| Juventus - Nörsfjaelland | |
|
+37spectator ElMariachi kilopo juventute baggiofan Tuszek .bb. pietro10 vektra HungarianMotorMouse derervin AndreasMatri technoviking tcs19 juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 gyergyely CsT Caran virracocha _Tyler daneeka cortamelasombra laac andree10 simoon balazs91 Juve=scudetto Krisz zetterberg40 benke_x s4tch DartagnanX _benito Regulus93 Admin 41 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
pietro10
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 14:21 | |
| - cortamelasombra írta:
Bevallom a legutóbbi meccset nem tudtam megnézni de nem is törtem össze magam miatta, gondoltam lazán guritunk nekik egy 4est, meg majd ők formába hozzák Mátrit ahogy a Cselszki is 2 napra hőssé tette Q-t.... Naa hát ahogy hallottam rohadtul nem igy lett.
Szóval a mai meccstől én már előre fázok, de nemcsak ettől hanem a hátralévő csoportmeccsektől is. Nem is tudom mi lenne jobb, ha kiesnénk a bús picsába vagy végre újra BL egyenes kiesésbe látni a Juvét...csak akkor meg a bajnoki cim lehet az ára. Remélem a mai meccsen olyan eredmény lesz hogy ez a dilemma továbbra is fentmaradjon. Holnap lesz a meccs. Szerintem nem kérdés, hogy tovább kell lépni. Az még nem menne a bajnokság rovására szerintem. Plussz az EL-ben is lehetne koeff pontokat gyűjteni, hogy kalapot lépjünk. Bár mondjuk én az EL-ért nem kockáztatnám a bajnokságot. Egy BL elődöntőért már szívesebben nézném, hogy szoros a bajnokság. | |
|
| |
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 14:16 | |
| Bevallom a legutóbbi meccset nem tudtam megnézni de nem is törtem össze magam miatta, gondoltam lazán guritunk nekik egy 4est, meg majd ők formába hozzák Mátrit ahogy a Cselszki is 2 napra hőssé tette Q-t.... Naa hát ahogy hallottam rohadtul nem igy lett.
Szóval a mai meccstől én már előre fázok, de nemcsak ettől hanem a hátralévő csoportmeccsektől is. Nem is tudom mi lenne jobb, ha kiesnénk a bús picsába vagy végre újra BL egyenes kiesésbe látni a Juvét...csak akkor meg a bajnoki cim lehet az ára. Remélem a mai meccsen olyan eredmény lesz hogy ez a dilemma továbbra is fentmaradjon.
_________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 13:49 | |
| Vucsinics állítólag sérült, ő szóba sem jön holnapra. | |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 13:48 | |
| - DartagnanX írta:
- pietro10 írta:
- Én is a pihentetés pártján vagyok, de csak mérsékelten. Óriási tétje van ennek a meccsnek. És bármennyire is gyengék a dánok, láttuk sajnos, hogy szerencsével mire képesek. Aki szerintem mindenképp pihenésre szorul az Vidal és Lichti. Pirlo-ban nem tudom, hogy de van kraft... Vuci meg több szmepontból is megérdemli a padot, csak az a baj, hogy szerintem benne van a gól. És az nagyon fog kelleni minél hamarabb holnap.
Szerintem az alapján döntik el a kezdőt, hogy melyik játékos hogyan reagált Conte fejmosására az izé elleni meccs után. Ebben bízhatunk egyébként, hogy Conte olyannyira feltüzeli meg helyrerakja a fejeket ezután a vereség után, hogy eltökéltebbek leszünk mint valaha. És bármennyire is túlzónak hat ez, valahogy Contét "ismerve" mégsem érzem annak. _________________ FORZA JUVE VINCI DAI LOTTA E NON MOLLARE MAI
| |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 13:39 | |
| - pietro10 írta:
- Én is a pihentetés pártján vagyok, de csak mérsékelten. Óriási tétje van ennek a meccsnek. És bármennyire is gyengék a dánok, láttuk sajnos, hogy szerencsével mire képesek. Aki szerintem mindenképp pihenésre szorul az Vidal és Lichti. Pirlo-ban nem tudom, hogy de van kraft... Vuci meg több szmepontból is megérdemli a padot, csak az a baj, hogy szerintem benne van a gól. És az nagyon fog kelleni minél hamarabb holnap.
Szerintem az alapján döntik el a kezdőt, hogy melyik játékos hogyan reagált Conte fejmosására az izé elleni meccs után. _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 13:36 | |
| Én is a pihentetés pártján vagyok, de csak mérsékelten. Óriási tétje van ennek a meccsnek. És bármennyire is gyengék a dánok, láttuk sajnos, hogy szerencsével mire képesek. Aki szerintem mindenképp pihenésre szorul az Vidal és Lichti. Pirlo-ban nem tudom, hogy de van kraft... Vuci meg több szmepontból is megérdemli a padot, csak az a baj, hogy szerintem benne van a gól. És az nagyon fog kelleni minél hamarabb holnap. _________________ FORZA JUVE VINCI DAI LOTTA E NON MOLLARE MAI
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 12:39 | |
| A tuttosport 4-3-3-at jósol a dánok ellen, méghozzá a következő összeállításban: Gigi-Licht,Bonu,Barza,Chiello-Marci,Pirlo,Vidal-Vuci,Bendtner,Isla(Pepe)
Én jobban örülnék ha néhány ember most pihenne (Licht,Pirlo,Vidal,Vuci) azért ezeket a dánokat még egy igen tartalékos csapattal is illene simán verni...
Közben azt olvasom, hogy vucsit sérülés miatt cserélték le szombaton és valszeg holnap sem játszhat... | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 12:39 | |
| Marronét sunáznám a kezdőben, de semmi esélyt nem látok rá, hogy betegyék.
Amúgy a tuttojuvén az alapcsapatot valószínűsítik, Nickyboyjal és Q-val. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 12:23 | |
| Felőlem Marrone is kezdhet vele együtt. | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 12:19 | |
| Szerintem legalább 2 gólt fog lőni. _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 12:17 | |
| - DartagnanX írta:
- A hírek szerint Pogba kezdeni fog a dánok ellen.
Vidal vagy Marcsi helyén.
Szerintem nagyon fog élni ellenük, nagy meccs lesz ez neki. Az biztos, hogy felszívja magát. Ennyi idősen bemutatkozni a BL-ben óriási dolog. Főleg a legnagyobb olasz csapat mezében. Minél előbb mély vízbe kell dobni. Nagyon fejlődőképesnek tűnik a srác. Szép kis versenyt fog teremteni igen hamar a középpályán. _________________ FORZA JUVE VINCI DAI LOTTA E NON MOLLARE MAI
| |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 12:07 | |
| A hírek szerint Pogba kezdeni fog a dánok ellen. Vidal vagy Marcsi helyén.
Szerintem nagyon fog élni ellenük, nagy meccs lesz ez neki. _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
daneeka
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 09:46 | |
| Aki a Puzsér-Kokó-Léderer aranyháromszögre élvezne:
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=31746489
| |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 09:02 | |
| - vektra írta:
- Sziasztok!
tudna valaki egy linket arról, hogy milyen koreok voltak a hétvégi bajnokin?
köszi! Hali! Itt elég sok képet fogsz találni: http://www.tuttosport.com/foto/calcio/serie_a/juventus/2012/11/03-41961_0/Juve-Ellenség%2C+sfott%C3%B2+in+tribuna | |
|
| |
vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 08:27 | |
| Sziasztok!
tudna valaki egy linket arról, hogy milyen koreok voltak a hétvégi bajnokin?
köszi! | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-06, 08:13 | |
| Nekem az unokaöcsém ízé szurkoló,szóval ez már családokat oszt meg. | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Online meccsnézés 2012-11-05, 22:54 | |
| A streames linkeket majd az erre hivatott topikba hányjuk-vessük, plz. Legalábbis azokat, amik mindig használhatók.
A Norsfjöelland esetében szerintem jó opció egyébként az uefa oldaláról elérhető közvetítés. 2 eurót kell fizetni érte, de a minősége jó, és általában működik is. Bár két hete több ismerősömnek leállt, de mivel nekem nem, ezért jó szívvel ajánlom. _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
laac Labdaszedő
| |
| |
HungarianMotorMouse
| |
| |
derervin
Posts : 2 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 34 Location : Vác
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 21:47 | |
| Üdv!
Én a múltkorit a http://uefasoccer.streamsite.org/ -on néztem. | |
|
| |
AndreasMatri
Posts : 66 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 21:14 | |
| Üdv Mindenkinek!
Remélem holnap elkapjuk Andersenék száját,a Fiúknak jót tenne egy lelkesitö,gólgazdag gyözelem. Szerintem(remélem)Pogba kezd,és az apró botlás után újabb 49 veretlen mérközés jön. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 21:05 | |
| Ami a linkeket illeti: rojadirecta.me és sportlemon.tv itt is van 10-15 link mindig (Sopcast-osak is) orosztól arabig (Kinek mi jön be jobban ) Sőt általában Sky-os közvetítés is van igazi elmeroggyant olasz kommentátorokkal Ezek a streamek is 100%-osan Puzsér és Kokópista mentesek! | |
|
| |
technoviking
Posts : 12 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 32 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 20:39 | |
| - Arnijuve írta:
- _benito írta:
- benke_x írta:
- sziasztok itt az új fórumon!
Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...
a heterókat automatikus szűrjük, természetesen. Üdv zebrák! én heteró vagyok bocsi srácok....megpróbáltok átnevelni vagy egyből fenéken billentetek talán ?? na jó félre a hülyeséggel....
ÉN Sopcast nevű kiváló programot használom ha éppen működik és van olyan csatorna amin adják a meccset... De legutóbb Veetle (nemtudom jól írom e) -ön keresztül néztem jó minőségű volt és nem akadt.... igény szerint linkeket dobok a SopCast jó program, még tudom ajánlani a www.rojadirecta.me és a www.lshunter.tv oldalt, egész sok link szokott lenni, tűrhető minőségben, puzsérmentesen | |
|
| |
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 20:31 | |
| Én erre esküszöm: http://www.thefirstrow.eu/
a napi összes foci (és más sport) meccs fent van, norvég másodpsztálytól kezdve indiáig (?) meccsenként legalább 4-5, nagyobb rangadóknál akár 10-15 link, változó minőségben, minden nyelvtudást és szexuális orientációt kielégitően.
mypremiumtv.com
az meg angol tv-ket streameli folyamatosan, az espn-en adják a olasz meccseket, de csak a rangadókat viszont jobb a minőség.
jah és az összes link PUZSÉR MENTES ismétlem az összes link puzsér mentes köszönöm. | |
|
| |
tcs19
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 20:24 | |
| - gyergyely írta:
- Sztem most dühből keresztre feszítjük a Nordsjealandot
Én is remélem, hogy a játékosok bosszút állnak az idióta indexes trollok&moderátorok miatt. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 20:15 | |
| Üdvözlet mindenkinek!Hát most nem irigylem Contét,de remélem jókor és nem túl későn jött ez a pofon a Milánoi heteroszexuálisoktól.A Dánokat meg kell csapni,és rendet tenni a fejekben.Remélem fel tudunk még pörögni az ősszel,mert ha nem az coki. | |
|
| |
Arnijuve
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 19:45 | |
| - _benito írta:
- benke_x írta:
- sziasztok itt az új fórumon!
Sajnálom hogy nincs egy hagyományos bemutatkozó topik, ahol mindenki normálisan leírhatná hogy hetero vagy sem és ha igen akkor miért...
a heterókat automatikus szűrjük, természetesen. Üdv zebrák! én heteró vagyok bocsi srácok....megpróbáltok átnevelni vagy egyből fenéken billentetek talán ?? na jó félre a hülyeséggel.... ÉN Sopcast nevű kiváló programot használom ha éppen működik és van olyan csatorna amin adják a meccset... De legutóbb Veetle (nemtudom jól írom e) -ön keresztül néztem jó minőségű volt és nem akadt.... igény szerint linkeket dobok | |
|
| |
el_ceRebr0
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 19:20 | |
| Én tudok egy megbízható streamet, de attól félek, ha elmondom feljöttök ti is, és akkor már nem lesz olyan megbízható | |
|
| |
gyergyely
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 19:17 | |
| Sziasztok! Sztem most dühből keresztre feszítjük a Nordsjealandot, és aztán a Pescarát is. Nagyon is kíváncsi vagyok a következő meccsekre, hogy mit csinál Conte, szerintem azért nagyszerű edző, mert pont most egyébként nem fogja leordibálni borzasztóan senkinek a fejét. És az meg csak szerintem látható, hogy Giovincot egyre kevesebbszer nyomják el, a szeptemberi önmagához képest mostmár 2-3 emberen átviszi mire lenyomják, szerintem egyértelműen fejlődik. Ennyi a véleményem kezdésnek, és nagyon örülök, hogy életre hívtátok ezt a fórumot! | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 18:37 | |
| Üdv Juventinók! Szerintem most itt az ideje egy nagy pihentetésnek a Norsddxxyy és a Pescara ellen, mert utána jön egy veretesebb bő 2 hét (Lazio,Chelsea,Sahtar,Milány....). A Dánokat "B" csapattal is illene simán ütni. Pirlo,Vidal pihenő, Lichtsteiner pihenő (plusz egy levél xanax), elől meg tök mindegy ki játszik, mert akinek van 1 jobb meccse, annak utána jön 2 gyenge | |
|
| |
Caran
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland 2012-11-05, 17:15 | |
| Üdv! A sportmoderációs topicból engem is kivágtam, mondjuk rejtély, hogy miért. Na mindegy. Forza! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Nörsfjaelland | |
| |
|
| |
| Juventus - Nörsfjaelland | |
|