Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+33rakkenroll mbence juventute boric EsztéNégy Norbee82 tjunior kilopo Krisz dinovercotti enzogigi farturo Joseph Ducreux balazs91 exchaby cortamelasombra simoon _Tyler daneeka tcs19 baggiofan AndreasMatri telhetetlen virracocha zetterberg40 juve 1974 .bb. laac pietro10 el_ceRebr0 CsT DartagnanX s4tch 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-03, 14:18 | |
| http://www.juventus.com/juve/en/news/vidal_contract_renewal
jobb lett volna 2050-ig, de száz km is egy mm-rel kezdődik | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-02, 18:46 | |
| http://www.bloomberg.com/news/2013-12-02/real-madrid-barcelona-fined-by-regulator-on-tv-contracts.html haha, nem elég hogy lehúzzák a többieket... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-02, 16:06 | |
| nándi nyilatkozott egyet, a lényeg valami ilyesmi: "már a juve-projekt részének érzem magam, és az eredmények is jönnek. nehéz volt beilleszkedni, de az, hogy sokat edzettem ogbonnával és chiellinivel, segített megérteni a serie a-t"
egyrészt szimpatikus ez a fiú. másrészt jó látni, hogy egy jó képességű játékos még 28 évesen, világ- és európa-bajnokként, kvázi kiforrott játékosként is képes fejlődni, alkalmazkodni, ha nem játssza a művésznőt, hanem leszegi a fejét, és dolgozik ezerrel. hatalmas meglepetés a teljesítménye, és nem is elsősorban a gólokra gondolok, inkább arra, milyen mezőnymunkát végez, és a szeptemberi suta mozgásokat feledtetve mennyire hatékonyan helyezkedik a pályán, mennyivel jobban fedezi, tartja meg és játssza meg a labdát. én kifejezetten szerettem matrit, de a mezőnymunkájukat összevetve ez a faszi hozzá képest világklasszis. | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-02, 10:52 | |
| lefagy a photoshop amikor vidalt le akarják vakarni a 3. helyről _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-12-02, 10:43 | |
| a vecchiasignora.com fórumán minden hónapban megválasztják a hónap játékosát, gólját, meccsét. november legjobb spílere - megérdemelten - llorente.
itt a topik, érdekes olvasmány, még gugli fordító sem kell hozzá. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-30, 23:22 | |
| - _Tyler írta:
- ja, a spanyolok fetrengései, szabálytalanságokra rájátszása alap, de én Gerrardot is hiányolom, ő is elég nagy diver. amúgy én kurvára utálom a színészkedést, simán osztogatnám érte a 2-3 meccses eltiltásokat akár a felvételek alapján utólag is. a futball egyik legszánalmasabb, legférfiatlanabb része a magát dobáló, a nagy halált eljátszó játékos
gerrardot nem tudom, képtelen vagyok egy angol meccset is megnézni tehetségtelen bagázs az egész, mint egy atlétikaverseny, ész nélkül futnak mindenfelé olyan robotikusnak tűnnek a meccsek, hogy egy csapat beagle-nek is be lehetne tanítani a taktikát, játékintelligncia nem sok kell hozzá.. persze lehet, hogy csak én vagyok vak és nem látom a szépséget az eszetlen rohangálásban amúgy abszolút egyetértek, tűzzel vassal irtanám a színészkedést ha rajtam múlna olyan szabály lenne, hogy csak akkor kell befújni a faultot ha a faultolt játékos minden tőle tellhetőt megtett, hogy továbbmenjen az akció tizit meg csak akkor, ha egyertelműen kapura tör és birtokolja a labdát (sz'al az "elpöccintem a szögletzászló felé 'oszt várok amíg valaki hozzámér"-ért nem) kicsit olyan lenne a foci, hogy a megrúgott játékosnak csetelnie-botolnia (nyelvtannácik kuss! ) kellene a labda megtartásáért, hogy megkapja a szabit ezeken a "ráléptek a lábamra, majd meghalok" jeleneteken sírni tudnék, annyira de annyira gáz emlékszem az nfl-ben néhány éve valamelyik falembernek(?) eltörött a térde, de mindenkép játszani akart még a következő meccseken a dokik azt mondták, hogy technikailag megoldható, hogy térdgéppel, beinjekciózva, térdkalács nélkül játsszon!!! ha jól emlékszem végül a játékosszakszervezet tett keresztbe, mondván így nem lesz jogosult rehab pénzre, vagy ilyesmi a csávó dühöngött... vagy pl. a motorversenyző amelyik reggel eltörte a csuklóját, délután meg megnyerte a versenyt az egyenesekben egy kézzel vezetett, a töröttet lógatnia kellett annyira fájt... vagy a másik, akit úgy kellett levenni a motorról és feltenni a dobógra annyira fájt mindene a korábbi esés miatt ez a sok puhapöcsű meg egy sima gáncsolás után is fagyasztót kér... |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-30, 12:47 | |
| - _Tyler írta:
- jackie_d írta:
- a köztudatban (tévesen) még mégis mindig az van, hogy (csak) az olaszok színészkednek...
gilardinot azért még hiányolom az összeállításból, de gondolom a padra odafért ja, a spanyolok fetrengései, szabálytalanságokra rájátszása alap, de én Gerrardot is hiányolom, ő is elég nagy diver. amúgy én kurvára utálom a színészkedést, simán osztogatnám érte a 2-3 meccses eltiltásokat akár a felvételek alapján utólag is. a futball egyik legszánalmasabb, legférfiatlanabb része a magát dobáló, a nagy halált eljátszó játékos Bleacher Report egyre jobb lesz fociban is, érdemes néha nézni őket. Az alap hogy amerikai sportokban messze a legjobb és legszórakoztatóbb oldal (mondjuk nem annyira a 'csak-statisztika' buziknak mint a Whoscored) de most kezdenek feljönni normálba is. Talán mióta van egy UK részleg, nemtudom. Régen is volt egy-két cikk, de az még ilyen nagyon langyos Blikk-FourFourTwo-Origó tájkozottsági vonalon mozgott. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-30, 11:52 | |
| - Krisz írta:
- Brutális ahogy pattannak le róla az emberek...
Fogalmam sincs, hogyan fogjuk megtartani ezt a srácot... | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-30, 11:28 | |
| - jackie_d írta:
- exchaby írta:
- http://bleacherreport.com/articles/1865491-bleacher-reports-all-time-biggest-divers-xi
nem reprezentativ, de azért sokatmondó, a szinészválogatott 11 emberéből 8 megfordult a reál vagy a barca csapatában
a köztudatban (tévesen) még mégis mindig az van, hogy (csak) az olaszok színészkednek...
gilardinot azért még hiányolom az összeállításból, de gondolom a padra odafért ja, a spanyolok fetrengései, szabálytalanságokra rájátszása alap, de én Gerrardot is hiányolom, ő is elég nagy diver. amúgy én kurvára utálom a színészkedést, simán osztogatnám érte a 2-3 meccses eltiltásokat akár a felvételek alapján utólag is. a futball egyik legszánalmasabb, legférfiatlanabb része a magát dobáló, a nagy halált eljátszó játékos | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8514 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-30, 09:25 | |
| Brutális ahogy pattannak le róla az emberek... | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-29, 14:05 | |
| pato valami 37 meccset játszott a jelenlegi szezonban, szal most kiderül hogy kitől betegedett meg mindig: gallianitól(ha visszatér a milanba) vagy barbikától _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-29, 13:17 | |
| galliani lelépett a milantól. be kéne ajánlani a helyére seccót. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-28, 21:03 | |
| |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-28, 20:00 | |
| http://bleacherreport.com/articles/1865491-bleacher-reports-all-time-biggest-divers-xi nem reprezentativ, de azért sokatmondó, a szinészválogatott 11 emberéből 8 megfordult a reál vagy a barca csapatában _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-28, 19:41 | |
| az oroszlánkiráj! viszont majd hanyatt estem az előbb mikor erre ráakadtam link néhány név azért meglepett, whoscored rating megkérdőjelezhetősége ida vagy oda _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-28, 16:25 | |
| nándi megihlette a whoscored-ot is: http://www.whoscored.com/Articles/xh-eeuqiykir2cubyh3f3w/Show/Player-Focus-Llorente-Becoming-the-Player-Conte-Expected-at-Juve ez azért beszédes ánglisul nem beszélőknek is: | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-28, 01:09 | |
| http://www.goal.com/en/news/10/italy/2013/11/27/4438393/im-taking-the-ball-home-for-my-son-vidal-revels-in-first haha, nehogy jövőre harmadik számú kapus nélkül menjünk neki az idénynek, azt egyszer tényleg vidal álljon be védeni _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-27, 19:34 | |
| Most olvastam csak a bloghalál hátterét. Ez tipikus magyar agyfasz... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-26, 11:29 | |
| a negyedéves jelentés szerint kb. 25 milla volt a tv bevétel, ami egyelőre jóval kevesebb mint 154/4 = 38.5 gondolom ez megint a kevesebb hazai meccs miatt lehet |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-26, 09:02 | |
| http://sportgeza.hu/futball/2013/11/25/spanyol_teves_dijak/
nem csak a spanyolokról van benne szó, érdemes átfutni.
itt meg a teljes élmezőny: katt
1 . Real Madrid ( España / Liga) : 178,4 M€ 2 . FC Barcelona ( España / Liga) : 176 M€ 3 . Juventus (Italia / Serie A ) : 154 M€ 4 . AC Milan (Italia / Serie A ) : 124 M€ 5 . Manchester United ( England / Premier League) : 108 M€ 6 . Chelsea ( England / Premier League) : 107 M€ 7 . Arsenal ( England / Premier League) : 99 M€ 8 . Manchester City ( England / Premier League) : 98 M€ 9 . Bayern Múnich (Germany / Bundesliga ) : 92 M€ 10 . Paris Saint Germain (France / Ligue 1 ) : 89 M€
mondjuk ehhez az kellett, hogy a bl csoportkörbe csak 2 olasz csapat jusson be. ennél egy nagyságrenddel többet akkor sem lehet beszedni, ha megnyerné a juve a bl-t. az olasz rendszerből szerencsére elég jól profitál a csapat. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-21, 18:52 | |
| http://football-italia.net/42013/juve-sign-werder-bremen-deal
Ezt jó ötletnek tartom. Németországban nem hezitálnak, bátran játszatják a fiatal kölcsönjátékosokat is. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-18, 20:51 | |
| http://juventiknows.com/ferenc-hirzer-the-hungarian-goal-machine/ | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-18, 20:24 | |
| http://www.blackwhitereadallover.com/2013/11/15/5098886/juventus-transfers-antonio-candreva-diego-alberto-acquilani-hasan-salihamidzic-cristiano-zanetti
egész konkrétan lenyúlta egy posztötletemet a figura. sebaj. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-18, 11:41 | |
| az alábbi meccseket érdemes sasolni a hét elején:
-hétfő 20:45, stream: olaszo.-nigéria, elég felforgatott felállással: a mieink közül csak ogbonna kezdhet, ill. ha valakit érdekel, láthatja, milyen formában van giak
-kedd 21:00, stream: francia-ukrán, pogba kezdő lesz, és szerintem nem jut ki a vb-re 20:00, sport2: dél-afrika-spanyol, nándi a keretben, elvileg kezdeni fog 17:00, stream: egyiptom-ghána, kwadcsi stabil kezdő, gondolom, holnap is játszik 02:00, stream: brazília-chile, islával; chile az utolsó 6 meccsükön egy szem döntetlent csípett el, a 6 meccs összesített gólkülönbsége 21:5, érdemes lesz belenézni, ha valaki bírja az éccakázást | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 17:48 | |
| - Krisz írta:
- cortamelasombra írta:
- http://football-italia.net/41788/thohir-confirmed-Ellenség-president
bye bye Marotta. Gondolom ez Moratti akart lenni Annyiban sajnálatos, hogy öröm volt nézni ahogy ez az arrogáns szerencsétlen megalapozza a sinter örök lúzerségét. hoppá, látszik hogy reggel kimaradt a kávé de ha már itt tartunk, ő is mehet utána, bár tudom hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok népszerű. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 14:07 | |
| - cortamelasombra írta:
- http://football-italia.net/41788/thohir-confirmed-Ellenség-president
bye bye Marotta. Gondolom ez Moratti akart lenni Annyiban sajnálatos, hogy öröm volt nézni ahogy ez az arrogáns szerencsétlen megalapozza a sinter örök lúzerségét. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 13:40 | |
| http://football-italia.net/41788/thohir-confirmed-Ellenség-president bye bye Marotta. eddig azt hittem csak az indonéz pénz kell de ezek szerint az irányitásba se szólhat bele már a legfelsőbb szinten (ki tudja milyen funkcióban marad a klubnál, ha marad) ez nekünk azért lehet érdekes mert eléggé meghatározza hogy merre indul el most az Izé a következő évekre. most van egy egész jól alakuló keretük egy profi edzővel. ha épitkeznek tovább egy-két nagyobb igazolással akkor még bajunk lehet. de ha Mancity féle költekezés lesz akkor nyert ügyünk van mert szerintem az a model nem életképes Olaszban. (egyébként szerintem jelenleg a legizgalmasabb az Seria A az elmúlt kb. 10 évben. végre van 4-5 csapat aki majdnem ugyanolyan szinten van és esélyes a dobogóra, mindenhol épitkeznek, haladnak előre, és van a Juve meg a Napoli akiknek a összeszokottság és a belepumpált pénz, respectively, idén előnyt ad. és lám mégis a Roma vezet. szóval jó szezon. első Conte bajnoki cimünk volt még izgisebb, de csak az első hely miatt. a többi évben mindig volt egy tiszta favorit aki be is húzta a cimet, még akkor is ha nem dőlt el a bajnokság már márciusra. szóval már csak 1 dolog választ el számomra a tökéletes szezontól, ha a a Milán kizúg a picsába ) _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 12:59 | |
| - s4tch írta:
- http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/07/Elfogadhatundefined_hogy_Istennek_kundefinedpzeli_magundefinedt_-_Zlatan_Ibrahimovic/
ezt olvassátok el, ha eddig kimaradt volna
épp nem megy a népsport, remélhetőleg később olvasható lesz ezt a posztot akár én is írhattam volna, annyi kivétellel hogy én mindig is bírtam zlatant maradona szintű tehetség, messi + c. ronaldo a kanyarban sincs hozzá képest |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 12:34 | |
| http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/07/Elfogadhatundefined_hogy_Istennek_kundefinedpzeli_magundefinedt_-_Zlatan_Ibrahimovic/
ezt olvassátok el, ha eddig kimaradt volna
épp nem megy a népsport, remélhetőleg később olvasható lesz | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 12:07 | |
| a riport 2013/2014 pénzügyi év q1-et ír, ami gondolom egy focicsapatnál naptári év q3-at jelent, már csak azért is mert q3 utolsó napjára van dátumozva
köszi, tényleg ez lehet a háttérben
még valami
"Revenues from sponsorship and advertising"-ból kb. 12.7 milla folyt be a q1-ben, nyilván ebben van a merchandising is (legalábbis más sort nem találtam ami passzolt volna) ez éves szinten nagyjából 51 milla, ami eléggé aránytalan az adidas által fizetendő évi 6 millával szemben... (lásd a múltkori gondolatot: kapjuk v. fizetjük a 6 millát) |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-11-15, 09:20 | |
| fasztuggya... a 20% rengeteg. szöveges magyarázatból nem derül ki? a transfermark a heti csapatába 5 (ill. berardival 6) juventinót pakolt: Buffon, Nagatomo, Barzagli, Portanova, Jonathan, Pirlo, Pogba, Conti, Rossi, Llorente, Berardi amúgy jó kis csapat lenne ez, simán esélyes lenne a bajnoki címre. edit: gondolom, 3. negyedévről van szó - akkor asszem, érthető. tavaly szeptember végéig 6 forduló ment le a bajnokságból, ebből hármat játszottunk otthon. idén szintén 6 forduló esett q3-ra, viszont csak 2 hazai és 4 idegenbeli meccs. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|