egy súlycsoportba a másodikkal. Smile pl. Lichtsteinerre az idei szezonban nem feltétlenül mondanám, hogy jobb, mint Caceres és ez inkább a svájci kritikája, de ettől függetlenül elég erős a padunk is, bírni kell a bajnokságban. mások is fognak itt botlani rendesen.

a BL szereplés pedig szerintem presztízs (meg persze pénzbeli) kérdés is, illik tovább jutni egy olyan hagyományokat őrző és jellemzően erős csapatnak Europában, mint a mienk. valamikor fel kell vennünk újra ezt a fonalat és megmutatnunk a nemzetközi színtéren is, hogy erősek vagyunk.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 14:28

Agnelli azt nyilatkozta hétvégén, hogy a BL-ben a minimum elvárás az EL-be kerülés. Kéne ma egy iksz... bounce pig albino silent

Cukik ezek a szmájlik. Ez lesz a kedvencem: rendeer
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 14:25

Igen? egybefolynak a napok.... :DD

pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime2012-11-06, 14:21

cortamelasombra írta:

Bevallom a legutóbbi meccset nem tudtam megnézni de nem is törtem össze magam miatta, gondoltam lazán guritunk nekik egy 4est, meg majd ők formába hozzák Mátrit ahogy a Cselszki is 2 napra hőssé tette Q-t....
Naa hát ahogy hallottam rohadtul nem igy lett.

Szóval a mai meccstől én már előre fázok, de nemcsak ettől hanem a hátralévő csoportmeccsektől is. Nem is tudom mi lenne jobb, ha kiesnénk a bús picsába vagy végre újra BL egyenes kiesésbe látni a Juvét...csak akkor meg a bajnoki cim lehet az ára.
Remélem a mai meccsen olyan eredmény lesz hogy ez a dilemma továbbra is fentmaradjon.

Holnap lesz a meccs. Smile Szerintem nem kérdés, hogy tovább kell lépni. Az még nem menne a bajnokság rovására szerintem. Plussz az EL-ben is lehetne koeff pontokat gyűjteni, hogy kalapot lépjünk. Bár mondjuk én az EL-ért nem kockáztatnám a bajnokságot. Egy BL elődöntőért már szívesebben nézném, hogy szoros a bajnokság.

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 5 I_icon_minitime

Juventus - Nörsfjaelland
Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Dinamo Zagabria vs Juventus Juventus 2016.09.27. 20:45 - Sport 2
» PSG - Juventus 2022.09.06 21:00
» Juventus - Ellenség
» Juventus-Palermo M.O.S.T.
» Juventus - Chelsea

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: