érthető volt. arra gondoltam, hogy lehet, hogy a football-italia téved az összegek tekintetében. majd látjuk, ha kikerül a hivatalos honlapra a jelentés.
érthető volt. arra gondoltam, hogy lehet, hogy a football-italia téved az összegek tekintetében. majd látjuk, ha kikerül a hivatalos honlapra a jelentés.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
még nem láttam a friss jelentést, de a márciusi gyorsjelentésben ~207 millás nettó adósságállomány szerepelt. ha ez most 195,7 milla, akkor nem növekedett, hanem csökkent az adósság. egyébként nincs ezzel gond, tudta mindenki, hogy a keret átalakítása (még 2010-11 környékén), a stadion és a continassa projekt komoly elkötelezettséget jelentenek. akkor lenne nagy a baj, ha a csapat évekre lemaradna a bl-ről, és nem sikerülne a mostani bő 300 millás szinten tartani a bevételeket. nem véletlenül mondta marotta, hogy a dobogó a minimális elvárás...
Én erre gondoltam: "Furthermore, the club announced that the net financial debt has risen by €6.9m to a total of €195.7m."
Más: A klub kiadta a 2014/15 első negyedéves jelentést: 16 milla profit, ami 45 millás fejlődés a mérlegben. Elég vékony pénzügyi ismereteim vannak, szóval nem tudom, hogy ezeket hogyan érdemes értékelni, viszont az a 200 millás adósság elég combosnak tűnik, főleg hogy a profit mellett növekedett. De majd valami pénzügyes megmondja a tutit.
még nem láttam a friss jelentést, de a márciusi gyorsjelentésben ~207 millás nettó adósságállomány szerepelt. ha ez most 195,7 milla, akkor nem növekedett, hanem csökkent az adósság. egyébként nincs ezzel gond, tudta mindenki, hogy a keret átalakítása (még 2010-11 környékén), a stadion és a continassa projekt komoly elkötelezettséget jelentenek. akkor lenne nagy a baj, ha a csapat évekre lemaradna a bl-ről, és nem sikerülne a mostani bő 300 millás szinten tartani a bevételeket. nem véletlenül mondta marotta, hogy a dobogó a minimális elvárás...
-----------------
régen csináltam excelt, íme egy:
a számok alapján semmi baj ezzel a szezonnal, csak kevés gólt lövünk és sokat kapunk.
Montella elvileg megy a Samphoz, amint sikerül a Fiorral lezsírozni a dolgokat. In Allegri we (must) trust. ________ Más: A klub kiadta a 2014/15 első negyedéves jelentést: 16 milla profit, ami 45 millás fejlődés a mérlegben. Elég vékony pénzügyi ismereteim vannak, szóval nem tudom, hogy ezeket hogyan érdemes értékelni, viszont az a 200 millás adósság elég combosnak tűnik, főleg hogy a profit mellett növekedett. De majd valami pénzügyes megmondja a tutit.
Giovinco lőtte a legtöbb gólt (22) és ő osztotta ki a legtöbb gólpasszt (16) az MLS alapszakaszában. Tudom, gagyi liga. Meg lehet, hogy csak az én vesszőparipám, de, ha az Empoliból visszahozva úgy kezeljük, mint most Dybalat vagy pár éve Pogbát akkor ki tudja mi lenne most a srácból.
szerintem is passzol klopp angliába, de a 'pool jelenlegi kerete elég gyöszös, ebből nehéz lesz egy dobogós csapatot építeni, még úgy is, hogy a nagyok közül a chelsea lassan végleg kiszáll a versenyből.
A liverpooli vezetőség elég türelmes ahhoz, hogy kivárja amíg megérik a munkája. Ha azt nézzük, hogy Rodgers milyen költekezések és eredmények mellett edzette a csapatot évekig, akkor nem hiszem, hogy az idei helyezésen fognak majd bosszankodni, nyáron meg át lehet alakítani a keretet.
calciopoli ugye nemrég kijött a moggi-per ítéletének indoklása. a figc ennek úgy megörült, hogy eldöntötték, hamarosan visszaperlik a juventust a calciopoli során az olasz focinak okozott imázsvesztésért és hasonlóért: http://www.goal.com/it/news/2/serie-a/2015/10/06/16059602/la-figc-conferma-tutto-adesso-siamo-noi-a-chiedere-i-danni
a figc több tucatnyi ügyvédseregéből egy bizonyos luigi medugno nyilvánult meg a témában. ez a faszi a fininvest és berlusconi ügyvédje. guido rossi után ismét egy milánói bérenc, aki hivatalos ügyben képviselheti a szövetséget a juve ellenében.
Ha már a pályán túl nagy a lemaradás az utóbbi években, akkor megint a zöld asztalnál kell intézni valamit, hogy csökkenjen a különbség. Röhej.
szerintem is passzol klopp angliába, de a 'pool jelenlegi kerete elég gyöszös, ebből nehéz lesz egy dobogós csapatot építeni, még úgy is, hogy a nagyok közül a chelsea lassan végleg kiszáll a versenyből.
---------------------------
calciopoli ugye nemrég kijött a moggi-per ítéletének indoklása. a figc ennek úgy megörült, hogy eldöntötték, hamarosan visszaperlik a juventust a calciopoli során az olasz focinak okozott imázsvesztésért és hasonlóért: http://www.goal.com/it/news/2/serie-a/2015/10/06/16059602/la-figc-conferma-tutto-adesso-siamo-noi-a-chiedere-i-danni
a figc több tucatnyi ügyvédseregéből egy bizonyos luigi medugno nyilvánult meg a témában. ez a faszi a fininvest és berlusconi ügyvédje. guido rossi után ismét egy milánói bérenc, aki hivatalos ügyben képviselheti a szövetséget a juve ellenében.
Krisz Takaroggyon!!!
Már mindenki a Bayernben látta, mint Guardiola utódot. Ehhez képest talán kicsit meglepetés, de azért érdekes lesz figyelni, hogy fel tud-e építeni egy masszív csapatot.
A Klopp féle foci szerintem meg fogja hódítani Angliát, ha hagyják dolgozni és a megfelelő játékosokat is összeszedik neki. Az a fajta, fizikális stílus amit ő szeret lehet még a németeknél is jobban passzol az angol fociba. Érdekes dolog ez az egész egyébként. Példának azt tudnám felhozni amikor britekkel focizok. Sokkal többet engednek meg a durvaság tekintetében (oda-vissza természetesen), elképesztően direkt és támadó a játék. Én sokszor a hajamat tépem, hogy miért rohan mindenki annyira, miért lövi rá inkább 0 szögből vagy vállal be a egy kockázatosabb előre passzt, mint hogy vissza passzolna.
Már mindenki a Bayernben látta, mint Guardiola utódot. Ehhez képest talán kicsit meglepetés, de azért érdekes lesz figyelni, hogy fel tud-e építeni egy masszív csapatot.
már évek óta vicc az aranylabda, de most új szintre emelték: buffon nincs rajta a 60-as listán, miközben medel, pastore, de bruyne, vargas, szon, kane és hasonló nímandok szerepelnek rajta. ja, és 5 kapust is jelöltek, de buffont nem.
Én úgy vagyok ezzel, hogy úgy se Buffon fog nyerni ahogy az érthetetlen nímandok (azért De Bruyne a 10 gól 20 asszisztal nálam simán versenyben lenne a céermsszivel) sem kerülnek a közelébe, innentől kezdve lényegtelen a jelölés, főleg akkor ha elismerve a fasza szezonját sem őt tartanám rá a leginkább méltónak. Azért kár hogy divatdrukker gerjesztőt csináltak az aranylabdából...
már évek óta vicc az aranylabda, de most új szintre emelték: buffon nincs rajta a 60-as listán, miközben medel, pastore, de bruyne, vargas, szon, kane és hasonló nímandok szerepelnek rajta. ja, és 5 kapust is jelöltek, de buffont nem.
számomra évek óta semmit nem jelent, úgyhogy nem baszom fel magam ilyesmin. Giginek tavaly hatalmas szezonja volt, senki nem veheti el tőle a BL menetelés érdemét
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
Krisz Takaroggyon!!!
Akár az előző postomhoz is lehet kapcsolni. Kiváncsi leszek, hogy ezeket a dolgokat a mi oldalunkról hogyan fogjuk megvalósítani, ill. hogy olasz viszonylatban milyen előrelépések lesznek.
Krisz Takaroggyon!!!
A Milan stadion projektje a kukában landolt - jó lett volna pedig dolgozni rajta A poén meg most következik: Berlusconi örül neki hogy nem lesz saját stadionjuk és maradhatnak a vén, elavult San Siroban. Végül is minden valamire való klub saját stadiont épít, hogy több profitot realizáljon, egy modern, a mostani piaci igényekhez alakított létesítménnyel.