Az ugye eddig sem volt kérdés, hogy Agnellinek az európai szuperliga irányába mutató elképzelésekért kell lobbiznia a financiális hátrány csökkentése érdekében. Nem meglepő gondolatok.
Az ugye eddig sem volt kérdés, hogy Agnellinek az európai szuperliga irányába mutató elképzelésekért kell lobbiznia a financiális hátrány csökkentése érdekében. Nem meglepő gondolatok.
Chiellini egyik emléke Pirlóról: Amikor megnyertük Conteval a sorozat első bajnoki címét, Pirlo odament Beppéhez és valami hasonlót mondott neki:" És te még Gökhan Inlert akartad helyettem. Hála Istennek, hogy végül engem választottatok!"
ez gondot jelenthet. azt hittem, sikerült nagyjából nyereségessé tenni a klubot.
Ennek a cirka 30 milliós mínusznak egy jó része Higuain amortizációjából fakadhat, meg aszem vételára 2. része is idénre jutott de ebben nem vagyok biztos.
ez gondot jelenthet. azt hittem, sikerült nagyjából nyereségessé tenni a klubot.
Az előző adatok is azt mutatták, inkább veszélyes ránk a mögöttük levő Tottenham, mint mi az előttünk álló top9. Szerintem kulcsember fog távozni (Szandi), Pogba/Sms nem reális.
Juventus' expected revenue for 2017/2018 is 539m euros . 4% decrease from last season's record 562m euros. The club is expected to report a loss of around 30m euros for the 2017/2018 season. #CalcioEFinanza https://twitter.com/ADP1113/status/998824051396304896
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A grafikus szurkolók érdekesebb és szebb mezeket szülnek évről, évre, íme pár kedvenc az elmúlt 2 évről. Sajnos 1-2 már csak az emlékemben él, nem sikerült őket megtalálnom.
A jobb alsó kép nagyon hasít. Ilyen kellene nekünk idegenbeli vagy harmadik számú meznek.
A grafikus szurkolók érdekesebb és szebb mezeket szülnek évről, évre, íme pár kedvenc az elmúlt 2 évről. Sajnos 1-2 már csak az emlékemben él, nem sikerült őket megtalálnom.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
A szivárogtatók szerint itt az új mezünk. És úgy néz ki Vidicet is leigazoljuk! Nekem elsőre a szar, ronda és fantáziátlan jelzők ugrottak be. És most nem Namanyjára gondolok.
A szivárogtatók szerint itt az új mezünk. És úgy néz ki Vidicet is leigazoljuk! Nekem elsőre a szar, ronda és fantáziátlan jelzők ugrottak be. És most nem Namanyjára gondolok.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
a klubnak a játékos kell, szépen kifizeti, és onnantól leszarja, mennyit áldoz a játékos a saját képviseletére. a játékos meg nyugodtan eldöntheti, mennyit ér meg neki az ügynök.
mondjuk csak hámozzuk a lufit, ezzel kapcsolatban a szokásjog döntött, a klub direktben kifizeti a parazitákat.
ma nagyon megy a hámozás, sz'al folytassuk még egy kicsit:
1. a transzfer összegek magasabbak mint a játékosfizetések, ezért a kapzsi ügynök megpróbál abból is lecsippenteni valahogy 2. ráveszi a játékost hogy ne írjon alá + elkezdni zsarolni a klubo(ka)t hogy fizessen(ek) az aláírásért 3. lesz olyan klub ami belemegy, hamarosan kialakul az aláírási pénz piaca 4. mivel a kluboknak el kell számolniuk a lével, ezért legalizált formába terelik az egészet és már meg is érkeztünk oda ahol épp vagyunk...
Gondolom anno így íratta meg a szerződést a pizzás. Feldobta, hogy idehozom ingyen Palit, aztán ha eladjátok akkor 25%-a az enyém. Igazából még így is bőven jó üzlet volt.
persze, eredetileg is így házalt vele, mikor kiderült, hogy fergusonnál nincs keresnivalója pogbának. emlékszem, raiola az izénél kezdte az olasz turnéját, azoknak meg pont a 25%-os jutalék miatt nem kellett a gyerek ingyé' se.
jackie_d írta:
sz'al kb. mindegy, technikai részletkérdés, a végén mindig a klub fizet
a klubnak a játékos kell, szépen kifizeti, és onnantól leszarja, mennyit áldoz a játékos a saját képviseletére. a játékos meg nyugodtan eldöntheti, mennyit ér meg neki az ügynök.
mondjuk csak hámozzuk a lufit, ezzel kapcsolatban a szokásjog döntött, a klub direktben kifizeti a parazitákat.
Hát a franc tudja, ebben a rohadt anyagias világban egyenlőre az élet nem ezt az elméletet igazolja, mert tőlünk folyamatosan lépnek le a buzik sztárok és nem olvastam még olyat, hogy inkább a Juvéba jövök mert itt fontos a játékos véleménye! Nyilván nincs értelme marasztalni valakit aki rühell itt lenni, de azért a határvonalat meg kellene húzni a vadszeműnek pl az ilyen felbontom a szerződést/ingyen mehetsz (Lóri, patkány Alves) meg bevezetni, hogy majd akkor mehetsz ha már igazoltunk a helyedre valakit elméletet.
azért ez valamilyen szinten minden csapatnál így van az, hogy mi kimondjuk egyfajta "gyere hozzánk, mi nem fogunk baszakodni" jelzés lehet, hogy vonzóbb legyen torinóba igazolni
75 milla plusvalenzáért szerintem simán el akarta adni marotta.
én inkább azt nem értem az egészben, miért a klub fizeti az ügynököt. fizesse a játékos, hiszen az ő érdekeit képviseli.
a játékosok meg a kluboktól fognak többet lenyúlni hogy ki tudják fizetni az ügynököket sz'al kb. mindegy, technikai részletkérdés, a végén mindig a klub fizet
valamiféle szabályozás viszont tényleg nem ártana, mert kezd a helyzet nagyon elkurvulni...
Az igazán durva szerintem nem a 42 milla, hanem az hogy mi ezt nagyrészt azért fizetjük mert eladtunk egy olyan játékost akit amúgy nem akartunk eladni.
Egyébként ez a 'nem akarunk eladni senkit, de ha menni akarsz akkor eladunk' policy egyfajta sztoikus filozófia - a játékos szíve vágyát és más klubokat nem tudjuk irányítani, szóval elfogadjuk a tényeket és lépünk tovább. Ez a filozófia magas szinten alkalmazva elég sok embert nagyon sikeressé tett, lásd Marcus Aurelius, Seneca... Hosszabb távon lehet mi is így jövünk ki majd belőle.
Hát a franc tudja, ebben a rohadt anyagias világban egyenlőre az élet nem ezt az elméletet igazolja, mert tőlünk folyamatosan lépnek le a buzik sztárok és nem olvastam még olyat, hogy inkább a Juvéba jövök mert itt fontos a játékos véleménye! Nyilván nincs értelme marasztalni valakit aki rühell itt lenni, de azért a határvonalat meg kellene húzni a vadszeműnek pl az ilyen felbontom a szerződést/ingyen mehetsz (Lóri, patkány Alves) meg bevezetni, hogy majd akkor mehetsz ha már igazoltunk a helyedre valakit elméletet.