Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+20
CsT
Petike007
Tankcsapda
s4tch
rakkenroll
kilopo
_Tyler
.bb.
bombadiltoma
laac
virracocha
juventute
_DREAM_
simoon
mbence
baggiofan
sneco7
tjunior
bombahoppa
EsztéNégy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
bombahoppa
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 08:15

...ma reggel már az MR1 (gyk. Kossuth) is a hírek között hozza a Pogba-Mencseszeretet...

Szorgos népünk győzni fog, de közben mivé lesz a világ?
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 08:00

sneco7 írta:
És akkor hogy fog játszani nálunk a BL-ben?

Én bízom benne, hogy jó lesz! Very Happy
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 07:38

sneco7 írta:

mikor láttam hogy játszik, én is azonnal izzítottam a guglit

Idézet :
Can a player play in UEFA competition for more than one club in the same season?

As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (UEFA Champions League and UEFA Europa League, excluding UEFA Super Cup) for more than one club in the course of the same season. However, a player can play for one club in the first, second and third qualifying round, and/or the play-offs, of the UEFA Champions League or UEFA Europa League, and then represent another club from the group stage of either competition.

tldnr a selejtező külön témakör, játszhat majd másik csapatban már a csoportmeccseken. Mármint a miénkben, ha jól értettem a dolgokat Smile

Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 07:08

zetterberg40 írta:
Tavaly Vidal eladását sem előzte meg semmiféle erre utaló direkt nyilatkozat Marottáéktól, így én idén sem várok egy ilyen megerősítést. Majd utána fejtik ki, hogy a játékos távozni akart.

Ma estére nagyjából eldőlt az ügy. A MU 110 millió körüli ajánlatát már elfogadta a klub, egyedül arról megy a diskurzus, hogy a zsírfejű markát mennyi pénz üti, illetve azt az összeget kitől kapja meg. Reménykedni lehet, de sok értelme nincs.

Ha tetszik, ha nem, Marotta korábbi nyilatkozata visszaköszön. A Juve anyagiakban már az angol középcsapatokkal sem tud versenyezni. (Az mi, hogy a hulla gyenge Everton 50 milliót ajánlott a kukások Koulibalyjáért? jézusom)

Mert Vidalt tavaly kb egy nap alatt eladtuk, jött a Bayern ajánlata, deal, mire eljutott az újságírókhoz már le is zárult az ügy. De ha már Vidal, 2 éve meg pontosan ugyan ez ment vele és a MUval, totál ugyanez, aztán maradt a seggén.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 06:50

zetterberg40 írta:
Egyébként jövőre ki lesz a következő távozó? Dybala? Szandi?

Nincs kedvem utánanézni, de pl a Bayernben milyenek a fizetések? Már csak azért kérdezem, mert nekik ugyanúgy nincs ellenfelük a bajnokságban, mégsem akarnak lelépni onnan a játékosok. Götzét mondjuk pont ma sikerült eladniuk, de még így is kaptak érte 22 milliót + bónuszokat.

A Pogba-pénzt egy az egyben Verrattira költeném, kerül amibe kerül. Ő legalább olasz.

Pjaca ma búcsúzóul 2 gól és egy gólpassz a Dinamoban.

Ha jól emlékszem bővenl magasabbak. Ribery.Götze(!!) 12-12, Lahm 10, Alaba,Neuer,Robben olyan 7-8
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 06:41

Pogba kb annyit írt az instáján (google fordítós, mert én csak angolul tudok, a szöveg meg 5% angol, 30%olasz 65 francia) hogy mindenki nyugodjon le nyaral, élvezni szeretné a szabit stb. Hogy ez mit jelent? Mindenki úgy értékelheti ahogy neki tetszik. Szerintem úgy, hogy ha vége a szabinak akkor dőlnek el a dolgok.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 01:40

sneco7 írta:

Gond nélkül. Majd s4tchy kifejti, hogy miért.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 01:38

Krisz írta:

Marotta a SI: "Nessun contatto per Pogba"

Ennyit erről...

paratici: http://m.tuttojuve.com/calciomercato/sportitalia-pogba-il-silenzio-di-paratici-non-posso-parlare-319480

sneco7: játszhat pjaca nálunk a bl-ben. holnap mondok pontos szabályhelyet.
http://bianconeri.taccs.hu
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 00:47

zetterberg40 írta:

Nincs kedvem utánanézni, de pl a Bayernben milyenek a fizetések? Már csak azért kérdezem, mert nekik ugyanúgy nincs ellenfelük a bajnokságban, mégsem akarnak lelépni onnan a játékosok. Götzét mondjuk pont ma sikerült eladniuk, de még így is kaptak érte 22 milliót + bónuszokat.

A Pogba-pénzt egy az egyben Verrattira költeném, kerül amibe kerül. Ő legalább olasz.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-21, 00:01

zetterberg40 írta:
Tavaly Vidal eladását sem előzte meg semmiféle erre utaló direkt nyilatkozat Marottáéktól, így én idén sem várok egy ilyen megerősítést. Majd utána fejtik ki, hogy a játékos távozni akart.

Ma estére nagyjából eldőlt az ügy. A MU 110 millió körüli ajánlatát már elfogadta a klub, egyedül arról megy a diskurzus, hogy a zsírfejű markát mennyi pénz üti, illetve azt az összeget kitől kapja meg. Reménykedni lehet, de sok értelme nincs.

Ha tetszik, ha nem, Marotta korábbi nyilatkozata visszaköszön. A Juve anyagiakban már az angol középcsapatokkal sem tud versenyezni. (Az mi, hogy a hulla gyenge Everton 50 milliót ajánlott a kukások Koulibalyjáért? jézusom)

Marotta a SI: "Nessun contatto per Pogba"

Ennyit erről...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 23:54

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 23:42

Krisz írta:
Mint Draxlert. Már a welcome to Juvés videókat is legyártották, mikor a közelében se voltunk.

elég közel voltunk, egészen addig, amíg a wolfsburg be nem szedte a lét a vörös belga gyerekért.

tény, az olasz és az angol újságírók elég szarok. igazából engem az équipe fosatott be, ők ritkán jönnek kamu hírekkel. raiola évek óta árulja pogbát, idő kérdése, hogy jöjjön egy irreális ajánlat.

persze legyen igazatok. szerintem 90%, hogy megy pogba.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 23:27

kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 23:12

Még Conte első nyarán volt minden 2 hétben 100%-ra megvéve valami Bastos nevű, talán Franciaországból, aztán szépen maradt DC a kezdésre. Én úgy vagyok vele, hogy addig nem fosok, amíg nem hivatalos.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 22:45

s4tch írta:
szerintem is megy. túl sok helyről jön ugyanaz az infó, ennyire nem megbízhatatlan a sky, gazzetta, mediaset, l'équipe és a többiek.

ja, és ha elverjük higanyra a 100 millát, azt nem tudom, hogyan fogadom el.

Mint Draxlert. Már a welcome to Juvés videókat is legyártották, mikor a közelében se voltunk.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 22:28

laac írta:
Pogba maradni fog,fogadok bárkivel 1 üveg whiskybe!!!! Evil or Very Mad
Miért menne oda ahonnan elküldték ill.még Bl indulás sincs(már zizu sem akarja)!tiszta non szensz az egész nyári mercato herce hurca!!

Zacsi (bocs!), kettővel lejjebb azt írta, hogy megy. Tartom. Neked Jack? Nekem szilva. Szomorú leszek (pandus), ha nyerek.

No

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 22:24

Hát ez tényleg Vidal 2.0 lesz.....kurva nagyot csalódtam Pogbában aki elmegy egy sokkal szarabb csapathoz......szimplán a pénzért.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 22:17

szerintem is megy. túl sok helyről jön ugyanaz az infó, ennyire nem megbízhatatlan a sky, gazzetta, mediaset, l'équipe és a többiek.

ja, és ha elverjük higanyra a 100 millát, azt nem tudom, hogyan fogadom el.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 17:31

Olyan már ez mint a Mátrix, nem tudni, hogy mi valóság és mi nem. Abban biztos vagyok, hogy ez a malacképű telebeszéli Pogba fejét, hogy ő lehet a világ legdrágább játékosa és bla bla bla
Ha a Real/Barca csábítaná ilyen mesés fizuval akkor jobban aggódnék, de könyörgöm a MU? Ahová egyszer már nem kellett, ami jelenleg SOKKAL gyengébb csapat a Juvénál.
Pogba a nyilatkozatai alapján egy intelligens srác (ellentétben pl Vidallal) meglepne ha ő a MU-ba akarna menni.

laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 17:17

Pogba maradni fog,fogadok bárkivel 1 üveg whiskybe!!!! Evil or Very Mad
Miért menne oda ahonnan elküldték ill.még Bl indulás sincs(már zizu sem akarja)!tiszta non szensz az egész nyári mercato herce hurca!!

Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 15:11

zetterberg40 írta:
tjunior írta:
Na mibe, hogy az egész találkozó és ajánlat csak újságírói kitaláció?

Ténylegesen zajlanak a tárgyalások. A MU ajánlata 101 millió, Marottáék 120 milliót szeretnének.

Ha nem jelezte volna Pogba a távozási szándékát, akkor Marottáék tárgyalásokba se bocsátkoztak volna.

Nekem azzal nincs gondom, ha ennyiért megy, de ha abból a pénzből Higuain jön, akkor az csőd.

A Juve ezeknek a játékosoknak még mindig csak egy ugródeszka, ezért nálam Marchisio, Bonucci >>>>> Pogba, Vidal és hasonlók.

Én semmilyen bizonyítékot nem láttam/olvastam arról, hogy tárgyalások lennének vagy egyáltalán van ajánlat. Se a MUtól se tólunk egy vezető sem nyilatkozott semmit. Csak a hazudozók futják a köreiket és lopják egymás hazugságait. Jelenleg ennyi a helyzet. Szerintem amíg Pogba szabin van nem lesz itt semmi, illetve addig agyfaszt lehet majd kapni a sok pletykától. Visszajön Paul és megmondja mit akar aztán leülnek a felek tárgyalni, ha egyáltalán lesz miről. Mint írtam tegnap is, a Higuain ügy lecsengett egy időre, de kell a címlap, idén pedig Pogba a sláger.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 14:55

Az én pénzem is azon van, hogy nincs semmilyen tárgyalás. Higanyt meg nem fogjuk leigazolni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 14:47

tjunior írta:

Ténylegesen zajlanak a tárgyalások. A MU ajánlata 101 millió, Marottáék 120 milliót szeretnének.

Ha nem jelezte volna Pogba a távozási szándékát, akkor Marottáék tárgyalásokba se bocsátkoztak volna.

Nekem azzal nincs gondom, ha ennyiért megy, de ha abból a pénzből Higuain jön, akkor az csőd.

A Juve ezeknek a játékosoknak még mindig csak egy ugródeszka, ezért nálam Marchisio, Bonucci >>>>> Pogba, Vidal és hasonlók.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-20, 07:05

zetterberg40 írta:
Úgy tűnik, hogy a zsírfejű Raiola csaknem nyugszik, és minden erejével Pogba Manchesterbe igazolásán dolgozik. Elvileg megvolt az első találkozó és hivatalos ajánlat, ami kicsivel 100 millió feletti. Ennek távozás lesz a vége, a dagadt telebeszélte Pogba fejét.

Szerk: Vidal 2.0, azaz Pogba jelezte a vezetőség felé távozási szándékát.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 23:23

Úgy tűnik, hogy a zsírfejű Raiola csaknem nyugszik, és minden erejével Pogba Manchesterbe igazolásán dolgozik. Elvileg megvolt az első találkozó és hivatalos ajánlat, ami kicsivel 100 millió feletti. Ennek távozás lesz a vége, a dagadt telebeszélte Pogba fejét.

Szerk: Vidal 2.0, azaz Pogba jelezte a vezetőség felé távozási szándékát.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 16:18

s4tch írta:
dehát pjacát már marchisio is bekövette instán, neked ez se elég? geek

amúgy pjaca jön, ezt annyi forrásból erősítették már meg, hogy szerintem nagyjából eldőlt.

Igen, azt nem kétlem, csak azt nem hiszem, hogy ezek a szennylapok tudjak mikor lesz lezsirozva.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 14:51

Az a helyzet, hogy ha tényleg komolyan gondoljuk a BLt akkor nem szabad a közvetlen riválisoknak eladni Pogbát, ez pedig már a Madrid, Barca, Bayern, de ezt a klubnál sokkal jobban tudják. A MUt el kell zavarni a picsába, vegyetek valami középszar angol kölyköt 60 millióért. A Madridnak meg megmondani, oké, Kroos az alap hogy egyáltalán leülünk tárgyalni, különben mehettek ti is a MU után.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 13:08

dehát pjacát már marchisio is bekövette instán, neked ez se elég? geek

amúgy pjaca jön, ezt annyi forrásból erősítették már meg, hogy szerintem nagyjából eldőlt.

a pogba-féle hírek tartoznak egyértelműen a clickbait kategóriába. manchester vagy real? real vagy manchester? erre ugrik az angol és a spanyol piac is. egyébként állítólag (...) raiola ma manchesterben van, és kért egy találkozót a juve vezetőségével. remélem, nedved megkínálja ásványvízzel, majd udvariasan elküldi a gecibe.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 12:25

zetterberg40 írta:
A Pjaca-transzfer utolsó részleteiben is sikerült egyezségre jutni. 22-23 millió az átigazolási összeg, a játékos csütörtökön érkezik Olaszországba, 5 éves szerződést ír alá.

Az én bizalmam megrendult az újságokban. Tavaly még többnyire csak a Tuttosport nyomatta ezeket a fogalmatlan pletykakat, idén már az összes raallt beleertve a gazettat és a korábban többnyire hiteles online oldalakat is. Egyszerűen ha meglatok egy ilyen hirt már ebben is ketelkedem. Sajnos az olasz újságok lesüllyedtek az angolok szintjére.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 12:22

Végülis Morcika is többször volt kicsit kitolva a szélre/a szél felé.
Meglássuk, mit mutat.

Az is látszik évről-évre, hogy egyre nagyobb összegekkel játszik a Kobra.. 2 éve még inkább 10 milláért keresett, mint 20-ért, tavaly már jött Dybala, idén Pjanic+Pjaca. Elég dinamikus a fejlődés.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2016-07-19, 11:55

A Pjaca-transzfer utolsó részleteiben is sikerült egyezségre jutni. 22-23 millió az átigazolási összeg, a játékos csütörtökön érkezik Olaszországba, 5 éves szerződést ír alá.

Nem kevés pénz egy Horvátországból érkező fiatalért, de nekem valamiért szimpatikus igazolás, és szerintem ő lesz a Morata-pótló, még ha elsősorban szélső is a posztja.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
32 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: