| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+33rakkenroll mbence juventute boric EsztéNégy Norbee82 tjunior kilopo Krisz dinovercotti enzogigi farturo Joseph Ducreux balazs91 exchaby cortamelasombra simoon _Tyler daneeka tcs19 baggiofan AndreasMatri telhetetlen virracocha zetterberg40 juve 1974 .bb. laac pietro10 el_ceRebr0 CsT DartagnanX s4tch 37 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-24, 17:05 | |
| | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-24, 16:23 | |
| még egyszer mindenkinek boldog karit <3 _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-24, 15:37 | |
| isten éltesse a fórumlakókat és klánjaikat! | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-24, 11:53 | |
| Boldog karácsonyt buzikáim mindenkinek! | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-21, 22:27 | |
| - virracocha írta:
- jackie_d írta:
- agnelli képes volt öltöny+sportcipő kombóban megjelenni a karácsonyi vacsorán (nem voltam ott, még mielőtt megkérdezitek )
látszik nem igazi olasz... Szalagszakadása volt, már nem emlékszem, hogy térd vagy boka. Szerintem még mindig bottal jár. Elkann nem mesélte? hehe, nem volt rá ideje azért szalagszakadással is lehet normális cipőt hordani, nekem legalábbis felment a testonim bokarögzítőre is... |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| |
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-20, 11:42 | |
| agnelli képes volt öltöny+sportcipő kombóban megjelenni a karácsonyi vacsorán (nem voltam ott, még mielőtt megkérdezitek ) látszik nem igazi olasz... |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-19, 09:04 | |
| - jackie_d írta:
- ja ez tegnap kimaradt:
kérdezte hogy szurkoló vagyok-e, mondtam igen és visszakéreztem erre azt felelte, hogy a juve az ő felesége mondtam akkor lyuksógorok vagyunk... teállat. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-19, 01:12 | |
| - zetterberg40 írta:
- Kezdem azt hinni, hogy te nem közénk (halandó emberek) tartozol.
dehogy, csak jókor kell lenni a jó helyen |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-19, 01:11 | |
| ja ez tegnap kimaradt: kérdezte hogy szurkoló vagyok-e, mondtam igen és visszakéreztem erre azt felelte, hogy a juve az ő felesége mondtam akkor lyuksógorok vagyunk... |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-18, 17:03 | |
| Kezdem azt hinni, hogy te nem közénk (halandó emberek) tartozol. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-18, 16:58 | |
| még szerencse h nem ismerted fel, letépte volna rólad a polót(és nem AZÉRT) ha le elkmannozod _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-18, 16:37 | |
| rohadjak meg ha nem elkmannal találkoztam az előbb a liftben! (sajnos nem ismertem fel, csak utólag lett gyanús) az ajtók pont záródtak, de én még elcsíptem, így egy kicsit újra kinyíltak (ja, egy fekete, de fehér galléros juve címeres pólóban voltam) mondom sorry, mire asz'ongya hogy semmi gond, ebben a pólóban azt csinálok amit akarok sajnos csak pár emeletet mentünk együtt, így csak a "ki hol lakik" témakör került terítékre... ez a faszi volt az: [/img] |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-18, 07:45 | |
| - s4tch írta:
- elfogadom. pénzügyes vagyok, nem jogász.
mondjuk belegondolva, a bűnszövetkezetből érdekes vállalkozási formát lehetne csinálni. a tagok eladhatnák a részesedésüket, esetleg még a bűnszövetkezet mint társasági forma élvezhetne adókedvezményeket egy sima kft-vel szemben, ilyesmi. úgy csinálsz, mintha nem így működne a blog | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 23:37 | |
| elfogadom. pénzügyes vagyok, nem jogász.
mondjuk belegondolva, a bűnszövetkezetből érdekes vállalkozási formát lehetne csinálni. a tagok eladhatnák a részesedésüket, esetleg még a bűnszövetkezet mint társasági forma élvezhetne adókedvezményeket egy sima kft-vel szemben, ilyesmi. | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 23:14 | |
| - s4tch írta:
"ami kiderült az ítéletből, az alapján több vádat is ejtettek ellene, és a bűnszövetkezeti vádból ('Cupola') egy kisebb elemekből álló együttműködés lett." Ilyen bűnelkövetési alakzatot nem ismer a magyar büntetőjog. Bűnszövetség vagy bűnszervezet. Bocsi, ezt muszáj volt kijavítanom. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 23:10 | |
| köszi, ezt nem olvastam.
egy ilyen ellentmondásos ítéletet remélhetőleg nem lesz lehetetlen a legfelsőbb bíróság előtt tovább bontani. | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 23:07 | |
| - s4tch írta:
- én úgy olvastam, az sem állt meg.
"Quello che emerge dalla sentenza è che diversi capi d’imputazione sono caduti, la presunta 'Cupola' sta diventando sempre più una 'Cooperativa' di pochi elementi."
nem vagyok egy nagy olaszos, javíts ki, ha tévedek: "ami kiderült az ítéletből, az alapján több vádat is ejtettek ellene, és a bűnszövetkezeti vádból ('Cupola') egy kisebb elemekből álló együttműködés lett." Ezt az egyik ügyvéd, D'Onofrio nyilatkozta az ítélettel kapcsolatban, kiemelve annak paradox voltát. Hiszen egy Juve meccs befolyásolását sem állapította meg a bíróság és a játékvezetők többségét is felmentették (vagy akit nem azt sem Juve meccs miatt ítéltek el), mégis maradt a "Cupola". "Per l'ex dg bianconero conferma dell'associazione a delinquere." (Tuttosport) A másodfokú bíróság tehát megerősítette bűnszervezti minősítést. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 22:49 | |
| én úgy olvastam, az sem állt meg.
"Quello che emerge dalla sentenza è che diversi capi d’imputazione sono caduti, la presunta 'Cupola' sta diventando sempre più una 'Cooperativa' di pochi elementi."
nem vagyok egy nagy olaszos, javíts ki, ha tévedek: "ami kiderült az ítéletből, az alapján több vádat is ejtettek ellene, és a bűnszövetkezeti vádból ('Cupola') egy kisebb elemekből álló együttműködés lett." | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 22:44 | |
| A gond, hogy maradt a bűnszervezeti minősítés. Viszont az az érdekes, ha jól értem, hogy ez pont ellentétes a többi vádlott esetében hozott ítélettel. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 22:03 | |
| - s4tch írta:
- ha szeretnéd, feltétlenül. már érik egy ideje.
a canale juve azt írja, az összes bírót felmentették az összes juve-meccs befolyásolása alól.
moggit mégis elítélték.
http://www.canalejuve.it/news/il-paradosso-de-santis-indagato-per-roma-fiorentina-ma-e-moggi-a-essere-condannato-108395 az lehet, hogy moggi a puszta akaratával manipulálta a meccseket | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 21:53 | |
| ha szeretnéd, feltétlenül. már érik egy ideje.
a canale juve azt írja, az összes bírót felmentették az összes juve-meccs befolyásolása alól.
moggit mégis elítélték.
http://www.canalejuve.it/news/il-paradosso-de-santis-indagato-per-roma-fiorentina-ma-e-moggi-a-essere-condannato-108395 | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 21:52 | |
| - s4tch írta:
- nem nagyon vágom az olaszt, de ez elvileg letöltendő. az ügyvédei biztos elmennek a legfelsőbb bíróságig.
ami érdekes: de santis (másodfokon 1 évet kapott, ex-bíró) ügyvédje azt mondja, az ítélet szerint a bírót a juve segítéséért meszelték el, viszont az ítélet indoklásában csak egy fiorentina-bologna és egy lecce-parma meccset említenek.
tuttojuve-féle közvetítés: katt. ide linkelik az ügyvédekkel készített interjúkat is. nekem az olaszom olyan, mint pákónak a magyar. az ilnostron olvastam, elfelejtettem hivatkozni. ésakkor? most megerőszakoltok? | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 21:35 | |
| nem nagyon vágom az olaszt, de ez elvileg letöltendő. az ügyvédei biztos elmennek a legfelsőbb bíróságig. ami érdekes: de santis (másodfokon 1 évet kapott, ex-bíró) ügyvédje azt mondja, az ítélet szerint a bírót a juve segítéséért meszelték el, viszont az ítélet indoklásában csak egy fiorentina-bologna és egy lecce-parma meccset említenek. tuttojuve-féle közvetítés: katt. ide linkelik az ügyvédekkel készített interjúkat is. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 21:00 | |
| | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 20:44 | |
| moggi másodfokon 2 év 4 hónapot kapott. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-17, 15:06 | |
| a firenzei zakó után ezzel a címlappal jött ki a romanista: kíváncsi vagyok a következőre. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-16, 19:05 | |
| de kis harapós vagy. fogaznak a maláj nők férfiak? | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-16, 18:26 | |
| - s4tch írta:
- 199 perc hiányzik buffonnak a rekordhoz. (atalanta, roma, + a cagliari elleni meccs eleje.) ahhoz képest, hogy pár hónapja még vissza akartuk vonultatni buffont, nem is rossz. persze kellett ehhez a védelem és pirlo feltámadása és némi mázli is, de buffon formajavulása is benne van abban, hogy utoljára firenzében kaptunk gólt.
giginek is kb annyi köze van a rekordhoz, mint anno rossinak volt... a lista amúgy érdekes, talán ha három normális kapus tudnék róla említen na jóéjt, mert kurva későre jár |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-16, 17:16 | |
| így van. a tuttosport le is hoz egy telefonbeszélgetést racalbuto és meani (milan alkalmazott) között, akik kedélyesen elcsevegnek arról, hogy többek között egy partjelző hibája miatt mekkorát szopott a bíró (a partjelző nem jelzett lest egy gólnál, 2:1-re nyert a juve, a bírót 9 körre eltiltották). ezen kívül a bíró elmondja, hogy a lesgól után esze ágában nem volt segíteni a juventust, ha csak 99%-os lett volna a tizi jogosságában, nem adja meg.
cikk: http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/calciopoli/2013/12/16-280208/Racalbuto+a+Meani%3A+Juve%3F+Nel+dubbio+la+sfavorisco...
meccs: https://www.youtube.com/watch?v=GXiAE9ox0NI 17:50 körül az első gól (lesről; ismétléseken semmi nem látszik), a tizi 48:26-nál. | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-16, 16:46 | |
| Ne feledjétek, holnap a másodfokú bíróság ítéletet hirdet Moggi büntetőperében. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
|
| |
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|