Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-13, 01:03
Conte közben megebédelt a Ritzben. Első szezonnak nem rossz, a szpesölvan meg a filozófus a picsába sincsenek.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-10, 11:25
rakkenroll írta:
Szóval, maradjunk annyiban, hogy minden idők egyik legjobb kapusa Gigi.
mindjárt jobb
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-10, 10:12
Szerintem is hülyeség ez a Buffi "minden idők legjobbja" cucc! Tegnap sem rúgott egy kurva gólt sem, sőt, kapott egyet!! Szerencsére a többiek sokkal gólerősebbek voltak mint ő, mert-különben kikapunk... ez egyébként, hogy -őt leszámítva- szinte mindenki tud gólt lőni, még nagyon jól jöhet majd a BEK döntőben is. Szakmai észrevételem pedig: botrányosan jön ki a szélről az ötösre belőtt labdákra, ezeket próbáljuk is elkerülni, mint a pestist. Szóval, maradjunk annyiban, hogy minden idők egyik legjobb kapusa Gigi.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 23:23
Dzeko tuti nem játszik hétvégén, de a paraszt belga is valószínű, hogy nem tudja vállalni Pjanic agyonrúgását!
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 19:46
schmeichel az én véleményem (bocsi, elfelejtettem kiírni, hogy "szerintem"): sokkal univerzálisabb kapus volt, uralta a box-ot, erősebb vezér volt különösebb hullámvölgy nélkül, stb. jasin-ban kb. az egész szakma egyetért: konkrétan megreformálta a kapusposztot, a ma ismert szerepkör tőle indult, akkora hatása volt a focira, mint fosbury-nak a magasugrásra
elég ennyi?
persze, mindenkinek lehet/van véleménye, viszont vannak kevésbé és talán jobban megalapozott vélemények
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 19:26
jackie_d írta:
ettem, elolvastam, ritka fos írás...
érvelési hibák tömkelege, vagyishogy igazából nem is érvel, stb. vagyishogy de: azért goat, mert partiarc + tud nyilatkozni...
buffon egy jó reflexekkel megáldott vonalkapus, aki egész életében világbajnok védelem mögött játszott nagyobb tétnél gyakran hibázik és hajlamos fél idényekre belealudni a bajnokságba a levegőben kifejezetten töketlen, a gólvonalról meg csak a félidők végén mozdul ki az tény hogy a képességeiből kihozta közel a maximumot, de hogy ő a goat, az egy vicc
ahogy már korábban is írtam jasin elsőségét normális ember nem vonja kétségbe (ha nem tud róla semmit, akkor sem ) ő volt a kapusposzt fosbury-ja de pl. schmeichel is határozottan jobb volt gigi-nél, de akár casillas-t, neuer-t is egy lapon említhetjük vele
hogy a legjobb arc az szinte biztos, de attól még nem lesz a legjobb kapus uff, én beszéltem...
Először is, az ilyen ki a legjobb dolog egy clickbait meghatározhatatlan fantom dolog ("Ha Messi nyomj egy likeot, ha Ronáldó akkor oszd meg"). Persze adom, hogy vonalkapus, hibák is vannak így 40 évesen, meg persze ez a te véleményed. De komolyan érdekelne, hogy Schmeichel meg Yasin miért jobb, mert amellett érvek nem voltak.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 19:15
ettem, elolvastam, ritka fos írás...
érvelési hibák tömkelege, vagyishogy igazából nem is érvel, stb. vagyishogy de: azért goat, mert partiarc + tud nyilatkozni...
buffon egy jó reflexekkel megáldott vonalkapus, aki egész életében világbajnok védelem mögött játszott nagyobb tétnél gyakran hibázik és hajlamos fél idényekre belealudni a bajnokságba a levegőben kifejezetten töketlen, a gólvonalról meg csak a félidők végén mozdul ki az tény hogy a képességeiből kihozta közel a maximumot, de hogy ő a goat, az egy vicc
ahogy már korábban is írtam jasin elsőségét normális ember nem vonja kétségbe (ha nem tud róla semmit, akkor sem ) ő volt a kapusposzt fosbury-ja de pl. schmeichel is határozottan jobb volt gigi-nél, de akár casillas-t, neuer-t is egy lapon említhetjük vele
hogy a legjobb arc az szinte biztos, de attól még nem lesz a legjobb kapus uff, én beszéltem...
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 18:37
s4tch írta:
http://www.football-italia.net/102305/gigi-goat
jézusom, így éhgyomorra el sem merem olvasni...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 17:18
jackie_d írta:
más: ez a "gigi the goat" nekem kezd egy kicsit sok lenni... okok, rózsaszín köd, meg minden, de azért akkor is...
http://www.football-italia.net/102305/gigi-goat
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-09, 09:23
zetterberg40 írta:
Mert ez a díj már csak Ronaldoról és Messiről szól. Ronaldo amellett, hogy fossa a gólokat még az Eb-t is behúzta. Bármi van, garantált hogy ő kapja.
2010-ben Sneijdernek kellett volna adni, az minden szempontból az ő éve volt, de természetesen nem ő kapta.
EB-ért már megkapta CR, ám legyen inkább az, hogy Gigi labda nélkül marad és megnyerünk mindent.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 20:15
jackie_d írta:
pontosan miért is?
Mert ez a díj már csak Ronaldoról és Messiről szól. Ronaldo amellett, hogy fossa a gólokat még az Eb-t is behúzta. Bármi van, garantált hogy ő kapja.
2010-ben Sneijdernek kellett volna adni, az minden szempontból az ő éve volt, de természetesen nem ő kapta.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 19:59
Krisz írta:
Hát aligha veszik el CRtol, de nyilvan Gigi megerdemelne.
pontosan miért is?
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 18:06
simoon írta:
ám ha mégis tripla -------[size=35]>[/size] az aranylabda GIGI-nek
Hát aligha veszik el CRtol, de nyilvan Gigi megerdemelne.
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 17:38
jackie_d írta:
tudom szokatlan, de 100% egyetértek!
ám ha mégis tripla -------> az aranylabda GIGI-nek
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 16:43
Igazából még ha elveszítjük a BL- és a kupadöntőt is, ez akkor is egy kiugróan jó év bármilyen csapat esetén. Kicsit azt érzem, hogy evés közben jött meg az étvágy (Malacnak már tavaly nyáron), és a desszert nélkül nem lenne teljes az étkezés sokaknak. Szeretném én, hogy ne a buzi real legyen az első BL-címvédő, de ha esetleg így is lesz, akkor is le a kalappal Maxi előtt, a 3 év/2 BL döntő egy óriási teljesítmény lenne!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 15:44
s4tch írta:
én a triplázással kapcsolatos dumát unom eléggé. az a helyzet, hogy ez a keret azért kicsit vékony ahhoz, hogy akár a lazio ellen teljesen biztosra menjen. a bajnokság 90%, hogy megvan, a kupa 51-49% ide (a lazio a kupamumus, nekik is erős a kezdőjük, 1-1 meccsen az akarat többet számít, mint a keret minősége), a bl meg teljesen lutri - és sokan már-már ünneplik a triplát... baszott messze van az még.
tudom szokatlan, de 100% egyetértek!
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 14:57
jackie_d írta:
más: ez a "gigi the goat" nekem kezd egy kicsit sok lenni... okok, rózsaszín köd, meg minden, de azért akkor is...
én a triplázással kapcsolatos dumát unom eléggé. az a helyzet, hogy ez a keret azért kicsit vékony ahhoz, hogy akár a lazio ellen teljesen biztosra menjen. a bajnokság 90%, hogy megvan, a kupa 51-49% ide (a lazio a kupamumus, nekik is erős a kezdőjük, 1-1 meccsen az akarat többet számít, mint a keret minősége), a bl meg teljesen lutri - és sokan már-már ünneplik a triplát... baszott messze van az még.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 08:53
azért az milyen már, hogy miután a csapat 4-1-re nyer a milan otthonában, az edzőnek azért kell magyarázkodnia, mert nem cserélte be tottikát.
ha esetleg valakinek kimaradt, beni írása a témáról: http://hosszabbitas.hu/foci/kicsit-talan-tul-sokaig-huzta-roma-kiralya
szerintem mi csak nyertünk vele, hogy ez a majom még nem vonult vissza tottival a keretben nem lehet új csapatot építeni, ha lett volna eszük már korábban kitessékelik (pl. sándor)
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 08:30
azért az milyen már, hogy miután a csapat 4-1-re nyer a milan otthonában, az edzőnek azért kell magyarázkodnia, mert nem cserélte be tottikát.
ha esetleg valakinek kimaradt, beni írása a témáról: http://hosszabbitas.hu/foci/kicsit-talan-tul-sokaig-huzta-roma-kiralya
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-08, 08:10
Szánalmasabb már nem is lehetne a két milánói szarfészek vergődése.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 21:01
_________________ a televizenyős düggönypakli
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 20:59
bombahoppa írta:
yes, sir!
(tudtam, hogy a határon vagyok, de reméltem, hogy még innen)
zero tolerancia van, de most még megkegyelmezek viszont következő alkalommal beregisztrállak az Ellenség honlapján
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 19:58
jackie_d írta:
no politics, plz
yes, sir!
(tudtam, hogy a határon vagyok, de reméltem, hogy még innen)
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 19:16
bombahoppa írta:
Nekem fontosabb, hogy az ellenség a mai napon végleg nemet mondott Európára
ha még Brüsszelt is meg tudnák állítani, bekerülnének a lokálba is
no politics, plz
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 19:04
LeRoi10 írta:
Na, ki rakta még meg a Lazio-Sampot 9,5 gól felett?
Nekem fontosabb, hogy az ellenség a mai napon végleg nemet mondott Európára
ha még Brüsszelt is meg tudnák állítani, bekerülnének a lokálba is
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 17:30
Na, ki rakta még meg a Lazio-Sampot 9,5 gól felett?
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-07, 17:28
A Lazio nagyon korrekt szezont fut, mostanában meg futószalagon rámolják a gólokat. Nehéz lesz a kupadöntő.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-02, 15:18
zetterberg40 írta:
Jaja, és mindezek után még az a gólöröm De Rossitól. Büszke lehet magára, ő az igazi vesztes mintapéldánya.
De ezt az alapvonali spori, hogy a tökömbe nem látta? Plusz a fura tizi....komoly csalás/tippmix szaga van az egésznek.
A zokniárus pirosa megvan? Ő nem érezte annak...
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-02, 11:41
jackie_d írta:
hatalmas... mondjuk a kapus is ritkán (= soha) látható technikával próbált védeni, kicsit olyan volt mintha lebeszélték volna hogy kell egy gól tiziből...
Jaja, és mindezek után még az a gólöröm De Rossitól. Büszke lehet magára, ő az igazi vesztes mintapéldánya.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-02, 10:37
Stróman meg is kapta a "szokásos" két meccsét a Lazio ellen. Kíváncsi leszek, el kezd-e siratni a Lóma az eltörlés ellen mint ősszel.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-05-02, 10:03
zetterberg40 írta:
Én csak most láttam az esetet. KOMÉDIA.
hatalmas... mondjuk a kapus is ritkán (= soha) látható technikával próbált védeni, kicsit olyan volt mintha lebeszélték volna hogy kell egy gól tiziből...