| Minden ami nem Juve meccs | |
|
+25CsT zetterberg40 DartagnanX fktgbr laac Téjlor89 _DREAM_ Petike007 sneco7 juventute _Tyler simoon kilopo buktar vektra exchaby EsztéNégy Malloy rakkenroll tjunior Tankcsapda virracocha bombahoppa s4tch LeRoi10 29 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| |
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-03-03, 16:12 | |
| Pjaca betalált a Dortmundban. | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-26, 08:26 | |
| - s4tch írta:
- kutya szar ez a roma, de ez nem vesz el semmit a milan érdemeiből. gattuso összerántotta a csürhét, egész stabil csapat lettek, nagyobb tartás van bennük, mint az izében vagy a romában.
Szépen neveli ki nekünk ez a silány a játékosokat. Most hogy a legeslegújabb tulajdonosról is kiderült, hogy fizetésképtelen, valahogy Bonuccsicska árát be kell hajtani. Lehet mazsolázni. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-25, 22:41 | |
| kutya szar ez a roma, de ez nem vesz el semmit a milan érdemeiből. gattuso összerántotta a csürhét, egész stabil csapat lettek, nagyobb tartás van bennük, mint az izében vagy a romában. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 23:57 | |
| Nekem az Atalantaban az tetszett leginkább, hogy mindvégig a saját játékukat játszották az el-ben is. Semmi bepucsítás vagy ilyesmi, le kalappal előttük.
Szerintem a sok izomsérülésről nem az orvosi stáb tehet, sokkal inkább a játékfelfogással és persze az edzésmódszerekkel lehet összefüggésben. Mintha túlságosan nagy lenne a hangsúly a fizikális felkészítésen, ahelyett hogy a technikai, labdás gyakorlatok irányába koncentrálnánk. Ebből fakadhat a sokat látott reaktív hozzáállás a fontosabb meccseken, a bepucsítás. De ha egyrészt nincs meg a magas technikai képzettség, a labdabiztosság, a megfelelő játékosállomány (a középpályán), kénytelen vagy a labdát nyomozni, nagyobb a sérülésveszély. Matuidi pl a Párizsban gyakorlatilag sohasem volt sérült, itt két ember helyett kell a belét kifutnia. A másik dolog, hogy Dybala a posztján kívül kénytelen játszani kvázi középpályást, holott nagyon nem ezzel kellene elégetnie az energiáját - ennek fényében nem meglepő már ez újabb több hetes sérülése. Amíg nem lesz meg a szezon nagy részében, főként a nagy meccseken a progresszivitás, az ehhez szükséges állomány, a labda kontroll alatt tartása, addig bl győzelem sem lehet reális elvárás. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 17:38 | |
| Hasonlóan érzek én is, a scudettóra van esély, BL győzelemre nincs, a döntőbe meg csak akkor jussunk be ha meg is nyerjük, ráadásul szerintem a Nápolyinak ez a csúcséve, ha most nem nyernek bajnokságot akkor soha, szerintem akkor páran nyáron le is lécelnek onnan én a londoni győzelmet most nem adnám oda egy bajnoki vereségért. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 17:33 | |
| Az a baj, hogy a Juve pont az a nagyságrendű klub az európai színtéren, amelyik közvetlen riválistól képtelen játékost elhozni (max idős, vagy padozó játékosnál van esélyünk, kezdő szintű játékost nem tudunk igazolni). Ez alól egy kivétel lehet a nyáron, Emre Can. Az olasz csapatokat tudjuk lerabolni, de mivel gyengül a bajnokság és egyre kevesebb a kiemelkedő tehetség, ez sem segít közelebb kerülni a kontinens topcsapataihoz. Továbbá gond az is, hogy az igazán nagy dobásokról már országon belül is lemaradunk azért, mert pl. a francia élcsapatok ránk licitálnak árban-fizetésben-játéklehetőségben. Már pl. egy SMS megszerzésére sincs reális lehetőségünk, pedig anno Nedvedet még le sikerült azért zsírozni.
Az építkezés szerintem ettől eltekintve jó ütemben halad. Ha lesz egy Caldara-Sandro-Pjanic-Bentancur-Can-Dybala-Flash-Bernát tengely, arra már lehet hosszabb távon is alapozni, de persze ehhez az is kell, hogy senkit ne adjunk el a piacképes játékosaink közül. Nem mernék rá nagy összegben fogadni, hogy jövőre nálunk játszik még Dybcsi és/vagy Sandro. Persze azt megértem, hogy aki nem akar nálunk játszani, azt eladjuk, de talán ennyi év és meghatározó távozó után érdemes lenne azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy miért akarnak elmenni tőlünk top játékosok, amikor elvileg Európa egyik legjobb csapatában játszanak...
Alapvetően évek óta pesszimista vagyok a mercatók után, amire nagyrészt Maxi zsenialitása jelenti a gyógyírt valamikor február környékén. Viszont ha idén nem jutunk be a legjobb nyolcba a BL-ben (amire szerintem 90% esély van), akkor el kell gondolkodni egy kicsivel más irányon. A kezdőnkből szerintem is sokakon érződik a kor (Malac, Mandzsu, Khedira, Licht, középső védők akár, Buffi), a csapat korántsem játszik modern futballt az esetek többségében, és erről nem Allegri tehet, hanem azok, akik ezt a garnitúrát biztosítják számára. Nincs világvége hangulatom vagy ilyesmi, de jelenleg komoly kockázatát érzem annak, hogy nem a Real/Barca/Bayern/PSG/City szinthez kerülhetünk közelebb rövid távon, hanem az európai második vonalig csúszhatunk (vagy évek óta oda tartozunk, és a két BL döntő csak kifutott eredmény volt?). _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 15:54 | |
| azért a nem rossz és a dani alves között sok nagyságrend van... kellemes csalódás a fiú, de én nem tudom elképzelni, hogy ds bl-döntőben kezdő legyen. emellett pjanic és matuidi rendben van középre, a többiek pedig ilyen-olyan okokból kevesek. összességében a keret erősebb, mint tavaly volt, de a kezdő sajnos lényegesen gyengébb: nincs alves, khedira és mandzu fölött nem telt el nyomtalanul az év, és buffon sem kellene, hogy kezdjen már. | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 15:06 | |
| - s4tch írta:
- őszintén, most az egyszer leszarom. a bl ezzel a kerettel, amiben khedira és de sciglio atom kezdő, úgyis nagyjából lehetetlen küldetés. nyerjük meg a bajnokságot a rekordhalmozó napoli ellen, vegyünk 2-3 embert a kezdőbe a nyáron, aztán jöhet ismét a próbálkozás a bl-lel.
Decsijjó, amikor játszott korántsem volt rossz. Nem klasszis az tény, de szerintem nem ő a legnagyobb gyenge pontunk. Nála a legnagyobb bajt abban látom, hogy amikor kezdett volna játékba lendülni, lesérült. Ha végig tudott volna játszani, akkor szerintem Maxi kihozta volna belőle, amit anno a Milan-ban mutatott. Khedira és Sztyuáni, védhetetlen. Szörnyű mind a kettő. Sztyuáni, leginkább küzd, de pocsék focista, de Khedira, katasztrófa. Ami a legjobban aggaszt, hogy annyi izomsérülés van, ami felveti, hogy Maxi módszerei mennyire működnek? Legalábbis ami az erőnléti edzői stábot illeti. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 14:37 | |
| őszintén, most az egyszer leszarom. a bl ezzel a kerettel, amiben khedira és de sciglio atom kezdő, úgyis nagyjából lehetetlen küldetés. nyerjük meg a bajnokságot a rekordhalmozó napoli ellen, vegyünk 2-3 embert a kezdőbe a nyáron, aztán jöhet ismét a próbálkozás a bl-lel. | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 14:33 | |
| Az nagyobb baj, hogy a Juve is megy a levesbe. | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 14:09 | |
| - s4tch írta:
- azért az olasz csapatok nemzetközi szereplése nem tesz boldoggá annak ellenére, hogy a vetélytársak hiábavaló erőfeszítései általában örömmel töltenek el. az atalantát különösen sajnálom, cuki banda, okosan játszottak a dortmund ellen, csak aztán berisha happened...
Berisha nagyokat fogott, jól védett, nem ezen múlt elsősorban szerintem... előtte két nagy helyzetük is volt a 2-0 -hoz, egyiket könyörtelenül be kellett volna baszni... kell némi rutin az ilyen éles meccsekhez. A Napoli meg elbohóckodta az odavágót, bekaphatják! | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 11:58 | |
| | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-23, 00:20 | |
| azért az olasz csapatok nemzetközi szereplése nem tesz boldoggá annak ellenére, hogy a vetélytársak hiábavaló erőfeszítései általában örömmel töltenek el. az atalantát különösen sajnálom, cuki banda, okosan játszottak a dortmund ellen, csak aztán berisha happened... | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-17, 22:40 | |
| Az a baj, hogy ezzel az eredménnyel még mindig nem fix kiesők... _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-17, 21:37 | |
| Ügyesek hátul! | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-17, 21:34 | |
| | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-16, 00:19 | |
| lazióék egyszerűen pechesek voltak: https://twitter.com/Troll__Footbal/status/964268054505926656 csóri caceres a kukások viszont szimplán letankolták a meccset | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-15, 22:53 | |
| A Napoli-Lazio duó meg szépen leadja a meccsét. A Lazio mondjuk könnyebb ellenfél lévén hazai pályán simán bedarálhatja az ellent, de a Napoli...szánalmas, mennyire a scudettora mennek rá. Inkább mennének előre az EL-ben is, az is elismerés. | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-15, 20:15 | |
| | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-15, 20:13 | |
| ügyes az atalanta dortmundban... | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-10, 23:15 | |
| Ha menne nekik a középre passz... | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-10, 22:49 | |
| Kár, hogy a Láció nem jött ki a második félidőre. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-10, 22:25 | |
| Lassan elkezdhetünk eljátszani a gondolattal, hogy akkor fogjuk beelőzni Afrikát, ha az egymás elleni meccset behúzzuk, és addig valahogy a sarkukban maradunk. Elképesztő, milyen tempóban termelik a pontokat, egy normális bajnokságot kétszámjegyű pontelőnnyel vezetnénk már ilyen teljesítménnyel... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-10, 21:09 | |
| sms eddig god mode-ban nyomja.
azt valaki tudja, mi a szép a napoli játékában? állítólag ők játsszák a legszebb focit... | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-10, 21:08 | |
| Hajrá sasok! | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-05, 09:06 | |
| Azért Bonucsicska öngólpassza is szép volt. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-05, 06:35 | |
| #weareateam | |
|
| |
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-04, 20:23 | |
| LepkeRumma _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-04, 13:26 | |
| - CsT írta:
- A köcsög inda harcol a BL helyért, megint pontot szereztek.
Én már szégyellek ideírni, annyira örülök. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2018-02-04, 10:10 | |
| A köcsög inda harcol a BL helyért, megint pontot szereztek. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs | |
| |
|