Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bajnokok Ligája sorsolás

Go down 
+33
sneco7
Petike007
vektra
bombahoppa
LeRoi10
rcb3n21
CsT
Tankcsapda
juventute
zetterberg40
elnastra
virracocha
.bb.
tjunior
mbence
simoon
_DREAM_
boric
EsztéNégy
exchaby
farturo
buktar
juve 1974
laac
_Tyler
Krisz
rakkenroll
cortamelasombra
kdavid86
kilopo
baggiofan
s4tch
DartagnanX
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 14:10

s4tch írta:

nekik szerintem nem lesz prioritás ez a sorozat. eleve a korábbi ffp settlement miatt a keretnek csak egy részét tudják nevezni, és úgy tudom, csak 22 fős keretük lesz.

Ahhoz képest szépen bevásároltak és mélyítették a keretet, azt hittem ez a BLnek szólt. Azt mindesetre kétlem hogy simán leadnák a sorozatot, egy Lokomotív - Porto - PSV csoportból amúgy még simán tovább is juthatnak ha nem túl balfaszok - csak azert mondtam ezt a példát mert ezt sikerült kipörgetnem a rothadékoknak.  albino
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 13:55

Krisz írta:
Az ínter kb csak akkor kerülheti el hogy halál legyen a csoportja, ha a Lokomotivot kapják. A 4. kalapból indulva a mostani leosztásban szinte tuti lesz két erős csapat a csoportjában mert még a 3. kalapban is vannak húzós csapatok.

nekik szerintem nem lesz prioritás ez a sorozat. eleve a korábbi ffp settlement miatt a keretnek csak egy részét tudják nevezni, és úgy tudom, csak 22 fős keretük lesz.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 13:51

Az ínter kb csak akkor kerülheti el hogy halál legyen a csoportja, ha a Lokomotivot kapják. A 4. kalapból indulva a mostani leosztásban szinte tuti lesz két erős csapat a csoportjában mert még a 3. kalapban is vannak húzós csapatok.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 13:49

Tipp:

1)
Juve
Tottenham
Lyon
Galata

2)
Juve
Dortmund
Liverpool
AEK
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 13:40

Juventus
Benfica
Ajax
AEK
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 13:19

Malloy írta:

Egy dolog a tuti! A United biztos, hogy a Lokomotivhoz kerül, és kapnak még egy PSV,  Pilzen kettőst. 
Egészen hihetetlen, hogy az elmúlt kb 10 évben (amikor volt bl) a legnehezebb ellenfelük a Benfica volt a csoportban.

A Porto ugyanilyen, mindig a leggyengébbbet kapják az első kalapból, és onnantól ők lesznek a laza csoport, szerintem meg ők kapják a Moszkvát.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 12:38

exchaby írta:
edit: lehet csak a kieséses szakaszra van...

jaja. rákérdeztem a 'tuzon is, ott is úgy emlékezett egy tag, hogy csak a kieséses szakasz előtt szokták elkészíteni. van benne logika, egy 32*32-es kereszttábla baszott nagy, én sem emlékszem akkorára.

------------

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2568286.html

még egy tényező befolyásolja a sorsolást: egyes párok nem játszhatnak ugyanazon a játéknapon. azt mondja az uefa, hogy a juve és az izé, illetve a roma és a napoli mindenképp másik napra lesznek beosztva. mi biztosan a romával fogunk azonos napra kerülni.

A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-30, 13:21-kor.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 12:21

s4tch írta:
szokásos szimulátor:
https://draw.inker.fun/#/cl/gs

Egy dolog a tuti! A United biztos, hogy a Lokomotivhoz kerül, és kapnak még egy PSV,  Pilzen kettőst. 
Egészen hihetetlen, hogy az elmúlt kb 10 évben (amikor volt bl) a legnehezebb ellenfelük a Benfica volt a csoportban.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 11:15

s4tch írta:
szokásos szimulátor:

nekem ez jött ki:
Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 Cl10
Juve
Shaktar
Ajax
Young Boys

mit nyertem afro
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 11:09

azt kerestem én is, de még nem találtam.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 11:08

viszont sehol sem tolják idén az arcomba azt a "százalékos" táblázatot, hogy kire mennyi esélyünk van.

edit: lehet csak a kieséses szakaszra van...

A hozzászólást exchaby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-30, 11:09-kor.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 10:59

szokásos szimulátor:

nekem ez jött ki:
Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 Cl10
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 08:49

exchaby írta:
egy a fontos(úgyis megbszunk mindenkit): a Zvezda meg egy nándorfehérvári túra Smile

Van egy Real Madrid szurker novi sadi szerb lakótársam, hatalmas lenne ha a Zvezdat hozzánk raknák (A Margittal garantáltan összeraknak minket később).
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-30, 08:31

egy a fontos(úgyis megbszunk mindenkit): a Zvezda meg egy nándorfehérvári túra Smile

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-29, 23:46

ki lehet fogni baromi kemény csoportot is, pl:
juventus, tottenham, valencia, hoffenheim

meg olyat is, amelyikben művészet lenne pontot veszteni, pl:
juventus, man.utd, cszka, zvezda

amúgy tökmindegy, ha tényleg a bl-címre hajtunk, akkor nem szabad, hogy gondot okozzon a csoportkör. az utóbbi 10 évben az izé kivételével az összes győztes simán jutott tovább.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-29, 23:33

Na kit szeretnénk a sorsoláson?

Pot 1
Real Madrid (holders)
Atlético Madrid (UEFA Europa League winners)
Barcelona
Bayern München
Manchester City
Juventus
Paris Saint-Germain
Lokomotiv Moskva
Pot 2
Borussia Dortmund 89.000
Porto 86.000
Manchester United 82.000
Shakhtar Donetsk 81.000
Benfica 80.000
Napoli 78.000
Tottenham Hotspur 67.000
Roma 64.000

Pot 3
Liverpool 62.000
Schalke 62.000
Lyon 59.500
Monaco 57.000
Ajax 53.500
CSKA Moskva 45.000
PSV Eindhoven 36.000
Valencia 36.000

Pot 4
Viktoria Plzeň 33.000
Club Brugge 29.500
Galatasaray 29.500
Young Boys 20.500
Izé Milano 16.000
Hoffenheim 14.285
Crvena zvezda 10.750
AEK Athens 10.000
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-08-18, 13:29

megvan a bl-keret, ahogy várható volt, spinazzola maradt le róla.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-07-25, 09:21

lassan érdemes lehet figyelni a kalapokat. itt van egy provizórikus lista, ha valakit érdekel:
https://www.footballseeding.com/european-cups/champions-league-seeding-18-19/

a szabályok a szokásosak: a csoportkörben nem kaphatunk olasz csapatot. így tehát potenciális ellenfelek lehetnek:
- 2. kalap: dortmund, porto, mu, sahtar, spurs
- 3. kalap: 'pool (ők még a 2. kalapba is feljuthatnak, ha a basel és a benfica nem jut be a csoportkörbe), schalke, lyon, monaco, cszka
- 4. kalap: valencia, plzen, brugge, galata, hoffenheim

...meg persze aki feljut a kvaliból. az azért vicces, hogy az izé a jelenlegi seeding utolsó előtti helyén áll.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-19, 00:03

Krisz írta:

Tavaly is a középpályán múlt, most is azon fog. Remélem Khedira influenzája elhúzódik júniusig.

Akkor ki sem kellene állni a pályára. A Real bármilyen középpályát is fog pályára küldeni, mindenképpen erősebb lesz, mint a mi Pjanic nélküli verziónk. Ha nincs Modric és Kroos, akkor van Isco, Kovacic, Ceballos, de felküldhetik Vazquezt, Asensiot, Balet, ha 4-4-2-t akarnak játszani. Talán Vazquezt leszámítva mindenki röhögve lenne nálunk kezdő. (Szerintem Kovacic onnan mozdítható lenne, érdemes lenne megszerezni.)

Furcsamód Khedirat hiányolnám jelenleg. Nem a játéktudása miatt (mert azért már el kellett volna küldeni 2016 nyarán, de le se kellett volna igazolni), hanem mert a csereembereink keveset játszanak. Sajnos Max a középpályán elfelejtette a rotációt, és most csak Khedira és Matuidi azok, akik folyamatos játéklehetőséghez jutottak. Amúgy Marchisio a Real ellen korábban jó volt, a tapasztalata miatt őt kezdetném Pjanic helyén, bár inkább gyanítom, hogy kétfős középpályával a széleket fogjuk megerősíteni. A csere középpályásoknál Sturaro 862, Marchisio 745, Bentancur 729 perceket játszottak, amit csak Khedira nem teljesített túl a három alapembert nézve - ő is csak másfél meccsre "maradt el".
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-18, 21:57

s4tch írta:
nekem leginkább ő hiányzik majd a real ellen:
https://www.dailymotion.com/video/x6gi59i

Figyeljétek meg, ő egyszer még visszajön. Megérzés. Nem tehetek róla, még mindig imádom Morcit!
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-18, 21:12

s4tch írta:

Tavaly is a középpályán múlt, most is azon fog. Remélem Khedira influenzája elhúzódik júniusig.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-18, 18:18

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-17, 20:10

Jobb híján ide másolom be:
https://www.facebook.com/mcdeerebritannia/posts/2035542700036944
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 18:27

Krisz írta:

Beninek lehet eléggé mélyvíz lenne egy Real elleni negyeddöntő, Marcsi viszont 'A' kategóriás csapat ellen idén mindenegyes alkalommal iszonyat kevés volt. Nehéz eset, egy dolgot remélek, hogy nem egy Khedira-Matuidi kpval megyünk nekik. Sanszos lesz amúgy egy 442 Szandival balszélen, itt azért Costa eléggé nagy gyengepont lehet egy Marcelo+Isco ellen, ide lenne tökéletes Cuadrado...

Nem tartanám hülyeségnek, ha Mandzukicot a jobb oldalra tenné Allegri. Costa talán erre a meccsre padra is kerülhetne, és igen, Cuadrado most nagyon kellene. Nem tudom, Allegri mit akar kihozni a Pjanic, Benatia, Bernardeschi és Cuadrado nélküli keretből, de az egyébként lecsökkent válogatási lehetőségeit is megnyirbálja CR. Kutya nehéz dolga lesz Maxinak összeraknia a kezdőt. Mandzukic erre a meccsre alapvetően kellene, aztán meglátjuk, hogy Allegri is így gondolja-e. Az a gond, hogy Pjanic hiányában kellenek a kreatív játékosok is, így viszont Costara mégis szükség lesz. Szerintem 4-3-3 lesz, de a jelenlegi állománnyal nem tudnám azt mondani, hogy ez lenne a megfelelő, sem a 4-4-2-re. Pjanic hiánya sok mindent felülír. Ha Matuidi-Khedira páros lesz, akkor nagy esélyt adunk a Real idegenbeli sikeréhez. Nagy kérdés még, hogy CR-re ki jut majd - mert nem Chiellinit hagyják meg neki, efelől biztosak lehetünk. Rugani tapasztalatlan, Barzagli lassú, van probléma nem kevés. Ha a portugál balszélre kerülne valami csoda folytán, akkor az nekünk jobb lenne, mert De Sciglio elé tehetjük Mandzukicot, aki azért be tudna segíteni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 17:52

CsT írta:
Pjanics talán a legnehezebben pótolható játékosunk, talán Beni tudna hasonló stílusban játszani, de ő eléggé kikerült a pikszisből. Alapesetben esélyesnek látnám magunkat az idei real ellen, de azért ha hozzávesszük a két eltiltotthoz, hogy Berni és Puli se lesz, Maxi megint rohadtul e lesz korlátozva. Sad

Beninek lehet eléggé mélyvíz lenne egy Real elleni negyeddöntő, Marcsi viszont 'A' kategóriás csapat ellen idén mindenegyes alkalommal iszonyat kevés volt. Nehéz eset, egy dolgot remélek, hogy nem egy Khedira-Matuidi kpval megyünk nekik. Sanszos lesz amúgy egy 442 Szandival balszélen, itt azért Costa eléggé nagy gyengepont lehet egy Marcelo+Isco ellen, ide lenne tökéletes Cuadrado...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 16:43

Pjanics talán a legnehezebben pótolható játékosunk, talán Beni tudna hasonló stílusban játszani, de ő eléggé kikerült a pikszisből. Alapesetben esélyesnek látnám magunkat az idei real ellen, de azért ha hozzávesszük a két eltiltotthoz, hogy Berni és Puli se lesz, Maxi megint rohadtul e lesz korlátozva. Sad
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 16:08

Legalább gyorsan kiderül, mire elég az idei középpálya. Meredeken hangzik a két középpályás sor összevetése, nagyságrendileg 2 minőséggel jobb a Realé, mégis teljesen más típusú meccsek lesznek a Tottenham ellenihez képest. A Real nem dajkálja annyit a bogyeszt, nem elsődleges számukra a domináns labdatartás, ebből adódóan több sanszunk lehet, na meg a két meccs miatt.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 15:24

s4tch írta:
az uefa-maffián már meg sem lepődök. mennyi volt a statisztikai esélye, hogy bizonyos 4 csapat elkerülje egymást? a kurva anyjukat.
ez fejben is megy: 22,86% (bármely 4 csapat 24 esetben kerüli el egymást a lehetséges 105 párosításból)
sz'al több mint 3-szor akkora volt az esélye annak hogy valamelyik kettő találkozik, minthogy nem...
scratch
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 14:29

sneco7 írta:

Két meccsen igazából mindenki ellen van esélyünk, én inkább azon filózok,ha eljutunk a döntőig ott kit tudnánk megverni egy meccsen?
a lómát
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 14:13

a real a psg elleni visszavágón volt baszott jó. az odavágó alakulhatott volna másképp, az elég szerencsés győzelem volt. örülök nekik, sokkal több esélyünk van így, mint esetlegesen egy döntőben. pjanic és cuadrado nagyon fognak hiányozni, ezzel együtt két meccsen megoldható a real. csak nehogy egy hazai 0-0 és egy idegenbeli 1-1 legyen a cél, mert akkor 2x is kikapunk.

egyébként az udinese ellen már próbálkoztunk pjanic nélkül. szerintem allegri még több bajnokin ki fogja próbálni a pjanic-mentes középpályát, 2 és 3 fővel is.

az uefa-maffián már meg sem lepődök. mennyi volt a statisztikai esélye, hogy bizonyos 4 csapat elkerülje egymást? a kurva anyjukat.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime2018-03-16, 14:01

sneco7 írta:

Két meccsen igazából mindenki ellen van esélyünk, én inkább azon filózok,ha eljutunk a döntőig ott kit tudnánk megverni egy meccsen?

Barca-Bayern duón kívül mindenkit szinte biztosan megverünk. A Citynek semmi tapasztalata nincs a döntőkben, és lehet Pep is akármekkora filozófus, az ennél erősebb Bayernnel sem tudott döntőbe jutni, most ahhoz képest erősebb ellenfelek is vannak. Plusz sokkal sablonosabbak, mint a Barca-Bayern-Real trió, szóval én tőlük annyira nem tartanék, a többiektől viszont egyértelműen jobbak vagyunk, kár, hogy sikerült beletrafálni a Reallal.

Az marha nagy gond, hogy Pjanic és Benatia nem játszik az első meccsen. Pjanic esetében szerintem jobb lett volna, ha idegenben hiányzik, ott inkább belefért volna a hiánya, és helyette Marchisio oldotta volna meg a feladatot. Viszont a Realnak már volt egy komolyabb összecsapása, ahol erőt fitogtattak, ellenben mi kb. 15-20 percig fociztunk, és nehezebb rájönni az erősségeinkre - remélem, Allegri azért tudja. Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 11 I_icon_minitime

Bajnokok Ligája sorsolás
Vissza az elejére 
11 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26  Next
 Similar topics
-
» EL-sorsolás
» Sorsolás előtt

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: