Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+25Malloy Tankcsapda Petike007 zetterberg40 DartagnanX CsT LeRoi10 _DREAM_ fktgbr _Tyler .bb. sneco7 elnastra simoon bombahoppa Krisz s4tch tjunior EsztéNégy rakkenroll mbence exchaby laac kilopo virracocha 29 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-28, 17:42 | |
| https://www.juventuz.com/threads/cristiano-ronaldo.43652/page-288#post-5845704
ronci állítólag megerőszakolt egy nőt még 2009-ben. ennek csúnya vége lesz, attól tartok. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-27, 21:50 | |
| Péntektől van Spíler2 a Telekomnál. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-25, 10:41 | |
| - s4tch írta:
- vicc volt ez a fifa gála. legalább beppster is nyert egy nemzetközi díjat...
sokat elmond az egészről, hogy Salah top3-as játékos volt idén, a legjobb 11-be be sem fért…. Vagy éppen ott van Courtois, aki az év kapusa lett, de neki sem jutott hely az álom 11-ben. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-25, 10:10 | |
| vicc volt ez a fifa gála. legalább beppster is nyert egy nemzetközi díjat... | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-20, 18:32 | |
| | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 14:35 | |
| Mandzu legújabb insta posztja alatti kommentek aranyat érnek. "mini mr no good" "anche il cane é nogood" | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 13:44 | |
| Én sem Kebabot utálom, hanem azt, hogy mindig játszik Bár ha tényleg 6M-t fog keresni, akkor utálom őt is (én úgy olvastam, hogy marad a jelenlegi fizuja) Én nem értem a hosszabbítást.... könnyen ingyen jött és jövőre ingyen is mehetett volna, mivel Marrotta gyakorlatilag nem szokott eladni inkább csak elengedni reális vagy az alatti áron, talán a malac volt az egyetlen akit kifejezetten eladtunk. A csapatot nem fogja vissza ha 2-3 évig még ül a padon, a költségvetést viszont igen. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 12:34 | |
| nagyjából egyetértünk, egyszerűen máshogy jön ki belőlünk a vele kapcsolatos ellenérzés. én is kurvára szeretném, ha lenne helyette mondjuk egy naby keita, de ahogy sturaro sem fogta vissza a csapatot, úgy egy padon ülő khedira sem ártana senkinek. - Krisz írta:
- ...Az meg hogy hosszabbítottunk vele kb világos volt, mert nyáron lejáró szerződéssel tutira eladhatatlan.
ez mondjuk korábbi esetekben nem nagyon zavart senkit, és khediránál még az amortizáció miatt sem indokolt a hosszabbítás... viszont állítólag most 4-ről nettó 6 millára emeltük a fizetését - és így tényleg eladhatatlan, hacsak nincs máris lezsírozva neki valami az angol bajnokságban. szerintem azért hosszabbítottunk vele, mert marottáék úgy gondolják, az előrelépést jelentő célpontok (sms, pogba) irreálisak, vagy csak pjanic beáldozásával szerezhetők meg, így khedira maradása és ezek érkezése nem zárja ki egymást. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 12:00 | |
| - s4tch írta:
értelek, és nagyjából jogos is, amit írsz. viszont: - ez egyik sem khedira hibája. ő teszi a dolgát, képességeinek megfelelően játszik, pont azt hozza, amit a realban és a válogatottban is láttunk tőle. én inkább haragszom marottára azért, mert támadókra költi a pénzt, így a cr, dybala, mandzu, berna, costa, cuadrado hatosból max. 3 játszhat egyszerre, miközben pjanic oldalán khedira és matuidi ritkán futnak esztétikai lesre. a real nyugodtan lehet számunkra példa, ők azzal léptek szintet, hogy egy kreatív támadó kp (james) helyett betettek a kezdőbe egy nem teljesen falábú rombolót (casemiro). mi meg a keretépítésnél ellenkező irányba megyünk, miközben allegri láthatóan ragaszkodna a 3 középpályáshoz... - khedira tényleg nem volt sakál a bl-döntőben, de azon a szinten már leégett vidal, dybala vagy mondjuk dani alves is, hogy a buffon, bonucci, barzagli trióról ne is beszéljünk. az persze világos, hogy a középpálya a juve legnagyobb problémája, és minél tovább ragad khedira a kezdőben, annál későbbre tolódik az érdemi megoldás, de mondom még egyszer, szerintem erről nem khedira tehet.
ja, és szerintem idén sem nyerünk bl-t, sőt, ha fogadnom kéne, most ismét a realra tennék. az a középpálya és védelem brutális, a támadósor sem gyenge ronci nélkül sem, nem beszélve perez diplomáciai erejéről. A kolléga remekül összefoglalta a problémát. Ő egy globális fék, ezt nem érezzük meg a Chievo vagy akár a Lazio ellen, de pont elég, hogy a jelenléte tartja vissza a középpályát a szintlépésben. Azt már kitágyaltuk, hogy a BL győzelem nagyobb százalékban múlik a csillagok állásán mint a kereten, de amíg a csillagokra nem tudunk hatni, addig a keretet kimaxolhatjuk. A jövőre nézve elég sanszos hogy még több melóra van szükség a játékosoktól, mert Ronci nem az a jómunkásember fajta akármennyire is alakítani fogja Allegri, így meg jobban kellene a középpályán védekezni. Ezt így hogyan? Igen, erről nem Khedira tehet (bár amikor hozta azt a nagyon durva alibit amit mondjuk a real elleni + még egy fel tucat bajnokit kivéve általában nyújtott akkor azért elgondolkodtam hogy nem hajthatna-e jobban...), de nem is arról van szó, hogy azt kívánjuk hogy a lábát törje, szerintem ez nem gyűlölet, legalábbis nálam nem itt kezdődik. Az meg hogy hosszabbítottunk vele kb világos volt, mert nyáron lejáró szerződéssel tutira eladhatatlan. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 11:34 | |
| - CsT írta:
- Szerintem a Kebab felé irányuló "szeretetet" meg is válaszoltad. Komoly meccsen gyenge, de ennek ellenére mindig ő játszik, helyette valaki kiszorul a kezdőből és még keretben van a (4 millás fizujával) addig:
a, nem igazolunk komolyabb középpályást a kezdőbe b, úgy igazolunk komolyabb nevet kp-re, hogy valaki MÁS távozik értelek, és nagyjából jogos is, amit írsz. viszont: - ez egyik sem khedira hibája. ő teszi a dolgát, képességeinek megfelelően játszik, pont azt hozza, amit a realban és a válogatottban is láttunk tőle. én inkább haragszom marottára azért, mert támadókra költi a pénzt, így a cr, dybala, mandzu, berna, costa, cuadrado hatosból max. 3 játszhat egyszerre, miközben pjanic oldalán khedira és matuidi ritkán futnak esztétikai lesre. a real nyugodtan lehet számunkra példa, ők azzal léptek szintet, hogy egy kreatív támadó kp (james) helyett betettek a kezdőbe egy nem teljesen falábú rombolót (casemiro). mi meg a keretépítésnél ellenkező irányba megyünk, miközben allegri láthatóan ragaszkodna a 3 középpályáshoz... - khedira tényleg nem volt sakál a bl-döntőben, de azon a szinten már leégett vidal, dybala vagy mondjuk dani alves is, hogy a buffon, bonucci, barzagli trióról, vagy a bl-döntőben kimaradó, de máskor betliző chielliniről ne is beszéljünk. az persze világos, hogy a középpálya a juve legnagyobb problémája, és minél tovább ragad khedira a kezdőben, annál későbbre tolódik az érdemi megoldás, de mondom még egyszer, szerintem erről nem khedira tehet. ja, és szerintem idén sem nyerünk bl-t, sőt, ha fogadnom kéne, most ismét a realra tennék. az a középpálya és védelem brutális, a támadósor sem gyenge ronci nélkül sem, nem beszélve perez diplomáciai erejéről. modric uefa-díja egy komoly erődemonstráció volt pereztől. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 11:04 | |
| - s4tch írta:
szandi necces helyzet. a hírek szerint a klub már régóta szeretne vele már újítani, de megvan annak is az esélye, hogy kitölti a szerződését, és ingyen távozik oda, ahol a legtöbbet fizetik neki.
khedirával kapcsolatban két dolgot nem értek. egyrészt a feléje irányuló gyűlöletet; ezt már többször kifejtettem, szerintem egyáltalán nem rossz játékos. az átlagosnál sokkal gyorsabb csapatok ellen használhatatlan, ez igaz, de ilyenek ellen egy évben hányszor játszunk? másrészt a +1 év opciót nem vágom. valószínű, hogy valami hasonló oka lehet, mint anno licht esetében, akit jobb híján még egy évig megtartottunk...
viszont a khedira-dealnek van egy üzenete: elégedett a klub a középpályával. can most jött, pjanic és khedira most hosszabbítottak, matuidi új szerződése is készülőben, bentancur a jövő embere, egyiket sem áruljuk. kíváncsi vagyok, ha pogbát tényleg vissza akarjuk hozni, hogyan készítjük neki elő a helyet. van egy olyan érzésem, hoy pjanic és pogba sosem fognak nálunk egymás mellett játszani. Szerintem a Kebab felé irányuló "szeretetet" meg is válaszoltad. Komoly meccsen gyenge, de ennek ellenére mindig ő játszik, helyette valaki kiszorul a kezdőből és még keretben van a (4 millás fizujával) addig: a, nem igazolunk komolyabb középpályást a kezdőbe b, úgy igazolunk komolyabb nevet kp-re, hogy valaki MÁS távozik Maxi kedveli (túlzottan is), nyilván sokkal hasznosabb mint amilyennek sokszor mi analfabéták látjuk, de azért van, hogy 1 hónap telik el labdaszerzés nélkül vagy, hogy kevesebbet ér labdába egy meccsen mint a kapus mégis azt az érzése az embernek, hogy Dybalát,Pjanicsot előbb elengednénk innen mint őt és igen ez engem felbasz! Egyébként róla valahogy soha nem olvasni olyan pletykákat, hogy XY csapat ostromolná ajánlatokkal, vajon miért? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-13, 10:32 | |
| - Krisz írta:
- Verdamt!
Ránk fog rohadni ez a szerencsétlen, remélem 10 milliót adunk neki... Szandit kéne inkább megújítani. szandi necces helyzet. a hírek szerint a klub már régóta szeretne vele már újítani, de megvan annak is az esélye, hogy kitölti a szerződését, és ingyen távozik oda, ahol a legtöbbet fizetik neki. khedirával kapcsolatban két dolgot nem értek. egyrészt a feléje irányuló gyűlöletet; ezt már többször kifejtettem, szerintem egyáltalán nem rossz játékos. az átlagosnál sokkal gyorsabb csapatok ellen használhatatlan, ez igaz, de ilyenek ellen egy évben hányszor játszunk? másrészt a +1 év opciót nem vágom. valószínű, hogy valami hasonló oka lehet, mint anno licht esetében, akit jobb híján még egy évig megtartottunk... viszont a khedira-dealnek van egy üzenete: elégedett a klub a középpályával. can most jött, pjanic és khedira most hosszabbítottak, matuidi új szerződése is készülőben, bentancur a jövő embere, egyiket sem áruljuk. kíváncsi vagyok, ha pogbát tényleg vissza akarjuk hozni, hogyan készítjük neki elő a helyet. van egy olyan érzésem, hoy pjanic és pogba sosem fognak nálunk egymás mellett játszani. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-12, 12:23 | |
| | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-12, 11:50 | |
| | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-12, 11:45 | |
| Ráadásul 2+1 évvel hosszabbított, a 3. év opciós. Szóval akár 2022-ig is maradhat. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-12, 11:24 | |
| - Petike007 írta:
- A passzsávok 2021-ig fogva vannak, hivatalos.
Verdamt! Ránk fog rohadni ez a szerencsétlen, remélem 10 milliót adunk neki... Szandit kéne inkább megújítani. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-12, 11:18 | |
| | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-12, 11:16 | |
| | |
| | | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-11, 15:07 | |
| Isten ments, hogy a FIGC-et Juve kötődésű ember vezesse, már így is összecsalunk mindent, nekünk fúj a bíró sőt a VAR is, scudettókat veszünk el egy hotelben lévő csapattól...stb Mi totál mások vagyunk mint a többi olasz klub, nincs mindenható, focihoz "nagyon" értő elnökünk aki magára vállalná az igazolásokat, nem sírjuk tele a sajtót és csalózunk le mindenkit aki legyőz minket, de pl ha jól tudom az U23-as csapat lehetőségével is csak mi éltünk, szóval a Figc élére olyan ember kell aki inkább a többséget képviseli, mégha az nem is a jó irány | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-11, 13:30 | |
| - s4tch írta:
- mai lapok címlapon hozzák, hogy marottát arról győzködik, legyen figc elnök. ez duplán jól jönne az olaszoknak: gyengülne a juve, erősödne az olasz foci.
remélem, elvállalja, lepacsizik agnellivel a 444 millás kártérítés ügyében, majd lemond és visszatér. egy évig paratici és nedved is elviszik a boltot. A Marotta - Paratici duóból szerintem Paratici a fontosabb elem (még ha nem is látunk bele hogy a végeredményben kinek a munkája dominál), a Marotta főképp admin munkát igénylő pozíciójára szerintem könnyebb lenne embert találni, mint valakit akinek olyan jó szeme van a játékosokhoz mint Paraticinek, viszont remélem marad. Hatalmas léptékű reformokat kell megvalósítani ahhoz, hogy az olasz válogatott (és maga az olasz foci) az élvonalba kerüljön megint, amit ráadásul a mocskos mutyizó dilettáns közeg minden erejével húz vissza. Vicc nélkül a FIGCnek Moggira lenne szüksége. Jól átlátja a dolgokat, sportszakmailag a szűk elitben van, és kíméletlen pragmatizmussal hoz döntéseket és hajt végre. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-11, 11:34 | |
| mai lapok címlapon hozzák, hogy marottát arról győzködik, legyen figc elnök. ez duplán jól jönne az olaszoknak: gyengülne a juve, erősödne az olasz foci.
remélem, elvállalja, lepacsizik agnellivel a 444 millás kártérítés ügyében, majd lemond és visszatér. egy évig paratici és nedved is elviszik a boltot. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-09, 12:13 | |
| - zetterberg40 írta:
Ez az új kvalifikációs ‘torna’ az Eb-re való kijutáshoz.
Csípem ezeket a JTV-s anyagokat, főként az edzésösszefoglalókat. A héten Marione-Ronci párban voltak, Mandzu ezeken zseni. Legalábbis én minden mozdulatát eszem, röhögök rajta, marha szórakoztató a pali Én teljesen abban a tudatban voltam hogy ez valami barátságos lötyögés. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-09, 10:31 | |
| Az biztos a baja lehet, hogy Allegri nem kezdeti minden meccsen. Nyilván tőle is lehetne várni, hogy a legjobbjaink egyike legyen, csak egyelőre úgy tűnik, a konkurenciával meg kell küzdenie, merthogy Mandzukic és Bernardeschi is jobban kezdett, de Costa is többet mutatott eddig. Plusz ő az a játékos elől, akire külön kellene szabni a taktikát, ami megint nem könnyíti meg a helyzetét. Lehet, hogy a szezon előtt Allegri elszólta magát, mert beharangozta, hogy még ebben a szezonban marad, utána új kihívást keres, és őszintén szólva ha menni akar, akkor személy szerint nem erősködnék túl sokat a maradása mellett. Costa, Bernardeschi, Mandzukic és Ronaldo is sokkal mobilisebb játékosok, de még Cuadrado is több poszton játszatható annak ellenére, hogy túlzottan a jobb oldalra van korlátozva. Viszont Dybala az, aki miatt lehet 4-2-3-1-et játszani, ezért nem tudják az ellenfelek, hogy milyen felállásban küldi pályára a csapatot Max. Nem egyszerű kérdés egyébként. Kicsit gyorsabb játékosként valószínűleg bérelt helye lenne a kezdőben. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-09, 10:09 | |
| - s4tch írta:
- https://www.football-italia.net/127658/argentina-dybala-personal-problems
csak nem ismét valami gebasz van dybala körül, ki gondolta volna. ha lesz érkezésem olasz fórumokat bújni, megpróbálok utánajárni, mi folyik a srác körül. Nem nagoyn szoktam hitelt érdemlőnek tartani ezeket a cikkeket. Dybcsi a lapok szerint már Párizsba, Madridba és Manchesterbe is menni akart. Lehet csak van egy kisebb sérülése szar fizikai állapotban van stb. Calma, ahogy kappanhangú menedzserünk ordítaná. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-08, 10:34 | |
| https://www.football-italia.net/127658/argentina-dybala-personal-problems
csak nem ismét valami gebasz van dybala körül, ki gondolta volna. ha lesz érkezésem olasz fórumokat bújni, megpróbálok utánajárni, mi folyik a srác körül. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-09-08, 08:49 | |
| - Krisz írta:
Amúgy mi ez a mostani noname válogatott torna? Ugyanaz a bullshit tornának álcázott barátságos meccsek amiket mi is nyomtunk most az amcsiknál? Ez az új kvalifikációs ‘torna’ az Eb-re való kijutáshoz. *** Csípem ezeket a JTV-s anyagokat, főként az edzésösszefoglalókat. A héten Marione-Ronci párban voltak, Mandzu ezeken zseni. Legalábbis én minden mozdulatát eszem, röhögök rajta, marha szórakoztató a pali | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-31, 16:03 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ronci kérésére a portugál szövetségi kapitány nem hívta be őt a válogatott meccsekre, mondván a Juvera és az akklimatizációra akar koncentrálni.
Cancellár viszont a keret tagja. Amúgy mi ez a mostani noname válogatott torna? Ugyanaz a bullshit tornának álcázott barátságos meccsek amiket mi is nyomtunk most az amcsiknál? | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-31, 15:54 | |
| Ronci kérésére a portugál szövetségi kapitány nem hívta be őt a válogatott meccsekre, mondván a Juvera és az akklimatizációra akar koncentrálni.
Cancellár viszont a keret tagja. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-31, 09:39 | |
| Audero cseszd meg! http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-szajrol-olvastak-eltiltottak-a-volt-juve-jatekost-2655431?utm_content=bufferf1c56&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-29, 12:17 | |
| - exchaby írta:
- nekem tetszik, valahol azert elegge paradox dolog hogy gratulalunk a golhoz ami gyakorlatilag lapatra rakott bennunket
mas dolog hogy egyetertek vele, foelg h mar am i jatekosunk ezt bírom én is, rettentő érett viselkedés a klub-tól |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|