Bentancurt nagyon sajnálnám. Locatelli után a második leghasznosabb közézéppályásunk és szomorú, hogy Ramsey, Arthur vagy Rabiot még mindig itt van. Én egyébként Zakariásban sem látok nagy különlegességet. Remélem beválik.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 16:40
Tankcsapda írta:
Pedig ezzel simán lehetne 4-3-1-2 is. Chiesa nincs, Cuadrado a védelemben is tud játszani, így tulajdonképpen a Morata-Kean-Vlahovic-Dybala-Bernardeschi ötös lenne előre a három posztra, velük meg ez a formáció is simán megvalósítható. Berna elég gyér volt Sarrinál a támadók mögött, de Allegrinál sokkal jobban játszik. Aké tipikus szélső, de Soulé kreatívabbnak tűnik, bár ennyi játékidő alapján nehéz lenne meghatározni, mi a posztja.
Zakaria érdekes megoldás lenne. Szerintem neki a védelem előtt kellene játszania, Locatellinek nagyobb szabadsága lenne támadásban, McKennie és Rabiot meg harcolna a kezdőért, a svájci meg Arthurral küzdene attól függően, hogy passzjátékban vagy erőben kell jobban dominálni az adott meccsen. Mondjuk Zakaria passzpontossága 89 százalék, szóval nem olyan rossz az.
Az a baj a 4312vel hogy ahhoz mindenképp kellene egy trequartista. Dybala se az igazi ezen a poszton (plusz nyáron lehet hogy le is lép), elől meg a Vlahovic-Morata duó kicsit iparos, még ha Vlahovic egy predator befejező is.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 16:23
Krisz írta:
Szerintem sok minden nem fog változni, csupán Chiesa hiányában Cuadrado lesz inkább szélső, attól függően hogy Danilo és DS mennyire egészséges. Én mondjuk reménykedem, hogy Soule meg Ake több lehetőséget kapnak.
Pedig ezzel simán lehetne 4-3-1-2 is. Chiesa nincs, Cuadrado a védelemben is tud játszani, így tulajdonképpen a Morata-Kean-Vlahovic-Dybala-Bernardeschi ötös lenne előre a három posztra, velük meg ez a formáció is simán megvalósítható. Berna elég gyér volt Sarrinál a támadók mögött, de Allegrinál sokkal jobban játszik. Aké tipikus szélső, de Soulé kreatívabbnak tűnik, bár ennyi játékidő alapján nehéz lenne meghatározni, mi a posztja.
Zakaria érdekes megoldás lenne. Szerintem neki a védelem előtt kellene játszania, Locatellinek nagyobb szabadsága lenne támadásban, McKennie és Rabiot meg harcolna a kezdőért, a svájci meg Arthurral küzdene attól függően, hogy passzjátékban vagy erőben kell jobban dominálni az adott meccsen. Mondjuk Zakaria passzpontossága 89 százalék, szóval nem olyan rossz az.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 15:47
LeRoi10 írta:
Bekúr végül elvileg 19+5 misi lesz. Nem lehet, hogy a Bocát szopatjuk? És Kulut annyival többért adjuk amennyivel kevesebbért Be'kúrt?
Az új vezetőség azt is kialkudta, hogy a Boca sarcát Tevez fizesse.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 15:02
zetterberg40 írta:
Zakariatól függetlenül Nahitan Nandezért is folynak a tárgyalások a Cagliarival. Kaio mehet ellenkező irányban.
Bekúr 28 millió bónuszokkal Kulu 5 + 35 millió bónuszokkal
Bekúr végül elvileg 19+5 misi lesz. Nem lehet, hogy a Bocát szopatjuk? És Kulut annyival többért adjuk amennyivel kevesebbért Be'kúrt?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 14:41
virracocha írta:
Ha Kulu megy, akkor itt egy 4312 lehet.
Szerintem sok minden nem fog változni, csupán Chiesa hiányában Cuadrado lesz inkább szélső, attól függően hogy Danilo és DS mennyire egészséges. Én mondjuk reménykedem, hogy Soule meg Ake több lehetőséget kapnak.
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 14:18
Ha Kulu megy, akkor itt egy 4312 lehet.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 12:40
Zakariatól függetlenül Nahitan Nandezért is folynak a tárgyalások a Cagliarival. Kaio mehet ellenkező irányban.
Bekúr 28 millió bónuszokkal Kulu 5 + 35 millió bónuszokkal
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 11:58
Malloy írta:
Nagyon kiváncsi lennék, hogy ez a hirtelen asztalrabaszás kinek az érdeme. Agnelli? Arrivabene? Elkann?
Illetve, ha Kulukulu-t meg benot is a tottenham viszi, akkor bizniszjék már le Paraticivel, hogy kulu 60 és Benő meg 5 és akkor bekaphatja a Boca!
Valószínűleg a veszélybe került BL idulás miatt előrébb hozták a befektetést. Gazdasági évben kell számolni. Ha azt nézzük, hogy Benta és Kulu árából megvan Vlaho díjának nagy része és fillérekértt pótoljuk, valamint ha Morata fizetését is belesszámoljuk bérköltség növekkedés nélkül erősödik (remélhetőleg) a csapat.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 10:51
Malloy írta:
Nagyon kiváncsi lennék, hogy ez a hirtelen asztalrabaszás kinek az érdeme. Agnelli? Arrivabene? Elkann?
Illetve, ha Kulukulu-t meg benot is a tottenham viszi, akkor bizniszjék már le Paraticivel, hogy kulu 60 és Benő meg 5 és akkor bekaphatja a Boca!
Hasonló már bennem is felmerült, hogyha pl elcseréljük Bekúrt egy másik játékosra, akkor hogy fizetünk a Bocának? Elküldjük nekik az egyik lábát?
_DREAM_ likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 10:47
Malloy írta:
Pont ezen agyaltam én is, Paratici biztos ott is nyomja a kettős könyvelést a plusvalenza dealekkel
Ami az asztalrabaszást illeti, így utólag úgy néz ki, hogy Vlahovic már nyáron el volt döntve CR utódként, csak a fürdőskurva augusztusban döntötte el hogy lelép, ezért el lett csúsztatva a dolog fél évvel. Azt mondjuk nem tudom, hogy miért csak az utolsó héten aktivizáltuk magunkat a mercaton - lehet a Vlahovic deal után álltunk csak rá minden másra.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 09:56
CsT and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 09:39
1.5-2 hete elég világvége hangulatban voltunk. Most azért rendesen visszaállította a bizalmat a vezetőség. Vlahovic lesz a mi 20 éves Roncink akiről Agnelli beszélt pár éve - alaposan rá is álltunk a franchiseolásra, de emellett meg Ramzi lelátón, Kula Anglia felé tart, Dybalanak nem adunk 10 millát, Bentat lehet már most upgradeljük, Artúr piacon, Rabiotval kapcsolatban nem hallottam semmit mondjuk, neki max jövő nyáron lejár a szerződése. Eddig ez mestermunka, akárcsak Locatelli (ahogy Ronciból kiszálltunk is az lett volna ha egy hónappal előtte történik).
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyire tudja Allegri kamatoztatni ezt a pályán, vagyis a sikerben biztos vagyok (gondolom megkérdezték a transzferekről), az a kérdés, hogy milyen gyorsan áll össze a csapat és jönnek az eredmények.
CsT and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-30, 01:28
tjunior írta:
Ha s számok igazak amit írkálnak kb a feléért teheti ugyanazt amit Benta, az árkülönbözetről nem is beszélve. Allegri állítólaga bele van buzulva. Ez olyan igazi Marottás biznisz lenne.
Én arra lennék kíváncsi hogy ha mindkettő megfelelően van használva akkor mennyi a teljesítménybeli különbség és kinek a javára. Feltételezem hogy a Gladbachban jó helyen játszott Zakariás, ahhoz képest egy Sarris Bentancurtól elég messze van statokban, emellett húzóemberhez képest alacsonyak a játékpercei az előző években (2020ban 8 hónapot hagyott ki bibis térddel). Az a kérdés, hogy milyen potenciál van benne, remélem azért veri rá Allegri, mert Vidalt tud belőle csinálni. [url=https://servimg.com/view/18469854/216][/url]
Egyébként ha már átalakítjuk a kpt, akkor ki lesz a regista? Zakariás? Artúr? Csak mert ha most belenyúlunk a keretbe akkor úgy kellene megoldani, hogy Locanak ne kelljen továbbra is ott játszania, hanem lenne egy optimális megoldás erre a posztra hogy ő feljebb léphessen.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 20:03
LeRoi10 írta:
Ha tényleg 65-70 milliós csomag készülődik, akkor azért megkérdőjelezhető, hogy Paraticinek utalunk-e még....
Megnézném az sms-eit, mint Ursula von der Leyernek a Pfizer chéffel
_________________ a televizenyős düggönypakli
kilopo likes this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 18:10
zetterberg40 írta:
Úgy tűnik, hogy Paratici csomagban elviszi Kulut és Bekúrt.
Ha tényleg 65-70 milliós csomag készülődik, akkor azért megkérdőjelezhető, hogy Paraticinek utalunk-e még....
kilopo and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 17:12
Úgy tűnik, hogy Paratici csomagban elviszi Kulut és Bekúrt.
_DREAM_, LeRoi10 and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 17:09
Zakaria szerződése nyáron lejár, úgyhogy ez az oka az alacsony transzferdíjnak.
Nekem Emre Can megérzésem van vele kapcsolatban. A mozgása meg totál Momo Sissoko
A hozzászólást zetterberg40 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-01-29, 18:10-kor.
LeRoi10 likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 16:34
CsT írta:
Pedig ott félszeműként nagy király lehetne a vakok közt!
Zakariás a statok alapján egy néger Bentancur, előrefelé vele se leszünk jobbak.
Ha s számok igazak amit írkálnak kb a feléért teheti ugyanazt amit Benta, az árkülönbözetről nem is beszélve. Allegri állítólaga bele van buzulva. Ez olyan igazi Marottás biznisz lenne.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 16:04
_DREAM_ írta:
Ez a Zakariás mit tud? Transfermarkt-on 27m az értéke, ehhez képest a 7m-s ajánlat egész barátinak tűnik ért amit állítólag tettünk.
A szakácsot vinné a Börnli azonnal, de természetesen az emberünk nekiállt buzizni. Jó lesz neki a pad, évi mennyiért is? 8m? Hogy rohadjon meg.
Pedig ott félszeműként nagy király lehetne a vakok közt!
Zakariás a statok alapján egy néger Bentancur, előrefelé vele se leszünk jobbak.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 14:36
Ez a Zakariás mit tud? Transfermarkt-on 27m az értéke, ehhez képest a 7m-s ajánlat egész barátinak tűnik ért amit állítólag tettünk.
A szakácsot vinné a Börnli azonnal, de természetesen az emberünk nekiállt buzizni. Jó lesz neki a pad, évi mennyiért is? 8m? Hogy rohadjon meg.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-29, 09:11
Krisz írta:
ZSENIÁLIS! Ez amúgy mostani video (Pirlo ugyanúgy néz ki 10 éve, szóval nehéz megítélni)?
3 napja került fel a video, a kommentek alapján Gigi szülinapját ünnepelhették ami viszont csak tegnap volt papíron. De a háttérben valami olyan zene megy aminek "numero uno" a refrénje, szóval lehet. Storari és Luca Toni is feltűnik benne pár képkockára. De igazából ha tavalyi lenne a video az sok mindent megmagyarázna!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 23:38
kilopo írta:
Szerintetek Vlahovic kezdeni fog a Verona ellen 1 het mulva? Ahogy eddig en eszrevettem Allegri nem szokta egybol berakni az uj embereket. Meg Pogbat sem.
Majd jön a 60. percben Morata helyett. A bal herémet rá
Egyébként mennyire szerencsés ez a DV7? Eléggé olyan CR koppintás én valahogy jobban megkülönböztettem volna a brandjét.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 23:37
CsT írta:
Lehet ő is volt ebben a buliban! KATT
ZSENIÁLIS! Ez amúgy mostani video (Pirlo ugyanúgy néz ki 10 éve, szóval nehéz megítélni)?
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 23:07
Szerintetek Vlahovic kezdeni fog a Verona ellen 1 het mulva? Ahogy eddig en eszrevettem Allegri nem szokta egybol berakni az uj embereket. Meg Pogbat sem.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 20:19
bombahoppa írta:
Arrivabene beletaposott a gázba
Lehet ő is volt ebben a buliban! KATT
Krisz, LeRoi10 and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 20:01
tjunior írta:
Vucsinics hivatalos
És a 7-es mez lett végül
bombahoppa likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 18:47
Vucsinics hivatalos
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 17:27
CsT írta:
Viszont olyat is írtak, hogy Maxi nagy lieblingje Zakariás, aki most lehet Bekúr árából meglenne.
3 hétig néma csend volt, most meg nagyon felpörgött a bullshit generator.
Arrivabene beletaposott a gázba
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 17:06
_DREAM_ írta:
Épp ez az, annyira nem nagy spíler hogy egy irreális ajánlatot bedobjanak érte.
Viszont olyat is írtak, hogy Maxi nagy lieblingje Zakariás, aki most lehet Bekúr árából meglenne.
3 hétig néma csend volt, most meg nagyon felpörgött a bullshit generator.
_DREAM_ likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-01-28, 16:53
CsT írta:
Szerintem ez alapból egy reális ajánlat, csak ha ebből levesszük a Boca részét (7+1.75M) akkor valóban karcsú...
Épp ez az, annyira nem nagy spíler hogy egy irreális ajánlatot bedobjanak érte.