Ennyi erővel fel lehetett volna tenni csak az ezüst csillagot, mondván, egyik csapatnak sincs több csillaga, mint nekünk és egyik csapatnak sincs több pajzs a mezén, mint a miénken
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
feltételezem közrejátszott az is, ha a 32.(30.) után tesszük fel a 3 csillagot az azt sugallta volna hogy a klub hogy egyetért a figc álláspontjával. titokban remélem h az adidas bőkezűbb és valami irdatlant kaszálunk majd a karácsonyfára hajazó jövő évi mezekkel
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Valahogy lemaradtam a történetben. Valaki meg tudná mondani, hogy miért épp most kerül fel a 3 csillag a mezre? Miért nem tavaly, vagy ha akkor nem, akkor miért most?
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Remélhetőleg az izé nem jut be az EL-be sem (valszeg ezért is írta s4tch, hogy meg kell verni őket), így még kevesebb bevételre tennének szert, ami miatt további lehetőségek után kell nézni, hogy csökkentsék a kiadásokat.
Ennek fényében amúgy nem tudom, hogyan akarna a merda versenyezni Dybaláért. Nem mintha félteném a csávót bárkitől, ha olaszhonban akar játszani, csak mi tudjuk kifizetni az érte kért összeget. Ha meg külföldre megy, nekem tök mindegy, hogy hova, csak bukjon egy óriásit
a bekeretezett szerződések megújítás előtt állnak. durva, hogy a mu évi 60 millával többet kap, mint mi. talán itt van a legnagyobb lemaradásunk az európai élmezőnyhöz képest.
Krisz Takaroggyon!!!
En is inkabb a 3 ora felé hajlok, bar én a varosban bent konkretan nem voltam csak a kacskaringós utakon. Ezt a fontos kérdést mindenképp meg kellett tárgyalni ________________ Olvastam, hogy Kurzawat akarjuk allitolag. Most már tudom miert volt olyan ismerős, ő volt az akinek valamelyik utánpótlás válogatott meccsen visszaanyalt a fagyi, amikor trollkodott egyet a svédeknek a vege fele a fanszia gólnál, de a vegen beszoptak a meccset és egesz Svédország neki szalutált.
kurzawát mocskosmód bírnám
dögöljek meg, de fogalmam nincs mi szükségünk van egy japán filmrendezőre.
Nem jártam még arra, de nekem a google eddig mindig jól becsülte meg az utat, azért gondoltam, hogy helytálló a 3 óra.
A repülés meg nem tudom mennyi, de biztos olcsóbb, mint a busz. Minden € cent számít
En is inkabb a 3 ora felé hajlok, bar én a varosban bent konkretan nem voltam csak a kacskaringós utakon. Ezt a fontos kérdést mindenképp meg kellett tárgyalni ________________ Olvastam, hogy Kurzawat akarjuk allitolag. Most már tudom miert volt olyan ismerős, ő volt az akinek valamelyik utánpótlás válogatott meccsen visszaanyalt a fagyi, amikor trollkodott egyet a svédeknek a vege fele a fanszia gólnál, de a vegen beszoptak a meccset és egesz Svédország neki szalutált.
kurzawát mocskosmód bírnám
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
Nem jártam még arra, de nekem a google eddig mindig jól becsülte meg az utat, azért gondoltam, hogy helytálló a 3 óra.
A repülés meg nem tudom mennyi, de biztos olcsóbb, mint a busz. Minden € cent számít
a 3 órát személykocsira adja a google, busszal lassabb, városban meg pláne ha van egy kis forgalom, akkor a nagyobb városok (torino, milano, roma) kurvára be tudnak lassulni én már sok órát szoptam arrafelé a forgalomban így...
egy ilyen repülőút meg nem tétel a költségvetésben, sokat mondok legyen 20000 EUR szerintem a presztízs, meg a kényelem fontosabb
Krisz Takaroggyon!!!
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
az bezzeg nem tűnt fel, hogy a csapatbusz lement utánuk üresen
amúgy az a 3 óra busszal inkább 4-5, a kanyargós tengerparti út meg a forgalom miatt repcsivel kaputól kapuig max 40 perc, a vip terminálon még sorba állni sem kell, sz'al egy sörrel meg egy szenyával is megvan egy óra alatt