Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Nörsfjaelland | |
|
+37spectator ElMariachi kilopo juventute baggiofan Tuszek .bb. pietro10 vektra HungarianMotorMouse derervin AndreasMatri technoviking tcs19 juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 gyergyely CsT Caran virracocha _Tyler daneeka cortamelasombra laac andree10 simoon balazs91 Juve=scudetto Krisz zetterberg40 benke_x s4tch DartagnanX _benito Regulus93 Admin 41 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Caran
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 17:15 | |
| Üdv! A sportmoderációs topicból engem is kivágtam, mondjuk rejtély, hogy miért. Na mindegy. Forza! | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 17:03 | |
| - zetterberg40 írta:
- Mondjuk azt nem tudom, ki vitázott kivel, mármint ami kiváltotta ezt az egészet.
szerintem a moderátor egyszerűen lusta a trollokkal foglalkozni az meg egyenesen felháborító, hogy _Tyler-t meg engem hogyan vágott ki ez az arrogáns pöcs |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 16:54 | |
| - Krisz írta:
- Egyébként az indexes topicot akkor most véglegesen eltávolították?
Talán nem, csak egy hónapra. Mondjuk azt nem tudom, ki vitázott kivel, mármint ami kiváltotta ezt az egészet. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 16:37 | |
| - _Tyler írta:
- engem azért vágtak ki a moderációs topicból, mert mkiután szóltam, hogy ideje lenne a trollokat kirakni a Juve topicból, G666 elküldött a kurva anyámba. az anyázó maradhatott, én nem. ez a maribor nevű moderátor egy beteg lelkű értelmi fogyatékos
őt lehet útálni: https://www.facebook.com/#!/tibor.balazs.161?fref=ts |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 16:09 | |
| football-italia.net/26936/serie-team-week-11
Arturo Vidal [Juventus]
Apart from his debatable goal he was a constant menace throughout keeping real pressure on Ellenség’s defence, particularly early on. He could have scored a hat-trick, if not for Handanovic’s excellence and a smart interception by Juan. Superb.
Nem tudom milyen meccset néztek ezek...
Egyébként az indexes topicot akkor most véglegesen eltávolították? | |
| | | Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 15:55 | |
| - laac írta:
- Régen volt köpködő nevű topic dk-ban ott inkább Fradi-ute csörték mentek,engem is kikúkrtak onnan!Lehet kellett volna egy ilyen topic JUVE-sinter párosnak is!
Tényleg van olyan, hogy izé-szurkoló Magyarországon? Tehát nem egy, hanem többen, akik ráadásul még írni is tudnak? Na, ezt tényleg nem hittem volna. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 15:25 | |
| Régen volt köpködő nevű topic dk-ban ott inkább Fradi-ute csörték mentek,engem is kikúkrtak onnan!Lehet kellett volna egy ilyen topic JUVE-sinter párosnak is! | |
| | | virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 15:20 | |
| | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 15:19 | |
| - jackie_d írta:
- daneeka írta:
- Avassatok már be, hogy mi történt a DK-val! Már a Serie A topikot sem találom.
volt némi anyázás a juve/izé fórumokon, a moderátor törölgetett, aztán meghülyült és mindhárom nagy olasz topiokot törölte azóta isteni hatalmával élvezkedik
fura, én nem éreztem annyira vészesnek, ennél sokkal durvább periódusok is voltak... engem azért vágtak ki a moderációs topicból, mert mkiután szóltam, hogy ideje lenne a trollokat kirakni a Juve topicból, G666 elküldött a kurva anyámba. az anyázó maradhatott, én nem. ez a maribor nevű moderátor egy beteg lelkű értelmi fogyatékos | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 15:16 | |
| - daneeka írta:
- Avassatok már be, hogy mi történt a DK-val! Már a Serie A topikot sem találom.
volt némi anyázás a juve/izé fórumokon, a moderátor törölgetett, aztán meghülyült és mindhárom nagy olasz topiokot törölte azóta isteni hatalmával élvezkedik fura, én nem éreztem annyira vészesnek, ennél sokkal durvább periódusok is voltak... |
| | | daneeka
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 15:07 | |
| Avassatok már be, hogy mi történt a DK-val! Már a Serie A topikot sem találom. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:58 | |
| - s4tch írta:
- jackie_d írta:
- üdv mindenkinek, akit szintén kibasztak az indexről
Szia, csak téged basztak ki. akkor csak simán üdv mindenkinek a moderátor egy pöcs, nem is csináltam/mondtam semmi durvát |
| | | daneeka
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:48 | |
| Hello mindenkinek!
Forza Juve! | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:44 | |
| mire elküldte az előző posztot már kék lett az oldal feketéből. jólvan látom dolgoztok | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:43 | |
| igazából nem is rossz ez a váltás, az indexes nickem már rég elhagytam, újat csinálni meg azért lusta voltam. index fórumon úgyis mindenki okosabb az embernél asszem ezt mindenki korán megtanulja | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:37 | |
| - jackie_d írta:
- üdv mindenkinek, akit szintén kibasztak az indexről
Szia, csak téged basztak ki. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:33 | |
| Üdv!A kocsmával mi lett,lemaradtam??? | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:30 | |
| üdv mindenkinek, akit szintén kibasztak az indexről |
| | | _benito
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 14:22 | |
| - benke_x írta:
- sziasztok itt az új fórumon!
Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...
a heterókat automatikus szűrjük, természetesen. | |
| | | andree10
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:54 | |
| Üdvözletem! A skint majd jó lenne valami világosabbra cserélni, mert így beleég a retinámba a fekete alapon fehér szöveg. Amúgy sima 4-0 ide. Gólszerzők: Chiellini, Barzagli, Bonucci, Buffon. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:37 | |
| - s4tch írta:
- Olyan szép fekete ez a fórum, nem folyik ki a szemem, mint az indexen.
Tegnap Vinovóban Conte leordította a csapat arcát, mondván, éhesebbek voltak, mint mi, és a Juve nem hajolhat meg senki előtt. A tavaszi motivációs beszéd után jött egy agyonnyert iksz a Genoa ellen, utána pedig a sorra nyert meccsek; kíváncsi vagyok, egy fizikailag leharcolt keretnek mit számít egy hasonló stand-up. Conte az isten (bár hamarabb is ordibálhatott volna, látszott h megy ki a lendület a csapatból) | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:34 | |
| remélem hamar megszépül ez a felület | |
| | | balazs91
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:29 | |
| - s4tch írta:
- Olyan szép fekete ez a fórum, nem folyik ki a szemem, mint az indexen.
Tegnap Vinovóban Conte leordította a csapat arcát, mondván, éhesebbek voltak, mint mi, és a Juve nem hajolhat meg senki előtt. A tavaszi motivációs beszéd után jött egy agyonnyert iksz a Genoa ellen, utána pedig a sorra nyert meccsek; kíváncsi vagyok, egy fizikailag leharcolt keretnek mit számít egy hasonló stand-up. igen, én is azt remélem, hogy Conte most rendesen beizzítja a saller-gépet, mert rossz volt látni a csapatot, ez nem volt jellemzö a közelmúltban. Tavasszal nagyon nagyot alakítottak nyomás alatt, remélem most is ez következik. A dánokat földbe kell döngölni, semmi kétség, csak úgy önbizalom-növelés miatt. Utána meg jöhetnek a többiek... Bendtnert sajnálom kicsit, nagyon Eliás eddig a karrierje a Juvénál... nem véletlen, hogy megint felmerült a "kit vegyünk az átigazolási idöszakban"-kérdés, akkor viszont nem volt értelme kiadni érte semennyit sem. (Amúgy nem azért nem használok hosszú ö-t ü-t stb, mert szarok a nyelvtanra, csak külföldi a billentyüzetem és az nincs rajta. Amúgy 21 éves vagyok, megszállott Juvés, és hetero... sorry vagyok srácok ) | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:20 | |
| Egy macedón bíró fogja fújni a meccset, lehet, hogy Vucsinak pályán kéne lennie. Mi a macedónok nemzeti itala? Esetleg vihetne fel belőle egy butykossal a pályára, leitathatná és elcsábíthatná a gólbírókat, ilyenek. Egyébként tényleg pihennie kellene 1-2 hetet, padlón van Vidallal, Forresttel együtt.
Fontos meccs, fontosabb, mint a hétvégi volt. Én inkább az Inter ellenit adtam volna fel, játszhatott volna egy Storari - Isla, Lucio, Caceres, DC - Pogba, Marrone, Giak - Pepe, Matri, Q csapat, 3:1-re ők is ki tudtak volna kapni. (Egyébként nem rossz a cseresorunk.) Nagy rotációra, gyökeres változásra nem számítok, kínlódva verjük a dánokat, ha egyáltalán összejön. | |
| | | Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:17 | |
| Üdvözlet mindenkinek! Először is szeretném megköszönni minden blogírónak a színvonalas blogot, jó olvasni a postokat, tényleg olyan társaság jött össze, hogy le a kalappal! komoly elemzések, komolytalan megjegyzések megfelelő arányban, nagyon jó írói vénával! Remélem itt is hasonlóan magas lesz a nívó Jelenleg még egy kicsit borúlátó vagyok a jövővel kapcsolatban, de már jobb a helyzet, mint szombat este. Nagyon nehezen dolgoztam fel a vereséget, szerintem ezzel sokan vagyunk így, elszoktunk tőle. Különösen nehéz volt megemészteni azt, hogy mindez pont az izé ellen történt meg. Ha annyit futottunk volna és olyan lett volna a labdabirtoklásunk, mint a tavalyi szezon második és az idei legelső részében, akkor most sem lett, lehetett volna probléma. Sajnos ugyanazt játszottuk, mint a Catania, a Bologna, vagy a dánok ellen. Ez az "ugyanaz" pedig itt erre volt elég. Azt gondolom, hogy most jön Conte első mestervizsgája. Ha ezt a helyzetet meg tudja oldani, ha rá tudja ébreszteni a lazsálókat, hogy ez kevés, akkor kijövünk a gödörből és Conte is feljebb lép egy szinttel. Ha ugyanaz folytatódik, mint az elmúlt 3 hét során, akkor kiesünk a BL-ből és visszacsúszunk a harmadik helyre a bajnokságban. Ettől függetlenül persze kell két csatár, mert ott vannak a legkomolyabb problémák, de szerintem mindenki látja, hogy az izé ellen volt probléma mindenhol, ahogy azt Buffon is nyilatkozta. | |
| | | DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:12 | |
| - benke_x írta:
- sziasztok itt az új fórumon!
Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...
A Nordszsélandot simán verjük 2-0 arányban, Q fog lőni kettőt amennyiben játszik, ha nem akkor Vucsi és Giovinco. Ezt létrehozhatod akár magad is. Itt a szabadság szinte végtelen. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:10 | |
| Vucinic remélem, külön személyre szabott faszkorbácsolást kap, az eddigi kevésbé favorizált játékosok meg kezdőcsapatba kerülnek. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:05 | |
| - s4tch írta:
- Tegnap Vinovóban Conte leordította a csapat arcát, mondván, éhesebbek voltak, mint mi, és a Juve nem hajolhat meg senki előtt. A tavaszi motivációs beszéd után jött egy agyonnyert iksz a Genoa ellen, utána pedig a sorra nyert meccsek; kíváncsi vagyok, egy fizikailag leharcolt keretnek mit számít egy hasonló stand-up.
Helyes. Azon agyaltam, hogy Pogbát tán még visszavont támadóként is megnézném, előtte Vucsiniccsel (aki kapja össze magát). Vélemény? | |
| | | benke_x
Posts : 2 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Győr/Pécs
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 13:03 | |
| sziasztok itt az új fórumon!
A Nordszsélandot simán verjük 2-0 arányban, Q fog lőni kettőt amennyiben játszik, ha nem akkor Vucsi és Giovinco. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 12:56 | |
| Olyan szép fekete ez a fórum, nem folyik ki a szemem, mint az indexen.
Tegnap Vinovóban Conte leordította a csapat arcát, mondván, éhesebbek voltak, mint mi, és a Juve nem hajolhat meg senki előtt. A tavaszi motivációs beszéd után jött egy agyonnyert iksz a Genoa ellen, utána pedig a sorra nyert meccsek; kíváncsi vagyok, egy fizikailag leharcolt keretnek mit számít egy hasonló stand-up. | |
| | | DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 12:51 | |
| Na, meg kell szokni majd ezt a fórumot. Bár lényegesen több lehetőséget tartogat számunkra, mint az index. Ráadásul kiváló, jóképű és felkészült moderátoraink kiszűrik a káros elemeket.
Ha nem verjük MAGABIZTOSAN el a dánokat, akkor baj van. Nagyon komoly fordulatot várok a mérkőzéstől. Lehengerlő, imponáló játékot. Afféle KIHAÉNNEM stílusban. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland | |
| |
| | | | Juventus - Nörsfjaelland | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|