Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Nörsfjaelland

Go down 
+37
spectator
ElMariachi
kilopo
juventute
baggiofan
Tuszek
.bb.
pietro10
vektra
HungarianMotorMouse
derervin
AndreasMatri
technoviking
tcs19
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
gyergyely
CsT
Caran
virracocha
_Tyler
daneeka
cortamelasombra
laac
andree10
simoon
balazs91
Juve=scudetto
Krisz
zetterberg40
benke_x
s4tch
DartagnanX
_benito
Regulus93
Admin
41 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Caran

Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 17:15

Üdv! A sportmoderációs topicból engem is kivágtam, mondjuk rejtély, hogy miért. Na mindegy. Forza!
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 17:03

zetterberg40 írta:
Mondjuk azt nem tudom, ki vitázott kivel, mármint ami kiváltotta ezt az egészet.

szerintem a moderátor egyszerűen lusta a trollokkal foglalkozni
az meg egyenesen felháborító, hogy _Tyler-t meg engem hogyan vágott ki ez az arrogáns pöcs
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 16:54

Krisz írta:
Egyébként az indexes topicot akkor most véglegesen eltávolították?

Talán nem, csak egy hónapra.

Mondjuk azt nem tudom, ki vitázott kivel, mármint ami kiváltotta ezt az egészet.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 16:37

_Tyler írta:
engem azért vágtak ki a moderációs topicból, mert mkiután szóltam, hogy ideje lenne a trollokat kirakni a Juve topicból, G666 elküldött a kurva anyámba. az anyázó maradhatott, én nem. ez a maribor nevű moderátor egy beteg lelkű értelmi fogyatékos

őt lehet útálni:
https://www.facebook.com/#!/tibor.balazs.161?fref=ts
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 16:09

football-italia.net/26936/serie-team-week-11

Arturo Vidal [Juventus]

Apart from his debatable goal he was a constant menace throughout keeping real pressure on Ellenség’s defence, particularly early on. He could have scored a hat-trick, if not for Handanovic’s excellence and a smart interception by Juan. Superb.

Nem tudom milyen meccset néztek ezek...

Egyébként az indexes topicot akkor most véglegesen eltávolították?
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 15:55

laac írta:
Régen volt köpködő nevű topic dk-ban ott inkább Fradi-ute csörték mentek,engem is kikúkrtak onnan!Lehet kellett volna egy ilyen topic JUVE-sinter párosnak is!

Tényleg van olyan, hogy izé-szurkoló Magyarországon? affraid
Tehát nem egy, hanem többen, akik ráadásul még írni is tudnak?
Na, ezt tényleg nem hittem volna.
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 15:25

Régen volt köpködő nevű topic dk-ban ott inkább Fradi-ute csörték mentek,engem is kikúkrtak onnan!Lehet kellett volna egy ilyen topic JUVE-sinter párosnak is!
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 15:20

Na, sziasztok!
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 15:19

jackie_d írta:
daneeka írta:
Avassatok már be, hogy mi történt a DK-val! Már a Serie A topikot sem találom.

volt némi anyázás a juve/izé fórumokon, a moderátor törölgetett, aztán meghülyült és mindhárom nagy olasz topiokot törölte
azóta isteni hatalmával élvezkedik

fura, én nem éreztem annyira vészesnek, ennél sokkal durvább periódusok is voltak...

engem azért vágtak ki a moderációs topicból, mert mkiután szóltam, hogy ideje lenne a trollokat kirakni a Juve topicból, G666 elküldött a kurva anyámba. az anyázó maradhatott, én nem. ez a maribor nevű moderátor egy beteg lelkű értelmi fogyatékos
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 15:16

daneeka írta:

volt némi anyázás a juve/izé fórumokon, a moderátor törölgetett, aztán meghülyült és mindhárom nagy olasz topiokot törölte
azóta isteni hatalmával élvezkedik

fura, én nem éreztem annyira vészesnek, ennél sokkal durvább periódusok is voltak...
daneeka

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 15:07

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:58

s4tch írta:
jackie_d írta:
üdv mindenkinek, akit szintén kibasztak az indexről

Szia, csak téged basztak ki.

akkor csak simán üdv mindenkinek

a moderátor egy pöcs, nem is csináltam/mondtam semmi durvát
daneeka

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:48

Hello mindenkinek!

Forza Juve!
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:44

mire elküldte az előző posztot már kék lett az oldal feketéből. jólvan látom dolgoztok Very Happy
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:43

igazából nem is rossz ez a váltás, az indexes nickem már rég elhagytam, újat csinálni meg azért lusta voltam. index fórumon úgyis mindenki okosabb az embernél asszem ezt mindenki korán megtanulja Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:37

jackie_d írta:

Szia, csak téged basztak ki.
http://bianconeri.taccs.hu
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:33

Üdv!A kocsmával mi lett,lemaradtam???
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:30

_benito

_benito

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 14:22

benke_x írta:
sziasztok itt az új fórumon!

Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...

a heterókat automatikus szűrjük, természetesen.
andree10

andree10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:54

Üdvözletem! A skint majd jó lenne valami világosabbra cserélni, mert így beleég a retinámba a fekete alapon fehér szöveg. Amúgy sima 4-0 ide. Gólszerzők: Chiellini, Barzagli, Bonucci, Buffon.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:37

s4tch írta:
Olyan szép fekete ez a fórum, nem folyik ki a szemem, mint az indexen.

Tegnap Vinovóban Conte leordította a csapat arcát, mondván, éhesebbek voltak, mint mi, és a Juve nem hajolhat meg senki előtt. A tavaszi motivációs beszéd után jött egy agyonnyert iksz a Genoa ellen, utána pedig a sorra nyert meccsek; kíváncsi vagyok, egy fizikailag leharcolt keretnek mit számít egy hasonló stand-up.

Conte az isten (bár hamarabb is ordibálhatott volna, látszott h megy ki a lendület a csapatból)
http://windholz.wix.com/windholz
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:34

remélem hamar megszépül ez a felület
http://windholz.wix.com/windholz
balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:29

s4tch írta:

Tegnap Vinovóban Conte leordította a csapat arcát, mondván, éhesebbek voltak, mint mi, és a Juve nem hajolhat meg senki előtt. A tavaszi motivációs beszéd után jött egy agyonnyert iksz a Genoa ellen, utána pedig a sorra nyert meccsek; kíváncsi vagyok, egy fizikailag leharcolt keretnek mit számít egy hasonló stand-up.

igen, én is azt remélem, hogy Conte most rendesen beizzítja a saller-gépet, mert rossz volt látni a csapatot, ez nem volt jellemzö a közelmúltban. Tavasszal nagyon nagyot alakítottak nyomás alatt, remélem most is ez következik. A dánokat földbe kell döngölni, semmi kétség, csak úgy önbizalom-növelés miatt. Utána meg jöhetnek a többiek...

Bendtnert sajnálom kicsit, nagyon Eliás eddig a karrierje a Juvénál... nem véletlen, hogy megint felmerült a "kit vegyünk az átigazolási idöszakban"-kérdés, akkor viszont nem volt értelme kiadni érte semennyit sem.

(Amúgy nem azért nem használok hosszú ö-t ü-t stb, mert szarok a nyelvtanra, csak külföldi a billentyüzetem és az nincs rajta. Amúgy 21 éves vagyok, megszállott Juvés, és hetero... sorry vagyok srácok Smile )
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:20

Egy macedón bíró fogja fújni a meccset, lehet, hogy Vucsinak pályán kéne lennie. Mi a macedónok nemzeti itala? Esetleg vihetne fel belőle egy butykossal a pályára, leitathatná és elcsábíthatná a gólbírókat, ilyenek. Egyébként tényleg pihennie kellene 1-2 hetet, padlón van Vidallal, Forresttel együtt.

Fontos meccs, fontosabb, mint a hétvégi volt. Én inkább az Inter ellenit adtam volna fel, játszhatott volna egy Storari - Isla, Lucio, Caceres, DC - Pogba, Marrone, Giak - Pepe, Matri, Q csapat, 3:1-re ők is ki tudtak volna kapni. (Egyébként nem rossz a cseresorunk.) Nagy rotációra, gyökeres változásra nem számítok, kínlódva verjük a dánokat, ha egyáltalán összejön.
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:17

Üdvözlet mindenkinek!

Először is szeretném megköszönni minden blogírónak a színvonalas blogot, jó olvasni a postokat, tényleg olyan társaság jött össze, hogy le a kalappal! Smile komoly elemzések, komolytalan megjegyzések megfelelő arányban, nagyon jó írói vénával!
Remélem itt is hasonlóan magas lesz a nívó Smile

Jelenleg még egy kicsit borúlátó vagyok a jövővel kapcsolatban, de már jobb a helyzet, mint szombat este.
Nagyon nehezen dolgoztam fel a vereséget, szerintem ezzel sokan vagyunk így, elszoktunk tőle.
Különösen nehéz volt megemészteni azt, hogy mindez pont az izé ellen történt meg.
Ha annyit futottunk volna és olyan lett volna a labdabirtoklásunk, mint a tavalyi szezon második és az idei legelső részében, akkor most sem lett, lehetett volna probléma.
Sajnos ugyanazt játszottuk, mint a Catania, a Bologna, vagy a dánok ellen. Ez az "ugyanaz" pedig itt erre volt elég.
Azt gondolom, hogy most jön Conte első mestervizsgája. Ha ezt a helyzetet meg tudja oldani, ha rá tudja ébreszteni a lazsálókat, hogy ez kevés, akkor kijövünk a gödörből és Conte is feljebb lép egy szinttel. Ha ugyanaz folytatódik, mint az elmúlt 3 hét során, akkor kiesünk a BL-ből és visszacsúszunk a harmadik helyre a bajnokságban.
Ettől függetlenül persze kell két csatár, mert ott vannak a legkomolyabb problémák, de szerintem mindenki látja, hogy az izé ellen volt probléma mindenhol, ahogy azt Buffon is nyilatkozta.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:12

benke_x írta:

Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...

A Nordszsélandot simán verjük 2-0 arányban, Q fog lőni kettőt amennyiben játszik, ha nem akkor Vucsi és Giovinco.

Ezt létrehozhatod akár magad is. Itt a szabadság szinte végtelen.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:10

Vucinic remélem, külön személyre szabott faszkorbácsolást kap, az eddigi kevésbé favorizált játékosok meg kezdőcsapatba kerülnek.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:05

s4tch írta:

Helyes.

Azon agyaltam, hogy Pogbát tán még visszavont támadóként is megnézném, előtte Vucsiniccsel (aki kapja össze magát). Vélemény?
benke_x

benke_x

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 13:03

A Nordszsélandot simán verjük 2-0 arányban, Q fog lőni kettőt amennyiben játszik, ha nem akkor Vucsi és Giovinco.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 12:56

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime2012-11-05, 12:51

Na, meg kell szokni majd ezt a fórumot. Bár lényegesen több lehetőséget tartogat számunkra, mint az index.
Ráadásul kiváló, jóképű és felkészült moderátoraink kiszűrik a káros elemeket.

Ha nem verjük MAGABIZTOSAN el a dánokat, akkor baj van. Nagyon komoly fordulatot várok a mérkőzéstől. Lehengerlő, imponáló játékot. Afféle KIHAÉNNEM stílusban.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 7 I_icon_minitime

Juventus - Nörsfjaelland
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Dinamo Zagabria vs Juventus Juventus 2016.09.27. 20:45 - Sport 2
» PSG - Juventus 2022.09.06 21:00
» Juventus - Ellenség
» Juventus-Palermo M.O.S.T.
» Juventus - Chelsea

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: