Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+33
rakkenroll
mbence
juventute
boric
EsztéNégy
Norbee82
tjunior
kilopo
Krisz
dinovercotti
enzogigi
farturo
Joseph Ducreux
balazs91
exchaby
cortamelasombra
simoon
_Tyler
daneeka
tcs19
baggiofan
AndreasMatri
telhetetlen
virracocha
zetterberg40
juve 1974
.bb.
laac
pietro10
el_ceRebr0
CsT
DartagnanX
s4tch
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
kilopo
Gyúró
Gyúró

Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-24, 17:05

Boldog karácsonyt! ; ]
Vissza az elejére Go down
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-24, 16:23

még egyszer mindenkinek boldog karit <3

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-24, 15:37

isten éltesse a fórumlakókat és klánjaikat! santa 
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-24, 11:53

Boldog karácsonyt buzikáim mindenkinek!
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-21, 22:27

virracocha írta:
jackie_d írta:
agnelli képes volt öltöny+sportcipő kombóban megjelenni a karácsonyi vacsorán (nem voltam ott, még mielőtt megkérdezitek  Cool)
látszik nem igazi olasz... Sad

Szalagszakadása volt, már nem emlékszem, hogy térd vagy boka. Szerintem még mindig bottal jár. Elkann nem mesélte?

hehe, nem volt rá ideje
azért szalagszakadással is lehet normális cipőt hordani, nekem legalábbis felment a testonim bokarögzítőre is...
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-21, 21:46

jackie_d írta:
agnelli képes volt öltöny+sportcipő kombóban megjelenni a karácsonyi vacsorán (nem voltam ott, még mielőtt megkérdezitek  Cool)

Szalagszakadása volt, már nem emlékszem, hogy térd vagy boka. Szerintem még mindig bottal jár. Elkann nem mesélte?
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-20, 11:42

agnelli képes volt öltöny+sportcipő kombóban megjelenni a karácsonyi vacsorán (nem voltam ott, még mielőtt megkérdezitek Cool)
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-19, 09:04

jackie_d írta:
ja ez tegnap kimaradt:
kérdezte hogy szurkoló vagyok-e, mondtam igen és visszakéreztem
erre azt felelte, hogy a juve az ő felesége
mondtam akkor lyuksógorok vagyunk... Smile

teállat.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-19, 01:12

zetterberg40 írta:
Kezdem azt hinni, hogy te nem közénk (halandó emberek) tartozol.

dehogy, csak jókor kell lenni a jó helyen Wink
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-19, 01:11

ja ez tegnap kimaradt:
kérdezte hogy szurkoló vagyok-e, mondtam igen és visszakéreztem
erre azt felelte, hogy a juve az ő felesége
mondtam akkor lyuksógorok vagyunk... Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-18, 17:03

Kezdem azt hinni, hogy te nem közénk (halandó emberek) tartozol.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-18, 16:58

még szerencse h nem ismerted fel, letépte volna rólad a polót(és nem AZÉRT) ha le elkmannozod Very Happy

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-18, 16:37

rohadjak meg ha nem elkmannal találkoztam az előbb a liftben!
(sajnos nem ismertem fel, csak utólag lett gyanús)

az ajtók pont záródtak, de én még elcsíptem, így egy kicsit újra kinyíltak
(ja, egy fekete, de fehér galléros juve címeres pólóban voltam)
mondom sorry, mire asz'ongya hogy semmi gond, ebben a pólóban azt csinálok amit akarok Smile
sajnos csak pár emeletet mentünk együtt, így csak a "ki hol lakik" témakör került terítékre...

ez a faszi volt az:
Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 25450hp2[/img]
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-18, 07:45

s4tch írta:
elfogadom. pénzügyes vagyok, nem jogász.

mondjuk belegondolva, a bűnszövetkezetből érdekes vállalkozási formát lehetne csinálni. a tagok eladhatnák a részesedésüket, esetleg még a bűnszövetkezet mint társasági forma élvezhetne adókedvezményeket egy sima kft-vel szemben, ilyesmi.

úgy csinálsz, mintha nem így működne a blog
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 23:37

elfogadom. pénzügyes vagyok, nem jogász.

mondjuk belegondolva, a bűnszövetkezetből érdekes vállalkozási formát lehetne csinálni. a tagok eladhatnák a részesedésüket, esetleg még a bűnszövetkezet mint társasági forma élvezhetne adókedvezményeket egy sima kft-vel szemben, ilyesmi.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 23:14

s4tch írta:

"ami kiderült az ítéletből, az alapján több vádat is ejtettek ellene, és a bűnszövetkezeti vádból ('Cupola') egy kisebb elemekből álló együttműködés lett."

Ilyen bűnelkövetési alakzatot nem ismer a magyar büntetőjog. Bűnszövetség vagy bűnszervezet.
Bocsi, ezt muszáj volt kijavítanom.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 23:10

köszi, ezt nem olvastam.

egy ilyen ellentmondásos ítéletet remélhetőleg nem lesz lehetetlen a legfelsőbb bíróság előtt tovább bontani.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 23:07

s4tch írta:
én úgy olvastam, az sem állt meg.

"Quello che emerge dalla sentenza è che diversi capi d’imputazione sono caduti, la presunta 'Cupola' sta diventando sempre più una 'Cooperativa' di pochi elementi."

nem vagyok egy nagy olaszos, javíts ki, ha tévedek:
"ami kiderült az ítéletből, az alapján több vádat is ejtettek ellene, és a bűnszövetkezeti vádból ('Cupola') egy kisebb elemekből álló együttműködés lett."

Ezt az egyik ügyvéd, D'Onofrio nyilatkozta az ítélettel kapcsolatban, kiemelve annak paradox voltát. Hiszen egy Juve meccs befolyásolását sem állapította meg a bíróság és a játékvezetők többségét is felmentették (vagy akit nem azt sem Juve meccs miatt ítéltek el), mégis maradt a "Cupola".

"Per l'ex dg bianconero conferma dell'associazione a delinquere." (Tuttosport)
A másodfokú bíróság tehát megerősítette bűnszervezti minősítést.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 22:49

én úgy olvastam, az sem állt meg.

"Quello che emerge dalla sentenza è che diversi capi d’imputazione sono caduti, la presunta 'Cupola' sta diventando sempre più una 'Cooperativa' di pochi elementi."

nem vagyok egy nagy olaszos, javíts ki, ha tévedek:
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 22:44

A gond, hogy maradt a bűnszervezeti minősítés.
Viszont az az érdekes, ha jól értem, hogy ez pont ellentétes a többi vádlott esetében hozott ítélettel.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 22:03

s4tch írta:
ha szeretnéd, feltétlenül. már érik egy ideje.

a canale juve azt írja, az összes bírót felmentették az összes juve-meccs befolyásolása alól.

moggit mégis elítélték.

http://www.canalejuve.it/news/il-paradosso-de-santis-indagato-per-roma-fiorentina-ma-e-moggi-a-essere-condannato-108395
az lehet, hogy moggi a puszta akaratával manipulálta a meccseket
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 21:53

ha szeretnéd, feltétlenül. már érik egy ideje.

a canale juve azt írja, az összes bírót felmentették az összes juve-meccs befolyásolása alól.

moggit mégis elítélték.

http://www.canalejuve.it/news/il-paradosso-de-santis-indagato-per-roma-fiorentina-ma-e-moggi-a-essere-condannato-108395
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 21:52

s4tch írta:
nem nagyon vágom az olaszt, de ez elvileg letöltendő. az ügyvédei biztos elmennek a legfelsőbb bíróságig.

ami érdekes: de santis (másodfokon 1 évet kapott, ex-bíró) ügyvédje azt mondja, az ítélet szerint a bírót a juve segítéséért meszelték el, viszont az ítélet indoklásában csak egy fiorentina-bologna és egy lecce-parma meccset említenek.  cyclops 

tuttojuve-féle közvetítés: katt. ide linkelik az ügyvédekkel készített interjúkat is.

nekem az olaszom olyan, mint pákónak a magyar. az ilnostron olvastam, elfelejtettem hivatkozni. ésakkor? most megerőszakoltok?
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 21:35

nem nagyon vágom az olaszt, de ez elvileg letöltendő. az ügyvédei biztos elmennek a legfelsőbb bíróságig.

ami érdekes: de santis (másodfokon 1 évet kapott, ex-bíró) ügyvédje azt mondja, az ítélet szerint a bírót a juve segítéséért meszelték el, viszont az ítélet indoklásában csak egy fiorentina-bologna és egy lecce-parma meccset említenek.  cyclops 

tuttojuve-féle közvetítés: katt. ide linkelik az ügyvédekkel készített interjúkat is.
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 21:00

és zsíros háziőrizetet
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 20:44

moggi másodfokon 2 év 4 hónapot kapott.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-17, 15:06

a firenzei zakó után ezzel a címlappal jött ki a romanista:
Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 Bbo71KTCUAA4ig4

kíváncsi vagyok a következőre.  albino 
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-16, 19:05

de kis harapós vagy. fogaznak a maláj nők férfiak?
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-16, 18:26

s4tch írta:
199 perc hiányzik buffonnak a rekordhoz. (atalanta, roma, + a cagliari elleni meccs eleje.) ahhoz képest, hogy pár hónapja még vissza akartuk vonultatni buffont, nem is rossz. persze kellett ehhez a védelem és pirlo feltámadása és némi mázli is, de buffon formajavulása is benne van abban, hogy utoljára firenzében kaptunk gólt.

giginek is kb annyi köze van a rekordhoz, mint anno rossinak volt...
a lista amúgy érdekes, talán ha három normális kapus tudnék róla említen

na jóéjt, mert kurva későre jár  monkey 
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-16, 17:16

így van. a tuttosport le is hoz egy telefonbeszélgetést racalbuto és meani (milan alkalmazott) között, akik kedélyesen elcsevegnek arról, hogy többek között egy partjelző hibája miatt mekkorát szopott a bíró (a partjelző nem jelzett lest egy gólnál, 2:1-re nyert a juve, a bírót 9 körre eltiltották). ezen kívül a bíró elmondja, hogy a lesgól után esze ágában nem volt segíteni a juventust, ha csak 99%-os lett volna a tizi jogosságában, nem adja meg.

cikk:
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/calciopoli/2013/12/16-280208/Racalbuto+a+Meani%3A+Juve%3F+Nel+dubbio+la+sfavorisco...

meccs:
https://www.youtube.com/watch?v=GXiAE9ox0NI
17:50 körül az első gól (lesről; ismétléseken semmi nem látszik), a tizi 48:26-nál.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime2013-12-16, 16:46

Ne feledjétek, holnap a másodfokú bíróság ítéletet hirdet Moggi büntetőperében.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 16 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
16 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: