Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Nörsfjaelland

Go down 
+37
spectator
ElMariachi
kilopo
juventute
baggiofan
Tuszek
.bb.
pietro10
vektra
HungarianMotorMouse
derervin
AndreasMatri
technoviking
tcs19
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
gyergyely
CsT
Caran
virracocha
_Tyler
daneeka
cortamelasombra
laac
andree10
simoon
balazs91
Juve=scudetto
Krisz
zetterberg40
benke_x
s4tch
DartagnanX
_benito
Regulus93
Admin
41 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
pietro10

Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 14:21

cortamelasombra írta:

Bevallom a legutóbbi meccset nem tudtam megnézni de nem is törtem össze magam miatta, gondoltam lazán guritunk nekik egy 4est, meg majd ők formába hozzák Mátrit ahogy a Cselszki is 2 napra hőssé tette Q-t....
Naa hát ahogy hallottam rohadtul nem igy lett.

Szóval a mai meccstől én már előre fázok, de nemcsak ettől hanem a hátralévő csoportmeccsektől is. Nem is tudom mi lenne jobb, ha kiesnénk a bús picsába vagy végre újra BL egyenes kiesésbe látni a Juvét...csak akkor meg a bajnoki cim lehet az ára.
Remélem a mai meccsen olyan eredmény lesz hogy ez a dilemma továbbra is fentmaradjon.

Holnap lesz a meccs. Smile Szerintem nem kérdés, hogy tovább kell lépni. Az még nem menne a bajnokság rovására szerintem. Plussz az EL-ben is lehetne koeff pontokat gyűjteni, hogy kalapot lépjünk. Bár mondjuk én az EL-ért nem kockáztatnám a bajnokságot. Egy BL elődöntőért már szívesebben nézném, hogy szoros a bajnokság.
Vissza az elejére Go down
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 14:16

Bevallom a legutóbbi meccset nem tudtam megnézni de nem is törtem össze magam miatta, gondoltam lazán guritunk nekik egy 4est, meg majd ők formába hozzák Mátrit ahogy a Cselszki is 2 napra hőssé tette Q-t....
Naa hát ahogy hallottam rohadtul nem igy lett.

Szóval a mai meccstől én már előre fázok, de nemcsak ettől hanem a hátralévő csoportmeccsektől is. Nem is tudom mi lenne jobb, ha kiesnénk a bús picsába vagy végre újra BL egyenes kiesésbe látni a Juvét...csak akkor meg a bajnoki cim lehet az ára.
Remélem a mai meccsen olyan eredmény lesz hogy ez a dilemma továbbra is fentmaradjon.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 13:49

Vucsinics állítólag sérült, ő szóba sem jön holnapra.
http://bianconeri.taccs.hu
pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 13:48

DartagnanX írta:
pietro10 írta:
Én is a pihentetés pártján vagyok, de csak mérsékelten. Óriási tétje van ennek a meccsnek. És bármennyire is gyengék a dánok, láttuk sajnos, hogy szerencsével mire képesek. Aki szerintem mindenképp pihenésre szorul az Vidal és Lichti. Pirlo-ban nem tudom, hogy de van kraft... Vuci meg több szmepontból is megérdemli a padot, csak az a baj, hogy szerintem benne van a gól. És az nagyon fog kelleni minél hamarabb holnap.

Szerintem az alapján döntik el a kezdőt, hogy melyik játékos hogyan reagált Conte fejmosására az izé elleni meccs után.

Ebben bízhatunk egyébként, hogy Conte olyannyira feltüzeli meg helyrerakja a fejeket ezután a vereség után, hogy eltökéltebbek leszünk mint valaha. És bármennyire is túlzónak hat ez, valahogy Contét "ismerve" mégsem érzem annak.

Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 13:39

pietro10 írta:
Én is a pihentetés pártján vagyok, de csak mérsékelten. Óriási tétje van ennek a meccsnek. És bármennyire is gyengék a dánok, láttuk sajnos, hogy szerencsével mire képesek. Aki szerintem mindenképp pihenésre szorul az Vidal és Lichti. Pirlo-ban nem tudom, hogy de van kraft... Vuci meg több szmepontból is megérdemli a padot, csak az a baj, hogy szerintem benne van a gól. És az nagyon fog kelleni minél hamarabb holnap.

Szerintem az alapján döntik el a kezdőt, hogy melyik játékos hogyan reagált Conte fejmosására az izé elleni meccs után.

pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 13:36

Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 12:39

A tuttosport 4-3-3-at jósol a dánok ellen, méghozzá a következő összeállításban:
Gigi-Licht,Bonu,Barza,Chiello-Marci,Pirlo,Vidal-Vuci,Bendtner,Isla(Pepe)

Én jobban örülnék ha néhány ember most pihenne (Licht,Pirlo,Vidal,Vuci) azért ezeket a dánokat még egy igen tartalékos csapattal is illene simán verni...

Közben azt olvasom, hogy vucsit sérülés miatt cserélték le szombaton és valszeg holnap sem játszhat...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 12:39

Marronét sunáznám a kezdőben, de semmi esélyt nem látok rá, hogy betegyék.

Amúgy a tuttojuvén az alapcsapatot valószínűsítik, Nickyboyjal és Q-val.
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 12:23

Felőlem Marrone is kezdhet vele együtt.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 12:19

Szerintem legalább 2 gólt fog lőni.

pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 12:17

DartagnanX írta:
A hírek szerint Pogba kezdeni fog a dánok ellen.
Vidal vagy Marcsi helyén.

Szerintem nagyon fog élni ellenük, nagy meccs lesz ez neki.
Az biztos, hogy felszívja magát. Ennyi idősen bemutatkozni a BL-ben óriási dolog. Főleg a legnagyobb olasz csapat mezében. Minél előbb mély vízbe kell dobni. Nagyon fejlődőképesnek tűnik a srác. Szép kis versenyt fog teremteni igen hamar a középpályán.

Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 12:07

A hírek szerint Pogba kezdeni fog a dánok ellen.
Vidal vagy Marcsi helyén.

Szerintem nagyon fog élni ellenük, nagy meccs lesz ez neki.

daneeka

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 09:46

Aki a Puzsér-Kokó-Léderer aranyháromszögre élvezne:

http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=31746489
pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 09:02

vektra írta:
Sziasztok!

tudna valaki egy linket arról, hogy milyen koreok voltak a hétvégi bajnokin?

köszi!

Hali!

Itt elég sok képet fogsz találni:

http://www.tuttosport.com/foto/calcio/serie_a/juventus/2012/11/03-41961_0/Juve-Ellenség%2C+sfott%C3%B2+in+tribuna
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 08:27

Sziasztok!

tudna valaki egy linket arról, hogy milyen koreok voltak a hétvégi bajnokin?

köszi!
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-06, 08:13

Nekem az unokaöcsém ízé szurkoló,szóval ez már családokat oszt meg. Laughing
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Online meccsnézés   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 22:54

A streames linkeket majd az erre hivatott topikba hányjuk-vessük, plz. Legalábbis azokat, amik mindig használhatók.

A Norsfjöelland esetében szerintem jó opció egyébként az uefa oldaláról elérhető közvetítés. 2 eurót kell fizetni érte, de a minősége jó, és általában működik is. Bár két hete több ismerősömnek leállt, de mivel nekem nem, ezért jó szívvel ajánlom.

laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 22:34

HungarianMotorMouse írta:
Juve=scudetto írta:
laac írta:
Régen volt köpködő nevű topic dk-ban ott inkább Fradi-ute csörték mentek,engem is kikúkrtak onnan!Lehet kellett volna egy ilyen topic JUVE-sinter párosnak is!

Tényleg van olyan, hogy izé-szurkoló Magyarországon? affraid
Tehát nem egy, hanem többen, akik ráadásul még írni is tudnak?
Na, ezt tényleg nem hittem volna.

Pár hónapja a gyerekeimmel egy olyan embert láttam, akinek a vádlijára volt tetoválva az izécímer. Kissé hátrahőköltem az élménytől. Még a srácok is húzták a szájukat - de szerencsére időben lecsitítottam őket Smile
Gondolom nem Hollandiában volt az eset,1 cimborám dolgozik ott hogyhívják szurker a vádliján a hogyshijják címer vanr!!!
HungarianMotorMouse

HungarianMotorMouse

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 21:53

Juve=scudetto írta:
laac írta:
Régen volt köpködő nevű topic dk-ban ott inkább Fradi-ute csörték mentek,engem is kikúkrtak onnan!Lehet kellett volna egy ilyen topic JUVE-sinter párosnak is!

Tényleg van olyan, hogy izé-szurkoló Magyarországon? affraid
Tehát nem egy, hanem többen, akik ráadásul még írni is tudnak?
Na, ezt tényleg nem hittem volna.

Pár hónapja a gyerekeimmel egy olyan embert láttam, akinek a vádlijára volt tetoválva az izécímer. Kissé hátrahőköltem az élménytől. Még a srácok is húzták a szájukat - de szerencsére időben lecsitítottam őket Smile
derervin

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 21:47

Üdv!

Én a múltkorit a http://uefasoccer.streamsite.org/ -on néztem.
http://derervin.blogspot.com/
AndreasMatri

AndreasMatri

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 21:14

Üdv Mindenkinek!

Remélem holnap elkapjuk Andersenék száját,a Fiúknak jót tenne egy lelkesitö,gólgazdag gyözelem.
Szerintem(remélem)Pogba kezd,és az apró botlás után újabb 49 veretlen mérközés jön.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 21:05

Ami a linkeket illeti: rojadirecta.me és sportlemon.tv itt is van 10-15 link mindig (Sopcast-osak is) orosztól arabig (Kinek mi jön be jobban Very Happy)
Sőt általában Sky-os közvetítés is van igazi elmeroggyant olasz kommentátorokkal Very Happy
Ezek a streamek is 100%-osan Puzsér és Kokópista mentesek! Very Happy
technoviking

technoviking

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 20:39

Arnijuve írta:
_benito írta:
benke_x írta:
sziasztok itt az új fórumon!

Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...

a heterókat automatikus szűrjük, természetesen.

Üdv zebrák!
én heteró vagyok bocsi srácok....megpróbáltok átnevelni vagy egyből fenéken billentetek talán ?? Very Happy na jó félre a hülyeséggel....

ÉN Sopcast nevű kiváló programot használom ha éppen működik és van olyan csatorna amin adják a meccset...
De legutóbb Veetle (nemtudom jól írom e) -ön keresztül néztem jó minőségű volt és nem akadt.... igény szerint linkeket dobok

a SopCast jó program, még tudom ajánlani a www.rojadirecta.me és a www.lshunter.tv oldalt, egész sok link szokott lenni, tűrhető minőségben, puzsérmentesen
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 20:31

Én erre esküszöm:
http://www.thefirstrow.eu/

a napi összes foci (és más sport) meccs fent van, norvég másodpsztálytól kezdve indiáig (?)
meccsenként legalább 4-5, nagyobb rangadóknál akár 10-15 link, változó minőségben, minden nyelvtudást és szexuális orientációt kielégitően.

mypremiumtv.com

az meg angol tv-ket streameli folyamatosan, az espn-en adják a olasz meccseket, de csak a rangadókat viszont jobb a minőség.

jah és az összes link PUZSÉR MENTES ismétlem az összes link puzsér mentes köszönöm.
tcs19

tcs19

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 20:24

gyergyely írta:
Sztem most dühből keresztre feszítjük a Nordsjealandot

Én is remélem, hogy a játékosok bosszút állnak az idióta indexes trollok&moderátorok miatt.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 20:15

Üdvözlet mindenkinek!Hát most nem irigylem Contét,de remélem jókor és nem túl későn jött ez a pofon a Milánoi heteroszexuálisoktól.A Dánokat meg kell csapni,és rendet tenni a fejekben.Remélem fel tudunk még pörögni az ősszel,mert ha nem az coki.
Arnijuve

Arnijuve

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 19:45

_benito írta:
benke_x írta:
sziasztok itt az új fórumon!

Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...

a heterókat automatikus szűrjük, természetesen.

Üdv zebrák!
én heteró vagyok bocsi srácok....megpróbáltok átnevelni vagy egyből fenéken billentetek talán ?? Very Happy na jó félre a hülyeséggel....

ÉN Sopcast nevű kiváló programot használom ha éppen működik és van olyan csatorna amin adják a meccset...
De legutóbb Veetle (nemtudom jól írom e) -ön keresztül néztem jó minőségű volt és nem akadt.... igény szerint linkeket dobok
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 19:20

Én tudok egy megbízható streamet, de attól félek, ha elmondom feljöttök ti is, és akkor már nem lesz olyan megbízható What a Face
gyergyely

gyergyely

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 19:17

Sziasztok!Smile

Sztem most dühből keresztre feszítjük a Nordsjealandot, és aztán a Pescarát is. Nagyon is kíváncsi vagyok a következő meccsekre, hogy mit csinál Conte, szerintem azért nagyszerű edző, mert pont most egyébként nem fogja leordibálni borzasztóan senkinek a fejét. És az meg csak szerintem látható, hogy Giovincot egyre kevesebbszer nyomják el, a szeptemberi önmagához képest mostmár 2-3 emberen átviszi mire lenyomják, szerintem egyértelműen fejlődik.

Ennyi a véleményem kezdésnek, és nagyon örülök, hogy életre hívtátok ezt a fórumot!Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 18:37

Üdv Juventinók!

Szerintem most itt az ideje egy nagy pihentetésnek a Norsddxxyy és a Pescara ellen, mert
utána jön egy veretesebb bő 2 hét (Lazio,Chelsea,Sahtar,Milány....). A Dánokat "B" csapattal
is illene simán ütni. Pirlo,Vidal pihenő, Lichtsteiner pihenő (plusz egy levél xanax), elől meg tök
mindegy ki játszik, mert akinek van 1 jobb meccse, annak utána jön 2 gyenge Very Happy

Caran

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime2012-11-05, 17:15

Üdv! A sportmoderációs topicból engem is kivágtam, mondjuk rejtély, hogy miért. Na mindegy. Forza!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland   Juventus - Nörsfjaelland - Page 6 I_icon_minitime

Juventus - Nörsfjaelland
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Dinamo Zagabria vs Juventus Juventus 2016.09.27. 20:45 - Sport 2
» PSG - Juventus 2022.09.06 21:00
» Juventus - Ellenség
» Juventus-Palermo M.O.S.T.
» Juventus - Chelsea

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: