A Milan stadion projektje a kukában landolt - jó lett volna pedig dolgozni rajta A poén meg most következik: Berlusconi örül neki hogy nem lesz saját stadionjuk és maradhatnak a vén, elavult San Siroban. Végül is minden valamire való klub saját stadiont épít, hogy több profitot realizáljon, egy modern, a mostani piaci igényekhez alakított létesítménnyel.
Moggi ítéletének indoklását kiadta az ügyészség. Aki ért a jogi dolgokhoz annak van esetleg valamilyen hozzafuznivaloja?
Elég ellentmondásos ez az egész. Maga az indokolás (mármint azok a részei, amiket a média lehozott, mert amúgy 150 oldalról van szó) gyakorlatilag szó szerint megismétli a korábbi ítéletek indokolásait, tehát azt mondja, hogy Moggi volt a rendszer feje, befolyásolta médiát, a játékosmozgásokat, a bíróküldést, kivételes kapcsolata volt a bíróküldőkkel, a szövetség vezetőivel bla, bla, bla... Viszont ezek alapján, ahogy azt S4tch is felvetette érthetetlenek az ítéletek, hiszen gyakorlatilag mindenkit felmentettek. Nyilván el kéne olvasni a teljes indokolást, mert ezek csak kiragadott mondatok.
Nagyon érdekes viszont, hogy nemrég született ítélet egy másik perben is. Facchetti fia perelte Moggit kegyeletsértés miatt. Nos a bíróság felmentette Moggit, és kimondta, hogy megalapozott volt Moggi kijelentése, miszerint Facchettinek is ugyanolyan viszonya volt a bíróküldőkkel.
Amúgy Kwadcsi most megint lesérült, vagy miért írjátok, hogy sosem játszik már? Talán 1 hete volt, hogy hamarosan jól lesz és most vissza kell nyernie az erőnlétét.
Augusztus 14-én írták a honlapon, hogy 3 héten belül már a csapattal készülhet. Pontosan ma tartunk a 3. hétnél, szóval szerintem minden a tervek szerint alakul. Inkább csak az a kérdéses, mire lesz képes egy ilyen hosszú kihagyást követően.
Ugyan még messze van a következő bajnoki, de állítólag azon a meccsen Allegri már visszatér a 4-3-1-2-es formációhoz. Szandi gyakorlatilag biztosan kezdő lesz Evra helyén, elöl Dybala-Morata kettős, mögöttük Hernanes-szel.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Amúgy Kwadcsi most megint lesérült, vagy miért írjátok, hogy sosem játszik már? Talán 1 hete volt, hogy hamarosan jól lesz és most vissza kell nyernie az erőnlétét.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
After a morning session dedicated to physical work in the gym, Massimiliano Allegri’s men took to the field in the afternoon to play a warm-up match against fifth division outfit Cheraschese.
Summer signings Hernanes, Mario Lemina, Alex Sandro and Paulo Dybala were amongst those afforded game time over the 60 minutes, while Kwadwo Asamoah also took part for a third of the encounter.
wtf?
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A csapat nem nevezte a BL-keretbe Kvadcsit, és ami talán egy picit meglepőbb, hogy Padoint sem.
Kvadcsi sajnos sosem lesz már százas szerintem, nem is emlékszem már, mikor játszott utoljára, de ne legyen igazam. Viszont sajnos vagy 2 éve az 1-2 hét és visszatér megy... Szerintem combos kis keret lett ez így a végére -még Padcsinnyó nélkül is-, Maxin a világ szeme. Bizatató, hogy a második meccsbe legalább már nem nyúlt olyan szarul bele, mint az elsőbe, és a cserék már jobban ültek.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A csapat nem nevezte a BL-keretbe Kvadcsit, és ami talán egy picit meglepőbb, hogy Padoint sem.
Hernanes biztosan tud registat is játszani Amúgy Kwadcsi érthető, asszem október közepére van tervezve a visszatérése. Addigra gyakorlatilag lemennek a BL csoportkörök, legalábbis mire formába lendül biztosan. Teljesen logikus a kihagyása, ha meg továbbjutunk, akkor januárban be lehet tenni a listába. Padoin valóban meglepő, de mivel vettünk egy csorda játékost valakit ki kellett hagyni, ha a skilleket nézzük akkor ez is egyértelmű. Valami olyasmit olvastam, hogy azért csak 23 játékost tudtunk nevezni, mert nincs a keretben 4 saját nevelésű játékos. Gondolom hasonló okokból került be Audero Rubinho helyett, kellet a kvóta. Azt mondjuk nem tudom, hogy ennek a követelménynek az ilyen Man City meg Chelsea féle összevásárolt csapatok hogyan felelnek meg.