"Nekem ez nem a pénzszerzésről szólt." "Sokak álma vált valóra hogy gyerekkoruk óta végre tudtak venni egy juventus mezt" "nem vagyok hajlandó tűrni tovább a sok gazdag seggfej rágalmazásait" "akik kb. 2-3 éve szurkolók" "apu anyu megtudja neki venni a store-ból vásárolt méregdrága mezeket" "Juventus Hungary csapatának aki egy lopott csoportot vezet"
demagógia level99
Petike007 meg egy mágus, mert a hosszú í-re is fel tudta tenni a pontot:
"aki feltette a pontot az í -re"
Hát, mit ad Del Piero!
Most elkezdődött egy szavazás a Mezbazár FB-oldalán, hogy maradjon-e a bolt.
"Nekem ez nem a pénzszerzésről szólt." "Sokak álma vált valóra hogy gyerekkoruk óta végre tudtak venni egy juventus mezt" "nem vagyok hajlandó tűrni tovább a sok gazdag seggfej rágalmazásait" "akik kb. 2-3 éve szurkolók" "apu anyu megtudja neki venni a store-ból vásárolt méregdrága mezeket" "Juventus Hungary csapatának aki egy lopott csoportot vezet"
demagógia level99
Petike007 meg egy mágus, mert a hosszú í-re is fel tudta tenni a pontot:
Mezbazár miattam zárt be (a "hivatalos oldal szerint) . A kismókus most fenyeget, hogy megkeres, és más is tegye ezt. Igazi olaszos vendetta ez, kérem szépen.
amelyik kutya ugat az nem harap, szóval no para... egy feljelentést azért szerintem is megér, sőt akár kettőt is: egyet a fenyegetésért, egyet meg hamisítványokért...
edit: a'sszem a nav-nak is tetszenének, semmi céginfo nincs a honlapjukon
replika mez sokakat nem zavar, árérzékeny a banda.
minden csoda 3 napig tart. a lojális ügyfeleket emberünk pult alól is ki fogja szolgálni. a feljelentést meg kell tenni akkor is, ha látlelet híján nem lesz nyomozás.
Mezbazár miattam zárt be (a "hivatalos oldal szerint) . A kismókus most fenyeget, hogy megkeres, és más is tegye ezt. Igazi olaszos vendetta ez, kérem szépen.
Most olvastam a fészbuk bejegyzést. Ha tippelenem kellene már ezért a "felhívásért is fel lehetne jelenteni. Ez felbújtás önbíráskodásra vagy ilyesmi. Ha meg tényleg megkeres és fenyeget az simán önbíráskodás, megütheti a bokáját rendesen. Szerintem ezt az egészet meg lehetett volna oldani azzal, hogy kiírja, ezek replica mezek, nem eredetiek. Csak azt meg ki veszi meg? Nyilván a kialakult helyzet nem az ő hibája, annyira tipikus.
Nagyon taktikus és ügyes lépés tőle, így legalább rögtön az ő személyére terelődik a gyanú, amikor megtalálják a holttestedet.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
10 perc ritkán látható érdekesség. dybala lassú, ronaldo és cancelo kurva gyorsak, mandzukic edzésen is minden labdáért megy, mint az állat, khedira élénkebb, mint meccsen bármikor, bonucci erősnek tűnik, bentancur egyáltalán nem lóg ki, meg ilyenek. ja, és cuadrado minden mozdulata alapján nagyon pengének tűnik, valószínű, hogy nála fejben dőlnek el azok a faszságok, amiket éles helyzetben művel.
ha ezek bejönnek akkor érdemes lehet előfizetned a juve tv-re, mert tele van (pontosabban a múlt héten tele volt) ilyenekkel
10 perc ritkán látható érdekesség. dybala lassú, ronaldo és cancelo kurva gyorsak, mandzukic edzésen is minden labdáért megy, mint az állat, khedira élénkebb, mint meccsen bármikor, bonucci erősnek tűnik, bentancur egyáltalán nem lóg ki, meg ilyenek. ja, és cuadrado minden mozdulata alapján nagyon pengének tűnik, valószínű, hogy nála fejben dőlnek el azok a faszságok, amiket éles helyzetben művel.
Közben kiderült, hogy ez a serie-pass sem opció, mivel nem elérhető a régióban. Alig akad európai ország, ahol működőképes.
(mondjuk engem nem érint, mert Felvidéken a szlovák/cseh Diginek köszönhetően tudom nézni a meccseket, kb felvásárolták az összes bajnokság közvetítési jogát: olasz, angol, spanyol, német, angol másodosztály, FA kupa, skót, Bundesliga 2, német szuperkupa, Community Shield)
A La Liga leszerződött egy amerikai marketinges céggel, (aminek a tulaja egyben a Miami Dolphins tulaja is), hogy éles La Liga meccse(ke)t fognak játszani Amerikában (és Kanadában). Ha minden igaz ez egy több éves megállapodás folyamatosan növelt meccsszámmal. EDIT: 15 éven keresztül évente 1 meccset játszanak a tengerentúlon
Na ez már tényleg a kurvulás netovábbja. Az európai NFL és NBA meccsekkel még úgy ahogy lehet azonosulni, mert azok a szervezetek tényleg csak a pénzről szólnak semmi másról.
mert a fifa nem, ugye?... mindössze annyi a különbség, hogy ezt belülről látjuk (meg az amcsik nyíltabb lapokkal játszanak)
Közben kiderült, hogy ez a serie-pass sem opció, mivel nem elérhető a régióban. Alig akad európai ország, ahol működőképes.
(mondjuk engem nem érint, mert Felvidéken a szlovák/cseh Diginek köszönhetően tudom nézni a meccseket, kb felvásárolták az összes bajnokság közvetítési jogát: olasz, angol, spanyol, német, angol másodosztály, FA kupa, skót, Bundesliga 2, német szuperkupa, Community Shield)
A La Liga leszerződött egy amerikai marketinges céggel, (aminek a tulaja egyben a Miami Dolphins tulaja is), hogy éles La Liga meccse(ke)t fognak játszani Amerikában (és Kanadában). Ha minden igaz ez egy több éves megállapodás folyamatosan növelt meccsszámmal. EDIT: 15 éven keresztül évente 1 meccset játszanak a tengerentúlon
Na ez már tényleg a kurvulás netovábbja. Az európai NFL és NBA meccsekkel még úgy ahogy lehet azonosulni, mert azok a szervezetek tényleg csak a pénzről szólnak semmi másról.
Seriea-Pass szuper, de élőben nem adnak meccset, vagy ezt rosszul tudom?
Itt (http://www.insideworldfootball.com/2018/08/08/img-launch-serie-pass-via-ott-platform-espn-grab-us-rights/) is írnak élő közvetítésről. Örülnék. Meg azt is írják, hogy kezdésképpen 20 piacon indulnak el. Örülnék, ha Magyarország köztük lenne..
állítólag (egy olasz haverom szerint) ezt történt mediafronton:
a liga több zsét akart a közvetítési jogokért a sky nem akarta kifizetni, viszont egy mediapro nevű cég igen meg is nyerték a tendert annak ellenére hogy nem volt megfelelő bankgaranciájuk a sky megtámadta a döntést, így most újra övék a közvetítési jog (egész europában) sz'al a tv csatornáknak most újra a sky-al kell megbirkózniuk ez csak mostanában tisztázódott, így olaszországban sem nagyon lehetett tudni hogy lesz-e egyáltalán közvetítés...
bonus: az olasz lapok szerint az img-é (a https://www.seriea-pass.com/ tulaja) az itálián kívüli netes közvetítés joga, €8/hó vagy €50/év-ért lehet majd náluk nézni a meccseket
persze az is lehet hogy a haverom megint részeg és csak szivat
Seriea-Pass szuper, de élőben nem adnak meccset, vagy ezt rosszul tudom?
állítólag (egy olasz haverom szerint) ezt történt mediafronton:
a liga több zsét akart a közvetítési jogokért a sky nem akarta kifizetni, viszont egy mediapro nevű cég igen meg is nyerték a tendert annak ellenére hogy nem volt megfelelő bankgaranciájuk a sky megtámadta a döntést, így most újra övék a közvetítési jog (egész europában) sz'al a tv csatornáknak most újra a sky-al kell megbirkózniuk ez csak mostanában tisztázódott, így olaszországban sem nagyon lehetett tudni hogy lesz-e egyáltalán közvetítés...
bonus: az olasz lapok szerint az img-é (a https://www.seriea-pass.com/ tulaja) az itálián kívüli netes közvetítés joga, €8/hó vagy €50/év-ért lehet majd náluk nézni a meccseket
persze az is lehet hogy a haverom megint részeg és csak szivat
Előfizettem a Juventus TV-re. Gyorsan átszaladva elsőre tetszenek a tartalmak. Meccsek teljes egészében újranézhetőek (bajnoki, bl, kupameccs, a legfrissebb amcsi turnésok szintén), vannak összefoglalók, játékosbemutatós sajtótájékoztatók, exkluzív interjúk (Roncinak külön almenüje van), múltidézők ('best of' sorozat), kulissza mögötti tartalmak, a női csapatnak is van almenüje (az ő meccseik is újranézhetőek), külön gyerekcsatorna. Fainnak tűnik.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere