Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+25
Malloy
Tankcsapda
Petike007
zetterberg40
DartagnanX
CsT
LeRoi10
_DREAM_
fktgbr
_Tyler
.bb.
sneco7
elnastra
simoon
bombahoppa
Krisz
s4tch
tjunior
EsztéNégy
rakkenroll
mbence
exchaby
laac
kilopo
virracocha
29 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-29, 12:17

exchaby írta:
nekem tetszik, valahol azert elegge paradox dolog hogy gratulalunk a golhoz ami gyakorlatilag lapatra rakott bennunket Very Happy
mas dolog hogy egyetertek vele, foelg h mar am i jatekosunk
ezt bírom én is, rettentő érett viselkedés a klub-tól
Vissza az elejére Go down
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-29, 12:00

oh, sorry Smile addig vacakoltam a linkkel(ki akartam dobni a referrer reszt) hogy a vegen elkurtam az egeszet Smile

nekem tetszik, valahol azert elegge paradox dolog hogy gratulalunk a golhoz ami gyakorlatilag lapatra rakott bennunket Very Happy
mas dolog hogy egyetertek vele, foelg h mar am i jatekosunk

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-29, 11:30

s4tch írta:

szerkeszteni kell kicsit, így nekem működik:
https://twitter.com/ASRomaEN/status/1034469602582061057

már láttam tegnap, és nem mosolyodtam el. a juventus nem mém-klub, szerintem nem fogunk ilyen embereket alkalmazni.

Én nem értem a poént.

Viszont valamilyen szinten mémelésben is be kell állni a sorba. A Bayern, Dortmund, Arsenal twitteres trollkodása pl kifejezetten vicces.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-29, 11:20

Krisz írta:
Csak nekem nem hozza be a linket?

szerkeszteni kell kicsit, így nekem működik:
https://twitter.com/ASRomaEN/status/1034469602582061057

már láttam tegnap, és nem mosolyodtam el. a juventus nem mém-klub, szerintem nem fogunk ilyen embereket alkalmazni.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-29, 11:16

exchaby írta:
hogy kivel kellene legközelebb lerabolni a Roma-t? A fickóval aki ezeket kitalálja:

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1034469602582061057?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1034563375894876161&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fjuventus

Csak nekem nem hozza be a linket?
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-29, 10:36

hogy kivel kellene legközelebb lerabolni a Roma-t? A fickóval aki ezeket kitalálja:

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1034469602582061057?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1034563375894876161&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fjuventus

Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-25, 11:05

https://twitter.com/Adz77/status/1033275261062733826

Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 21:37

jackie_d írta:

oké, jogos, a gdpr miatt tényleg gáz...
(ami egyébként szerintem jó és kell is, csak hát kurva hirtelen jött és baromi ilyesztő)

2 év felkészülési idő volt. 2016 áprilisi a jogszabály.
Ettől még, ahogy mindenki más, mi is (önkormányzat) a hatályba lépés előtt eszméltünk.  Very Happy
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 21:31

Már maga az emberrablás sem semmi, de azért már szexin kemény kínzás egy argentin válogatottra brazil mezt adni. #freeVeron

Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 35485110
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 15:48

dinovercotti írta:

A horolót már értjük, de vajon mi az a KONZVERV és a KONZREV???
Konzervatív revolucionista, fából faszkarika vaskarika.  

bonucci ból  pig szalonna.

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 14:56

dinovercotti írta:

pék blackberry-vel... LaughingLaughingLaughing
balfasz vagyok, bármit bármilyen nyelven elgépelek, még jó hogy itt nincsenek nyelvtannácik cheers
dinovercotti

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 14:19

jackie_d írta:

és szerintem ez pont így jó
ha horolóval (akármi is az Smile) bontasz konzveret arra mindig oda fogsz figyelni, ha meg konzrevnyitóval, akkor néha meg fogod magad vágni

hú vazze, ez kurva jó lett, gyártok belőle gyorsan egy coelho/buddha idézetet  Laughing
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 13:38

fktgbr írta:

azt hittem elgépelés, de tényleg létezik.
Mondjuk szerszámboltban árulják, és nem is drága, biztos ezért nem hallottunk még róla. Smile
jól néz ki, de az még nem világos hogy ez most rendszámtartó, ill. haj vagy farokdísz jocolor
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 13:24

jackie_d írta:

[...]
ha horolóval (akármi is az Smile) [...]
azt hittem elgépelés, de tényleg létezik.
Mondjuk szerszámboltban árulják, és nem is drága, biztos ezért nem hallottunk még róla. Smile
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 13:01

s4tch írta:
és annyira gyakorlatias, mint horolóval konzervet bontani. én is csináltam már, de tudnék rá néhány jobb megoldást... látszik rajta, hogy jogászok szülték. mindkét munkahelyemen (felsőoktatás, jellegéből adódóan tele személyes adattal) szopunk vele eleget.
és szerintem ez pont így jó
ha horolóval (akármi is az Smile) bontasz konzveret arra mindig oda fogsz figyelni, ha meg konzrevnyitóval, akkor néha meg fogod magad vágni

hú vazze, ez kurva jó lett, gyártok belőle gyorsan egy coelho/buddha idézetet  Laughing
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 12:46

s4tch írta:
mondjuk az nekem nem tiszta, hogy hogy jutott el emberünk odáig, hogy egy személyben bárkit felelőssé tett a bezárás miatt.
szerintem ez egy pánikreakció: val'szeg várták már hogy valaki feljelentse őket és az első befosást ilyen rettentő intelligensen bírták lekommunikálni

petike007 meg nem csinált semmi különöset, csak feltette a í-re a pontot:

Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I10
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 12:42

jackie_d írta:

köszi, már rá is állítottam egy műholdat
Szittya Nainggolant kell ráállítani, és a véres vizeletnek is örülni fog.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 12:40

és annyira gyakorlatias, mint horolóval konzervet bontani. én is csináltam már, de tudnék rá néhány jobb megoldást... látszik rajta, hogy jogászok szülték. mindkét munkahelyemen (felsőoktatás, jellegéből adódóan tele személyes adattal) szopunk vele eleget.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 12:29

s4tch írta:
a képmás személyes adat, a buzi gdpr miatt bárkit megbaszhatnak. ez egy ingyenes fórummotor és szerver, semmi kontrollunk nincs fölötte, nem szeretném, hogy töröljék a komplett fórumot egy bejelentés miatt. egyébként sem fair, ha itt mindenki névtelenül pasizik, közben pedig fotókkal és nevekkel dobálózunk.

mondjuk az nekem nem tiszta, hogy hogy jutott el emberünk odáig, hogy egy személyben bárkit felelőssé tett a bezárás miatt.
oké, jogos, a gdpr miatt tényleg gáz...
(ami egyébként szerintem jó és kell is, csak hát kurva hirtelen jött és baromi ilyesztő)
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 12:16

a képmás személyes adat, a buzi gdpr miatt bárkit megbaszhatnak. ez egy ingyenes fórummotor és szerver, semmi kontrollunk nincs fölötte, nem szeretném, hogy töröljék a komplett fórumot egy bejelentés miatt. egyébként sem fair, ha itt mindenki névtelenül pasizik, közben pedig fotókkal és nevekkel dobálózunk.

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 12:01

simoon írta:

ha az övé, akkor is
oké, de amúgy miért?
jogszerűtlen (nem), etikátlan (nem) vagy csak a békesség miatt?
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:59

s4tch írta:
kösz, jackie. megírtam privátban, hogy ki az emberünk.
köszi, már rá is állítottam egy műholdat
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:47

kösz, jackie. megírtam privátban, hogy ki az emberünk.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:47

affirmative

amúgy kár mert jóképű  Laughing

A hozzászólást jackie_d összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-24, 11:47-kor.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:41

s4tch írta:
nem az övé. töröld lécci, köszi.
ha az övé, akkor is
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:30

nem az övé. töröld lécci, köszi.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:23

ha minden igaz, akkor ezé a csókáé a bót:

A hozzászólást jackie_d összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-24, 11:46-kor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:06

Hatalmas ez a poszt :DDD és mennyien kétségbe vannak esve mintha máshol nem lehetne 3 kattintással kamu mezt venni! Smile

Nekem amúgy van replika mezem (bár nem tőlük), igaz kicsi rám és kék helyett sárgát küldtek :DDDD
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 11:00

szerintem szüntessük meg a facebook-ot, minden mai fertő melegágya

vote down the social media, follow me on twitter!  jocolor

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 10:46

dinovercotti írta:

Hát, mit ad Del Piero! 

Most elkezdődött egy szavazás a Mezbazár FB-oldalán, hogy maradjon-e a bolt.

Akkor eddig tartott az önsajnálat-projekt.
a kommentek is zseniálisak, komolyan sírva röhögtem: a "magyar mentalitást" reklamálja néhány szerencsétlen

van egy jó eséllyel teljesen szabálytalanul működő shop, ami val'szeg hamis/lopott/stb. termékeket forgalmaz
és amikor valaki ezt megemlíti (mégcsak nem is feljelenti, vagy ilyesmi) valahol, akkor az gonosz és csak ártani akar
dániában a legjobb haverok feljelentik egymást ha tudják hogy a másik adót csal (komoly), ezek meg ezen picsognak...

pont az a magyar mentalitás amit ők csinálnak: ha nincs pénzed valamire, akkor lopsz, csalsz, hazudsz hogy megszerezd

val'szeg az lehetett hogy eddig is fostak a nav-tól és a legkisebb szikra belobbantotta a félelem fingját
dinovercotti

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime2018-08-24, 10:27

jackie_d írta:
a posztjuk gyögyörű:

"Nekem ez nem a pénzszerzésről szólt."
"Sokak álma vált valóra hogy gyerekkoruk óta végre tudtak venni egy juventus mezt"
"nem vagyok hajlandó tűrni tovább a sok gazdag seggfej rágalmazásait"
"akik kb. 2-3 éve szurkolók"
"apu anyu megtudja neki venni a store-ból vásárolt méregdrága mezeket"
"Juventus Hungary csapatának aki egy lopott csoportot vezet"

demagógia level99  Evil or Very Mad

Petike007 meg egy mágus, mert a hosszú í-re is fel tudta tenni a pontot:

"aki feltette a pontot az í -re"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Hát, mit ad Del Piero! 

Most elkezdődött egy szavazás a Mezbazár FB-oldalán, hogy maradjon-e a bolt.

Akkor eddig tartott az önsajnálat-projekt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 6 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
6 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: