Ha jól emlékszem, tavaly is Ő vezette a gól/perc mutatókat Rinyaldóval karöltve. Tehetséges, lendületes, bírom a játékát, csak az a fránya transzfer idegesít, konkrétan fogalmunk sincs meddig lehet nálunk és mikor viheti kénye-kedve szerint a Margit.
baszki, addig nem is olvastam a cikket. óriási sztori
a mai gazzetta nem ilyen vicces, viszont a moratáról szóló egy oldalas írásban van egy érdekes fél mondat, amiben allegrit idézik. állítólag maxi a barátai előtt elszólta magát, hogy morata a legjobb játékosa, viszont nyilvánosan nem dicséri, sőt, türelemre inti. egyébként morata 207 perc alatt lőtte a 4 gólját, ez a legjobb hasonló mutató az egész bajnokságban.
moggi megvédi allegrit, dicséri moratát, szerinte már athénban is pontot érdemeltünk volna, nem tartja még komplett játékosnak pogbát, meg ilyenek: http://www.sportal.it/articoli/calcio/serie-a/moggi-agnelli-prima-di-morire-disse/1044751/
na, az igazán szép, ahogy nedvedet megszopatta! a cseh nem akart jönni, pedig már a Lazioval megegyeztek. mert hogy Nedved imád golfozni, és Róma mellett fasza golfpálya volt, ahova rendszeresen eljárt. erre mondja neki Moggi: 'Pavel, elküldöm érted a különgépünk, ha akarsz eljössz, ha akarsz nem. de gyere, próbáld ki a madriai golfpályát, Agnelliék is ott játszanak'. erre Pavel: "oké, miért ne". erre moggi a reptérre kicsődítette az összes újságírót, amikor a gép leszállt, és minden tele volt azzal, hogy hozzánk igazol, Rómában elkezdték árulónak hívni, és nem volt visszaút. nagy geci volt az öreg
marokkó az ebola miatt lemondta az afrika-kupa rendezését. remélem, elmarad az egész, vagy legalább nyárig kitolják, és kwadcsi velünk lesz egész évben.
moggi megvédi allegrit, dicséri moratát, szerinte már athénban is pontot érdemeltünk volna, nem tartja még komplett játékosnak pogbát, meg ilyenek: http://www.sportal.it/articoli/calcio/serie-a/moggi-agnelli-prima-di-morire-disse/1044751/
szerintem szarul lett leforditva. először is nem eladják a Ferrarit, hanem úgymond leválasztják az FCA-ról(nem vagyok otthon a témában, hogy megfelelő kifejezésekkel támaszthassam alá a mondanivalómat ), és annak mint egy külön cégnek, lesznek saját részvényei ugye. ezekből 10% Enzo Ferrari fiáé, 10% megy a tőzsdére hogy pénzmaghoz jussanak, a többi 80% meg nem a vállalat tagjainak ajánlják fel(lol), hanem az FCA részvényesei között osztódik el.
vagyis(az én értelmezésem szerint) ha holnap nem felejtek el beugrani a tőzsdére, és megveszem az FCA részvényeinek 50%-át, és amikor majd amikor lemegy az egész Ferraris osztozkodás 2015-ben, a Ferrari részvényeinek 40%-a is a kezembe kerül.
jah, és a FCA részvényeinek ára 19%-kal emelkedett ma a hír hallatára...
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
"A Fiat Chrysler Automobiles vállalat bejelentette, hogy eladja a Ferrarit, amelynek 90 százalékban tulajdonosa. A legendás márka 10 százalékát tőzsdén árusítják, a fennmaradó 80-at a vállalat tagjainak ajánlják fel. A Ferrari 10 százaléka Piero Ferrarié, Enzo Ferrari fiáé."
nekem ez a rész mondjuk nem ezt az értelmezést adja. vagy szimplán csak nem értem mit takar az, hogy a "80 %-át a vállalat tagjainak ajánlják fel"?!
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
a sajtóközlemény szerint csak 10%-át fogják tőzsdén áruba bocsátani. tőkeinjekció az ötéves tervhez.
miután a fiat(vagy mostmár fca) bekebelezi az összes többi autómárkát, logikus lépésként beszüntetik az összes többi futballegyesületet, így automatikusan serie a, bl, szuperkupa és klub világbajnokok leszünk minden évben azontúl. remélem a kibaszott general motors-sal kezdik, mert amennyit a chevrolet perkál a unitednek, az már pofátlanság
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
ha a fiat eladja egyetlen brandjét, amely nem nullszaldós vagy minuszos, az vajon érintheti a klubunk hosszú távú világuralmi terveit? elnézést, ha buta a kérdés, igazából nem vágom pontosan a két dolog hol és mennyire találkozik.
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
Nem lepődtem meg, a jelenleg is aktív saját nevelésű játékosaink közül három ugrik be: Gio, Marcsi, DJ Ashton, és utóbbi nem igazán élklubban futballozik. Biztos van több is, ne kövezzetek meg
egyáltalán nem vagyok ejálulva az utánpótlásunktól, ahogy egy ideje már azt kifejtettem, de hogy EU 50 sem, az már nekem is túlzás.
Nem lepődtem meg, a jelenleg is aktív saját nevelésű játékosaink közül három ugrik be: Gio, Marcsi, DJ Ashton, és utóbbi nem igazán élklubban futballozik. Biztos van több is, ne kövezzetek meg
A vecchiasignora azt Írja, hogy a tesztek azt mutatták, hogy komolyabb a probléma Evraval, izomhuzodas, ~1 hónap pihenő, november végére várható vissza. Allegri takarodj! :/
ezzel hogy a WB-ken all vagy bukik a dolog, feltalalta a langyos vizet
inkább ez a kérdés, hogy ha látja, hogy a WB-ek nem hozzák az elvárt teljesítményt, akkor átállunk-e 4 védőre. Conte pl. szinte sosem állt át 4 védőre, ha kifingott Lichtsteiner, ha nem.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
A pofátlanság tetejét továbbra is a Milan képviseli. Ez még nevetségesebb, mint a lómaiak nyávogása.
Umberto Gandini wants Uefa to give "more important" clubs, such as his own, to be given European football even if they perform poorly in the league
...és itt a teljesen jogos válasz a gólkom egyik szerkesztőjétől: http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2014/10/15/5174261/ac-milans-plea-for-a-champions-league-wildcard-shows-how?ICID=OP
érthető, hogy valahogy meg szeretnék őrizni a status quót, de ez tényleg röhejes. ennél az is tisztább, ha kiállnak a sarokra egy kalappal.
a bajnokság legtöbbet fejlődő csapatai a tavalyi évhez képest: 5. juve tavaly 6 kör után 16 pont, most 18, +2 4. milan 8 11 +3 3. genoa 4 8 +4 2. udinese 7 13 +6 1. samp 2 14 +12
nyilván a sampnál volt honnan fejlődni, és a legerősebb ellenfél, akivel játszottak, a 11. helyezett genoa, de ez akkor is brutális változás.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8539 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tényleg fasza írás, köszi, hogy belökted. Amúgy meglepő, hogy olyan dolgokat, mint Tevez kissé hátrébb hozatala nem próbált meg Conte... takarodjon Allegri meg minden, de neki tulajdonítom Carlos/Marcsi/komplett védelem jó formáját, persze az igazi teszt a következő két meccs lesz.