Végre kiesett Ronaldo, sajna a ruszki stream már akkor telerakta reklámmal a képet amikor még Suarez a labdáért futott a végén, szóval nem láttam hogy sírt-e a drága, az lett volna az igazi ha úgy esnek ki hogy az uruk kapnak egy Vazquezes kamutizit de így sem panaszkodom.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 21:45
CsT írta:
Jól áll neki, hogy egy picit előrébb játszik. Igazából én egy 4-3-1-2-nek látom ezt a felállást Benivel a két csatár mögött. Egyébkánt Kaszeresz is nagyot megy.
Feljebb nem annyira gáz ha elbohóckodja a labdát, ott többet is lehet kockáztatni, ha a védelem előtt csinálja ezt akkor abból többnyire gól lesz. Ettől függetlenül szerintem neki ez a mezzala esetleg regista pozíció passzol, mert van esze a focihoz és védekezésben is erős, trequartistanak szerintem nem elég kreatív.
Korábban felmerült, hogy Cavani semmivel se jobb komoly nyomás alatt, mint a Malac, hát az első gól kulcspasszát ő tutira nem csinálja meg és a befejezésben se vagyok biztos (amúgy az megvan hogy adott egy 30 méteres keresztlabdát majd a kapu elé sprintelt hogy a következő passzból centerezzen? Na erre se képes a Malac), a második gólt meg az utóbbi két évben inkább a kapusba lövi egy élesebb meccsen/komolyabb csapat ellen. A másik pedig, hogy mezőnymunkában Cavani simán hozza a #nogood szintet.
Közben Sturaro a pályán, hátha megtetszik valamelyik angol csapatnak!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 20:57
Krisz írta:
Benő eléggé befűzte a portugál védőt... jól mozog eddig, jó lesz ha kineveljük belőle a könnyelműséget
Jól áll neki, hogy egy picit előrébb játszik. Igazából én egy 4-3-1-2-nek látom ezt a felállást Benivel a két csatár mögött. Egyébkánt Kaszeresz is nagyot megy.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 20:27
Benő eléggé befűzte a portugál védőt... jól mozog eddig, jó lesz ha kineveljük belőle a könnyelműséget
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 20:09
Ronáldó konstans esztétikai lesen van azzal a szakállkával. Torreiraról akkorát pattant Ronaldo hogy öröm volt nézni.
Közben brutál nagy gólt csinált Cavani
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 18:22
Mezán én is kivoltam (már amennyire érdekel Argentina). Nigéria ellen is mindent megtett a becserélése után a kiesésért. Dibusz 22 percet kapott a VB, ezért kár volt szétcseszni az alapozását.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 17:59
CsT írta:
Hát Dibcsi nem verte fel az értékét a vb-n Ezt a Pavónt meg Mezát ennyire el akarják adni európába?
Pont ugyanez jutott eszembe, a magyarok szokták agyba-főbe játszatni azt,akit el akarnak adni külföldre
szerk.: most nézem,hogy már 26 éves ez a Meza csávó és 2 válogatottsága volt eddig,az is idén kér bari meccs...azt gondolták,hogy most fog kijönni belőle a szupersztár vagy mi?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-30, 17:54
Hát Dibcsi nem verte fel az értékét a vb-n Ezt a Pavónt meg Mezát ennyire el akarják adni európába?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 17:03
M4 szagértő szerint Cuadrado nem igazán futóember!
Hát ez meg....
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 14:26
s4tch írta:
ha az kolumbia lesz, őket megpróbálnám elkerülni az angolok és a belgák helyében is. cuadradóék mindkettőt megbasznák szárazon. viszont ha japán megveri a lengyeleket (ami sanszos, baromi gyengék a polákok), akkor tényleg öngólfeszt várható este.
Remélem a Belgák lesznek a csoportgyőztesek és a negyeddöntőben kipicsázzák a brazilokat. Olaszok nélkül szurkolok nekik, hogy nyerjék meg a VBt, végre lenne új ország a klubban. (Az uruknak inkább szurkolnék de nekik elég halovány az esélyük átrágni magukat a Portugál-Francia duón.)
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 14:09
Krisz írta:
A németeknek nincs csatáruk...
már az árulkodó volt, amikor a szokásos kapus, védő, kp, csatár négyes tagolás helyett ők kapus, védő, csatár+kp tagolásban közölték a keret összetételét.
tjunior írta:
Kíváncsi leszek az esti Anglia-Belgiumra érdekes/vicces lesz. Nagy harc lehet a csoport 2.helyéért. A 2. megkapja a H csoport győztesét, a negyeddöntőben meg ha továbbmennek az említett Svéd-Svájc továbbjutóját.
ha az kolumbia lesz, őket megpróbálnám elkerülni az angolok és a belgák helyében is. cuadradóék mindkettőt megbasznák szárazon. viszont ha japán megveri a lengyeleket (ami sanszos, baromi gyengék a polákok), akkor tényleg öngólfeszt várható este.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 13:56
s4tch írta:
azt azért tegyük hozzá, hogy korea ellen 0-0 volt az állás, mikor lejött khedira, és kebab a védekező feladatát jól megoldotta, amíg a pályán volt. khedira volt a németek legkisebb problémája tegnap. mexikó ellen szétfutották, azt aláírom.
ja, nem is sajnálom őket egy percig sem. sosem voltam oda a germán fociért, pedig apám a '80-as években még feléjük terelgetett. csak ez is mutatja, egy kupasorozatban, meg úgy általában a fociban mennyit számít a véletlen, illetve a szerencse, nevezzük akárminek. a németeknek a meccs képe alapján ikszelni kellett volna mexikó ellen (ott is kihagytak mindent), nyerni tegnap, a svédek ellen meg egy erősen ikszes meccset játszottak. ehhez képest egyik meccs sem úgy végződött, ahogy annak "pontozással" kellett volna.
azért az is érdekes, hogy svájc és a svédek közül az egyik válogatott negyeddöntőt fog játszani. szerencsére csak az egyik: nézhetetlen mindkettő.
A németeknek nincs csatáruk. Ez a Werner gyerek nem tudom hogy van 60 millára értékelve (ja bocs, a transfermarkt germán), de semmi extrát nem láttam benne. Amikor a céges tippversenyen top 3 helyezettet kellett választani és kérdezték őket azt mondtam hogy olyan csapat szerintem nem fog nyerni ami lyukas valamilyen poszton, ezért kihoztam őket másodikra. Már egy 2014es Kloseval meglettek volna...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 13:54
s4tch írta:
azért az is érdekes, hogy svájc és a svédek közül az egyik válogatott negyeddöntőt fog játszani. szerencsére csak az egyik: nézhetetlen mindkettő.
Kíváncsi leszek az esti Anglia-Belgiumra érdekes/vicces lesz. Nagy harc lehet a csoport 2.helyéért. A 2. megkapja a H csoport győztesét, a negyeddöntőben meg ha továbbmennek az említett Svéd-Svájc továbbjutóját.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 13:19
CsT írta:
Egész délután a vb statjait böngésztem és felfigyeltem egy érdekes adatra. Amikor Kebab játszott a németek kikaptak, amikor nem akkor nyertek!
azt azért tegyük hozzá, hogy korea ellen 0-0 volt az állás, mikor lejött khedira, és kebab a védekező feladatát jól megoldotta, amíg a pályán volt. khedira volt a németek legkisebb problémája tegnap. mexikó ellen szétfutották, azt aláírom.
rakkenroll írta:
Kijárt már nekik, mindig nekik sem lehet szerencséjük...
ja, nem is sajnálom őket egy percig sem. sosem voltam oda a germán fociért, pedig apám a '80-as években még feléjük terelgetett. csak ez is mutatja, egy kupasorozatban, meg úgy általában a fociban mennyit számít a véletlen, illetve a szerencse, nevezzük akárminek. a németeknek a meccs képe alapján ikszelni kellett volna mexikó ellen (ott is kihagytak mindent), nyerni tegnap, a svédek ellen meg egy erősen ikszes meccset játszottak. ehhez képest egyik meccs sem úgy végződött, ahogy annak "pontozással" kellett volna.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 11:48
s4tch írta:
a németek azért elég pechesek is voltak, kihagytak vagy 8-10 ordító helyzetet. ez a meccs 10-ből 9x legalább 2-0 a javukra.
Kijárt már nekik, mindig nekik sem lehet szerencséjük...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 10:23
Egész délután a vb statjait böngésztem és felfigyeltem egy érdekes adatra. Amikor Kebab játszott a németek kikaptak, amikor nem akkor nyertek!
SMS jól kibaszott Lotitóval erősen megfelezte az a 150 millát! ))
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 09:52
a németek azért elég pechesek is voltak, kihagytak vagy 8-10 ordító helyzetet. ez a meccs 10-ből 9x legalább 2-0 a javukra.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-28, 09:43
A németek nem csinálták meg, de egyáltalán nem bánom, nyertek már eleget, '54 miatt meg amúgy sem csippantom különösebben őket. Özil, Kebab, Müller nagyon gyengék voltak, Gomez is mindent kihagyott, fásultaknak, jóllakottaknak tűntek szerintem is, nem éreztem azt a tüzet, ami azért jellemző rájuk, ha bajban vannak. A szerbeket kicsit sajnálom, megvoltak a helyzeteik a brazilok ellen is, a második félidőben a második gólig remekül játszottak, de nem jött össze. Szívesebben néztem volna inkább őket a továbbiakban, mint Svájcot, de ez van, és Lichtensteinek szurkolok azért.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 22:53
Savic a hátán vitte a szerbeket a kiesésbe. Ma se csinált semmit. Lotito szövegel még a 150 millióról? A németek meg megöregedtek és jóllakottak lettek. A fiatalok meg egyszerűen nem elég jók (még). Ott van Werner, az új német csatárcsillag. A teljesítménye annyi volt mint a góljainak száma. Joshua Kimmich is ki van kiáltva az új Lahmnak. A Mexikói meccs kb rajta ment el.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 22:38
Petike007 írta:
Kebab bebizonyította, hogy a magas szintű focihoz már mesüge.
Még bízok benne, hogy hátha Los Angelesben van egy szakember, aki fizikailag is lát minden passzsávot. Meg persze a helyi marketing potenciált Kebabban.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 22:27
A brazilok eléggé esélyesnek tűnnek a végére is, remek védekezés, a csapat összeszedett, mindenkinek megvan a maga feladata. Ha Costa esetleg felépülne a negyeddöntőkig, akkor talán a végén Williant ki is szoríthatná, aki azért egy fokkal gyengébb.
Milinkovic-Savic nem ezen a VB-n adta el magát, az tuti. Csak egyénieskedéssel vétette észre magát, amivel mondjuk azt megmutatta, hogy baromi technikás, és klasszis lehet belőle, csak ez most a VB-re nem kellett volna. Na mindegy, lassan alakul a nyolcaddöntő, Mexikó jól kitolt magával, elkerülhették volna a brazilokat, így viszont megint a nyolcaddöntőben fognak kiesni. Svédország-Svájc? Hát legalább az lesz munkaidőben...remélem, Svájc jut tovább, kevésbé sótlanok, mint a svédek.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 21:44
Tankcsapda írta:
Ezzel szerintem nem sokan számoltak. A németeknél úgy látszik, eddig tartott a 2008-ban megindult generáció. 2,5 meccsen szenvedtek, ettől függetlenül Dél-Koreát verniük kellett volna. Ott volt a talonban Brandt, Gündogan, pont azok, akikkel jobbak lettek a svédek ellen. Amit nem értettem: Sané és Can mellőzése a keretből. Özil semmit nem mutatott fel, ami miatt neki ott kellett volna lenni, de vele együtt le kell köszönnie Khediranak is.
Can sérült, Sané mellőzése viszont érthetetlen.
Kebab bebizonyította, hogy a magas szintű focihoz már mesüge.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 19:52
Ezzel szerintem nem sokan számoltak. A németeknél úgy látszik, eddig tartott a 2008-ban megindult generáció. 2,5 meccsen szenvedtek, ettől függetlenül Dél-Koreát verniük kellett volna. Ott volt a talonban Brandt, Gündogan, pont azok, akikkel jobbak lettek a svédek ellen. Amit nem értettem: Sané és Can mellőzése a keretből. Özil semmit nem mutatott fel, ami miatt neki ott kellett volna lenni, de vele együtt le kell köszönnie Khediranak is.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 19:15
CsT írta:
Nem látom a német meccset, de a stat szerint félidőig Kebab 4 tackle-nél jár.... Meg gondolom több százszor lezárta a passzsávokat is. Most lesz ideje pihenni
Le is cserélték.
_________________ a televizenyős düggönypakli
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 19:12
Na szóval... Holnap reggel az első dolgom az lesz, hogy bemegyek a főnihez, és fizuemelést plusz nochdazu veszélyességi pótlékot kérek, hogy ilyen meccseket kell néznem a német szakmai vezetővel. Többször félrenyeltük a sört és utána 30 perc N.I.H.I.L.
Nem vagyok én kormányszóvivő vagy szavakmestere, hogy nacionalelf buktát helyrepofozzak. Azért elmondtam a Herr XY-nak, hogy mi is ilyen "volna/lett volna/első meccsen/sajnos" bullshitet hallgatunk 30 éve, csak nem a csoportkörön túl, hanem a selejtezőn innen.
Legalább a Kebabos a jól megérdemelt szabira mehet, a passzsáv meg "álmában csönget egy picit".
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 16:55
Nem látom a német meccset, de a stat szerint félidőig Kebab 4 tackle-nél jár.... Meg gondolom több százszor lezárta a passzsávokat is. Most lesz ideje pihenni
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Svájc-Szerbián mi volt a bibi? A szerbek most maguknak el fogják intézni a kiesést, kit fognak kiállítani közülük?
Én nem szurkolok nekik, ha így játszanak, mint a csoportkörben, akkor essenek is ki, a franciák célfutballja nem túl szép, de legalább rendkívül tudatos. Én jobb szeretném, ha valami meglepetésgyőzelem lenne. Uruguay, Mexikó, Kolumbia a három favoritom, bár reális esélye egyiknek sincs, szerencsével esetleg a két dél-amerikai egyike odaférhet. Illetve negyedikként a horvátok, nekik viszont van is rá sansza az eddigiek alapján.
A horvátoknak én is drukkolok, már írtam korábban, döntőbe várom őket, fasza lenne! A Svájc-Szerb meccsen a német spori szerintem csúnyán elfújta a szerbek nótáját, minden kétes szituban ellenük ítélt, az egyértelmű - CsT által is említett - tizenegyest meg pl be sem fújta, mondom mindezt úgy, hogy egyébként nem szívlelem különösebben a szerbeket, de masszív, jó csapatuk van -persze rapszodikusak és hangulatfüggők, ezért sosem lehet tudni, hogy épp zseniálisan vagy borzalmasan fognak-e játszani -, örülnék, ha elkapnák a brazilokat.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 15:13
Tankcsapda írta:
Svájc-Szerbián mi volt a bibi? A szerbek most maguknak el fogják intézni a kiesést, kit fognak kiállítani közülük?
Én nem szurkolok nekik, ha így játszanak, mint a csoportkörben, akkor essenek is ki, a franciák célfutballja nem túl szép, de legalább rendkívül tudatos. Én jobb szeretném, ha valami meglepetésgyőzelem lenne. Uruguay, Mexikó, Kolumbia a három favoritom, bár reális esélye egyiknek sincs, szerencsével esetleg a két dél-amerikai egyike odaférhet. Illetve negyedikként a horvátok, nekik viszont van is rá sansza az eddigiek alapján.
Gondolom az amikor Mitrovicsot ziccerben ketten baszták földhöz és még az albánok kaptak szabit!
Én is örülnék ha nem valamelyik divatválogatott (Német,Spanyol,Brazil,Portugál) nyerne, de ezek a kisebb dél/közép amerikai válogatottak az első komolyabb téttel bíró meccsen szoktak megzuhanni.
Én leginkább a franciák győzelmének örülnék mert dobtak rájuk egy 5ezrest 9-es odds-ért.
Na Kebab újra kezdő, hátha beleszeret valamelyik PL klub.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 15:02
rakkenroll írta:
Egyetértek, messze Banega volt az argentinok legjobbja, a meccs emberének pedig nyugodtan meg lehetett volna választani ezt a nyomorult Cakirt... Argentínát én is féltem a franciák ellen, elsősorban, mert ott van edző, ráadásul egyik kedvencem -DD, de hátha! A labda gömbölyű, egy meccsen bármi lehet, stb. A plusz meg remélhetőleg jön majd az egyenes kieséses szakasszal... vagy már ma: ha nem csalják el csúnyán megint a Szerbek meccsét - lásd Svájc ellenit-, akkor a Brazilok akár ki is eshetnek. A németek szerintem megcsinálják.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Minden más foci 2018-06-27, 13:56
Tankcsapda írta:
Azért ezzel a teljesítménnyel még biztosan kiesnek a franciák ellen. Bár nem vitatom, a győzelmük megérdemelt (az első félidő alapján elsősorban), de bőven van bennük hibafaktor, a védelmük elég gyatra (Fazio miért nem fér be?), Mascheranoval inkább mínuszban vannak, és annyira a támadások sem mentek gördülékenyen.
A tegnapi meccsről jutott eszembe ez a meccs embere választás. Messi rúgott egy gólt, ezenkívül semmit nem tett hozzá (nem mintha nem lett volna tőle ez elég), ehhez képest Banega adott neki egy tanári gólpasszt, nagyon jól osztogatott, rúgott, csípett, harapott, ha kellett, szerelése is volt 1-2, szerintem ő volt a gauchok legjobbja. De ez csak egy meccs, ha valaki rúg egy gólt, de amúgy nulla, az már poleban van ahhoz képest, aki 90 percen keresztül minőségi teljesítményt nyújt, így semmi értelme nincs ennek a "díjnak". Most már jobb a VB, de én még mindig várnék némi pluszt.
Egyetértek, messze Banega volt az argentinok legjobbja, a meccs emberének pedig nyugodtan meg lehetett volna választani ezt a nyomorult Cakirt... Argentínát én is féltem a franciák ellen, elsősorban, mert ott van edző, ráadásul egyik kedvencem -DD, de hátha! A labda gömbölyű, egy meccsen bármi lehet, stb. A plusz meg remélhetőleg jön majd az egyenes kieséses szakasszal... vagy már ma: ha nem csalják el csúnyán megint a Szerbek meccsét - lásd Svájc ellenit-, akkor a Brazilok akár ki is eshetnek. A németek szerintem megcsinálják.