The agreement entails the obligation for Juventus to definitely acquire the player’s registrations rights, subject to the achievement of certain given sporting objectives by the end of the season 2022/2023. The agreed consideration for the definitive acquisition is € 25 million, payable in three years.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
McKennie két dolgot nem csinált még, hogy lejöjjön a pályáról: nem lőtt öngólt és nem állították ki. Remélhetőleg egyiket sem követi el, de Fagioli ennél csak többre lehet képes.
Amúgy Sottil kb akkora fürdőskurva mint Cuadrado. Kenő bántja a szemem, Locatelli menetrend szerinti sárgája is megvan. Jöhetne egy Fagyi, Miretti kettős csere...
A Bundesligában meg biztos mindenki 150 centi, hogy Kostic összes beadásával fejbe lő valakit.
bombahoppa and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Az egyenlítő gólig amúgy semmi gond nem volt, támadott a Fior, de kontroll alatt tartottuk őket. Megint sima meccs lehetne, ha McKennie bevágja azt az ordító ziccert. Én most félidőben lecserélném, engem irritál, hogy egyáltalán pályán van, annyira rosszul játszik. Locatelli legalább nem csinál baromságokat...mást sem, de legalább nem hibázik, kicsit olyan Khedirás produkció. Illetve a vezető gólban volt szerepe. Di María egyelőre félti a lábát, viszont ha középre húzódott, nagyon veszélyesen játszott így is, kár, hogy csak ritkán volt erre példa.
McKennie-Miretti csere és szerintem jól is vagyunk.
Miretti nélkül kb meg vagyunk lőve. 2 db kulcspassz volt egy félidő alatt (Cuadrado, Kostic). Az a baj, hogy Mária is gyenge hogy kompenzáljon. Kenőt valahogy el kéne bizniszelni Paraticivel, ő pont az agyatlan angol fociba való.
bombahoppa, Malloy, Nico and Matteo like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Így, hogy nem telózok meccs közben, hanem bolognait csinálok, egész vállalható. Jó, van egy-két faszság, VAR, csontzene, Quadrado balettjei, Megkeni nem lő, lila stadion, de vállalható.
- De Ligt végülis pótolva lett, welcome agent Parades
- Bigmac egyetlen értéke az volt eddig hogy izomból beverte mint ló a lónak, most telefosta a nacit, passz is szar volt, hogy ez nem 2-0 hanem percekkel később 1-1é módosult az chilli a fityma alá
- Miliket már be is basztam a fantasy BL csapatomba, ilyet én még nem láttam bazmeg, hogy köldökkel üsse be a pettyest valaki :D
Amúgy Mária is elég szürke most, szünetben jöhetne valaki aki előre is tud passzolni. Mondjuk Kenő <> Fagyi/Miretti, Loca meg melózhatna és érkezhetne.