Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+33rakkenroll mbence juventute boric EsztéNégy Norbee82 tjunior kilopo Krisz dinovercotti enzogigi farturo Joseph Ducreux balazs91 exchaby cortamelasombra simoon _Tyler daneeka tcs19 baggiofan AndreasMatri telhetetlen virracocha zetterberg40 juve 1974 .bb. laac pietro10 el_ceRebr0 CsT DartagnanX s4tch 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Nov. 14, 2013 9:20 pm | |
| fasztuggya... a 20% rengeteg. szöveges magyarázatból nem derül ki? a transfermark a heti csapatába 5 (ill. berardival 6) juventinót pakolt: Buffon, Nagatomo, Barzagli, Portanova, Jonathan, Pirlo, Pogba, Conti, Rossi, Llorente, Berardi amúgy jó kis csapat lenne ez, simán esélyes lenne a bajnoki címre. edit: gondolom, 3. negyedévről van szó - akkor asszem, érthető. tavaly szeptember végéig 6 forduló ment le a bajnokságból, ebből hármat játszottunk otthon. idén szintén 6 forduló esett q3-ra, viszont csak 2 hazai és 4 idegenbeli meccs. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Nov. 14, 2013 9:53 am | |
| a negyedéves pénzügyi jelentés szerint közel 20 százalékkal volt kisebb a jegybevétel, mint egy évvel korábban ezt így hogy? |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Pént. Nov. 08, 2013 3:42 am | |
| | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 31, 2013 9:19 pm | |
| https://www.facebook.com/photo.php?fbid=766421186718446&set=a.217604301600140.73941.171522852874952&type=1&theater | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 31, 2013 7:57 am | |
| Hát Carlito Scarface non-stop. | |
| | | virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 31, 2013 7:13 am | |
| - juve 1974 írta:
- https://www.youtube.com/watch?v=hb6AjZCpPn4
A legjobb komment a videó alatt: Tevez non avrebbe avuto nemmeno bisogno della maschera | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 31, 2013 6:44 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=hb6AjZCpPn4 | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| | | | Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Pént. Okt. 25, 2013 7:16 pm | |
| - jackie_d írta:
- két év múlva adidas-ra váltunk
egy kérdésem van csak: M'ÉR?!?!?
kap egy sütit, aki szép adidas mezt tud mutatni... ez tényleg ocsmány, persze ez még csak ilyen szurkolói találgatás... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Pént. Okt. 25, 2013 11:14 am | |
| - s4tch írta:
- olvassatok agnellit: http://football-italia.net/40988/agnelli-calcio-standstill
imádom a faszit, pláne a cnn-es interjú óta jól vezeti a klubot és baromi jól kezeli a médiát is sokat dumáltunk a klub helyzetéről olasz ismerőseimmel és sajnos egyöntetű volt a vélemény, hogy az ország berendezkedése miatt bele fog törni a bicska a reformokba persze ez nem reprezentatív felmérés és igazából nem jelent semmit, de azért elgondolkodtató hogy különböző helyen élő, különböző csapatoknak szurkoló emberek ennyire egyetértenek |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Pént. Okt. 25, 2013 9:51 am | |
| olvassatok agnellit: http://football-italia.net/40988/agnelli-calcio-standstill | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 11:38 pm | |
| - EsztéNégy írta:
- jackie_d írta:
szerintem a "The Adidas will manage the licensing and merchandising of Juventus in the face of a further fixed fee of € 6 million per year" azt jeletni, hogy mi fizetünk 6 millát azért hogy az adidas bonyolítsa a merchandising-ot, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről Further fixed fee, azaz további összegről beszélünk, így teljesen egyértelmű, hogy azt is az Adidas fogja fizetni nekünk évente. igen a further engem is zavart, de nagyvonalúan fordítási hibának tekintettem |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 11:37 pm | |
| - s4tch írta:
- így van. csúnya is lenne, ha egy tízmilliós nagyságrendű bizniszt átadnánk nekik, és még fizetnénk is érte.
amúgy a tuttojuve szerint a bayern is hasonló összeget kap az adidastól, és az ezer éve partner milan is csak kb. 2 millával kap többet, szóval nem lehet mondani, hogy garasoskodnának. azért gondoltam hogy esetleg így van, mert a fix 6 milla licencing/merch. bevétel nekem nagyon kevésnek tűnik meg aztán nem is azt írták, hogy eladtuk nekik a jogot, hanem hogy ők bonyolítják le a kereskedést, amitől a haszon még a miénk lehet (értsd: (globálisan) ők tartják fenn az üzleteket, raktárt, kiszállítást, stb., kézben tartják a licenszelést, amiért mi fizetünk 6 millát, de a haszon (nagy része) a miénk) de valószínű, hogy csak szerencsétlenül fogalmaztak és 6 milláért (+forgalhoz kötött bónusz) eladtuk a jogot nekem még mindig kevésnek tűnik, de gondolom te úgyis hozol majd rá számokat |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 10:25 pm | |
| kicsit lejjebb görgetve láthatóak a gyártók által fizetett összegek is, ez a frissebb
meg ittvan ez a tavalyi, a számokon túl érdekesség hogy azóta beugrott a puma az arsenallal a hátán
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 10:06 pm | |
| így van. csúnya is lenne, ha egy tízmilliós nagyságrendű bizniszt átadnánk nekik, és még fizetnénk is érte.
amúgy a tuttojuve szerint a bayern is hasonló összeget kap az adidastól, és az ezer éve partner milan is csak kb. 2 millával kap többet, szóval nem lehet mondani, hogy garasoskodnának. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 9:53 pm | |
| - jackie_d írta:
szerintem a "The Adidas will manage the licensing and merchandising of Juventus in the face of a further fixed fee of € 6 million per year" azt jeletni, hogy mi fizetünk 6 millát azért hogy az adidas bonyolítsa a merchandising-ot, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről Further fixed fee, azaz további összegről beszélünk, így teljesen egyértelmű, hogy azt is az Adidas fogja fizetni nekünk évente. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 9:19 pm | |
| - s4tch írta:
- megalkuvó, pénzéhes szarházi vagyok: leszarom a szabásmintát. a nike évi 16 millát fizet (merch jogokkal együtt), ezek 23,5+bónuszokat adnak, plusz további 6-ot külön a merch jogokért. ez minimum 13-14 milliós többlet évente. ez önmagában fedezné mondjuk mata (vagy a roni-messi-zlatan nívón kívül kb. bárki) fizetését, úgy, hogy senkit nem kellene kitenni a mostani keretből.
amúgy vannak fasza adidas mezek is: a realé egyszerű, így szép, és néha a milannál is eltalálják a csíkokat. egy hagyományosabb kappa közelebb áll a szívemhez, de amíg ezekből az olasz cégekből csak ilyen 7-8-10 milliókat lehet kisajtolni, addig igenis menjen agnelli ahhoz, aki a legtöbbet adja. öregszel szivi, vagy csak épp most coming out-oltál, hogy kamubuzi vagy ha nem érdekel az esztétika szerintem a "The Adidas will manage the licensing and merchandising of Juventus in the face of a further fixed fee of € 6 million per year" azt jeletni, hogy mi fizetünk 6 millát azért hogy az adidas bonyolítsa a merchandising-ot, de meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 9:02 pm | |
| megalkuvó, pénzéhes szarházi vagyok: leszarom a szabásmintát. a nike évi 16 millát fizet (merch jogokkal együtt), ezek 23,5+bónuszokat adnak, plusz további 6-ot külön a merch jogokért. ez minimum 13-14 milliós többlet évente. ez önmagában fedezné mondjuk mata (vagy a roni-messi-zlatan nívón kívül kb. bárki) fizetését, úgy, hogy senkit nem kellene kitenni a mostani keretből.
amúgy vannak fasza adidas mezek is: a realé egyszerű, így szép, és néha a milannál is eltalálják a csíkokat. egy hagyományosabb kappa közelebb áll a szívemhez, de amíg ezekből az olasz cégekből csak ilyen 7-8-10 milliókat lehet kisajtolni, addig igenis menjen agnelli ahhoz, aki a legtöbbet adja. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 8:52 pm | |
| - s4tch írta:
- a sárga tényleg sakál. mostanában faja mezeink voltak.
itt lehet olvasni a pénzügyi háttérről: http://www.tuttojuve.com/primo-piano/analisi-tj-i-bianconeri-segnano-il-sorpasso-sulle-milanesi-e-inseguono-le-big-europee-161661
igazából arról van szó, hogy a nike nem akart eleget fizetni, az adidas igen, deal done. köszi úgy látszik az adidas nagyon akart minket, a management meg jól dolgozott, gratula nekik a mezek akkor is rondák, az egyetlen reményem hogy sikerült teljesen egyedi szabást+stílust belealkudni a deal-be |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 7:53 pm | |
| a sárga tényleg sakál. mostanában faja mezeink voltak.
itt lehet olvasni a pénzügyi háttérről: http://www.tuttojuve.com/primo-piano/analisi-tj-i-bianconeri-segnano-il-sorpasso-sulle-milanesi-e-inseguono-le-big-europee-161661
igazából arról van szó, hogy a nike nem akart eleget fizetni, az adidas igen, deal done. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 12:16 pm | |
| Nekem a mostani sárga szett kifejezetten tetszik | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 10:57 am | |
| - jackie_d írta:
- két év múlva adidas-ra váltunk
kap egy sütit, aki szép adidas mezt tud mutatni... 2003-ban, a lotto utolsó évében (egyébként az egy kurvajó mez volt, van is belőle egy a falamon) BL döntőt játszottunk. Nekem a Milan mezek designja egyébként kifejezetten tetszett (már amennyire szép Milan mezt lehet csinálni). De a fritz válogatott mez is jó. Hirtelen más nem jut eszembe. Egyébként meg a kappa csinálja a legjobb mezeket ez alap: 90es évek Juve mezei, 98-2002 olasz válogatott mezek, Roma mezek, Sampdoria mezek, szerintem mind odabasztak. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 9:11 am | |
| pogbát addigra eladjuk így a kérdés költői de hogy válaszoljak rá: akkor is ronda |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 8:50 am | |
| akkor próbáljuk másképpen: egy szép nike mez padoinon, vagy egy rusnya adidas pogbán? 2016-ban járunk _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 8:08 am | |
| - exchaby írta:
- a válasz mi sem egyszerűbb: közel 3x annyit fognak fizetni mint most a nike
csúnya adidas mezt(juvesat) tucc mutatni? gyenge érv, amúgy meg mind csúnya |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 7:56 am | |
| a válasz mi sem egyszerűbb: közel 3x annyit fognak fizetni mint most a nike csúnya adidas mezt(juvesat) tucc mutatni? _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 24, 2013 7:46 am | |
| két év múlva adidas-ra váltunk
kap egy sütit, aki szép adidas mezt tud mutatni... |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Pént. Okt. 18, 2013 3:27 am | |
| http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-chelsea-nem-adja-fel-a-juvenak-21-milliot-kell-fizetnie-mutuert-2288531 | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Szer. Okt. 16, 2013 3:08 am | |
| http://www.whoscored.com/Blog/ox9n02tktky4rs4cvtrt1g/Show/Player-Focus-Paul-Pogba-Living-Up-To-His-Potential Kíváncsi vagyok,igaz e az 50 milliós ajánlat? | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Csüt. Okt. 10, 2013 7:46 pm | |
| imádom a cnn-es agnelli interjút, nemcsak hogy bölcsnek tűnik, de (az első olasz akit hallottam, hogy) normálisan beszél angolul |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek Hétf. Okt. 07, 2013 3:13 am | |
| A RUJ fb-oldaláról lopva:
"Világrekordot döntött vasárnap a Milan elleni győzelemmel az Antonio Conte által vezetett Juventus, ugyanis edzőnk eddigi 106 meccsén mindössze 9-szer kaptunk ki, ami mindössze 8,4 %-os vereségi arány, szemben az eddigi csúcstartó Guardiola féle Barcelonával, akik 8,5 %-os aránnyal rendelkeznek. Világrekord, minden idők legkevesebb vereséget szenvedő csapata immár a Conte-féle Juventus!" | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|