Komoly kezdőre lehet számítani a dél-amerikai kontingens nélkül. Felkészül a Desijjó-Bonu-De Ligt-Pellegrini védelem, feltéve hogy közülük sem sérül meg senki addig.
#1 még a sűrű covid menetrendben is MINDIG volt pár nap a nemzetközi meccsek meg a bajnokik között, most mi a rákért nincs? #2 miért nem baszunk az asztalra és kérünk halasztást? A kukások és társai ennél kisebb gebasz esetén is telesírják a világot és addig nyivákolnak amíg a szövetség szankcionálja a halasztást. Tudom, tudom, mi felülemelkedünk a csőcseléken, nem rinyalunk hanem odabaszunk a pályán. Csak most épp nem vagyunk olyan pozícióban, mint annak idején, mikor a keret erőssége kiemelkedett a mezőnyben és bejáratott gépezet volt a csapat is, emellett 1 pontunk van eddig.
Most azt írják, hogy 9.11-én lesz a napoli elleni meccs. Ez hogyan lehetséges, mikor egy rakás játékosunk játszik előző nap VB selejtezőt DÉL AMERIKÁBAN???
Komoly kezdőre lehet számítani a dél-amerikai kontingens nélkül. Felkészül a Desijjó-Bonu-De Ligt-Pellegrini védelem, feltéve hogy közülük sem sérül meg senki addig.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Most azt írják, hogy 9.11-én lesz a napoli elleni meccs. Ez hogyan lehetséges, mikor egy rakás játékosunk játszik előző nap VB selejtezőt DÉL AMERIKÁBAN???
Antonio Pintos a válasz a kérdésre. Erőnléti edző aki a Reál BL triplázásának a hátterében állt. Valamint az elmúlt két évben Conte erőnléti edzője volt a dögevőknél. Hála Istennek visszament a Reálhoz.
Én a Bayern Monakó orvosi személyzetét akarom. Giovinco 2M lett volna 1 hónap alatt.
Krisz, _Tyler, LeRoi10 and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Érdekes ez egyébként mert minden volt játékosa arra panaszkodott hogy milyen pusztulat kemények Conte edzései. Lehet pont ez a kulcsa.
Antonio Pintos a válasz a kérdésre. Erőnléti edző aki a Reál BL triplázásának a hátterében állt. Valamint az elmúlt két évben Conte erőnléti edzője volt a dögevőknél. Hála Istennek visszament a Reálhoz.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Viszont ha jól emlékszem fajlagosan a bagósnál és szundinál is kb ugyanennyi izomsérülés volt. Conte ebben tényleg klasszis, az indánál is alig volt sérült kulcsembere.
Érdekes ez egyébként mert minden volt játékosa arra panaszkodott hogy milyen pusztulat kemények Conte edzései. Lehet pont ez a kulcsa.
a "profi" menedzsmentnek az sem tűnt fel, hogy Khedira mennyit sérült. meg az sem, hogy Conte alatt valamiért alig volt izomsérülés, Allegrinél meg naponta van. az amúgy teljesen érthetetlen, hogy Allegri miért nem változtat valamit az edzésmódszerein, hogy ne nyírja ki a fél keretet
Viszont ha jól emlékszem fajlagosan a bagósnál és szundinál is kb ugyanennyi izomsérülés volt. Conte ebben tényleg klasszis, az indánál is alig volt sérült kulcsembere.
Én nem értem, kevés angol focit nézek, de amikor felmerült anno Remzi neve, egyből az ugrott be, hogy az a csóka aki állandóan sérült az Arsenalban. Egy profi(?) menedzsmentnek ez hogy nem tűnt fel?
a "profi" menedzsmentnek az sem tűnt fel, hogy Khedira mennyit sérült. meg az sem, hogy Conte alatt valamiért alig volt izomsérülés, Allegrinél meg naponta van. az amúgy teljesen érthetetlen, hogy Allegri miért nem változtat valamit az edzésmódszerein, hogy ne nyírja ki a fél keretet
Remzi nem játszott még két meccset le egymás utan miota itt van. Szuper igazolas volt hogy rohadjon meg Paratici.
Én nem értem, kevés angol focit nézek, de amikor felmerült anno Remzi neve, egyből az ugrott be, hogy az a csóka aki állandóan sérült az Arsenalban. Egy profi(?) menedzsmentnek ez hogy nem tűnt fel?
Én nagyon sokat várok a haltól, két évig verhette otthon a faszát, ebből egy évig még fizettünk is érte. Remélem minden meccset megnézett, minden hibát kielemezett. A csicskát helyretette, remélem Ronci több felelőssége a szabikra és a szélre kimozgásra is vonatkozik. Nekem amúgy tetszett amiket mondott, Kenőtől még 10 gólt vár (ezt már a sörmeccsen mutatta), Rabbi skilljei szerinte izgalmasak, Dibcsi végre kisgyerekből férfi lesz?! Kuluról pedig az én értelmezésemben azt mondta, hogy van benne kraft csak meg kell tanítani focizni!
Allegri: "Real Madrid? “I want to thank Florentino Perez for offering me the opportunity to join the club but i refused because of my love for Juventus."
Na sikerült utolérnem magam a hírekkel.
Ez eléggé tutajos mondat volt a Mistertől.
Ami még tetszett hogy a Csicskának is odaszólt egyet + már most leszögezte hogy CRnek "több felelősséget" kell vállalnia, ami az én értelmezésemben annyit jelent hogy jó lenne ha nem hisztizne mint egy fürdőskurva hanem odatenné magát.
Ami viszont ellentétes a korábbi hírekkel, hogy azt mondja nincs nagyobb beleszólása az igazolásokba mint korábban. ez nem tűnik jó hírnek, remélem csak kamuzik.
Mit mondott a Hal? Megb.szunk mindenkit, de a lányokat kétszer?
Allegri: "Real Madrid? “I want to thank Florentino Perez for offering me the opportunity to join the club but i refused because of my love for Juventus."
CsT, sneco7, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
Bár minket nem igazán érint, úgy hírlik betiltják a zöld színű mezeket a serie A-ban (mert nehéz megkülönböztetni a fűtől....wtf?). Ez a hír hűen tükrözi milyen értelmi szinten áll jelenleg a FIGC
LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Udine itt van a sarkon. Persze Szputnyikkal kérdéses, de attól függetlenül is a Delta-kommandó átírhat mindent. Erre rizikós jegyet szerezni, aztán ahogy jön az ősz, úgy lesz minden egyre bizonytalanabb. Azért az a huszonkettedike Udinében nagyon vonz.
A hal nem tökölhet sokat, 3-4 fordulóban már rangadó van. Érdekes, hogy a nagy meccsek idén párban lesznek egymás után (Napoli,Milan - Lóma,Tetvek, - Lazio,Atalanta)