Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+24
fktgbr
Juve1974
bombahoppa
LeRoi10
CsT
_DREAM_
tjunior
vektra
Joe111
DartagnanX
simoon
laac
Petike007
virracocha
Tankcsapda
Malloy
zetterberg40
Téjlor89
sneco7
_Tyler
Krisz
EsztéNégy
s4tch
exchaby
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Petike007
Segédedző
Segédedző

Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-22, 11:26

zetterberg40 írta:
Jó nagy hirtelen fordulat. Piolit meg majd kidobják a következő szezőn 5. meccse után?

Vagy kinevezik Zlatant sportigazgatónak elnöknek és edzőnek egyaránt.

CsT likes this post

Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-22, 11:11

BREAKING - #Rangnick’s agent (Marc #Kosicke) to Bild: “#ACMilan and Ralf Rangnick have agreed that it is currently not the right time and that there is no momentum for cooperation. Rangnick will not take on a role at ACMilan”.

Ralf Rangnick and AC Milan have decided to break their agreement. Rangnick will stay @ RB Leipzig, Stefano Pioli is going to extend his contract until June 2022 as Milan manager. 

Jó nagy hirtelen fordulat. Piolit meg majd kidobják a következő szezőn 5. meccse után?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-15, 07:51

Krisz írta:

Azért hagyták jóvá a City fellebbezését, mert nyilván be tudták bizonyítani a vádak igazságtalanságát (valahogy...) Eltiltást meg vélt kihágásokra szabnak ki, emiatt a precedens értelmezhezhetetlen ebben a kontextusban.

A jogszerűség meg az igazság két különböző dolog.
Sőt Pep szerint lehet menni bocsánatot kérni tőlük. Very Happy
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-13, 20:55

Itas vezetés miatt elveték a jogsiját!!faszkalap csapat
Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 10977510

Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-13, 20:52

Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 10801310

Malloy likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-13, 14:46

Tankcsapda írta:
Csak akkor nem értem, mi szükség volt erre az egészre. Ezek után ha bárkit elkapnak hasonló szabálytalanságért, precedens jelleg miatt nem lenne szabad kizárni, holott ez lenne a megérdemelt. Ahelyett, hogy még két szezonra kiterjesztették volna a vizsgálatot, mert ott sokkal durvább túlköltekezést is vizsgálhattak volna, inkább mégsem zárják ki őket. Legalább jól megsarcolhatták volna őket, de nem, még a pénzbüntetést is lecsökkentették. Innentől kezdve ne zárjanak ki senkit hasonlók miatt, mert a City szabálytalanságait szerintem egy csapat sem tudná überelni.

Azért hagyták jóvá a City fellebbezését, mert nyilván be tudták bizonyítani a vádak igazságtalanságát (valahogy...) Eltiltást meg vélt kihágásokra szabnak ki, emiatt a precedens értelmezhezhetetlen ebben a kontextusban.

A jogszerűség meg az igazság két különböző dolog.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-13, 13:52

CsT írta:
A City mégis indulhat a BL-ben, sőt a 30 millás büntiből is 10 milla lett. Innentől úgy érzem, hogy ezt az FFP dolgot sem lehet igazán komolyan venni.

Az a nagyon vérlázító, hogy nekünk minden éveben a plusvalenza mozgatja a mercatonkat, hogy megfeleljünk. Ezek a tetvek meg szarnak bele mindenbe hosszú évek óta.

Az olajklubbok jelentik a modern fociban a legnagyobb problémát, hányingerem van tőlük mind.

Ezt se gondoltam, hogy leírom, de hajrá Real.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-13, 12:19

Csak akkor nem értem, mi szükség volt erre az egészre. Ezek után ha bárkit elkapnak hasonló szabálytalanságért, precedens jelleg miatt nem lenne szabad kizárni, holott ez lenne a megérdemelt. Ahelyett, hogy még két szezonra kiterjesztették volna a vizsgálatot, mert ott sokkal durvább túlköltekezést is vizsgálhattak volna, inkább mégsem zárják ki őket. Legalább jól megsarcolhatták volna őket, de nem, még a pénzbüntetést is lecsökkentették. Innentől kezdve ne zárjanak ki senkit hasonlók miatt, mert a City szabálytalanságait szerintem egy csapat sem tudná überelni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-13, 11:54

A City mégis indulhat a BL-ben, sőt a 30 millás büntiből is 10 milla lett. Innentől úgy érzem, hogy ezt az FFP dolgot sem lehet igazán komolyan venni.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 19:50

Krisz írta:

A Barca tudatosan olyan edzőt hoz mindig aki a klub identitásának megfelelő játékot nyomat. Egy Allegri féle célfoci kb a legmesszebb áll ettől, ezért esélytelen hogy ott kössön ki. Nem vitatom, hogy össze kell őket szedni, illetve le kell zongorázni egy generáció váltást, ezért én a helyükben simán visszahoznám Guardiolat. BL győzelem hiányában Guardiola (remélem idén is így marad) szerintem mindenképp bukasnak könyvelhető Manchesterben - mennyit is vertek el 3 év alatt az 1db bajnoki címre? Nem hinném, hogy ne lenne mozdíthatatlan.

Azért bevállalták Valverdet, akivel kevésbé volt látványos focijuk, sőt, félig-meddig célfocit nyomatott. Többször négy belső középpályással nyomult, és nem ment rá a látványosságra. Szóval egy próbát tettek az identitásfutballtól való eltérésre, túlzás lenne bukásnak nevezni, az első két szezonban 1-1 rövidzárlat volt a BL-ben, emiatt mondják sikertelennek, pedig Setiénnel sokkal bizonytalanabbak. Én ezért nem tartom kizártnak, hogy Allegrivel felveszik a kapcsolatot. Ettől függetlenül, körülbelül Valverdet leszámítva teljesen igaz, hogy az identitásuknak megfelelően szerződtettek edzőt. Pep? Mondjuk a Barca talán az a klub, ahova visszamenne, de szerintem ő még a Serie A-t is be akarja venni, meg a francia bajnokságot is. A Citynél nem végzett túl jó munkát eddig, a BL-ben Pellegrini elődöntőbe juttatta őket, Pepnek ez nem sikerült eddig (ne is sikerüljön, főleg ebben a szezonban ne), szóval igen, van benne ráció, már csak azért is, mert a Barca rossz irányba indult meg, és talán az kell, hogy valaki az utánpótlást ismét elővegye a nagyoknál, erre Pepnél nagyon alkalmasabb személyt nehéz találni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 16:16

CsT írta:
Contéval per pillanat ugyanúgy 4. helyen állnak az Atlanta mögött mint tavaly a bajnokság végén, a BL-ből kizúgtak. Szóval eddig Conte semmi extra. Very Happy Ja meg a kurva anyját is!

Ez rendben van, de az szerintem nyilvánvaló, hogy ez a mostani csapat sokkal összeszedettebb és erősebb, mint a tavalyi, és sokkal nagyobb a potenciál benne a jövőre nézve. Az mondjuk ciki lesz, ha a papíron gyengébb Lazio és Atalanta előttük végez majd.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 16:13

Tankcsapda írta:

Más stílus, de azért tegyük hozzá, hogy a Barcat most össze kell szedni, mert nincsenek a topon, erre meg Maxi nagyon is megfelelő ember. Nem annyira attraktív focit játszó keretük van, mint korábban, plusz ez az a kihívás, amibe szerintem beleállna Allegri. De tény, hogy alapvetően más stílust képviselnek.
Szerintem Conte már megint túlzottan meg akarja mondani, hogy kiket kellene igazolni, vagy legalábbis arról is szól a fáma. Azt mondjuk hozzátenném, hogy amikor nálunk lett edző, alapvetően gyengébb csapatot kapott, mivel nem lehetett tudni, képes lesz-e megújulni Pirlo, Vidal beválik-e, a támadósor eleve nem volt túl veretes, szóval gondolhatták, ha velünk és a Chelseavel is sikerült egyből bajnokságot nyerni, velük is megvalósíthatja. A vezetők tényleg megtettek mindent, többek között Lukaku, Eriksen, Godín, Sánchez is odakerült, Barella, Sensi, Bastoni és Biraghi révén az olasz vonal is erősödött, Icardit eltávolították, szóval kapott bőven támogatást ahhoz, hogy legalább az első számú kihívóink legyenek. Szerintem itt ez volt az elvárás, nem a scudetto.

A Barca tudatosan olyan edzőt hoz mindig aki a klub identitásának megfelelő játékot nyomat. Egy Allegri féle célfoci kb a legmesszebb áll ettől, ezért esélytelen hogy ott kössön ki. Nem vitatom, hogy össze kell őket szedni, illetve le kell zongorázni egy generáció váltást, ezért én a helyükben simán visszahoznám Guardiolat. BL győzelem hiányában Guardiola (remélem idén is így marad) szerintem mindenképp bukasnak könyvelhető Manchesterben - mennyit is vertek el 3 év alatt az 1db bajnoki címre? Nem hinném, hogy ne lenne mozdíthatatlan.

A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-07-11, 16:21-kor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 15:16

Contéval per pillanat ugyanúgy 4. helyen állnak az Atlanta mögött mint tavaly a bajnokság végén, a BL-ből kizúgtak. Szóval eddig Conte semmi extra. Very Happy Ja meg a kurva anyját is!

bombahoppa likes this post

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 14:24

Krisz írta:

A Barcat soha nem fogja edzeni az tuti, totál más stílus. A Tottenham viszont nagyon passzolna, ők a szarból várat építő típusú csapat. Azt amúgy nem értem, hogy a férgek miért akarják kirakni Contet, simán kirángatta a posványból őket, egyből scudettot várni elég meredek lenne.

Más stílus, de azért tegyük hozzá, hogy a Barcat most össze kell szedni, mert nincsenek a topon, erre meg Maxi nagyon is megfelelő ember. Nem annyira attraktív focit játszó keretük van, mint korábban, plusz ez az a kihívás, amibe szerintem beleállna Allegri. De tény, hogy alapvetően más stílust képviselnek.
Szerintem Conte már megint túlzottan meg akarja mondani, hogy kiket kellene igazolni, vagy legalábbis arról is szól a fáma. Azt mondjuk hozzátenném, hogy amikor nálunk lett edző, alapvetően gyengébb csapatot kapott, mivel nem lehetett tudni, képes lesz-e megújulni Pirlo, Vidal beválik-e, a támadósor eleve nem volt túl veretes, szóval gondolhatták, ha velünk és a Chelseavel is sikerült egyből bajnokságot nyerni, velük is megvalósíthatja. A vezetők tényleg megtettek mindent, többek között Lukaku, Eriksen, Godín, Sánchez is odakerült, Barella, Sensi, Bastoni és Biraghi révén az olasz vonal is erősödött, Icardit eltávolították, szóval kapott bőven támogatást ahhoz, hogy legalább az első számú kihívóink legyenek. Szerintem itt ez volt az elvárás, nem a scudetto.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 12:05

Tankcsapda írta:

Conte úgy tűnik, csak az alapok letételére alkalmas, mondjuk arra eléggé. Persze három scudetto és egy PL-cím után talán túlzás ezt így kimondani, de a Zinternél sem lesz sikeres, úgyhogy hagyják csak meg még legalább egy szezonra, legalább addig, amíg Allegri talál egy másik csapatot magának. Én akkor sem bánnám, ha visszajönne, ha Sarrival végül jó szezont futnánk, nálam az a fajta biztonságérzet, amit éreztem a csapatnál, eltűnt. Azt azért hozzátenném, hogy Allegrit minden komolyabb csapathoz be fogják dobni, amíg szabadúszó, most jelenleg körülbelül csak a Zinter és a Barca lehet érdekes, de ha rájönnek a Tottenhamnél, hogy Mourinhoban sincs semmilyen koncepció, akkor náluk is el tudnám képzelni. Meg a Milan is lehetne éppen neki, ha nem Ragnickot nevezik ki, annak nagyobb is lenne a valószínűsége.

A Barcat soha nem fogja edzeni az tuti, totál más stílus. A Tottenham viszont nagyon passzolna, ők a szarból várat építő típusú csapat. Azt amúgy nem értem, hogy a férgek miért akarják kirakni Contet, simán kirángatta a posványból őket, egyből scudettot várni elég meredek lenne.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 10:59

Krisz írta:
Bedobták Allegri nevét, mint Conte utód ha a szezon végén Contet kibasznák. Ehhez a kerethez, meg rendezett háttérhez már csak egy Marotta-Allegri stáb hiányzik...

Conte úgy tűnik, csak az alapok letételére alkalmas, mondjuk arra eléggé. Persze három scudetto és egy PL-cím után talán túlzás ezt így kimondani, de a Zinternél sem lesz sikeres, úgyhogy hagyják csak meg még legalább egy szezonra, legalább addig, amíg Allegri talál egy másik csapatot magának. Én akkor sem bánnám, ha visszajönne, ha Sarrival végül jó szezont futnánk, nálam az a fajta biztonságérzet, amit éreztem a csapatnál, eltűnt. Azt azért hozzátenném, hogy Allegrit minden komolyabb csapathoz be fogják dobni, amíg szabadúszó, most jelenleg körülbelül csak a Zinter és a Barca lehet érdekes, de ha rájönnek a Tottenhamnél, hogy Mourinhoban sincs semmilyen koncepció, akkor náluk is el tudnám képzelni. Meg a Milan is lehetne éppen neki, ha nem Ragnickot nevezik ki, annak nagyobb is lenne a valószínűsége.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-11, 10:08

Bedobták Allegri nevét, mint Conte utód ha a szezon végén Contet kibasznák. Ehhez a kerethez, meg rendezett háttérhez már csak egy Marotta-Allegri stáb hiányzik...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-10, 13:10

Krisz írta:

Csak hogy játsszam az ördög ügyvédjét: ennek a 100 millának kb a felét el is viszi, nélküle mennyit kapnánk? Én nem vitatom, hogy ez az irány és, hogy ki kellett használni a lehetőséget hogy szintet lépjünk és megalapozzuk a jövőt, de magában vizsgálva lehet anyagilag se hoz annyit mint amennyit visz, mert ez szerintem a pályán is minimum kétséges.
A Cygames amúgy szerintem még Ronci előtt jött, nem?

A pályán az egyik legjobbunk, persze a fizujából kijönne 3 klasszis bére...Marketingügyileg nehéz számolni, hogy hoz-e annyit.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-10, 12:28

Petike007 írta:
Cygames is back. There is a new agreement till 2022 now that the Japanese :flag_jp: company accepted the coexistence with Konami with whom Juve had exclusive rights for PES.
The Juve jersey is now worth 100M€!
51 from Adidas, 42 from Jeep and 5-10 from Cygames. :black_circle::white_circle:

Szar CR miért hoztuk? JA várj.

Csak hogy játsszam az ördög ügyvédjét: ennek a 100 millának kb a felét el is viszi, nélküle mennyit kapnánk? Én nem vitatom, hogy ez az irány és, hogy ki kellett használni a lehetőséget hogy szintet lépjünk és megalapozzuk a jövőt, de magában vizsgálva lehet anyagilag se hoz annyit mint amennyit visz, mert ez szerintem a pályán is minimum kétséges.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-09, 09:50

Cygames is back. There is a new agreement till 2022 now that the Japanese :flag_jp: company accepted the coexistence with Konami with whom Juve had exclusive rights for PES.
The Juve jersey is now worth 100M€!
51 from Adidas, 42 from Jeep and 5-10 from Cygames. :black_circle::white_circle:

Szar CR miért hoztuk? JA várj.
Joe111
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-02, 13:42

https://www.juventus.com/en/news/visual-stories/ig-first-brand-eng/
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-07-01, 08:30

Pirlo lesz az U23-as csapat edzője.
Storari szintén visszatér a klubhoz, valamiféle supervisor pozit kap az U23-as csapat körül, Pirloval szoros együttműködésben.

cheers
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-04-14, 16:40

CsT írta:
Azé' szar lenne ha így érne véget a bajnokság!!

Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 92591641_2825368990872651_6557603200503906304_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=doHVufR5VKMAX_9tmCK&_nc_ht=scontent.fbud5-1

Hát én visongok :DDD

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-04-08, 06:37

CsT írta:

Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 92591641_2825368990872651_6557603200503906304_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=doHVufR5VKMAX_9tmCK&_nc_ht=scontent.fbud5-1
Remélem a csaj transznő, mert ezek nagyon gusztustalan képkockák.  moratti

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-04-07, 20:41

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-04-01, 14:45

Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 Qxb9PhD

Ha Ronci ilyen belet eresztett, hogy nézhet ki a malac? Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-04-01, 11:13

Nagyjából 110 Miska a veszteség amit a korona ver a klubon. 

Ha hozzávesszük, hogy 90M amiről lemondanak a játékosok, illetve valós az Agnelliék által bedobott tőkeemelés, akkor valójában kurvára a nyertesei lehetünk ennek.

CR miatt a marketing azért pörög rendesen, így a szponzor és merc lóvék igencsak emelkednek. 

Ha ez így van, Agnelliék köhögték tele a világot. Mát látom az izé fórumokat.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-03-21, 20:17

Dybcsi is. Sad
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-03-17, 19:36

Matuidi is elkapta. Sad
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-03-12, 22:24

CsT írta:

Ugyanez jutott eszembe, úgyhogy iszok is egy újabb meggy pálinkát! (Azt olvastam, hogy véd a korona ellen, lehet, hogy fakenews de kit érdekel! Very Happy
king Nobilis szilva + Staropramen világos  king

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime2020-03-12, 20:14

bombahoppa írta:

Sztem ez a szerencsénk, mert az uefa őket nem ejtheti ki, ergo ők a mi precedensünk.
Ugyanez jutott eszembe, úgyhogy iszok is egy újabb meggy pálinkát! (Azt olvastam, hogy véd a korona ellen, lehet, hogy fakenews de kit érdekel! Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 24 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: