Na de azért azt ne mondjátok már,h a holt időszakban nem volt kontaktja a vezetőséggel,és most amikor elindul a felkészülés akkor szembesül a tervezett igazolásokkal/problémákkal!!??????????Olyan mintha felkészületlenül érte volna valami amire nem számított,de ez hogyan lehetséges bassza meg??????????????????????????
ezen agyaltam én is, mintha a menedzsment és közte nem lenne kommunikáció már jó ideje bár Conte az egyik örökkedvencem, de vagyok annyira öreg hogy azt gondoljam ezek az esetek sosem csak az egyik oldal "hibáin" vesznek a picsába
másik agymenésem már nyár eleje óta, hogy lehet neki inkább a válogatott való, ott nem tud úgy belefáradni/fásulni mint amit jó pár hónapja érezni véltem
jelenleg csak azt tudom elképzelni h oda halad, kívánságom pedig Deschamps és senki más (róla meg pont az építkezősdit gondolom)
Na de azért azt ne mondjátok már,h a holt időszakban nem volt kontaktja a vezetőséggel,és most amikor elindul a felkészülés akkor szembesül a tervezett igazolásokkal/problémákkal!!??????????Olyan mintha felkészületlenül érte volna valami amire nem számított,de ez hogyan lehetséges bassza meg??????????????????????????
Enyhén szólva sem szokványos a jelenlegi szituáció. Most megy a találgatás, hogy miért mondott le, de a teljes igazságot úgysem fogjuk megtudni. Most már látjuk, hogy Conte nem viccelt. Én arra tudok gondolni, hogy 1) az általa kért embereket nem kapta meg, 2) úgy látja, egy ciklusnak vége és már nem tudja motiválni a játékosokat, 3) a vezetőség olyan játékosokat készül eladni, akikről ő hallani sem akar (Vidal, Pogba).
Bármi is az igazság, szerintem nagy a baj. Egyrészt azt gondolom, hogy innen csak lefele vezet az út, másrészt ki lesz az, aki ebben a bizonytalan helyzetben itt akar majd maradni a piacképes játékosaink közül (Vidal, Pogba)?! Mindenesetre azért egy kicsit lófasz Antonio seggébe a sikerei ellenére is. Mondta volna meg a szezon végén, hogy ebből nem kér, de ez így meredek. Kicsit az az érzésem van, hogy szarban hagyta a klubot. Manciniből, Allegriből nem kérek. Ha ezek közül bármelyik leül a Juventus padjára, nem nézek meccset.
Ha ez Pogba/Vidal távozása miatt van, akkor ez egy olyan övön aluli ütés, ami az egész olasz focit még mélyebbre árazza be. Lehet félni, lehet remélni.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Úgy látom Lealit kölcsönadtuk a Cesenanak. Ennyit arról, hogy csatlakozik az első csapathoz.
Végre a Serie A-ban is megmutathatja magát. Örülnék, ha megütné a szintet és ő lenne a Buffon-utód. Bár amikor a lehetséges utódokról cikkeznek a lapok, akkor általában az ő nevét nem említik, vagy csak több név mellett utolsóként, ami talán már sejtet valamit...
Oblak, Trapp és Scuffet a leggyakrabban emlegetett hármas.
Mert szem előtt vannak és nem a B közepén senyvednek. Szerintem nagyon jó mozgása van és volt már egyszer a B legjobb kapusa. Remélem belole nem fogunk igy kiszállni, mint Immobilebol, mert egy új kapusra tenyleg szükségünk van.
Úgy látom Lealit kölcsönadtuk a Cesenanak. Ennyit arról, hogy csatlakozik az első csapathoz.
Végre a Serie A-ban is megmutathatja magát. Örülnék, ha megütné a szintet és ő lenne a Buffon-utód. Bár amikor a lehetséges utódokról cikkeznek a lapok, akkor általában az ő nevét nem említik, vagy csak több név mellett utolsóként, ami talán már sejtet valamit...
Oblak, Trapp és Scuffet a leggyakrabban emlegetett hármas.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
talán ő volt a kedvencem a capello-féle juventusból... még nem olvastam a cikket, kíváncsi vagyok, mit mond a calciopoliról. a cikk címében mindenesetre szerepel, hogy a juve 32 bajnokságot nyert, úgyhogy eddig vállalható.
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
Tárgy: Conte makacssága 2014-05-22, 15:05
Conte's principles pay off under pressure as Juventus set new Serie A benchmark
főleg az utolsó mondat tetszik:
"If there is a fine line between stupidity and genius, perhaps the difference between stubborn arrogance and coaching greatness is even more difficult to define."
Szegény Andreára remélem vigyáztak a srácok, csak egyszer tűnik el Torinó sikátorai közt ilyen ábrázattal, soha a büdös életbe nem bizonyítja be senkinek, hogy nem csöves...
Azt nem fogom soha megérteni, hogy Muntari meg nem adott gólja mellett miért nem esik szó arról, hogy a Juve is két szabályos gólt lőtt azon a meccsen.
Én mindig bírtam az argentínokat, talán mert az első VB amit már komolyan figyelgettem, az a '86-os volt, ráadásul akkoriban szerettem meg a rockzenét, és mindegyik hosszúhajú volt. Viszont, másokkal ellentétben, azt nagyon sajnálom, hogy az apacsot nem viszik, legbelül szerintem ő is.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Most már egész biztosan nem fogják szilánkosra törni Tévez lábát a VB-n.
Portieri: Sergio Romero (Monaco); Mariano Andujar (Catania); Agustin Orion (Boca Juniors). Difensori: Ezequiel Garay (Benfica); Federico Fernández (Napoli); Pablo Zabaleta (Manchester City); Hugo Campagnaro (Ellenség); José Basanta (Monterrey); Marcos Rojo (Sporting Lisbona); Nicolas Otamendi (Atletico Mineiro). Centrocampisti: Javier Mascherano (Barcellona); Fernando Gago (Boca Juniors); Ever Banega (Newells); Lucas Biglia (Lazio); Maxi Rodríguez (Newells); Ángel Di María (Real Madrid); Augusto Fernández (Celta Vigo); Ricky Álvarez (Ellenség). Attaccanti: Lionel Messi (Barcellona); Sergio Agüero (Manchester City); Ezequiel Lavezzi (PSG); Gonzalo Higuaín (Napoli); Rodrigo Palacio (Ellenség).
Ez a támadósor így is elég brutál, a többi meg egy középszar, szóval nem az fog dönteni, hogy Tévez otthon maradt, viszont Higanynál és Palacionál is jobb szezonja volt minden tekintetben. Igazi center ezek közül kb csak Higany van, szóval azt nem kell magyarázni, de Palacio kb a szegény ember Teveze lehet, Lavezzinél meg akármelyik eszesebb. De ez nekünk végülis csak jó, mindig is rühelltem az argentínokat most már Tevez miatt sem kell disztingválnom és ő is pihenhet nyugodtan.