Ha valóban tudunk az árából hozni 2-3 tényleg jó játékost akkor mehet annyiért most mennyiért jött. Ha pedig nem, akkor meg maradjon és jövőre is el lehet adni kicsivel olcsóbban, de addig is lesz legalább 1 stabil védőnk. Nem vagyok oda az ilyen játékosokért, de most minden épkézláb védőre szükségünk van amíg nem lesz jobb. Amúgy azt nem értem, hogy Ők akarták a kivásárlási árat, nyilván nem a klub, az összegben meg is egyeztek, akkor meg most minek kell itt pattogni? Az a baj, hogy most annyira nincs alternatívája, hogy nem baszhatjuk ki csak úgy. Érdekesség: Minek igazolni olyan nemzetközi fiatal tehetségeket, akik láthatóan max 3-4 évet akarnak csak a klubnál maradni (persze magas fizetésért), azután egy relatíve olcsó kivásárlási áron távoznának, mikor vannak már érett 28-30 éves focisták is, akik olcsóbbak és már nem csak ugródeszkának akarják használni a klubot és a 3-4 évet ők is simán lehúznák? Ezt csak azért írom, mert általában mindenki fanyalog h csak idős játékosokat igazol a klub (olaszok amúgy is), de ha megnézzük, akkor De light most kissebb kivásárlási áron szeretne távozni, mint ahogy jött, ráadásul sokat keresett, mi csináltunk belőle rendes védőst (sokszor még be is szívtuk az éretlen játéka miatt), és ez úgy fest mintha kihasznált volna minket kb. Kulusevszkivel, Demiralál is beszívtuk mostanában. Ha egy kis csapat lennénk és ezek az ifik úgy jönnének hozzánk, hogy mi döntjük el az eladási árukat, plusz amíg itt vannak addig szar a fizujuk is (ami még tovább tornászhatja az eladási árukat) akkor azt mondom, hogy Ok, de így ennek nem látom értelmét. Persze ha tudjuk hogy az illető elkötelezett, akkor persze előny a fiatalság, de az egy vicc, hogy már a játékosok , meg az ügynökeik akarnak nekünk diktálni.
Érdekes megközelítés, és nem is rossz. Az a baj, hogy a mostani fiatalok már úgy élték a kamaszkorukat, hogy a Manchester City, a PSG elitklubok, oda érdemes igazolni, ráadásul busásan meg is fizetik őket. Nálunk meg marad ebben a 3-4 évben, ebből másfél azzal megy el, hogy felhozzák őket magas szintre. Merthogy azért de Ligtnél is hasonló volt, Sarri ugyan tényleg rengeteget dolgozott azért, hogy a kezdeti hibáit kiküszöbölje, de Pirlonál megint időbe telt, míg hozta a szintet.
Az tiszta sor, hogy a legtehetségesebb fiatalokra csak úgy van esély, ha számolunk az ugródeszka-effektussal. Bár lásd Julian Alvarez vagy Nuno Mendes példáját, már a pénzes klubok is igyekeznek korán rárepülni a fiatalokra. Megtehetjük mi is, és ha 2-3 éven belül vissza tudunk jutni az élbolyba, akkor ezekből lehet hosszabb házasság is, a baj az, hogy ezeknek a játékosoknak nem a Juventus a prioritás. De a 28-30 éveseknek még lehet, akik még egy nagy dobást akarnak karrierjük potenciálisan talán legstabilabb időszakában, és rájuk már nem kíváncsiak a leggazdagabb klubok. És Allegri nem mondott hülyeséget azzal, hogy kell a csapatnak a rutin, mert abból hiányt szenved a keret, különösen a középpálya. A másik út, hogy kifogjuk azokat a játékosokat, akik elkötelezettek lehetnek a klubhoz. Locatelli és Vlahovic már ezt a vonalat képviselik, keresni kell tovább ezeket a játékosokat...amire a Serie A-ban sokkal nagyobb az esélyünk. Zaniolo éppen ezért a vészjósló sérülékenysége ellenére sanszos, hogy nálunk fog kikötni ezen vagy a következő nyáron. A harmadik út az, hogy az elitcsapatok kezdőből kieső játékosaira lecsapunk, a negyedik pedig az, hogy kölcsönvételekben gondolkodunk, akár opciós jog nélkül is.
Szóval tulajdonképpen a piac ismét meghatározta azt, amit Marrotta anno tökéletesen belőtt, vagyis hogy limitáltak a merítési lehetőségeink, és ha azon túl akarunk terjeszkedni, akkor előbb erősödnünk kell.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 19:00
Krisz írta:
Azt mondjuk megértem, hogy inkább elmenne a PLbe mert kevesebbet akarunk neki fizetni. És én azt is megértem hogy a vezetőség a pénzügyi fenntarthatóságra törekedne, viszont én nem rajta spórolnék, a ballaszt (Ramsey, Artúr, Rabiot, Szandi) mellett van egy csomó értelmezhetetlen játékos akik helyett akár primaveras is lehetne a keretben. Rugani és DS helyett lehetne De Winter a keretben, Zakaria helyett Miretti, Ken & Kaio Jorge helyett meg hoznám Raspadorit.
Én úgy értem, azért akar a klub kevesebbet fizetni neki, mert kisebb kivásárlási árral akar elmenni. Egyébként meg, elment Giorgio, most megmutathatja a világnak, mennyire tökös védő. Nem érzi a szakmai kihívást?
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 18:15
fktgbr írta:
De Lájt elvágyódik. Ha nem volt egyértelmű eddig, hogy miért csak akkor hosszabbítana, ha csökkentené a klub a kivásárlási árát (70-80 millára, ami most 120milla, jövőre még több lesz). A klub fizetéscsökkentést szeretne cserébe, de Ligt pedig nem.
Azt mondjuk megértem, hogy inkább elmenne a PLbe mert kevesebbet akarunk neki fizetni. És én azt is megértem hogy a vezetőség a pénzügyi fenntarthatóságra törekedne, viszont én nem rajta spórolnék, a ballaszt (Ramsey, Artúr, Rabiot, Szandi) mellett van egy csomó értelmezhetetlen játékos akik helyett akár primaveras is lehetne a keretben. Rugani és DS helyett lehetne De Winter a keretben, Zakaria helyett Miretti, Ken & Kaio Jorge helyett meg hoznám Raspadorit.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 16:10
A vezetőség helyében elkezdenék megalkotni egy “code of conduct”-ot a Juve játékosainak és a f@szfej ügynökeik számára. Lehetne az 1. pont: Aki távozni szeretne, az legkésőbb a bajnokság befejezéséig jelezze. Ezután már nem tudjuk figyelembe venni. Kész. Világos szabály, mindenki korrekt tud maradni, senki nem szopatja be az egész klubot egy utolsó napos távozással (khm Ronaldo).
bombahoppa likes this post
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 14:02
Tankcsapda írta:
[...] Tudtuk, hogy nem 10 évre szerződtettük, el lehet engedni, de én 100 millió alá nem engedném a vételárat. Grealishért 117,5, Lukakuért 113, de Ligtért még a 100 milla is jutányos ár lenne, de ennyit [...]
A premier líg-es kérői ki is tudnák fizetni, szerintem.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 13:52
fktgbr írta:
De Lájt elvágyódik. Ha nem volt egyértelmű eddig, hogy miért csak akkor hosszabbítana, ha csökkentené a klub a kivásárlási árát (70-80 millára, ami most 120milla, jövőre még több lesz). A klub fizetéscsökkentést szeretne cserébe, de Ligt pedig nem.
Én tudom, hogy ő lesz a világ egyik legjobb védője, de statuáljon vele példát a vezetőség, és ne engedjen a feltételeiből. Ha hosszabbít és csökkentett kivásárlási árat akar, akkor cserébe elégedjen meg 2-3 millióval kevesebbel. És a másik, hogy a záradékot ne lehessen aktiválni 2024-ig...ha ez megvan, akkor jöhet a hosszabbítás. De mivel de Ligt ezeket nem fogja elfogadni, így menjen. Tudtuk, hogy nem 10 évre szerződtettük, el lehet engedni, de én 100 millió alá nem engedném a vételárat. Grealishért 117,5, Lukakuért 113, de Ligtért még a 100 milla is jutányos ár lenne, de ennyit muszáj alkalmazkodni. 100 millió elég ahhoz, hogy a pótlása + 1 vagy 2 játékos érkezzen. Mindenesetre ha de Ligt megy, akkor abból futná Milinkovic-Savicra...tudom, Pogba érkezik, de milyen lenne már egy Pogba-Locatelli-SMS trió a középpályára...
Ha nem Koulibaly, akkor Akanjira lecsaphatnánk. Lejár jövőre a szerződése, szerintem nagyon jó játékos, nem gondolom, hogy a Dortmund ebben a helyzetben nagyon megkérné az árát.
bianconeri88
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 13:45
Malloy írta:
Iszonyatosan amatőr dolog, hogy nem volt megbeszélve ez a dolog már márciusban. Mindenki tudta, hogy 2 év marad a szerződéséből, ergo utolsó esély jó pénzért eladni. Ha nem akar hosszabbítani, semmi gond, valószínű nem volt Juvés pizsije, nem is olasz. Ha ezt tudja a vezetőség időben, akkor már le lehetett volna zsírozni valamelyik hülye angol klubbal, hogy 90-ért vihetitek. Mi meg már megegyeztünk volna Bremerrel, Kulabával meg Molinával az árából. Most ebből az van, mint Dimáriaval. Várunk, hogy mi a fasz lesz, aztán majd lehet kapkodni, meg C-D megoldásokat keresni, mert mindenkit elvittek már mások... Rohadt dühítő.
Ha valóban tudunk az árából hozni 2-3 tényleg jó játékost akkor mehet annyiért most mennyiért jött. Ha pedig nem, akkor meg maradjon és jövőre is el lehet adni kicsivel olcsóbban, de addig is lesz legalább 1 stabil védőnk. Nem vagyok oda az ilyen játékosokért, de most minden épkézláb védőre szükségünk van amíg nem lesz jobb. Amúgy azt nem értem, hogy Ők akarták a kivásárlási árat, nyilván nem a klub, az összegben meg is egyeztek, akkor meg most minek kell itt pattogni? Az a baj, hogy most annyira nincs alternatívája, hogy nem baszhatjuk ki csak úgy. Érdekesség: Minek igazolni olyan nemzetközi fiatal tehetségeket, akik láthatóan max 3-4 évet akarnak csak a klubnál maradni (persze magas fizetésért), azután egy relatíve olcsó kivásárlási áron távoznának, mikor vannak már érett 28-30 éves focisták is, akik olcsóbbak és már nem csak ugródeszkának akarják használni a klubot és a 3-4 évet ők is simán lehúznák? Ezt csak azért írom, mert általában mindenki fanyalog h csak idős játékosokat igazol a klub (olaszok amúgy is), de ha megnézzük, akkor De light most kissebb kivásárlási áron szeretne távozni, mint ahogy jött, ráadásul sokat keresett, mi csináltunk belőle rendes védőst (sokszor még be is szívtuk az éretlen játéka miatt), és ez úgy fest mintha kihasznált volna minket kb. Kulusevszkivel, Demiralál is beszívtuk mostanában. Ha egy kis csapat lennénk és ezek az ifik úgy jönnének hozzánk, hogy mi döntjük el az eladási árukat, plusz amíg itt vannak addig szar a fizujuk is (ami még tovább tornászhatja az eladási árukat) akkor azt mondom, hogy Ok, de így ennek nem látom értelmét. Persze ha tudjuk hogy az illető elkötelezett, akkor persze előny a fiatalság, de az egy vicc, hogy már a játékosok , meg az ügynökeik akarnak nekünk diktálni.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 12:09
fktgbr írta:
Iszonyatosan amatőr dolog, hogy nem volt megbeszélve ez a dolog már márciusban. Mindenki tudta, hogy 2 év marad a szerződéséből, ergo utolsó esély jó pénzért eladni. Ha nem akar hosszabbítani, semmi gond, valószínű nem volt Juvés pizsije, nem is olasz. Ha ezt tudja a vezetőség időben, akkor már le lehetett volna zsírozni valamelyik hülye angol klubbal, hogy 90-ért vihetitek. Mi meg már megegyeztünk volna Bremerrel, Kulabával meg Molinával az árából. Most ebből az van, mint Dimáriaval. Várunk, hogy mi a fasz lesz, aztán majd lehet kapkodni, meg C-D megoldásokat keresni, mert mindenkit elvittek már mások... Rohadt dühítő.
Krisz and Petike007 like this post
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 11:30
bianconeri88 likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 06:51
Krisz írta:
Július 8-16ig, de ebből pár napot Debrecenben leszek. Ami tuti, hogy 15-én pénteken Pest és 16 délután repülök vissza.
A 9 az elég offos, max délutáni matiné lehet, a 15 pofás lehet, esetleg csempészel egy kis alkoholt véralkohol formájában burnuszföldre.
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-24, 00:19
Ez inkább ilyen vihar előtti csend. Pogba szinte biztos, hogy érkezik, és abban is biztos vagyok, hogy legalább 3-4 játékossal már előrehaladott tárgyalások vannak, vagy nagyon jól titokban tartják, hogy vannak eredmények.
Illetve van egy másik lehetőség, hogy de Ligttel kapcsolatban kivár a vezetőség, amíg lehet. Ha a holland nem hosszabbít, akkor eladják, és erre az esetre is lehet egy másfajta átigazolási stratégia, és 1-2 posztra egy kicsit drágább opciót is megengedhet magának a klub. Viszont az a baj, hogy tavaly Ronaldo is csak az utolsó pillanatban távozott, és csak egy Keant igazoltak a helyére. Én őszintén remélem, hogy adtak határidőt a válaszadásra, máskülönben egy nagyon elcseszett mercato lesz ebből.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-23, 23:56
Szerintem elég aggasztó, hogy 2 hét múlva kezdjük a felkészülést és jelenleg így néz ki a támadósorunk: Vlahovic.
Mert ugye Morci, Dibcsi, Bernát megy, Kean is nagyon valószínű, arra pedig kár számítani, hogy Chiesa ősszel húzóember lehet, szóval ide alsó hangon 2 de inkább 3 igazolás kapásból kellene.
Ráadásul idén korábban kezdődik a bajnokság és a vébéig lemegy egy rahedli meccs és nem lehet olyan lassan építkezni ahogy Maxi szeret (hogy kb Karácsonyra áll össze a legjobb kezdő).
Bevallom én azt hittem, hogy amikor Bernáttal és Dibcsivel nem hosszabbítottunk, hogy a háttérben már megvan az utódjuk, ezek szerint nincs...
Közben Agresti bedobta, hogyha De Ligt nem hosszabbít, akkor még idén eladhatjuk...na ez hiányozna még mint szar a zsebbe.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-23, 21:53
Malloy írta:
Romano: Here we go Pogba
Remélem összeszedett és sérülésmentes lesz. Ellenkező esetben szarban leszünk.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-23, 21:46
Vége lehetne már:
Momblano: Di Maria said YES to Juve Albanese: Juve have given up on Di Maria Agresti: Di Maria has not yet given an answer Schira: To date Di Maria has neither said yes or no Mirko Di Natale: Juve will wait for reply from Di Maria by Sunday at latest.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-23, 21:27
Malloy írta:
És állítólag lemondtunk Máriáról.
_DREAM_ likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-23, 20:11
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-23, 09:07
bombahoppa írta:
mely napokon?
Július 8-16ig, de ebből pár napot Debrecenben leszek. Ami tuti, hogy 15-én pénteken Pest és 16 délután repülök vissza.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 22:40
Krisz írta:
Momblano : Chelsea have made an offer for Rabiot. They have also agreed on a 4-year deal with the player. Juventus ask for €25M
Júliusban Pesten leszek pár napot. Ha ez összejön akkor meg kell innunk valamit
mely napokon?
_________________ a televizenyős düggönypakli
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 20:16
szaftos pletyka, hogy amikor tavaly Dybcsinek 9-10 misit ajánlottunk az ügynöke felhívta Marottát, hogy nem-e akarnak rálicitálni (ugyebár átigazolási díj nélkül). Ezen a juve menedzsment felkúrta magát visszavonta az ajánlatot és ezért nem is adtak többet.
Elég szaftos, kicsit kacsaszagú, de ebből a gyökér ügynökből kinézem.
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 19:21
eközben a női csapatnál:
https://www.instagram.com/p/CfHJ8Z2qV8t/
https://www.instagram.com/p/CfElIE1qJe8/
Ezek szerint ide koncentrál a klub! Lehet itt előbb nyerünk BL-t!
_DREAM_ and LeRoi10 like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 14:26
Krisz írta:
Más: azt olvastam, hogy Di Maria fizetésére nem érvényes a growth decree, ha 1 éves a szerződés, szóval így pusztulat sokba fog kerülni. Lassan több lesz a hátránya ennek a dealnek mint amit nyerünk vele, szóval ha jön akkor legalább olyan teljesítményt kell hoznia, mint Teveznek.
Igen, ez egy ideje már téma a hírekben. Ezért preferálna a klub 2 éves szerződést. Na meg azért, mert egy éves szerződés mellett attól tart a klub, hogy a vb után majd benyögi, hoggy ő igazából haza akar menni.
Én az elejétől mondom, hogy ez felejtős. Nem ér ennyit.
Krisz and _DREAM_ like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 13:43
Kicsit elgondolkodtam Lukakun. Ez egy elég fos deal a Chelseanek de nyilván a pro része hogy spórolnak a fizetésen. Viszont 1 év múlva Lukaku megint ugyanabba a szituba kerül, mint most és moratazhat egész nyáron, ez neki miért éri meg ráadásul kevesebb pénzért? Én a helyében biztosan ragaszkodnék valami kötelező opcióhoz.
Más: azt olvastam, hogy Di Maria fizetésére nem érvényes a growth decree, ha 1 éves a szerződés, szóval így pusztulat sokba fog kerülni. Lassan több lesz a hátránya ennek a dealnek mint amit nyerünk vele, szóval ha jön akkor legalább olyan teljesítményt kell hoznia, mint Teveznek.
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 12:08
Krisz írta:
Egyébként ez a helyzet, meg az, hogy alacsony fizuval köthet ki a Milanban vagy a Romaban azért a gyenge menedzsment sara is. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen előforduljon ha pl Raiola menedzseli.
Ezt nem vitatom. De akkor miért nem cserélt már ügynököt? Mert annyira azért mégsem béna Antun, hogy ne kösse magához az ügyfelét?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 11:37
fktgbr írta:
Most tartanak ott a tárgyalásaik, mint a Juvéval fél éve, nevezetesen, hogy Dibusz _ügynöke_ kicsit vegyen vissza a saját igényeiből.
Egyébként ez a helyzet, meg az, hogy alacsony fizuval köthet ki a Milanban vagy a Romaban azért a gyenge menedzsment sara is. Nem tudom elképzelni, hogy ilyen előforduljon ha pl Raiola menedzseli.
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 11:01
Malloy írta:
És ez valószínű be is csukja az ajtót dybusz előtt
Most tartanak ott a tárgyalásaik, mint a Juvéval fél éve, nevezetesen, hogy Dibusz _ügynöke_ kicsit vegyen vissza a saját igényeiből.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 09:25
CsT írta:
Vagy Dzekot nekünk...
Momblano szerint Mária igen mondott.
Nem bánom, csak ócsó legyen, meg ne fizessünk érte a férgeknek.
Momblano lehet rá gondolt:
_DREAM_ and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-22, 09:01
Krisz írta:
Én azon se lepődnék meg ha Correat és Sanchezt passzolnák le Skriniar mellett és megtartják Lautarot.
Vagy Dzekot nekünk...
Momblano szerint Mária igen mondott.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-21, 22:30
zetterberg40 írta:
Szerintem nem. Skriniart és Martinezt eladják.
Én azon se lepődnék meg ha Correat és Sanchezt passzolnák le Skriniar mellett és megtartják Lautarot.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-21, 22:13
Malloy írta:
Szerintem nem. Skriniart és Martinezt eladják.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-06-21, 21:43
zetterberg40 írta:
Marotta még mindig az egyik legjobb a szakmában. Opció és kötelező véglegesítés nélkül kölcsönveszi Lukakut 8 millióért.