Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+25Malloy Tankcsapda Petike007 zetterberg40 DartagnanX CsT LeRoi10 _DREAM_ fktgbr _Tyler .bb. sneco7 elnastra simoon bombahoppa Krisz s4tch tjunior EsztéNégy rakkenroll mbence exchaby laac kilopo virracocha 29 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-17, 13:57 | |
| - Krisz írta:
Az igazán durva szerintem nem a 42 milla, hanem az hogy mi ezt nagyrészt azért fizetjük mert eladtunk egy olyan játékost akit amúgy nem akartunk eladni.
Egyébként ez a 'nem akarunk eladni senkit, de ha menni akarsz akkor eladunk' policy egyfajta sztoikus filozófia - a játékos szíve vágyát és más klubokat nem tudjuk irányítani, szóval elfogadjuk a tényeket és lépünk tovább. Ez a filozófia magas szinten alkalmazva elég sok embert nagyon sikeressé tett, lásd Marcus Aurelius, Seneca... Hosszabb távon lehet mi is így jövünk ki majd belőle. Hát a franc tudja, ebben a rohadt anyagias világban egyenlőre az élet nem ezt az elméletet igazolja, mert tőlünk folyamatosan lépnek le a buzik sztárok és nem olvastam még olyat, hogy inkább a Juvéba jövök mert itt fontos a játékos véleménye! Nyilván nincs értelme marasztalni valakit aki rühell itt lenni, de azért a határvonalat meg kellene húzni a vadszeműnek pl az ilyen felbontom a szerződést/ingyen mehetsz (Lóri, patkány Alves) meg bevezetni, hogy majd akkor mehetsz ha már igazoltunk a helyedre valakit elméletet. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-17, 13:52 | |
| - s4tch írta:
- 75 milla plusvalenzáért szerintem simán el akarta adni marotta.
én inkább azt nem értem az egészben, miért a klub fizeti az ügynököt. fizesse a játékos, hiszen az ő érdekeit képviseli. Gondolom anno így íratta meg a szerződést a pizzás. Feldobta, hogy idehozom ingyen Palit, aztán ha eladjátok akkor 25%-a az enyém. Igazából még így is bőven jó üzlet volt. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-17, 13:35 | |
| 75 milla plusvalenzáért szerintem simán el akarta adni marotta.
én inkább azt nem értem az egészben, miért a klub fizeti az ügynököt. fizesse a játékos, hiszen az ő érdekeit képviseli. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-17, 13:29 | |
| - s4tch írta:
- azt olvastátok, micsoda összeget fizettünk ki ügynökökre? meg kéne várni a következő pénzügyi jelentést, abban részletesen is benne lesz minden tétel, mindenesetre a klub által fizetett bő 42m euró 20 millával veri a listában 2. romát, és vastagon több, mint az ügynökökre legtöbbet költő pl-klub (liverpool) által eltapsolt 26 millió font. nem tartom kizártnak, hogy a pogba-biznisz miatt még mindig tejelünk raiolának, de ez akkor is veszett sok.
Az igazán durva szerintem nem a 42 milla, hanem az hogy mi ezt nagyrészt azért fizetjük mert eladtunk egy olyan játékost akit amúgy nem akartunk eladni. Egyébként ez a 'nem akarunk eladni senkit, de ha menni akarsz akkor eladunk' policy egyfajta sztoikus filozófia - a játékos szíve vágyát és más klubokat nem tudjuk irányítani, szóval elfogadjuk a tényeket és lépünk tovább. Ez a filozófia magas szinten alkalmazva elég sok embert nagyon sikeressé tett, lásd Marcus Aurelius, Seneca... Hosszabb távon lehet mi is így jövünk ki majd belőle.
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-04-17, 13:36-kor. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-17, 12:52 | |
| - s4tch írta:
- azt olvastátok, micsoda összeget fizettünk ki ügynökökre? meg kéne várni a következő pénzügyi jelentést, abban részletesen is benne lesz minden tétel, mindenesetre a klub által fizetett bő 42m euró 20 millával veri a listában 2. romát, és vastagon több, mint az ügynökökre legtöbbet költő pl-klub (liverpool) által eltapsolt 26 millió font. nem tartom kizártnak, hogy a pogba-biznisz miatt még mindig tejelünk raiolának, de ez akkor is veszett sok.
basszus ez döbbenet... |
| | | s4tch Admin
| | | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-13, 23:17 | |
| - Tankcsapda írta:
- Lehet, csak én vagyok nagyon lemaradva, de biztos, hogy ősztől a Spíleren fogják adni a Serie A-t?
Ezt lehet olvasni sok helyen, de hivatalos bejelentést én még nem láttam. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-13, 22:52 | |
| Lehet, csak én vagyok nagyon lemaradva, de biztos, hogy ősztől a Spíleren fogják adni a Serie A-t? | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-11, 14:16 | |
| fos mind a három, ugye csak fan fiction? |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-11, 13:32 | |
| Egyetértek. +A feketére mehetett volna a mostani away sárga is. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-04-10, 14:39 | |
| Vélemények? Szerintem az arany hihetetlen béna a zebrán. A barna away mezt nem tudom hova tenni, semmi közünk azokhoz a színekhez, a feketén meg a kukászöld helyére kellett volna az arany. Az adidasnál vajon az összes designert Indiából kukázzák? Elcsábíthatnának pár olaszt a kappatól. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-23, 21:34 | |
| |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-19, 12:15 | |
| Chiellini megsérült, a válogatott edzőtáborából távozott is. Na, akkor imádkozhatunk, hogy 7-9 napnál nem kell többet pihennie. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-15, 10:24 | |
| - zetterberg40 írta:
Értelek cicus, sok esetben engem is idegesít a túlzott jófejkedése, pacsizása, vigyorgása. Ebben a szituban viszont azt mondom, respekt, szép gesztus, helyénvaló. Belül nehéz lehet egy ilyen tragédia feldolgozása még nekik is, akik amúgy nem egy klubban játszottak vele, de ugye a válogatottban meg az évek során sok időt töltöttek együtt. De nem vagyunk egyformák, megítélhetjük ezt a kérdést másként, nincs gond.
Jövőre én is Csecst képzelem a kezdőbe. szerintem ugyanúgy látjuk, csak te sokkal szószátyárabb vagy (uhm, esetleg a hátsó bejáratot használni ill. nem integetni talán helyénvalóbb lett volna) |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-15, 09:47 | |
| - jackie_d írta:
- szép, szép, de szerintem túl sok energiát fektet abba hogy jófej legyen
kezdem unni ezt a színpadiasságot, jól lesz már hogy visszavonul Értelek cicus, sok esetben engem is idegesít a túlzott jófejkedése, pacsizása, vigyorgása. Ebben a szituban viszont azt mondom, respekt, szép gesztus, helyénvaló. Belül nehéz lehet egy ilyen tragédia feldolgozása még nekik is, akik amúgy nem egy klubban játszottak vele, de ugye a válogatottban meg az évek során sok időt töltöttek együtt. De nem vagyunk egyformák, megítélhetjük ezt a kérdést másként, nincs gond. Jövőre én is Csecst képzelem a kezdőbe. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-14, 21:55 | |
| szép, szép, de szerintem túl sok energiát fektet abba hogy jófej legyen kezdem unni ezt a színpadiasságot, jól lesz már hogy visszavonul |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-14, 17:14 | |
| Digbytől lopva: A beautiful story in La Nazione today.Last Wednesday, in the locker room at Wembley, Gigi Buffon told the Juventus squad that he had personally paid for & booked a private plane to fly to Florence for the funeral of Davide Astori.He told them to be in the hotel lobby at 4:30 am if they wanted to go but understood if they wanted to sleep after such an intense game. The whole squad turned up, at which point he had to admit that the plane only had 12 seats... Buffon was joined on the trip by Chiellini, De Sciglio, Pjanic, Barzagli, Marchisio, Rugani, Mister Allegri & his assistant Coach Landucci. (Bernardeschi didn't travel to London & so made the journey from Turin directly). Upon arriving, the group was told there was a back way into the church at Santa Croce, but Buffon said "no, we'll go in the front door & let the people see that Juventus are here."
"Going to Florence for us is never simple," Buffon added. "But when we arrived we saw the Viola fans who applauded us, who to called us and thanked us, it was a very nice gesture. Our presence made them feel less alone & this made me proud. It was my last goodbye not only to a great friend of mine, but to one of the most beautiful people I've found in sport."
Gigi Buffon ladies & gentlemen.
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-13, 20:38 | |
| | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-13, 20:34 | |
| - zetterberg40 írta:
- Nem is tudtam, hogy a Serie A yt csatornáján egész korrekt összefoglalók érthetőek el a meccsekről. Meglep.
B+ Ez korrekt. Mille grazie _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-13, 15:10 | |
| - zetterberg40 írta:
- Nem is tudtam, hogy a Serie A yt csatornáján egész korrekt összefoglalók érthetőek el a meccsekről. Meglep.
Én sem, köszi, hogy szóltál. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-13, 14:38 | |
| Nem is tudtam, hogy a Serie A yt csatornáján egész korrekt összefoglalók érthetőek el a meccsekről. Meglep. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-10, 23:04 | |
| | |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-10, 22:15 | |
| Ma Juve Campioni 2012-13 pólóba mentem az új melóhelyre (16. napom) mert nem találtam reggel a ymca típusú Junkies pólóm, gondoltam legyen comingout. A második kollegán sinterszalagos nyakbaakasztós fasztartó volt. Lehúztam a pulóvercipzárt oszt megbeszéltük szikrázó szemekkel, hogy aki az olasz focit szereti rossz ember nem lehet. Tudjuk mindketten, hogy ez nem igaz. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-10, 21:47 | |
| - bombahoppa írta:
- Csak csendben szólok, hogy éppen Verona-Chievo, és viktormentes.
+ 2015-ös Szekszárdi cuvée
Hoppá, Sorrentino keresi a labdát. Palermóban csíptem. Ha Gigi visszavonul, és ő marad, akkor ő lesz a korelnök a szériában. 39! Nálam Csiki sör + tegnapelőtt főzött őszibarack pálinka kombó, és kellene a Hellas győzelem mert az hozna +13 ezret is | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-10, 20:55 | |
| Csak csendben szólok, hogy éppen Verona-Chievo, és viktormentes.
+ 2015-ös Szekszárdi cuvée
Hoppá, Sorrentino keresi a labdát. Palermóban csíptem. Ha Gigi visszavonul, és ő marad, akkor ő lesz a korelnök a szériában. 39! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-10, 06:24 | |
| - CsT írta:
- egri szerintem ilyen divat anti Juve drukker, mindig éppen annak szurkol aki a legveszélyesebb a Juvéra. Mellesleg egy okoskodó, fahumorú kis pöcs, akit egyszer jól állba kéne verni!
Mondjuk az szar lesz, hogy mindent a VajnaTv fog adni, mert a digin rengeteg olasz bajnokit adnak és én az a fajta buzi vagyok aki jobban megnéz egy Genoa-Crotone meccset mint egy Arsenal-MU-t. Magamfajta jó buzi _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-09, 23:32 | |
| egri szerintem ilyen divat anti Juve drukker, mindig éppen annak szurkol aki a legveszélyesebb a Juvéra. Mellesleg egy okoskodó, fahumorú kis pöcs, akit egyszer jól állba kéne verni! Mondjuk az szar lesz, hogy mindent a VajnaTv fog adni, mert a digin rengeteg olasz bajnokit adnak és én az a fajta buzi vagyok aki jobban megnéz egy Genoa-Crotone meccset mint egy Arsenal-MU-t. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-09, 21:25 | |
| - EsztéNégy írta:
- Egrivityában az a legjobb, hogy minden csapat szurkolója rühelli. Nemrég olvastam Lóma fórumon, hogy szerintük Juvés
Például most is Lóma-Torontó meccs van és... na kicsoda? _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-09, 15:29 | |
| Egrivityában az a legjobb, hogy minden csapat szurkolója rühelli. Nemrég olvastam Lóma fórumon, hogy szerintük Juvés _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-09, 13:24 | |
| Én a digit amúgy is kiköttettem volna egri miatt, sőt megjegyzésbe is oda fogom írni h a kurva anyját! | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-03-09, 09:59 | |
| - simoon írta:
ha ez így lesz, én csak neten nézek meccset Én is, mivel Digin nincsen spíler | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|