Az megvan, hogy Icardi elvileg most Narat is megcsalta?
Nara kitett valamit instara, hogy "Még egy családot tönkretettél egy kurva miatt" és kikövette a kis férget. Mondjuk ezzel gyakorlatilag magát is lekurvázza, de az már másodlagos.
Biztos sok Icardi mezt eladnánk ezek után. Remélem megrohad Párizsban.
Csodálatos méltósággal teregeti ki a családi szennyest.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Az megvan, hogy Icardi elvileg most Narat is megcsalta?
Nara kitett valamit instara, hogy "Még egy családot tönkretettél egy kurva miatt" és kikövette a kis férget. Mondjuk ezzel gyakorlatilag magát is lekurvázza, de az már másodlagos.
Biztos sok Icardi mezt eladnánk ezek után. Remélem megrohad Párizsban.
bombahoppa likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Valamelyik Il Nostro Calcios szerkesztő írt is róla (gondolom beni), hogy nagyon egyoldalúan kapargatták csak a felszínt és így eléggé elferdült az igazság (csalógecik vagyunk). Majd írd meg te hogy láttad!
Vérlázító. Narducci és a hazug Auricchio elbeszéléséből ismerhetjük meg az eseményeket. Nagyon elfogult film, rengeteg csúsztatással. Moggi is megszólal, akit egy jószándékú bűnözőnek állítanak be. Megtudhatjuk például, hogy a 2004-05 szezonban a Samp ellen kaptunk egy jogtalan büntetőt! Vagy hogy miután a lehallgatások nem nagyon vezettek eredményre elkezdték követni Moggit és a rejtett kamerás felvételek alapján kiderült, hogy találkozott emberekkel a szövetségtől, bankárokkal és újságírókkal is. Hoppá! Arról nem beszéltek, hogy ők meg a calciopoli per alatt Morattival találkozgattak. Áhhh, csak felidegesítettem magam rajta. A végén azért elmondják, hogy mindenkit felmentettek a bírók közül, kivéve De Sanctist. Összességében egy hamis képet alakít ki az egész botrányról.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Netflixen a Sportszerűtlen sportvilág dokumentumsorozat egyik része a calciopoliról szól. Este jól meg is nézem.
Valamelyik Il Nostro Calcios szerkesztő írt is róla (gondolom beni), hogy nagyon egyoldalúan kapargatták csak a felszínt és így eléggé elferdült az igazság (csalógecik vagyunk). Majd írd meg te hogy láttad!
Morci ellentmondásos megítélése ellenére statok tekintetében viszont rendben van.
- Considering the Juve players with at least 10 goals in #ucl, Morata is second (behind Inzaghi) for minutes per goal, even better than Trezeguet, Ronaldo, Del Piero, Dybala, Higuain and Tévez. Indeed Morata scores a goal every 139 minutes
Emellett összességében Juve mezben: 141 meccsen 80 gólban volt szerepe gól vagy gólpassz formájában.
A statokat is lehet sokféleképp olvasni. Pl gondolom CRnek is mindig kiemelkedő volt a kapuralövések száma stat (még ha a hatékonysága alacsonyabb is volt), viszont ha az egész csapatra vetítve nézzük ezt akkor meg gyengébbek vagyunk - amolyan opportunity loss. Morata esetében ugyanez gondolom az egyenletességben mutatkozik meg, illetve a 141 meccsben ott van pár szezon MVP kpval egy csúcsra húzott grinta csapatban, ez meg már/még nem az a csapat.
Morci ellentmondásos megítélése ellenére statok tekintetében viszont rendben van.
- Considering the Juve players with at least 10 goals in #ucl, Morata is second (behind Inzaghi) for minutes per goal, even better than Trezeguet, Ronaldo, Del Piero, Dybala, Higuain and Tévez. Indeed Morata scores a goal every 139 minutes
Emellett összességében Juve mezben: 141 meccsen 80 gólban volt szerepe gól vagy gólpassz formájában.
Nővére van 26 éves, nem értem miért ekkora bűn ez? Elnézve a fotóit én is megpattintanám
Én sem értem a problémát. Ha megsértett valami karanténszabályt, akkor oké. A lényeg, hogy visszatért és bevethető lesz a Napoli ellen. Ezek után sokat várok tőle a meccsen.
Legalább tud pihenni, mondjuk ha nem kezd el a focira koncentrálni, akkor kibasznám a picsába. Ha meg ilyen 40 milláért tényleg vinné valami PL csapat akkor hajrá.
Egyébként a La Ligában halasztják meccseket a dél amerikai selejtezők miatt. Pedig ott csapatonként (Sevilla, Villareal) csak 3-3 ember érintett. Gondolom a Figc-nél nem lesz ilyen, én biztos, hogy nem engedném a válogatotthoz őket. Gyakorlatilag B csapattal kellene kiállni Nápolyban és lehetne egy 8 pontos hátrányunk a többiekkel szemben.
Dybab, Szandi, Danilo, Pumukli, Bekúr, Kenő sor a válogatott miatt szinte fix, hogy kihagyja a meccset. Artúr, Remzi, Kaja Gyuri sérült. Plusz várhatóan vendégszurkolóból egy darabot sem engednek be a stadionba.
Bő egy héttel a meccs előtt 352-t vizionálnak, hátul Cselló, Bonu, DL, elöl Morci, Ken. A széleken alighanem De Ceglievel és Grygeraval rohamozunk, középen meg Padion száll be a Loca, Rabbi kettős mellé.
Egyébként a La Ligában halasztják meccseket a dél amerikai selejtezők miatt. Pedig ott csapatonként (Sevilla, Villareal) csak 3-3 ember érintett. Gondolom a Figc-nél nem lesz ilyen, én biztos, hogy nem engedném a válogatotthoz őket. Gyakorlatilag B csapattal kellene kiállni Nápolyban és lehetne egy 8 pontos hátrányunk a többiekkel szemben.