McKennie félelmetesen lassan vezeti a labdát, két kontralehetőség is elhalt, mert visszaértek a lilák. Most meg full ziccerben lepasszolja a labdát, megint konkrétan szarul játszik. Paredes viszont nagyon jó eddig, Milik még inkább.
Kenő labdába ért már? Edit: a whoscored szerint van 4 labdaérintése
Az amcsi sales fellendítéséhez az is elég. Azt kéne valahogy kipuhatolni, hogy ha csak a padon van és soha nem áll be, akkor ugyanúgy veszik-e a mezeket.
Cuadrado-ra kiváncsi leszek, hogy csak szélsőként volt ilyen gyenge vagy teljesen megöregedett illetve a középpályán hogy fog Locatelli és Paredes játszani.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nekem is 1 hibám lett a kezdőben. De győzött a faszság és kezdetjük Mariskát.
Remélem az első félidő jó lesz, mert csak azt látom!
Sikerült megfáznom a 40 fokban, szóval én a sört teára cserélem most. Mondjuk egy kis pálinka jó lenne. Viszont a csajom dolgozik, szóval 100%ban a meccsre koncentrálhatok, utána meg még lehet a férgek és a kukások meccsét is meghagyom hattérzajnak.
Szerintem az X-ért megyünk, ezért egy fizikálisabb védekezőbb kezdőcsapatot tippelek. Ha Mária csak egy félidőt bír, fölösleges kockázat lenne kezdetni (mondjuk Allegri pont szokott ilyen faszságokat csinálni ) és egy újságírói kérdésre azt is belengette, hogy Vlaho a padon is kezdhet, aminek lenne realitása mert itt tuti ütik-vágják majd.
Az én kezdőtippem:
Perin - DS,Gatti,Bremer,Sándor- Paredes,Loca,Kenő - Puli,Milik,Kostic
Rabiot kapott egy rúgást Speziaban ezért kihagyja a mevcset, Bonucci vagy Firenzeben vagy Párizsban játszik, Di Maria 45 vagy 60 percet játszik (mondjuk nem bánnám ha egyáltalán nem erőltetnénk), a mercato kitűnő volt a vezetőség mindenképp meg akarta tartani a fiatalokat, a középpályások karakterisztikája kitűnő mixet alkot (szerintem is), Paredes, Loca, Miretti, Fagyi (és Pogba) a zsugások, Rabió és Kenő más típusok (iparosok). Még nincs meg a kezdő, én erre tippelek:
Perin - Cuadrado, Danilo, Bremer, Szandi - Parades, Loca, Kenő - Di Maria, Vlahovic, Kostic
Kicsit meredek lenne már most bedobni Paredest, és amúgy nem is jellemző Allegrire, viszont mivel Rabiot nem lesz, így szerintem játszani fog. Mirettit ezen a meccsen nyomatnám inkább, mint Párizsban. Amúgy ami várható kezdőt olvastam, ott annyi a különbség, hogy Di María helyett De Sciglio kezd, nyilván úgy, hogy Cuadrado elől játszana.
Én ezt szeretném látni (kicsit kalkulálva a PSG elleni meccsel is):
Perin - De Sciglio, Gatti, Bremer, Alex Sandro - Locatelli, Paredes, Miretti - Cuadrado, Vlahovic, Kostic.
Danilo és Bremer eddig végig játszott, talán jó lenne egyiküket pihentetni Párizs előtt, és Di Maríat szerintem sem kellene erőltetni az elejétől, a Spezia ellen nem volt jó erőállapotban, ugyanakkor van egy olyan sejtésem, hogy kezdeni fog, és ha 45/60 percről van szó, akkor az valószínűleg ezt vetíti előre.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Rabiot kapott egy rúgást Speziaban ezért kihagyja a mevcset, Bonucci vagy Firenzeben vagy Párizsban játszik, Di Maria 45 vagy 60 percet játszik (mondjuk nem bánnám ha egyáltalán nem erőltetnénk), a mercato kitűnő volt a vezetőség mindenképp meg akarta tartani a fiatalokat, a középpályások karakterisztikája kitűnő mixet alkot (szerintem is), Paredes, Loca, Miretti, Fagyi (és Pogba) a zsugások, Rabió és Kenő más típusok (iparosok). Még nincs meg a kezdő, én erre tippelek:
Perin - Cuadrado, Danilo, Bremer, Szandi - Parades, Loca, Kenő - Di Maria, Vlahovic, Kostic