Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+25
Malloy
Tankcsapda
Petike007
zetterberg40
DartagnanX
CsT
LeRoi10
_DREAM_
fktgbr
_Tyler
.bb.
sneco7
elnastra
simoon
bombahoppa
Krisz
s4tch
tjunior
EsztéNégy
rakkenroll
mbence
exchaby
laac
kilopo
virracocha
29 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
dinovercotti

Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 10:27

jackie_d írta:
a posztjuk gyögyörű:

"Nekem ez nem a pénzszerzésről szólt."
"Sokak álma vált valóra hogy gyerekkoruk óta végre tudtak venni egy juventus mezt"
"nem vagyok hajlandó tűrni tovább a sok gazdag seggfej rágalmazásait"
"akik kb. 2-3 éve szurkolók"
"apu anyu megtudja neki venni a store-ból vásárolt méregdrága mezeket"
"Juventus Hungary csapatának aki egy lopott csoportot vezet"

demagógia level99  Evil or Very Mad

Petike007 meg egy mágus, mert a hosszú í-re is fel tudta tenni a pontot:

"aki feltette a pontot az í -re"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Hát, mit ad Del Piero! 

Most elkezdődött egy szavazás a Mezbazár FB-oldalán, hogy maradjon-e a bolt.

Akkor eddig tartott az önsajnálat-projekt.
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 10:15

a posztjuk gyögyörű:

"Nekem ez nem a pénzszerzésről szólt."
"Sokak álma vált valóra hogy gyerekkoruk óta végre tudtak venni egy juventus mezt"
"nem vagyok hajlandó tűrni tovább a sok gazdag seggfej rágalmazásait"
"akik kb. 2-3 éve szurkolók"
"apu anyu megtudja neki venni a store-ból vásárolt méregdrága mezeket"
"Juventus Hungary csapatának aki egy lopott csoportot vezet"

demagógia level99  Evil or Very Mad

Petike007 meg egy mágus, mert a hosszú í-re is fel tudta tenni a pontot:

"aki feltette a pontot az í -re"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 10:06

Petike007 írta:
Mezbazár miattam zárt be (a "hivatalos oldal szerint) . A kismókus most fenyeget, hogy megkeres, és más is tegye ezt. Igazi olaszos vendetta ez, kérem szépen.
amelyik kutya ugat az nem harap, szóval no para...
egy feljelentést azért szerintem is megér, sőt akár kettőt is: egyet a fenyegetésért, egyet meg hamisítványokért...

edit: a'sszem a nav-nak is tetszenének, semmi céginfo nincs a honlapjukon
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 10:05

replika mez sokakat nem zavar, árérzékeny a banda.

minden csoda 3 napig tart. a lojális ügyfeleket emberünk pult alól is ki fogja szolgálni. a feljelentést meg kell tenni akkor is, ha látlelet híján nem lesz nyomozás.
http://bianconeri.taccs.hu
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 09:55

Petike007 írta:
Mezbazár miattam zárt be (a "hivatalos oldal szerint) . A kismókus most fenyeget, hogy megkeres, és más is tegye ezt. Igazi olaszos vendetta ez, kérem szépen.
Most olvastam a fészbuk bejegyzést. Ha tippelenem kellene már ezért a "felhívásért is fel lehetne jelenteni. Ez felbújtás önbíráskodásra vagy ilyesmi. Ha meg tényleg megkeres és fenyeget az simán önbíráskodás, megütheti a bokáját rendesen.
Szerintem ezt az egészet meg lehetett volna oldani azzal, hogy kiírja, ezek replica mezek, nem eredetiek. Csak azt meg ki veszi meg? Nyilván a kialakult helyzet nem az ő hibája, annyira tipikus.
dinovercotti

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 09:41

Petike007 írta:
Nagyon taktikus és ügyes lépés tőle, így legalább rögtön az ő személyére terelődik a gyanú, amikor megtalálják a holttestedet.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-24, 07:51

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-23, 15:11

s4tch írta:
https://twitter.com/jup1897/status/1031928067051151366?s=19

nainggolan bulikába kycsymmel
ISTENKIRÁLY

Amíg az a hülye Dos Santos pingpongozik, addig ő malájganájjal (NŐ) tolja a bulit.

Mit neki kalapemelés, hé? Emeljük PIAdesztálra! Balotellit a csapatába!

Mivé lesz a világ?

Szerk: adjuk neki oda a csapatunk tiszteletbeli 13ik tagja címet. Sokat segít nekünk így. Minek nekünk barát, ha ilyen ellenségeink vannak?

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-23, 12:54

Ronci DAZN interjú: http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/cr-az-apro-gesztusok-idonkent-nagyon-sokat-szamitanak-2654261
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-23, 10:55

s4tch írta:
10 perc ritkán látható érdekesség. dybala lassú, ronaldo és cancelo kurva gyorsak, mandzukic edzésen is minden labdáért megy, mint az állat, khedira élénkebb, mint meccsen bármikor, bonucci erősnek tűnik, bentancur egyáltalán nem lóg ki, meg ilyenek. ja, és cuadrado minden mozdulata alapján nagyon pengének tűnik, valószínű, hogy nála fejben dőlnek el azok a faszságok, amiket éles helyzetben művel.
ha ezek bejönnek akkor érdemes lehet előfizetned a juve tv-re, mert tele van (pontosabban a múlt héten tele volt) ilyenekkel
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-23, 10:22

https://twitter.com/jup1897/status/1031928067051151366?s=19

nainggolan bulikába kycsymmel
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-22, 20:18

10 perc ritkán látható érdekesség. dybala lassú, ronaldo és cancelo kurva gyorsak, mandzukic edzésen is minden labdáért megy, mint az állat, khedira élénkebb, mint meccsen bármikor, bonucci erősnek tűnik, bentancur egyáltalán nem lóg ki, meg ilyenek. ja, és cuadrado minden mozdulata alapján nagyon pengének tűnik, valószínű, hogy nála fejben dőlnek el azok a faszságok, amiket éles helyzetben művel.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-20, 18:04

Pjancsika 2023-ig marad 6,5M fizuval. A héten lesz hivatalos.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-17, 22:34

zetterberg40 írta:
Most vált hivatalossá, hogy további 3 évig a magyar Digisporton megy tovább a Serie A.
cheers
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-17, 22:29

Most vált hivatalossá, hogy további 3 évig a magyar Digisporton megy tovább a Serie A.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-17, 17:13

zetterberg40 írta:
Közben kiderült, hogy ez a serie-pass sem opció, mivel nem elérhető a régióban. Alig akad európai ország, ahol működőképes. 

(mondjuk engem nem érint, mert Felvidéken a szlovák/cseh Diginek köszönhetően tudom nézni a meccseket, kb felvásárolták az összes bajnokság közvetítési jogát: olasz, angol, spanyol, német, angol másodosztály, FA kupa, skót, Bundesliga 2, német szuperkupa, Community Shield)
akkor marad az ukrán/arab stream?  Neutral
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-17, 17:13

LeRoi10 írta:
A La Liga leszerződött egy amerikai marketinges céggel, (aminek a tulaja egyben a Miami Dolphins tulaja is), hogy éles La Liga meccse(ke)t fognak játszani Amerikában (és Kanadában). Ha minden igaz ez egy több éves megállapodás folyamatosan növelt meccsszámmal.  
EDIT: 15 éven keresztül évente 1 meccset játszanak a tengerentúlon

Na ez már tényleg a kurvulás netovábbja. Az európai NFL és NBA meccsekkel még úgy ahogy lehet azonosulni, mert azok a szervezetek tényleg csak a pénzről szólnak semmi másról.
mert a fifa nem, ugye?...
mindössze annyi a különbség, hogy ezt belülről látjuk (meg az amcsik nyíltabb lapokkal játszanak)
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-17, 15:57

Közben kiderült, hogy ez a serie-pass sem opció, mivel nem elérhető a régióban. Alig akad európai ország, ahol működőképes. 

(mondjuk engem nem érint, mert Felvidéken a szlovák/cseh Diginek köszönhetően tudom nézni a meccseket, kb felvásárolták az összes bajnokság közvetítési jogát: olasz, angol, spanyol, német, angol másodosztály, FA kupa, skót, Bundesliga 2, német szuperkupa, Community Shield)
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-16, 12:40

A La Liga leszerződött egy amerikai marketinges céggel, (aminek a tulaja egyben a Miami Dolphins tulaja is), hogy éles La Liga meccse(ke)t fognak játszani Amerikában (és Kanadában). Ha minden igaz ez egy több éves megállapodás folyamatosan növelt meccsszámmal.  
EDIT: 15 éven keresztül évente 1 meccset játszanak a tengerentúlon

Na ez már tényleg a kurvulás netovábbja. Az európai NFL és NBA meccsekkel még úgy ahogy lehet azonosulni, mert azok a szervezetek tényleg csak a pénzről szólnak semmi másról.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-14, 17:44

exchaby írta:
úgy tűnik Mandzukic lemondta a válogatottságot.
szép üzenetet írt Instán wub

L.E.G.E.N.D.A.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-14, 14:09

úgy tűnik Mandzukic lemondta a válogatottságot.
szép üzenetet írt Instán wub

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-13, 20:56

Petike007 írta:

Seriea-Pass szuper, de élőben nem adnak meccset, vagy ezt rosszul tudom?
de, pont az élő közvetítés a lényeg, amennyire tudom
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-13, 18:23

Petike007 írta:

Itt (http://www.insideworldfootball.com/2018/08/08/img-launch-serie-pass-via-ott-platform-espn-grab-us-rights/) is írnak élő közvetítésről. Örülnék.
Meg azt is írják, hogy kezdésképpen 20 piacon indulnak el. Örülnék, ha Magyarország köztük lenne..
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-13, 18:14

jackie_d írta:
állítólag (egy olasz haverom szerint) ezt történt mediafronton:

a liga több zsét akart a közvetítési jogokért
a sky nem akarta kifizetni, viszont egy mediapro nevű cég igen
meg is nyerték a tendert annak ellenére hogy nem volt megfelelő bankgaranciájuk
a sky megtámadta a döntést, így most újra övék a közvetítési jog (egész europában)
sz'al a tv csatornáknak most újra a sky-al kell megbirkózniuk
ez csak mostanában tisztázódott, így olaszországban sem nagyon lehetett tudni hogy lesz-e egyáltalán közvetítés...

bonus: az olasz lapok szerint az img-é (a https://www.seriea-pass.com/ tulaja) az itálián kívüli netes közvetítés joga, €8/hó vagy €50/év-ért lehet majd náluk nézni a meccseket

persze az is lehet hogy a haverom megint részeg és csak szivat  pirat

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-13, 15:54

állítólag (egy olasz haverom szerint) ezt történt mediafronton:

a liga több zsét akart a közvetítési jogokért
a sky nem akarta kifizetni, viszont egy mediapro nevű cég igen
meg is nyerték a tendert annak ellenére hogy nem volt megfelelő bankgaranciájuk
a sky megtámadta a döntést, így most újra övék a közvetítési jog (egész europában)
sz'al a tv csatornáknak most újra a sky-al kell megbirkózniuk
ez csak mostanában tisztázódott, így olaszországban sem nagyon lehetett tudni hogy lesz-e egyáltalán közvetítés...

bonus: az olasz lapok szerint az img-é (a https://www.seriea-pass.com/ tulaja) az itálián kívüli netes közvetítés joga, €8/hó vagy €50/év-ért lehet majd náluk nézni a meccseket

persze az is lehet hogy a haverom megint részeg és csak szivat  pirat
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-13, 14:57

még mindig vannak jegyek... mi történik itt???  scratch
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-13, 11:34

hihetetlen, de ma reggel volt még jegy a listticket-en a lazio meccsre!  cheers

Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 Ticket10
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-12, 15:19

Előfizettem a Juventus TV-re. Gyorsan átszaladva elsőre tetszenek a tartalmak. Meccsek teljes egészében újranézhetőek (bajnoki, bl, kupameccs, a legfrissebb amcsi turnésok szintén), vannak összefoglalók, játékosbemutatós sajtótájékoztatók, exkluzív interjúk (Roncinak külön almenüje van), múltidézők ('best of' sorozat), kulissza mögötti tartalmak, a női csapatnak is van almenüje (az ő meccseik is újranézhetőek), külön gyerekcsatorna. Fainnak tűnik.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-12, 06:38

LeRoi10 írta:

https://www.seriea-pass.com/

Részletek még nem annyira ismertek, de ez is elég érdekesnek tűnik. Főleg ha a spíler viszi a serie a-t. (legalábbis akkor én baszhatom)
Regiszteráltam a "we will keep you informed" fázisra.

A státuszom jelenleg:

[size=39]Grazie mille! We will notify you soon![/size]

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-12, 01:39

zetterberg40 írta:

Itt minden kellő információt megtalálsz: https://pass.juventus.com/en/faq#

Élő meccsnézésre nem nyújt lehetőséget.

Én amúgy érdekesnek találom, 28 euró egy évre, azt hiszem előfizetek.
https://www.seriea-pass.com/

Részletek még nem annyira ismertek, de ez is elég érdekesnek tűnik. Főleg ha a spíler viszi a serie a-t. (legalábbis akkor én baszhatom)
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime2018-08-11, 13:15

EsztéNégy írta:
Valaki ismeri ezt a Juventus TV nevű okosságot? Úgy látom 4 ojró egy hónapra, ezzel lehet meccseket is nézni jó minőségben?

Itt minden kellő információt megtalálsz: https://pass.juventus.com/en/faq#

Élő meccsnézésre nem nyújt lehetőséget.

Én amúgy érdekesnek találom, 28 euró egy évre, azt hiszem előfizetek.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 7 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
7 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: