az bezzeg nem tűnt fel, hogy a csapatbusz lement utánuk üresen
amúgy az a 3 óra busszal inkább 4-5, a kanyargós tengerparti út meg a forgalom miatt repcsivel kaputól kapuig max 40 perc, a vip terminálon még sorba állni sem kell, sz'al egy sörrel meg egy szenyával is megvan egy óra alatt
a repcsibérlés meg nem drága
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
“How can you go to lunch with someone, meanwhile they’re claiming €443m in damages from you? I don’t know how my predecessors did it.
engem ez ragadott magával. ha megforditod a botot: "Hogy mehetsz el valakivel ebédelni, aki 443 milliós kárt okozott neked? Nem tudom az elődeimnek ez hogy ment."
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Tavecchio: Ha kártalanítjuk a Juvet, akkor csődbe megy a FIGC. Na ez egy olyan dolog, ami egy cseppet sem erdekel engem. A FIGC-t sem érdekelte, amikor lezavarta a boszorkány kergetest. Agnelli helyében hidegen hagyna bármilyen nyalizas és kompromisszumok nelkul csak a Juve érdekeitől tennék függővé akármilyen megegyezést.
azért egyszer a svájci sim-kártyákról megkérdezném
laac Labdaszedő
Tárgy: nincs 2015-03-26, 13:26
sanszos,h csak úgy néhány millát átutaljon a szövetség kompenzáció címen,lássuk be!!Viszont az adú mégis csak Agnellinél van,kérdés mit hoz ki belőle??
_________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Ez kicsit olyan lenne, mintha én elvenném egy kisgyerek egyetlen játékának számító focilabdát, majd x év múlva visszaadnám neki azzal a mondattal, hogy: Lehettél volna a Juve játékosa, de x év kimaradt az életedből, így az már nem leszel, de az Mb3-még beférsz. Kvittek vagyunk?
mai gds: tavecchio alkut akar kötni agnellivel. a figc feltételei: a juve lemond a 443 millió követeléséről, és nem tereli polgári peres útra az ügyet. kíváncsi vagyok, mit tud egyáltalán felajánlani a juve számára. a gazzetta már azt pedzegeti, hogy a juve visszakaphatja a két bajnoki címet.
egyik reakció: "végre kimondhatjuk: az egyetlen elítélt bíróval a juventus egy szuperkupát és 15-ből 8 pontot veszített."
Ráadásul De Santisnak két meccsel kapcsolatban állapították meg a bűnösségét, az egyik egy 2004-es Fior-Bologna, a másik egy 2005-ös Lecce-Parma, amelyeknek semmi közük nem volt a Juvéhoz.
Abszurd döntés született, de illik az egész bohózathoz.
angolul a calciopoliról és a friss ítéletről, nem csak a football-italia távirati stílusában: http://www.italianfootballdaily.com/calciopoli-nine-years-later/
itt meg olaszul: http://blog.ju29ro.com/2015/03/dalla-cupola-onlus-allart39.html
az olaszok kihangsúlyozzák, hogy a sporteljárásban (amikor elvették a juve 2 bajnoki címét) a 2005-06-os bajnokságot nem is vizsgálták, és utóbb kiderült a civil eljárások során, hogy a 2004-05-ös évadban egyetlen meccset sem befolyásoltak, szabályos volt a bíróküldés, nincs sportcsalás, stb. tulajdonképp egyetlen bírót ítéltek el: de santist (teszem hozzá, ő korábban vádalkut kötött, és csak utána fellebbezett, könnyen lehet, hogy nála a beismerés számított). a juvét pedig a polgári eljárásban első fokon felmentették, amit a másodfok meg is erősített.
ahogy virracocha írta: epedve várjuk a 3 hónapon belül esedékes hivatalos indoklást. attól függ, mi áll a juve előtt.
még egy apróság a cds-címlaphoz: azt írják, pinilla elismerte a szabálytalanságot. erre pinilla a twitteren kiakadt, hogy ő aztán kurvára nem beszélt a cikkíróval, sem azzal, akire a cikkíró hivatkozik.
Sejtettem amúgy, hogy római huncutkodás van a dologban. Köszi!
s4tch írta:
alapvetően a firkászok szeretnek kavarni. a napoli meccse után a kukások a hivatalos twitter accountjukkal rinyáltak egy sort a bíráskodás miatt (krisz ide beszúrt róla egy football-italia írást: https://bianconeriblog.hungarianforum.com/t26-minden-ami-nem-juve-meccs), erre a cds megkérdezte marottát, mit gondol minderről (mintha bármi közünk lenne ahhoz, hogy a 4. helyezett lecsúszik az 5. helyre), és ebből rittyentettek egy címlapot. lómai szennylap.
(varázslatos, ahogy a jch használja a google fordítót.)
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
alapvetően a firkászok szeretnek kavarni. a napoli meccse után a kukások a hivatalos twitter accountjukkal rinyáltak egy sort a bíráskodás miatt (krisz ide beszúrt róla egy football-italia írást: https://bianconeriblog.hungarianforum.com/t26-minden-ami-nem-juve-meccs), erre a cds megkérdezte marottát, mit gondol minderről (mintha bármi közünk lenne ahhoz, hogy a 4. helyezett lecsúszik az 5. helyre), és ebből rittyentettek egy címlapot. lómai szennylap.
(varázslatos, ahogy a jch használja a google fordítót.)
hajnal 1-re lett ítélet. ha jól értem, az ügyész javaslata ment át: maradt, de elévült a bűnszövetkezet. vicc: moggi, giraudo és egyetlen bíróként de santis (akivel amúgy mocsok szar a juve mérlege, és aki elfújt nekünk egy szuperkupát, és rühelli a juvét) volt a calcio maffiája. a többi vád alól jellemzően felmentettek mindenkit. 9 évet basztak el erre a bohózatra.
moggi nem volt jó arc az ítéletek kihirdetése után: örül a felmentésnek és annak, hogy nem kell ülnie. a juve bajnoki címei? az meg a klub problémája.
szopás.
edit: racalbuto büntetése is maradt. tehát a focimaffia: moggi, giraudo, racalbuto, de santis. befolyásolt eredményű meccsek száma: NULLA. ez minden idők legbénább maffiája.
őrület.
ez a spori alkotta a bűnszövetkezetet moggival együtt:
A hozzászólást s4tch összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-03-24, 09:16-kor.
úgy tűnik... egyelőre nincs hivatalos ítélet, a football-italia elhamarkodottan hozta ki a cikket. viszont valószínű, hogy az ügyész akarata érvényesül, ahogy írod. tehát marad a bunszovetkezet (ezt a szót miért nem ismeri a swiftkey?), elévülés miatt nem üli le moggi, felmentik az összes bírót, visszavonják a csalás vádját, és ennyi.
már csak azt nem értem, hol a bunszovetkezet, ha meccs eredménye nem sérült, a bírók nem csináltak semmit, és nincs csalás sem.
kéne egy perújrafelvétel.
Várjuk meg az ítéletet, meg főleg annak az indokolását (még pár hónap). Valóban k*rva nagy ellentmondás lenne, ha Moggin kívül gyakorlatilag mindenkit felmentenének és mégis maradna a minősített esetként a bűnszervezetben történő elkövetés.