Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+33rakkenroll mbence juventute boric EsztéNégy Norbee82 tjunior kilopo Krisz dinovercotti enzogigi farturo Joseph Ducreux balazs91 exchaby cortamelasombra simoon _Tyler daneeka tcs19 baggiofan AndreasMatri telhetetlen virracocha zetterberg40 juve 1974 .bb. laac pietro10 el_ceRebr0 CsT DartagnanX s4tch 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-25, 21:37 | |
| ...mert van a BM, Real, Barca, PSG négyes, akik mostanában egy másik dimenzióban fociznak, hozzájuk akarunk nyilván csatlakozni mi is, csakhát náluk sokkal erősebb a pad. Meglátjuk mi lesz nyáron.
Én ide tenném a Chelseat és a ManCityt is. Na, mi a közös a fent vázolt csapatokban? Nyilván az a mocskos sok pénz, amit beléjük toltak. Imádom, amikor Pogbákat, Pirlokat, Llorentéket hozunk ingyen, vagy amikor Vidal, Tevez és Barza csapódik hozzá a kerethez diszkont áron, de attól tartok, hogy a különbség ilyen költségvetés mellett nem hozható be. Persze amennyiben a scudetto a cél, úgy rendben van a dolog. | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-25, 17:19 | |
| [/quote]én azt nagyon szeretném elképzelni hogy nem lesz a pályán egyszerre 3 belső védő + 2 szélső védő + 2 védekező középpályás + 1 mélységi irányitó vagy másképpen mondva 9 defenziv felfogású játékos[/quote]
Amikor nem bohóckodunk hátul és Buffi is teszi a dolgát, középen legalább ketten (MVPP-ből), szélen és elöl pedig legalább egyikük jól játszik, akkor szinte megállíthatatlan a csapat -erre idén ritkán volt példa, olyan meg hogy mindenki jól játszon, még nem is volt. Szinte megállíthatatlan, mert van a BM, Real, Barca, PSG négyes, akik mostanában egy másik dimenzióban fociznak, hozzájuk akarunk nyilván csatlakozni mi is, csakhát náluk sokkal erősebb a pad. Meglátjuk mi lesz nyáron. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 19:39 | |
| - Krisz írta:
4231-et akarsz? Más felállásban nem nagyon tudom elképzelni. ahogy conte is mondta mikor a 3-5-2 vs 4-3-3 + hasonlókkal b@sztatták, az ilyesféle számok annyira nem érdekelnek ha a pályán rendben mennek a dolgok én azt nagyon szeretném elképzelni hogy nem lesz a pályán egyszerre 3 belső védő + 2 szélső védő + 2 védekező középpályás + 1 mélységi irányitó vagy másképpen mondva 9 defenziv felfogású játékos(szavaimat asa nyilatkozata támasztja alá, h a fio ellen a második félidőre feljebb tolta a 2 szélsőt conte), mert eléggé impotens már megint a játékunk. aranylábú pirlo tette tönkre a genoa és a fio örömét is, a mutatott játék alapján nem nyúlnék magamhoz, az eredmény az egyedüli vigasz(igen, lehet vitázni mi a fontosabb és mi a maradandóbb...100 év múlva leszarják hogy játszott most a csapat, de én is h mit fognak gondolni ) egészségetekre _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 18:51 | |
| - exchaby írta:
- a reáltól kizsarolnám iscot, belelestem a schalke elleni meccsbe és tetszett a produkciója
4231-et akarsz? Más felállásban nem nagyon tudom elképzelni. | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 14:24 | |
| a reáltól kizsarolnám iscot, belelestem a schalke elleni meccsbe és tetszett a produkciója _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 14:07 | |
| Pogbát én is beáldoznám Verratti + Lucas duóért, mégpedig azért, mert Polpo Marcit padoztatja, pedig Pirlot kéne pótolni. Erre a feladatra Verratti több, mint kiváló lenne, amikor Andrea visszavonul, Marci-Vidal páros középen büntetne, és nyernénk egy Lucast, akit én az egyik legtechnikásabb támadónak tartok a világon (eljátszik ő szélsőt, támadó középpályást, szóval univerzális a srác, én nagyon bírnám) _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 12:57 | |
| mandzukic hiába kurvajó, vele kicsit fejnehéz lenne a keret. csatárra szerintem nincs égető szükségünk, pláne, hogy a világ afelé halad, hogy leginkább 1 klasszik csatárral játszanak az élcsapatok. a di maria, morata ajánlat szerintem még pénzzel kiegészítve is komolytalan.
persze ezeket döntse el paratici, marotta és conte. én egy verratti+lucas+20m ajánlatra azonnal bólintanék. | |
| | | Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 12:44 | |
| Persze csak fikció, teória, de mégis érdekelne a válasz, ezt a topicot amúgy is elég kevesen látogatják, nincs kockázat... Lehetett hallani olyan elképzelést, hogy Pogba --> München - Kroos, Mandzukic --> Juve Volt olyan is, hogy Pogba helyett Di Maria, Morata + 20 millió euró. Mind a két vételről voltak olyan vélemények, hogy rendben, deal, de többségében olyanok, hogy "ennyiért csak a bal lábát", "majd akkor adjuk el, ha már nálunk Aranylabdás lett", stb. Mit gondoltok egy olyan transzferről, amiből valószínűleg soha nem lesz semmi, hogy a PSG megveszi Pogbát kurva sok pénzért (az összeg most mindegy), amiből mi leigazoljuk a Kroos, Mandzukic, Di Maria triót? Még így is túlsúlyban lennének a "Polip nem eladó" szövegek? Megmondom őszintén, én erre már azt mondanám, köszönünk mindent, visszavárunk! Számomra ez már egy tökéletesen elfogadható üzlet lenne. Ti is rábólintanátok? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-21, 10:18 | |
| lassan érdemes lesz nézni a ranglistát a jövő évi bl-sorsolás szempontjából: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
most épp a 19. helyen áll a juve. ahhoz, hogy 2. kalapba kerüljünk, az előttünk lévő csapatok közül háromnak nem kéne bl-főtáblára jutni.
- mu kizárt, hogy odaérjen - valencia szintén - milan, Ellenség szintén - lyon 8 pontra van a 3. helytől - porto selejtezős helyen áll - tottenham is elég messze (7 pontra) a selejtezős helytől
elég biztosnak tűnik a 2. kalap... idén egyébként a 12. legtöbb pontot gyűjtötte a juve. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-14, 22:42 | |
| - s4tch írta:
beszarás. hát ez kurvára photoshop, a meccsen nem is voltak ott a sárga vonalak meg a számok | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-14, 21:35 | |
| http://bayernmunchen.blog.nepsport.hu/archives/2014/03/12/Guardiola_takarodj/ | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-13, 21:12 | |
| sz'al elég lahmot kivenni a játékból, o'szt a bayer halott |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-13, 19:48 | |
| beszarás. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-10, 10:42 | |
| - s4tch írta:
- illetve még két rekord:
- 14 hazai győzelemnél tartunk az évad eleje óta, ezzel beállítottuk a toro '75-76-os rekordját - zsinórban a 40. bajnokin rúgtunk gólt (ez de durva) ha jók az információim (myjuve.it) akkor az egy idényben lőtt legtöbb gól rekordunk 106 gól 54 meccsen a 92/93 idényben jelenleg 38 meccsen 83 gólnál járunk és legalább 13 meccs van még a szezonból (de lehet 18 is) könnyen megdőlhet ez a rekord is ( ja és a 92/93 szezonban megnyertük az UEFA kupát) | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-10, 08:58 | |
| illetve még két rekord: - 14 hazai győzelemnél tartunk az évad eleje óta, ezzel beállítottuk a toro '75-76-os rekordját - zsinórban a 40. bajnokin rúgtunk gólt (ez de durva) | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-09, 22:56 | |
| http://www.vecchiasignora.com/topic/264970-con-la-vittoria-sulla-fiorentina-la-juve-ha-battuto-tutte-le-19-avversarie-record-eguagliato/
másodszor fordul elő a 20 csapatos serie a-ban, hogy egy csapat mindegyik ellenfelét leverje legalább 1x. ez eddig a kedvenc rekordom, amit a conte-féle juve felállított. | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-05, 15:11 | |
| remélem ebből a Continassa-projectből is sikerül valami faszájosat kihozni, és egy nagyot szakitani(anyagilag és szakmailag is, ha már edzőközpont is lesz)... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-05, 13:15 | |
| ezt én is szivesen olvasnám. még azt sem bánnám, ha másfél oldalnál hosszabb lenne. amúgy jövőre jön az adidas-szerződés, meg lesz valami a stadion névhasználati jogával is, nem? ezek elég halvány információk a fejemben, lehet, hogy ordasrosszul emlékszem? _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-05, 09:35 | |
| Krisz: igen.
tjunior: mindenképp szeretnék írni egyet az aktuális jelentésről, csak az olaszom nem túl erős, így a szokásosnál sokkal többet kell majd szótárazni. egyszer még a régi felületre írtam egyet a focisták fizetéséről, azóta úgy emlékszem, hanyagoljuk a témát.
amúgy 2 dolog biztató: egyrészt a bevételek tendenciát tekintve emelkednek (a calciopoli után helyreállt a klub renoméja a hirdetők, szponzorok előtt is), másrészt a stadion projekttel együtt sikerül megfelelni a financial fair play szabályainak. utóbbit csak annyira nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a milan és az Ellenség nyomora nagyrészt az ffp-nek köszönhető. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-05, 09:14 | |
| - s4tch írta:
- ...illetve azt is mondhatjuk, hogy 2 éve a milan csak zlatan miatt volt versenyben a bajnoki címért.
kijött múlt héten a klub utolsó féléves jelentése, ami alapján készült is egy elemzés: http://ju29ro.com/contro-informazione/5548-semestrale-juventus-previsioni-di-perdita-per-il-2013-14
igazából nem áll túl jól a klub pénzügyileg. hiába a folyamatos növekedés bevételi oldalon, ha egyszerűen veszteséges a gazdálkodás. muszáj nagyokat domborítani a bl-ben, és attól tartok, hogy 1-1 jelentős ajánlatra is nehéz lesz nemet mondani. a bevételek nem elhanyagolható része (több mint 60%) tévés jogdíjakból származik, ezért fontos elsősorban a bl. Lehetne egy poszt a pénzügyekről a blogon, ha már multi-milliárdosok vagytok viccen kívül, hasznos lenne. mert sok Juve szurkolónak teljesen irreális elképzelése van a csapat pénzügyeiről. Ebből meg az következik, hogy ha nem igazolunk nyáron 3 klasszist 80 milláért akkor szar Marrotta mert csak Pelusókat tud igazolni, ez nem Sampdoria, szar Agnelli mer nem ad pénzt stb. stb. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-04, 18:32 | |
| - s4tch írta:
- ...illetve azt is mondhatjuk, hogy 2 éve a milan csak zlatan miatt volt versenyben a bajnoki címért.
kijött múlt héten a klub utolsó féléves jelentése, ami alapján készült is egy elemzés: http://ju29ro.com/contro-informazione/5548-semestrale-juventus-previsioni-di-perdita-per-il-2013-14
igazából nem áll túl jól a klub pénzügyileg. hiába a folyamatos növekedés bevételi oldalon, ha egyszerűen veszteséges a gazdálkodás. muszáj nagyokat domborítani a bl-ben, és attól tartok, hogy 1-1 jelentős ajánlatra is nehéz lesz nemet mondani. a bevételek nem elhanyagolható része (több mint 60%) tévés jogdíjakból származik, ezért fontos elsősorban a bl. Már sokszor meg akartam kérdezni, te pénzügyes vagy? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-04, 17:02 | |
| ...illetve azt is mondhatjuk, hogy 2 éve a milan csak zlatan miatt volt versenyben a bajnoki címért.
igazából nem áll túl jól a klub pénzügyileg. hiába a folyamatos növekedés bevételi oldalon, ha egyszerűen veszteséges a gazdálkodás. muszáj nagyokat domborítani a bl-ben, és attól tartok, hogy 1-1 jelentős ajánlatra is nehéz lesz nemet mondani. a bevételek nem elhanyagolható része (több mint 60%) tévés jogdíjakból származik, ezért fontos elsősorban a bl. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-03, 16:39 | |
| - s4tch írta:
érdekes, hogy a milan mind a 3 tabellán utolsó. A 2011/12-es szezont csak emiatt tudtuk behúzni, Ibra a kicsiket tulajdonképpen egyedül megverte. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-03, 14:25 | |
| rangadók az elmúlt 3 szezonban: a veretlen évben büntettünk igazán, de az idei szezon sem rossz eddig. a hazai rangadókon kegyetlenek vagyunk. érdekes, hogy a milan mind a 3 tabellán utolsó. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-03-01, 10:17 | |
| Hétfőn a liga a közös tulajdonban levő játékjogokról fog tárgyalni, amelynek célja, hogy megszüntessék azt. Elvileg Agnelliék támogatják ennek az eltörlését. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-02-27, 00:09 | |
| http://www.calciomercato.it/news/263941/.html
a videó francia-angol-olasz vegyesen, nincs értelme fordítani. egyszerűen hatalmas arc ez az ember. | |
| | | s4tch Admin
| | | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-02-24, 23:07 | |
| http://www.canalejuve.it/news/moggi-su-del-piero-la-juve-non-e-un-posto-per-pensionati-115430
moggi sanyiról: ugyanúgy kezelte volna del pierót, mint agnelli, ugyanis egy focicsapat nem nyugdíjasoknak való.
kemény. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-02-23, 12:53 | |
| - .bb. írta:
- jackie_d írta:
- hogyan lehet hogy a digi serie a meccset ad?!?
lemaradtam valamiről? megvették a jogokat évközben és a Diginek előválasztási joga van a Sportklubbal szemben. jövőre csak a Digi adja az olasz meccseket.
azóta a Sportklub bekerült a Digi műsorkínálatába. gondolom a két esemény nem független egymástól. évközben?!? wow... akkor sportklub-nak marha szar szerződése lehetett vagy marha sok pénzt kapott a digitől vagy a digi megvette az egész sportklubot a szpíkereket is átvették, vagy van saját juve-haterük? |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-02-23, 09:44 | |
| - jackie_d írta:
- hogyan lehet hogy a digi serie a meccset ad?!?
lemaradtam valamiről? megvették a jogokat évközben és a Diginek előválasztási joga van a Sportklubbal szemben. jövőre csak a Digi adja az olasz meccseket. azóta a Sportklub bekerült a Digi műsorkínálatába. gondolom a két esemény nem független egymástól. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-02-22, 21:19 | |
| hogyan lehet hogy a digi serie a meccset ad?!? lemaradtam valamiről? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|