| Bevásárlóközpont | |
|
+20CsT Petike007 Tankcsapda s4tch rakkenroll kilopo _Tyler .bb. bombadiltoma laac virracocha juventute _DREAM_ simoon mbence baggiofan sneco7 tjunior bombahoppa EsztéNégy 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-28, 09:57 | |
| - zetterberg40 írta:
- Már Matuidi szerződéshosszabbításáról írnak, plusz több helyen olvastam, hogy a Juve és a PSG közötti viszony kifejezetten rossz, legfőképp Coman miatt.
Luiz Gustavo az alternatíva a firkászok szerint.
Mondjuk Jamesről jöhetne valami új hír. Ami biztosnak tűnik, hogy a Realban nem marad. Nos úgy tűnik Hámesz mégis marad...azért én úgy veszem észre, hogy máshol egy picit keményebben lépnek fel a távozni akaró játékosokkal szemben mint nálunk.... | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 21:13 | |
| Marotta lenyilatkozta hogy nem jön Matuidi, meg hogy Asamoah újra fel lett találva. Az utobbi ket meccs alapjan még igaza is lehet. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 14:56 | |
| - s4tch írta:
- sissoko a secco-féle juventus szintje, és gustavo sem sokkal jobb.
james legfeljebb dumb&dumberi értelemben esélyes.
kwadcsiban minden reményünk. ha egészséges maradna végre (és 2 év szünet után végre megcsinált egy teljes alapozást a kerettel...), akkor nála csak gyengébbet találnánk. khedira, pjanic, lemina, januártól marchisio és egy egészséges kwadcsi azért combos. már csak arról kellene meggyőzni, hogy hagyja ki az afrika-kupát. Csak sajnos ezek mind olyan játékosok akik az elmúlt szezonban is jó néhány meccset kihagytak sérülés miatt. Stuani már most táppénzzen van, ha jól emlékszem tavaly lemina is 1-1,5 hónapot kihagyott, Khedira kb minden második meccset. Pjanic is sérülten kezdi a szezont. Asa időzített bomba. Szóval valaki kell, lehet, hogy erősebbek nem leszünk vele, de valaki még kell. Most nézem Puli megint nincs ott még a padon sem a Dinamo Londonban..... | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 13:47 | |
| sissoko a secco-féle juventus szintje, és gustavo sem sokkal jobb.
james legfeljebb dumb&dumberi értelemben esélyes.
kwadcsiban minden reményünk. ha egészséges maradna végre (és 2 év szünet után végre megcsinált egy teljes alapozást a kerettel...), akkor nála csak gyengébbet találnánk. khedira, pjanic, lemina, januártól marchisio és egy egészséges kwadcsi azért combos. már csak arról kellene meggyőzni, hogy hagyja ki az afrika-kupát. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 11:35 | |
| Már Matuidi szerződéshosszabbításáról írnak, plusz több helyen olvastam, hogy a Juve és a PSG közötti viszony kifejezetten rossz, legfőképp Coman miatt.
Luiz Gustavo az alternatíva a firkászok szerint.
Mondjuk Jamesről jöhetne valami új hír. Ami biztosnak tűnik, hogy a Realban nem marad. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 11:35 | |
| Kár, hogy Diawara Nápolyba megy, jobb lett volna őt hajkurászni, mint Matuidit. Nem őt győzték meg a maradásról, hanem Raiolat, és talán jobb is, megint perkålhattunk volna annak a szemétnek. Sissoko magas és gyors, szerintem ezzel az alkattal a védekezés sem jelent gondot neki, egyébként is visszavontabban játszott a PL-ben, mint az EB-n, amennyire én tudom. Zaza helyére kellene még valaki, és készen vagyunk. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 10:13 | |
| - CsT írta:
- zetterberg40 írta:
- Matuidi szerintem be fog esni előbb-utóbb.
Conchita Wurst, alias Gabigol meg az izébe igazol. Szerintem a Matuidit ügy lezárult, nem hiszem, hogy a PSG-t pár millával meg lehet győzni....
Most megint Sissoko lett az új célpont.
Ez a Gabigól meg a neve és a kinézete alapján tökéletesen illik az izébe... Érdekes, hogy a sertés még nem szólalt meg az ügyben. Ha ténlyeg nálunk akar játszani akkor ügyis kibulizzák neki. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-27, 09:29 | |
| - zetterberg40 írta:
- Matuidi szerintem be fog esni előbb-utóbb.
Conchita Wurst, alias Gabigol meg az izébe igazol. Szerintem a Matuidit ügy lezárult, nem hiszem, hogy a PSG-t pár millával meg lehet győzni.... Most megint Sissoko lett az új célpont. Ez a Gabigól meg a neve és a kinézete alapján tökéletesen illik az izébe... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-26, 21:52 | |
| Matuidi szerintem be fog esni előbb-utóbb.
Conchita Wurst, alias Gabigol meg az izébe igazol. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-26, 21:44 | |
| khelafi nemrég nyilatkozott, matuidi marad párizsban. egy másik rohamnégert, diawarát meg bejelentette a napoli.
nem áll jól a középpálya. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-26, 11:15 | |
| - zetterberg40 írta:
- de nekem nagyon fog hiányozni a lelkesedése
meg a stressz hogy mikor szórják ki csak nehogy meghiúsuljon az üzlet az EL kiesés miatt... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-26, 10:06 | |
| - CsT írta:
- Szerintem én vagyok az egyetlen aki nem sajnálja, hogy Hámesz nem jön!
Nem. Jó játékosnak tartom, de nem a mi csapatunkba való, vagy a serie a-ba. Elég alacsony a work rate-je, ráadásul meg kéne miatta bontani a BBC-t. Inkább Cuadrado, ha már választani kell. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-26, 08:39 | |
| - zetterberg40 írta:
- Zaza -> West Ham. Legalább nem a nápolyi.
Kölcsön+kötelező megvásárlás egy év múlva, összesen 28 millióért. Ez jó pénz érte, de nekem nagyon fog hiányozni a lelkesedése. Már nem lesz több Morci-Zazinnyó ölelkezés. Sajnos ő járulékos veszteség a malac miatt. Nekem is hiányozni fog. Mondjuk szép summát kapunk érte, ebből gyakorlatilag meg lesz Matuidi (Ő lassan azért pózolhatna Juve mezzel). Szerintem én vagyok az egyetlen aki nem sajnálja, hogy Hámesz nem jön! Még pulit zsákoljuk be és akkor nálam is pozitív lesz a mercato. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-26, 08:14 | |
| Zaza -> West Ham. Legalább nem a nápolyi. Kölcsön+kötelező megvásárlás egy év múlva, összesen 28 millióért. Ez jó pénz érte, de nekem nagyon fog hiányozni a lelkesedése. Már nem lesz több Morci-Zazinnyó ölelkezés. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 21:01 | |
| Elvileg 22+3 millió lesz Matuidi, évi 4,5 millát tehet majd zsebre. Ez így egy kifejezetten korrekt üzlet. Én még mindig mást mondanék a középpályára, de ez nem egy elviselhetetlen összeg. Egy keveset sikerült visszahozni abból, amit Higuaínért többletárként adtunk. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 20:20 | |
| - zetterberg40 írta:
- Bréking: a bankár gyerek jelenti, hogy a klub kapcsolatban áll James Rodriguezzel. Nem mondja, hogy biztosan sikerül megszerezni, de egyértelműen zajlanak a tárgyalások.
Marotta:"Matuidi profilo perfetto. Cuadrado ci piacerebbe riaverlo. James? Possibilità quasi vicine allo zero." Ez hameszügyileg nem túl biztató. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 19:22 | |
| Remélem a BL sorsolás után nyélbe ütjük a Matuidi üzletet. Állítólag Pulit Conte nem akarja elengedni.....biztos számít majd rá a ligakupa meccseken.... | |
|
| |
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 18:15 | |
| - zetterberg40 írta:
- Bréking: a bankár gyerek jelenti, hogy a klub kapcsolatban áll James Rodriguezzel. Nem mondja, hogy biztosan sikerül megszerezni, de egyértelműen zajlanak a tárgyalások.
Ez esetben nemcsak Pogba eladását,de még Piguaint is megbocsátanám Beppének Amúgy látom itt a nagy örvendezést Matuidinek,de valahogy én nem érzem benne azt a pluszt ami nekünk kellene,főleg ennyi idősen,ennyi pénzért..bár Piggi tán már nem lehet reális árakról beszélni nálunk sem... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 17:52 | |
| Bréking: a bankár gyerek jelenti, hogy a klub kapcsolatban áll James Rodriguezzel. Nem mondja, hogy biztosan sikerül megszerezni, de egyértelműen zajlanak a tárgyalások. | |
|
| |
s4tch Admin
| |
| |
Guest Vendég
| |
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 11:45 | |
| - jackie_d írta:
jó nyaralást cicus!
ha van időd azért nézd meg a san siro-t is, (építészetileg) érdemes azt le sem írom hogy a juvestore a dóm mögötti korzón van, mert ahogy látom már megtaláltad
meccsre mész? Nem meccsre jöttem, csak volt még pár nap szabadsagom es gondoltam elnezek a szemetdombra. Meg sem erdemli ez a ket csürhe ezt a várost Csak ket napot vagyok itt, sajnos melysegeiben nincs idom megnezni a várost, tettem egy kört a San siro körül azért. A kepeken nem jön át mekkora monumentalis épület. Már korabban elkoltottem az idei merchandise supportomat (egyebkent en talaltam jo adidas cuccokat, igaz a választék nem tul széles), de jo hogy mondod azert benezek. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 08:12 | |
| - Krisz írta:
- Benne leszek a tévében! (Csak lehet)
Épp Milanoban vagyok parnapos varosnezesen.
Hazfele menet lemerült a telefonom és kicsit eltevedtem. Kovalyogtam egy kicsit majd nagyjabol belottem a kornyeket. A kanalisoknal bolyongva pedig belebotlottam Di Marzioba, ahogy egy kavezo teraszan ulve filmeztek ahogy telorol olvassa a hireket. Ha valamelyik DM video alatt a hatterben lattok elsetalni egy elkepesztoen jóképű sracot az én vagyok! jó nyaralást cicus! ha van időd azért nézd meg a san siro-t is, (építészetileg) érdemes azt le sem írom hogy a juvestore a dóm mögötti korzón van, mert ahogy látom már megtaláltad meccsre mész? |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 06:03 | |
| - Krisz írta:
- Benne leszek a tévében! (Csak lehet)
Épp Milanoban vagyok parnapos varosnezesen.
Hazfele menet lemerült a telefonom és kicsit eltevedtem. Kovalyogtam egy kicsit majd nagyjabol belottem a kornyeket. A kanalisoknal bolyongva pedig belebotlottam Di Marzioba, ahogy egy kavezo teraszan ulve filmeztek ahogy telorol olvassa a hireket. Ha valamelyik DM video alatt a hatterben lattok elsetalni egy elkepesztoen jóképű sracot az én vagyok! Milánó nagy város? Mit csinálnak ott úgy általában az olaszok? Párszor már hallottam ezt a nevet, de semmit sem tudok róla. Fontos nekünk vmiért? _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-25, 00:16 | |
| Benne leszek a tévében! (Csak lehet) Épp Milanoban vagyok parnapos varosnezesen. Hazfele menet lemerült a telefonom és kicsit eltevedtem. Kovalyogtam egy kicsit majd nagyjabol belottem a kornyeket. A kanalisoknal bolyongva pedig belebotlottam Di Marzioba, ahogy egy kavezo teraszan ulve filmeztek ahogy telorol olvassa a hireket. Ha valamelyik DM video alatt a hatterben lattok elsetalni egy elkepesztoen jóképű sracot az én vagyok! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-24, 22:23 | |
| - s4tch írta:
- zetterberg40 írta:
- ...A Bild szerint 2018-ban jár le a szerződése, amit nem akar meghosszabbítani, és állítólag 2017 nyarán életbe lép egy 10 milliós kivásárlási záradék, amiért viheti bárki....
ezért kéne a 'gladbach vezetőinek időben lépni, és eladni nekünk 20-ért.
egyébként valaki a 'tuzon összeszedte a csapat és a várható kezdő átlagéletkorát. a tavalyi fiatalítás után idén öregedtünk. minden szempontból jól jönne egy ilyen dahoud-féle igazolás. Sajnos csak elvétve említik a nevét velünk kapcsolatban, szóval nem hiszem, hogy reális lenne, bár elképesztően nagy húzás lenne Marottáéktól. Nálam akkor lenne az idei mercato tökéletes (bár az a 90m még mindig hihetetlen a dagiért). Egyébként azt lehet tudni, hogy a Gladbach eddigi tétmeccsein miért csere állandóan a fiú? A német kupában és mindkét Young Boys elleni meccsen egyaránt. | |
|
| |
simoon Segédedző
| |
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-24, 18:08 | |
| | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-24, 17:36 | |
| - sneco7 írta:
- CsT írta:
- Ajjaj már nagyon sok helyen olvasni Schweinit, hogy kölcsönbe jön.....félek igaz lesz.
Schweini lenyilatkozta,hogy a MU az utolsó európai csapata, adná az ég Napoli-ba megy? | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2016-08-24, 15:34 | |
| - zetterberg40 írta:
- ...A Bild szerint 2018-ban jár le a szerződése, amit nem akar meghosszabbítani, és állítólag 2017 nyarán életbe lép egy 10 milliós kivásárlási záradék, amiért viheti bárki....
ezért kéne a 'gladbach vezetőinek időben lépni, és eladni nekünk 20-ért. egyébként valaki a 'tuzon összeszedte a csapat és a várható kezdő átlagéletkorát. a tavalyi fiatalítás után idén öregedtünk. minden szempontból jól jönne egy ilyen dahoud-féle igazolás. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|
| |
| Bevásárlóközpont | |
|