Higuainról ismét pocakos képeket mutogatnak, a firkászok szerint 5-7 kilót megint felszedett. Ha ez igaz akkor mást is bekaphatna már. A képek könnyen lehetnek photoshoppoltak, nincs is értelme mutogatni de a tavalyi belépője után sajnos teljesen hihető.
Amíg nyaral kit érdekel? Ronaldo meg Ronaldinho se volt különb. Ha az alapozas után is pocakos lesz akkor nyugodtan keresztre feszíthetik.
Higuainról ismét pocakos képeket mutogatnak, a firkászok szerint 5-7 kilót megint felszedett. Ha ez igaz akkor mást is bekaphatna már. A képek könnyen lehetnek photoshoppoltak, nincs is értelme mutogatni de a tavalyi belépője után sajnos teljesen hihető.
nana, akkor még sztem nem volt az annyira szar... fedezte az épitési költségek felét, és mi tagadás, a marketingértékünk nem volt éppen a toppon
ez is egy megközelítés, és van is benne valami.
a másik megközelítés szerint az előző vezetés alkalmatlan volt. az exor kibulizta nekik az új stadiont, ezek meg nem bíztak sem a juve brandben, sem abban, hogy az izé hegemóniáját záros határidőn belül meg lehet törni, ezért vállaltak ilyen kevésbé előnyös dealeket.
Valahogy úgy fogalmaznék, hogy a klub akkori gazdasági helyzetében jól jött ennyi pénz is. A klub jelenlegi helyzetében már szar, biztos vagyok benne, hogy Agnelliék most egy sokkal előnyösebb partnert találnának direktben. 2023 még jó messze van, szóval az elit klubokkal szemben ez addig egyértelműen versenyhátrány. Kicsit más téma, de az durva, hogy pl. a MU-nak meg talán a Dinamonak is van külön szponzori szerződése a meccseken használt mezekre és az edzőmezekre szintén. Mondanom sem kell, hogy mindkettő zsíros megállapodás.
a sportfive full francia hátterű cég. vagy jó strómanjai vannak agnellinek, vagy nagyon eldugták a háttérben az exort, vagy semmi közük a sportfive-hoz.
a megállapodást még 2008-ban kötötte az előző vezetés. ez egyszerűen egy szar deal.
meglepődtem úgy emlékeztem, hogy a deal már az andrea korszak alatt köttetett, de ezek szerint mégsem
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
a sportfive full francia hátterű cég. vagy jó strómanjai vannak agnellinek, vagy nagyon eldugták a háttérben az exort, vagy semmi közük a sportfive-hoz.
a megállapodást még 2008-ban kötötte az előző vezetés. ez egyszerűen egy szar deal.
Jár egyáltalán pénz ezért a klubnak? 2008-ban már 12 évre 75 millióért eladta a klub a Sportfivenak azt a jogot, hogy megtalálják azt a szponzort, amely a stadion névadója lesz. Ez alapján szerintem extra pénz nem jár, de mivel nem értek hozzá, ezért valaki felvilágosíthatna. Szerintem inkább 2023 után láthat ebből komolyabb pénzt a klub, amikor maguk Agnelliék választják ki a névadó szponzort/kötik a szerződést direktben.
elvileg már nem jár érte extra lé a klubnak, de meglepne ha a Sportfive nem az Agnelli birodalomhoz tartozna, mert nagyon adóoptimalizálási szaga van a történetnek...
Szerintem ez egy nagyon jó döntés a klub részéről, teljesen mindegy, hogyan hívják a stadiont, és gondolom tejel rendesen az Allianz évente, ezzel megint szignifikánsan nőhet a bevétel, amit játékosokra lehet költeni. Kövezzetek meg, de nem látom, hogyan kerülünk le Olaszország trónjáról...
Jár egyáltalán pénz ezért a klubnak? 2008-ban már 12 évre 75 millióért eladta a klub a Sportfivenak azt a jogot, hogy megtalálják azt a szponzort, amely a stadion névadója lesz. Ez alapján szerintem extra pénz nem jár, de mivel nem értek hozzá, ezért valaki felvilágosíthatna. Szerintem inkább 2023 után láthat ebből komolyabb pénzt a klub, amikor maguk Agnelliék választják ki a névadó szponzort/kötik a szerződést direktben.
Szerintem ez egy nagyon jó döntés a klub részéről, teljesen mindegy, hogyan hívják a stadiont, és gondolom tejel rendesen az Allianz évente, ezzel megint szignifikánsan nőhet a bevétel, amit játékosokra lehet költeni. Kövezzetek meg, de nem látom, hogyan kerülünk le Olaszország trónjáról...
Nedved nem öregszik, még mindig érzi, játszhatna a mostani csapatban is
Tuttosport: The company that paid Juve to acquire naming rights of JStadium has found a sponsor. It is believed to be Allianz. From 2018 or 2019, JStadium coul be called AllianzStadium.
Egy hetes hír, hogy júliusban (18-19) az amerikai hakni előtt Mexikóban játszik két meccset (a Monterrey és Tigres ellen) a klub.
Ezt lehetett olvasni a fórumokon is. Tuchel eléggé nehéz személyiség, persze ez nem azt jelenti, hogy kizárólag ő a hibás a kialakult helyzet miatt. A helyére állítólag Lucien Favre a legesélyesebb.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
szaftos botrányra az elmúlt évekből csak vidal ittas vezetése, illetve caceres viselt dolgai (szintén piás vezetés, lezúzott autókkal fűszerezve, illetve a lekúrt kiskorú csaj, akinek az apja berongyolt a klubházba) kapcsán emlékszem, bár ezeket sem kapta fel annyira a sajtó, hogy egyből ezek ugranának be a klubról bárkinek.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
10 éve.... Milyen mókamester az élet: Abban a szezonban Sarri és Conte váltogatta egymást az Arezzo kispadján. Ez nekik és nekünk is egy hosszú út volt.
Miután tuti lett hogy a Margit visszaveszi mi mást mondhatna mint hogy jaj de jó hazatérni. Előtte csak azt hajtogatta diplomatikusan, hogy arra vár megmondják neki végre mi lesz.
hazucc!
már jóval előtte is mondta / nyilvánvaló volt hogy a madrid az otthona, vagy ilyesmi soha nem is akart nálunk maradni, buffon is ezért ábrándult ki belőle
nyilván nem akkora paraszt mint pubi vagy buzividal, de attól még soha nem ide húzott a szíve, sz'al tőlem megdögölhet
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Mindkettőtöknek igaza van, a Real aktiválta az opcióját és Morcika is haza akart menni, ettől még nem emlegetném egy lapon azzal a polippal.
Miután tuti lett hogy a Margit visszaveszi mi mást mondhatna mint hogy jaj de jó hazatérni. Előtte csak azt hajtogatta diplomatikusan, hogy arra vár megmondják neki végre mi lesz.
Hát azert szerintem elég nagy a különbség. Vidal meg Pogba kibulizták hogy elmehessenek, Moratanak meg aktiválták az opcioját ami teljesen rajta kívül állt. Oké, balhézhatott volna ha nagyon akar, hogy maradjon, de alapvetően ha a feje tetejére állt volna akkor sem tud mit tenni ha a Real aktivalja a clauset. Amennyit játszik látszik hogy a Real csak befektetésnek vette, egyébként nem hiszem, hogy ne tudott volna tobb játékidőt kiharcolni magának Benzemaval szemben.
buffonnal együtt én is úgy emlékszem, hogy alvaro hazavágyott, de lehet hogy tévedünk
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
tőlem ő is megdögölhet, ugyanúgy hazahúzta a szíve madridba mint pubit mu-ba
Hát azert szerintem elég nagy a különbség. Vidal meg Pogba kibulizták hogy elmehessenek, Moratanak meg aktiválták az opcioját ami teljesen rajta kívül állt. Oké, balhézhatott volna ha nagyon akar, hogy maradjon, de alapvetően ha a feje tetejére állt volna akkor sem tud mit tenni ha a Real aktivalja a clauset. Amennyit játszik látszik hogy a Real csak befektetésnek vette, egyébként nem hiszem, hogy ne tudott volna tobb játékidőt kiharcolni magának Benzemaval szemben.