A rózsaszín az eléggé borzalmas azzal a sötétebb rózsaszín (?) csíkkal. A másik kettő szerintem nem rossz.
Nekem a csíkos se adja. Az adidas 3 vállcsíkja akaratlanul is bekavar, ezért szerintem jobb hatást kelt az egész ha mi csíkjaink vastagabbak. A gallér is hiányzik.
Itt lehet szentségtörés, de volt egy Milan mez ami nagyon jól nézett ki.
épp olvastam tegnap ezt a cikket hogy milyen jól tolta a meccsen, meg hogy másnap mekkora feltűnést keltett mikor a peros ferrárival beállitott edzésre. este meg szét is csapta
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Nem volt pénze taxira meg egy sofőrre, aki hazaviszi a kocsit, vagy mi a fasz? Az ilyen eseteket nem tudom megérteni.. /tény, nem tudom, hogy mennyi volt benne és azt sem, hogy ott mennyi a megengedett../
nekem azt mondták hogy zéró tolerancia van, de engem sem nagyon érdekelt amíg le nem zúzta a chevimet egy hülye ferraris...
ja, amúgy meg nem csoda, hogy piált, kurva jók a chillei sörök!
Nem lett semmi baja hál' istennek. Tegnap egyébként - Islával egyetemben, aki ha felveszi a válogatott mezt, valahogy megtáltosodik- tényleg kúrva jól tolta. Fasza kényszerítő után Islával!!, olyat csinált, amit a Juvéban szinte senki -ő sem sokszor sajnos-, pazarul középre adott... majd kiharcolt egy 11-est, amit be is lőtt. Az más kérdés, hogy ez csak egy X-re volt elég... Meg kell tartani, fontosabb mint Pogesz.
Nem volt pénze taxira meg egy sofőrre, aki hazaviszi a kocsit, vagy mi a fasz? Az ilyen eseteket nem tudom megérteni.. /tény, nem tudom, hogy mennyi volt benne és azt sem, hogy ott mennyi a megengedett../
Hát most majd kénytelen lesz költeni sofőrre, az a minimum hogy megszabadítják a jogsitól.
legalább hamarabb befejezi a copát. én örülök
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
iskolázott, felvilágosult menedzser, nem a zamparini-, preziosi-féle "van pénzem, azt csinálok vele, amit akarok, mindenki leszophat" típusú tollas tahó. szerintem baromi jó kezekben van nála a klub.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
In two or three years' time, we'll have a new 'Mondo Juventus' in Continassa, and Vinovo will be the home of a real Juventus Academy.
Ennek különösen orulok, at kell venni a Barca, Ajax fele akadémia rendszert. Amióta Agnelli átvette a stafétabotot eszméletlen utemben hozzuk be a lemaradasunkat.
(11:20 körül indul.) a football-italián van róla rövid rezümé angolul. a lényeg, hogy fasza évünk volt, megyünk tovább. a játékosok sorsáról nem beszélt.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest