Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+20
CsT
Petike007
Tankcsapda
s4tch
rakkenroll
kilopo
_Tyler
.bb.
bombadiltoma
laac
virracocha
juventute
_DREAM_
simoon
mbence
baggiofan
sneco7
tjunior
bombahoppa
EsztéNégy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 16:17

CsT írta:
Én a feleslegből egyértelműen a Hermánesz & Győzi páros adnám el, Asa többposztos, Marrone meg saját, ha nem bánja, hogy max 5 meccset játszik a szezonban, akkor maradhat és ő lehet az új Pideon.

Én Asamoaht lecserélném valakire, aki nem Marrone. Bár ha idén már műtét előtti formában lesz akkor nincs vele bajom, így viszont nem sokra megyünk vele.
- Tegyük fel, hogy tettünk egy ajánlatot a Nápolyinak, amit ők elfogadtak, mi pedig megegyeztünk Higannyal (előtte ugye nincs medical). Miért nem a J-Medicalben csinálták meg sutyiban az orvosit, ha már titokban akarják tartani? Ha minden áron Madridban kell megcsinálni akkor miért egy közkórházba ment el tesztet csinálni egy magánklinika helyett (ahol tutira nem fotózza le a laborpapírját az 5€ órabérért robotoló laborasszisztens)?
- Persze simán el tudom képzelni, hogy csinálnak neki egy vérképet is, bár kicsit utánaolvasva alapvetően nem erről szól a medical. Vérképet meg simán csinálhatnak egy betegség kapcsán is.
- Ha Madridban csinálnak egy medicalt Higanynak az miért jelenti azt, hogy Torinóba igazol?
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 15:54

Krisz írta:
Tankcsapda írta:
Egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy Zaza menjen, helyette meg jöjjön Immobile, akkor meglenne a negyedik is, de ha valamelyik Primaveras fiatalra voksolnánk, szerintem azzal sem lenne gond. Csatárigazolás? Gabriel Barbosa, mint a jövő nagy tehetsége van képben. Lacazette szerintem esélyes lehetne, sajnálom, hogy őt nem hozzák szóba velünk. Higuainnak nem örülnék, a fontos gólok elkerülik, márpedig Morata pótlásának egyik kritériuma ez kell, hogy legyen. Mindenesetre szerintem igenis megoldható lenne két játékos idehozatala Pogba árából.

Immobile nem teljesíti a saját nevelés feltételeit. 2 szezont húzott le a Primaveraban, gyakorlatilag 18 éves koráig a Sorrentoban játszott, a nálunk töltött 3. évétől kezdve kölcsön volt adva, majd eladtuk. Mostanra azt is bebizonyította, hogy egy one hit wonder, pénzkidobás (és széllel szembe hugyozás) lenne visszahozni. Én sokat amúgy nem agyalnék a csatárigazoláson, 4. számú csatárposztról beszélünk (és csak abban az esetben ha valamelyik balfasz angol csapat kipenget 30 millát Zazara). Gyakorlatilag kész a keret, esetleg a középpályát lehetne mélyíteni, illetve a felesleget (Győzi, Hernanes, Asamoah/Marrone) eladni. Ha visszatérnek az EB/Copas játékosok akkor letisztul minden. Ekkorra Pogba is megmondja majd, hogy mit akar (szerintem marad), le lehet zárni a mercatot és lehet készülni a bajnokságra.

Én a feleslegből egyértelműen a Hermánesz & Győzi páros adnám el, Asa többposztos, Marrone meg saját, ha nem bánja, hogy max 5 meccset játszik a szezonban, akkor maradhat és ő lehet az új Pideon.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 13:14

Tankcsapda írta:
Egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy Zaza menjen, helyette meg jöjjön Immobile, akkor meglenne a negyedik is, de ha valamelyik Primaveras fiatalra voksolnánk, szerintem azzal sem lenne gond. Csatárigazolás? Gabriel Barbosa, mint a jövő nagy tehetsége van képben. Lacazette szerintem esélyes lehetne, sajnálom, hogy őt nem hozzák szóba velünk. Higuainnak nem örülnék, a fontos gólok elkerülik, márpedig Morata pótlásának egyik kritériuma ez kell, hogy legyen. Mindenesetre szerintem igenis megoldható lenne két játékos idehozatala Pogba árából.

Immobile nem teljesíti a saját nevelés feltételeit. 2 szezont húzott le a Primaveraban, gyakorlatilag 18 éves koráig a Sorrentoban játszott, a nálunk töltött 3. évétől kezdve kölcsön volt adva, majd eladtuk. Mostanra azt is bebizonyította, hogy egy one hit wonder, pénzkidobás (és széllel szembe hugyozás) lenne visszahozni. Én sokat amúgy nem agyalnék a csatárigazoláson, 4. számú csatárposztról beszélünk (és csak abban az esetben ha valamelyik balfasz angol csapat kipenget 30 millát Zazara). Gyakorlatilag kész a keret, esetleg a középpályát lehetne mélyíteni, illetve a felesleget (Győzi, Hernanes, Asamoah/Marrone) eladni. Ha visszatérnek az EB/Copas játékosok akkor letisztul minden. Ekkorra Pogba is megmondja majd, hogy mit akar (szerintem marad), le lehet zárni a mercatot és lehet készülni a bajnokságra.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 12:53

Közben Di Marzio szerint Higany átesett az orvosin mi pedig kifizetjük a kivásárlási árát.....kíváncsi leszek, hogy Di Marzio vagy Marrotta bolondult-e meg....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 12:51

Tankcsapda írta:
CsT írta:

Szerintem ha komolyan gondoljuk ezt a BL dolgot, ahhoz Pogba megtartása kell nem az eladása. Nyilván rengeteg ez a pénz, de szerintem Pogbával többre megyünk mint a 100 millával, MERT egyrészt kit igazolsz a helyére? Hozzá hasonló komplex kp nincs, persze Rakitic kurvajó de ő inkább támadó/kevésbé védekező meg ha jól emlékszem 8,5 milla a fizuja....nem hiszem, hogy szívesen jönne ide kevesebbért.
Azt is vegyük figyelembe, hogyha Pogesz helyett 2 játékost hozunk akkor két fizuval kell kalkulálni, igaz az is, hogy a maradékból lehetne hozni egy jó csatárt....de kit? Ki az aki aki erősítés is és max 5-6 millás fizuért ide is jön?

Na de nézzük a meccset! Very Happy

Amennyiben belengetik neki, hogy nem lesz így alapember, akkor szerintem igenis van rá esély. Szakmailag jobb lehetőséget nem nagyon kaphat, anyagilag viszont nyilván, bár Manchesterbe valószínűleg nem kell. A Chelsea esetleg lehet rivális, minden más opció visszalépés lenne neki. Ha meg nem ő jön, akkor Sergi Robertot próbálhatnánk meg a katalánoktól, ő talán 20-25 millából ki is jönne. Azért én kalkulálnék még annyival, hogy a Pereyra-Hernanes-Asamoah hármasból ketten távozni fognak, Isla megy, De Ceglie maximum a saját nevelés státusz miatt maradhat. Na ezzel lesz egyébként gond, mert a legpraktikusabb az lenne, ha Mirantet el tudnánk hozni, Neto mehetne is. A négy saját nevelésből lenne egy kapus, lenne egy Marchisionk, egy játékost meg valahogyan csak tudunk 25. játékosként nevezni. Egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy Zaza menjen, helyette meg jöjjön Immobile, akkor meglenne a negyedik is, de ha valamelyik Primaveras fiatalra voksolnánk, szerintem azzal sem lenne gond. Csatárigazolás? Gabriel Barbosa, mint a jövő nagy tehetsége van képben. Lacazette szerintem esélyes lehetne, sajnálom, hogy őt nem hozzák szóba velünk. Higuainnak nem örülnék, a fontos gólok elkerülik, márpedig Morata pótlásának egyik kritériuma ez kell, hogy legyen. Mindenesetre szerintem igenis megoldható lenne két játékos idehozatala Pogba árából.

Persze idehozható két játékos, csak kérdés erősebb lesz-e tőle a csapat. Mivel Pjaca jött, nem hiszem, hogy Gabriel jön, nem hiszem, hogy két ilyen nemzetközi szinten rutintalan játékossal mennék neki a Bl győzelemnek. Immobilét a kijelentései után nem hiszem, hogy bárki is szívesen látná a Juve környékén.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 12:39

CsT írta:

Szerintem ha komolyan gondoljuk ezt a BL dolgot, ahhoz Pogba megtartása kell nem az eladása. Nyilván rengeteg ez a pénz, de szerintem Pogbával többre megyünk mint a 100 millával, MERT egyrészt kit igazolsz a helyére? Hozzá hasonló komplex kp nincs, persze Rakitic kurvajó de ő inkább támadó/kevésbé védekező meg ha jól emlékszem 8,5 milla a fizuja....nem hiszem, hogy szívesen jönne ide kevesebbért.
Azt is vegyük figyelembe, hogyha Pogesz helyett 2 játékost hozunk akkor két fizuval kell kalkulálni, igaz az is, hogy a maradékból lehetne hozni egy jó csatárt....de kit? Ki az aki aki erősítés is és max 5-6 millás fizuért ide is jön?

Amennyiben belengetik neki, hogy nem lesz így alapember, akkor szerintem igenis van rá esély. Szakmailag jobb lehetőséget nem nagyon kaphat, anyagilag viszont nyilván, bár Manchesterbe valószínűleg nem kell. A Chelsea esetleg lehet rivális, minden más opció visszalépés lenne neki. Ha meg nem ő jön, akkor Sergi Robertot próbálhatnánk meg a katalánoktól, ő talán 20-25 millából ki is jönne. Azért én kalkulálnék még annyival, hogy a Pereyra-Hernanes-Asamoah hármasból ketten távozni fognak, Isla megy, De Ceglie maximum a saját nevelés státusz miatt maradhat. Na ezzel lesz egyébként gond, mert a legpraktikusabb az lenne, ha Mirantet el tudnánk hozni, Neto mehetne is. A négy saját nevelésből lenne egy kapus, lenne egy Marchisionk, egy játékost meg valahogyan csak tudunk 25. játékosként nevezni. Egyébként azt is meg lehetne oldani, hogy Zaza menjen, helyette meg jöjjön Immobile, akkor meglenne a negyedik is, de ha valamelyik Primaveras fiatalra voksolnánk, szerintem azzal sem lenne gond. Csatárigazolás? Gabriel Barbosa, mint a jövő nagy tehetsége van képben. Lacazette szerintem esélyes lehetne, sajnálom, hogy őt nem hozzák szóba velünk. Higuainnak nem örülnék, a fontos gólok elkerülik, márpedig Morata pótlásának egyik kritériuma ez kell, hogy legyen. Mindenesetre szerintem igenis megoldható lenne két játékos idehozatala Pogba árából.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-23, 11:10

Tankcsapda írta:
Tegyük fel, hogy Pogba távozik. Jó esély van rá, mert ennyire nem szoktak a levegőbe beszélni az újságírók. Nem dől össze a világ, mert ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor Raiola részétől eltekintve is kapunk 100 millió €-t. Ez akkora összeg, hogy a pótlása mellett is lesz pénzünk játékosra.
Két verzió van: vagy egy Pogbatól pár évvel idősebb klasszist veszünk, vagy egy berobbanni vágyó fiatal tehetséget, arra nincs pénzünk, hogy 23-25 éves kiforrott játékost vegyünk, különben sincs sok. A vezetőség szerintem türelmetlen, Dani Alves szerződtetése nem hosszú távra szól, mi 1-2 éven belül BL-t akarunk nyerni. Legyen ez a szezon szerintem, minden esélyünk megvan rá. A Barca-Bayern-Real trió továbbra is erős, az Atletico még jobb lett valamennyivel, rejtély továbbá a PSG-City duó. Jelen állás szerint meglepetést okozhat a Dortmund, de én a többi csapattal érdemben nem számolnék. Ha Pogba megy a MU-ba, akkor ostorozhatja magát, hogy volt olyan szerencsétlen, és várt még egy évet az újabb lehetőségre a BL kapcsán. Na meg duplán nem jár jól: a PL technikásságot nélkülöző, illetve Mourinho támadófocit hanyagoló focija neki egyáltalán nem fekszik.
Az első verzióra a szóba hozott Rakitic tökéletes lenne 40 millióért. 28 éves, 3-4 remek szezon még benne van, tudja, milyen BL-t nyerni, de éhes a sikerre. A Barca középpályájáról érdemes lenne egyébként valakit elhozni, mert akkora tumultus van a három helyért, hogy azt nem lehet bírni. A horvát azért is jöhetett szóba, mert ő talán az egyetlen, aki nem bírná a padozást.
A második verzióra nálam Mahmoud Dahoud lenne. Ebben a gyerekben annyi potenciál van, hogy az valami hihetetlen. Addig vigyük, ameddig a Bayern le nem csap rá. 30-35-ért szerintem már mozdítható lenne.
Na és akkor maradt még a Pogba-bizniszből egy jelentős összeg, azt lehet támadóra fordítani.

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 23:22

Tegyük fel, hogy Pogba távozik. Jó esély van rá, mert ennyire nem szoktak a levegőbe beszélni az újságírók. Nem dől össze a világ, mert ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor Raiola részétől eltekintve is kapunk 100 millió €-t. Ez akkora összeg, hogy a pótlása mellett is lesz pénzünk játékosra.
Két verzió van: vagy egy Pogbatól pár évvel idősebb klasszist veszünk, vagy egy berobbanni vágyó fiatal tehetséget, arra nincs pénzünk, hogy 23-25 éves kiforrott játékost vegyünk, különben sincs sok. A vezetőség szerintem türelmetlen, Dani Alves szerződtetése nem hosszú távra szól, mi 1-2 éven belül BL-t akarunk nyerni. Legyen ez a szezon szerintem, minden esélyünk megvan rá. A Barca-Bayern-Real trió továbbra is erős, az Atletico még jobb lett valamennyivel, rejtély továbbá a PSG-City duó. Jelen állás szerint meglepetést okozhat a Dortmund, de én a többi csapattal érdemben nem számolnék. Ha Pogba megy a MU-ba, akkor ostorozhatja magát, hogy volt olyan szerencsétlen, és várt még egy évet az újabb lehetőségre a BL kapcsán. Na meg duplán nem jár jól: a PL technikásságot nélkülöző, illetve Mourinho támadófocit hanyagoló focija neki egyáltalán nem fekszik.
Az első verzióra a szóba hozott Rakitic tökéletes lenne 40 millióért. 28 éves, 3-4 remek szezon még benne van, tudja, milyen BL-t nyerni, de éhes a sikerre. A Barca középpályájáról érdemes lenne egyébként valakit elhozni, mert akkora tumultus van a három helyért, hogy azt nem lehet bírni. A horvát azért is jöhetett szóba, mert ő talán az egyetlen, aki nem bírná a padozást.
A második verzióra nálam Mahmoud Dahoud lenne. Ebben a gyerekben annyi potenciál van, hogy az valami hihetetlen. Addig vigyük, ameddig a Bayern le nem csap rá. 30-35-ért szerintem már mozdítható lenne.
Na és akkor maradt még a Pogba-bizniszből egy jelentős összeg, azt lehet támadóra fordítani.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 19:56

Bevásárlóközpont - Page 31 13717259_1217781191627877_4122712995602867026_o

a 4. fordulóban idegenben nézünk szembe az Ellenség-gel
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 14:17

A legújabb hírek szerint Rakiticcsel pótolnánk Pogbát, csak azért írom, mert ha megszereznénk és mellé kölcsönvennénk Kovacicot, vagy esetleg Brazovicot kilóra kifizetnénk. Meg lenne a póker horvátokból. albino
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 10:33

tjunior írta:
Számolgattam hogy jöhet ki a 25ös keret és hát az jött ki, vagy Netot mindenféleképpen el kell adni, vagy Mandragorát kölcsönbe lepasszolni, esetleg még az lehet, hogy nem nevezzük a bajnokságra, úgy is sérült, mire felépül januárba mehet kölcsönben. Amúgy kész a keret (ha eltüntettük az Isla-Pereyra-Hernanes triót). A négy saját nevelés meg Adureo vagy valami másik primaverás kapus, Marci, Marrone és a De ceglie-Mattielo duóból valamelyik, gondolom előbbi, vagy a vezetőség úgy gondolkozik, hogy De ceglienél és Marronénál még egy primaverás arc is több hasznunkra lenne és akkor 23-24 fős keretet nevezünk a bajnokságra.

egy olasz újságíró rendszeresen frissíti ezt a táblázatot az aktuális állapotnak megfelelően:

Bevásárlóközpont - Page 31 Cn4yGg1WEAAdiQm

a lényeg, hogy jelenleg két fölöslegünk van. (hogy az épp pereyra és hernyó a firkásznál, az lényegtelen.) ezen kívül rugani a bajnokságban saját nevelésűnek számít, az uefa-listán olasz nevelésnek.

itt lesz a frissítés, ha valakit érdekel: https://twitter.com/Mau_Romeo
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 10:27

bombahoppa írta:
Krisz írta:

Írtátok már korábban, hogy az EB-n, amikor beszállt a meccsbe, akkor retinaégés történt. Én akkor nem néztem a meccset, azóta se láttam tőle semmit, de semmit, valszeg nekem teljes kiégés történt, ezért nem láttam pl. a hétközi Fradi meccsben se semmit.

Ha Cápa ilyen hatékony, és Don el, akkor kell vki impact/instant sub, ergo ezt látta Marotta bá' is, és intézkedett.

Én meg a vasárnapi haverfocin az új szezonban a mágikus 21-es leszek... blind afro

virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 09:34

Ha jól rémlik a 25 fős kereten felül bármennyi 21 éven aluli játékost nevezhetünk, így Mandragorát nem muszáj beleszámolni. Nem vagyok benne biztos, de majd s4tch megerősíti vagy cáfolja.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 08:42

Számolgattam hogy jöhet ki a 25ös keret és hát az jött ki, vagy Netot mindenféleképpen el kell adni, vagy Mandragorát kölcsönbe lepasszolni, esetleg még az lehet, hogy nem nevezzük a bajnokságra, úgy is sérült, mire felépül januárba mehet kölcsönben. Amúgy kész a keret (ha eltüntettük az Isla-Pereyra-Hernanes triót). A négy saját nevelés meg Adureo vagy valami másik primaverás kapus, Marci, Marrone és a De ceglie-Mattielo duóból valamelyik, gondolom előbbi, vagy a vezetőség úgy gondolkozik, hogy De ceglienél és Marronénál még egy primaverás arc is több hasznunkra lenne és akkor 23-24 fős keretet nevezünk a bajnokságra.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 08:36

s4tch írta:
pjaca kibaszott jóképű, gyönyörű férfi. a nyár igazolása egész európában.

ja, és di marzio egy vicc: leírja, hogy pogba pótlására leginkább andré gomes esélyes, majd fél órán belül a barcelona bejelenti gomes leigazolását 10 a szkeptikusoknak lesz igazuk, lófasz ez az egész olasz sportújságírás.

Ne diszkrimináljuk az olasz sportsajtót Very Happy az egész sportsajtó úgy ahogy van egy rakás szar. Még akik régen valamelyest megbízhatóak voltak, azok is, önmaguktól vagy kényszerből, ráálltak a kattintásvadász hazugsággyártásra.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 07:45

[quote="Krisz"]
CsT írta:
Na ma még nem is ....

Edit: Most látom, hogy Pjaca a Don mezét kapta meg! 5 bajnoki cím és egy BL döntő... hát van súlya, csak nehogy a hátára égjen Smile

Írtátok már korábban, hogy az EB-n, amikor beszállt a meccsbe, akkor retinaégés történt. Én akkor nem néztem a meccset, azóta se láttam tőle semmit, de semmit, valszeg nekem teljes kiégés történt, ezért nem láttam pl. a hétközi Fradi meccsben se semmit.

Ha Cápa ilyen hatékony, és Don el, akkor kell vki impact/instant sub, ergo ezt látta Marotta bá' is, és intézkedett.

Én meg a vasárnapi haverfocin az új szezonban a mágikus 21-es leszek... blind afro

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-22, 00:30

s4tch írta:
ja, és di marzio egy vicc: leírja, hogy pogba pótlására leginkább andré gomes esélyes, majd fél órán belül a barcelona bejelenti gomes leigazolását 10 a szkeptikusoknak lesz igazuk, lófasz ez az egész olasz sportújságírás.

Hála jóistennek... nekem az EB után hatalmas lufi az a spiler.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 23:57

pjaca kibaszott jóképű, gyönyörű férfi. a nyár igazolása egész európában.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 23:34

Krisz írta:
CsT írta:
Na ma még nem is offoltunk semmit.

Csak nekem nem egyértelmű, hogy miért vagyunk csak 4. kiemeltek?
Egyébként rendes a szövetségtől, hogy egyből elődöntőbe raknak minket Very Happy Very Happy Very Happy

Edit: Most látom, hogy Pjaca a Don mezét kapta meg! 5 bajnoki cím és egy BL döntő... hát van súlya, csak nehogy a hátára égjen Smile

Én egy Lecce-Juve döntőt várok!
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 22:40

Krisz írta:
Most látom, hogy Pjaca a Don mezét kapta meg!

Nem kis teher Smile

Amúgy a korához és a posztjához képest elképesztő fizikumú a srác. Azért eléggé ritka, hogy ilyen fizikum még gyorsasággal, atletikussággal és jó cselezőkészséggel is párosuljon. Kíváncsian várom a bemutatkozását.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 22:01

CsT írta:

Csak nekem nem egyértelmű, hogy miért vagyunk csak 4. kiemeltek?
Egyébként rendes a szövetségtől, hogy egyből elődöntőbe raknak minket Very Happy Very Happy Very Happy

kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 21:56

csaba?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 21:55

Nekem Pjaca Laca lesz! Wink

Bevásárlóközpont - Page 31 13691014_1216991885040141_7114154681912836116_o
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 20:43

Krisz írta:
És akkor Pjaca hivatalos. Én majdnem annyira örülök neki, mint Pjanicnak. A nyár végi mercato összefoglaló írásban majd találjatok ki neki valami cukker becenevet.

Paca ---> CÁPA

laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 19:13

Krisz írta:
És akkor Pjaca hivatalos. Én majdnem annyira örülök neki, mint Pjanicnak. A nyár végi mercato összefoglaló írásban majd találjatok ki neki valami cukker becenevet.
janka!! Laughing

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 18:53

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 15:34

Bevásárlóközpont - Page 31 ABreDW8uflY
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 14:29

Komment nélkül:

Bevásárlóközpont - Page 31 Screen10
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 10:52

pjaca közben orvosin van. ezért játszhat nálunk a bl-ben:

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/35/87/89/2358789_DOWNLOAD.pdf

Idézet :
42.07 As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA Champions
League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for more than one
club in the course of the same season. Exceptionally, however, a player who has
been fielded in the first, second, third qualifying round or the play-offs of the
UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled to play in the UEFA
Champions League or UEFA Europa League for another club as from the group
stage.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 10:44

Marrotta tagad, Pjaca közben orvosin!
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime2016-07-21, 08:15

...ma reggel már az MR1 (gyk. Kossuth) is a hírek között hozza a Pogba-Mencseszeretet...

Szorgos népünk győzni fog, de közben mivé lesz a világ?

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 31 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
31 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: