Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 12:51 | |
| mai fejlemények eddig: - giovinco hivatalosan is lelépett, ezzel matri előtt szabad az út - jött a kolumb szélső fiú, akiről a múlt heti posztban is írtam - sturaro már vinovóban van, még ma orvosi, stb - mattiellót elvitte a chievo - szintén mai igazolás két '97es csatár: a livornói favilli, és cassata az empoliból. róluk egy ideig lófaszt sem fogunk hallani, a primaverához kerülnek | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 12:13 | |
| - s4tch írta:
- matri tényleg az a csatár, akit ki kell szolgálni. szerintem nándi komplettebb játékos - más kérdés, hogy idén teljesen mihaszna. mártit meg nyilván imádom, az oszi-pazzo kettősnél sokkal szívesebben látom a csapatban, de azért emlékszem arra, amikor a juve-tábor egy emberként követelte márti felnégyelését. matri gólerősebb, giovinco többet tudott változtatni a játék folyásán; nem tudom, melyikkel járunk jobban.
Márti szerintem lábbal ügyesebb (vagy inkább kevesbe ügyetlen mint Llorente), de igazából Giovinco 10 perceire teljesen mindegy. Ha dinamizmus kell akkor be lehet cserélni Conant. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 10:31 | |
| matri tényleg az a csatár, akit ki kell szolgálni. szerintem nándi komplettebb játékos - más kérdés, hogy idén teljesen mihaszna. mártit meg nyilván imádom, az oszi-pazzo kettősnél sokkal szívesebben látom a csapatban, de azért emlékszem arra, amikor a juve-tábor egy emberként követelte márti felnégyelését. matri gólerősebb, giovinco többet tudott változtatni a játék folyásán; nem tudom, melyikkel járunk jobban.
az állítólagos nyári célpontok közül egy elúszott: santon visszatér milánó bűzösebb felébe. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 09:28 | |
| llorente jelenlegi formájában lehet, hogy matri is előrelépés lesz. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 09:08 | |
| hááát, azzal a kemény 180 perccel nem sokra megy szegény vladimir.
azt nem tudom, allegri mikor nyúl hozzá a taktikához. elég egyértelmű, hogy a llorente labdatartására is épülő támadásvezetés nándi formája miatt halott elképzelés. viszont pepe és coman tudnak szélen játszani, pepe és tevez vissza tudnak lépni védekezni, egy 4-3-3 a pepe-tevez-coman/morata támadósorral szerintem jobban működhetne, mint a nándira felpasszolt, majd legott elvesztett labdák. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 08:55 | |
| - Krisz írta:
- Azt olvasom, hogy Matri ingyen jön kölcsönbe, a fél fizetését álljuk mi. Én azt mondom, hogy a jelenlegi helyzetben (Joe helyére kell valaki olcsón, sokadik alternatívának, + a potenciális fiatal játékosokat akiket hozhatnánk nem engedik) ez a legjobb biznisz és Oszvaldot is megússzuk.
Ez így tényleg jól hangzik. A legjobb egyébként az lenne, ha Gio eddig kapott játékperceit Coman kapná meg. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-02, 08:34 | |
| Azt olvasom, hogy Matri ingyen jön kölcsönbe, a fél fizetését álljuk mi. Én azt mondom, hogy a jelenlegi helyzetben (Joe helyére kell valaki olcsón, sokadik alternatívának, + a potenciális fiatal játékosokat akiket hozhatnánk nem engedik) ez a legjobb biznisz és Oszvaldot is megússzuk. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-01, 13:25 | |
| úgy tűnik. kipakolta a szekrényét, elköszönt, ennyi volt. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-02-01, 11:43 | |
| ezek szerint már biztos, hogy a törpének a kupameccs volt az utolsó jelenése? | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-31, 22:54 | |
| Én örülni fogok Matrinak, mert bár inkább dobnám be többször Vladimirt, de a szívem csücske a srác, és sokezerszer inkább ő jöjjön, mint egy Osvaldo vagy Pazzini. Köszi kobra! _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-31, 22:48 | |
| preziosi a meccs után elköpte, hogy matri jön hozzánk. én csípem, biztos örülni fog a pénznek és az újabb bajnoki címnek, de nem hiszem, hogy párszáz percnél többet kap majd. | |
| | | boric
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-30, 23:24 | |
| Nem tudom Neto helyett miért nem lehet egy fiatal tehetséget hozni, teljesen értelmetlennek tartom a leigazolását. Buffi utódja pedig szerintem Perin kéne hogy legyen.
Kicsit visszatérve a Pogba mizériára. Ha bajnokok leszünk, marad Allegri, és szüksége lesz egy 10-esre. Abból a nagy valag lóvéból amit leakasztanánk, én elhoznám De Bruyne-t. A csatárok mögött és a balszélen is bevethető, fiatal, rettenetesen tehetséges. 4-3-1-2-ben, 4-3-3-ban is használható lenne. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-30, 19:17 | |
| nálunk storari kap 1 millát, ezzel a bajnokság 7. legjobban fizetett kapusa úgy, hogy az elmúlt szezonokban 8-10 meccsen véd. előtte ő is kezdő volt, több meccs és kevesebb $$$ jutott, és trófeákat sem nyert.
neto 650 ezer eurót keresett firenzében. a pénz és a dicsőség elég meggyőző tud lenni, pláne egy brazilnak.
de ceglie közben visszatért, holnaptól vinovóban készül. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-30, 17:19 | |
| - s4tch írta:
- netót ingyen hozzuk, a piaci értéke pár milla, el lehet majd adni angliába. oszival tényleg nem tudom, mi a lófaszt akarunk.
Én attól tartok Neto esetében, hogy többet akarunk tőle a cserekapus szerepénél. A Fiorban fix kezdő volt, 25 éves, miért akarna cserekapus lenni? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-30, 14:44 | |
| netót ingyen hozzuk, a piaci értéke pár milla, el lehet majd adni angliába. oszival tényleg nem tudom, mi a lófaszt akarunk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-30, 14:08 | |
| - zetterberg40 írta:
- Újabb fejlemények:
- Netoval mindenben megegyezett a klub, már most hoznák, de erre kevés esély mutatkozik. Annyi biztos, hogy júniusban érkezik, nyilván Storari helyére. - Gio már most menni fog, Osvaldoval pótoljuk. Mind2 agyrém, semmi értelme az egésznek. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-30, 08:04 | |
| Újabb fejlemények:
- Netoval mindenben megegyezett a klub, már most hoznák, de erre kevés esély mutatkozik. Annyi biztos, hogy júniusban érkezik, nyilván Storari helyére. - Gio már most menni fog, Osvaldoval pótoljuk.
Más:
- Cuadrado mától a Chelsea játékosa, a 30+ millió mellett Salah-t is megkapja a Fio kölcsönbe. - A Chelsea Schürrle eladásából finanszírozza a kolumbiai árát, akit a Wolfsburg visz 27 millió + bónuszokért. Vicces, hogy Mourinhoék még a csere embereiket is egy valag pénzért adják el (Mata, De Bruyne, Lukaku, de David Luizért is sokat kaptak). | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-29, 21:58 | |
| - zetterberg40 írta:
- Egybehangzó hírek szerint Marrone ügyében változás történt. A Samp helyet Spanyolországba, a Córdobához megy kölcsönbe.
Nem ment át az orvosi vizsgálatokon... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-29, 09:13 | |
| raiola inti kivonat: http://www.calciomercato.it/news/315429/calciomercato-juventus-raiola-pogba-meglio-venderlo-se-non-parte-ora-sar-lanno-prossimo.html
kb. annyi a lényeg, hogy a juve úgysem tudja megtartani pogbát, max. még 1 évet marad. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-29, 00:40 | |
| Valóban megvan Rugani másik fele is, ami nagyon jó hír. Egybehangzó hírek szerint Marrone ügyében változás történt. A Samp helyet Spanyolországba, a Córdobához megy kölcsönbe. De Ceglie tényleg jön vissza Parmaból, és Sturaro visszatérése is lezsírozva. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-28, 17:16 | |
| - s4tch írta:
- bouy posztjával papíron semmi gond, de eddig sehol nem váltotta meg a világot. ha egy panatinaikosz kezdőjébe nem tudott bekerülni, sőt, még a posztját sem találták meg (néztem pár hete, a pana 4-3-3-at játszik, ebben bouy volt bal oldali védekező középpályás és jobb szélső is...), és tavaly sem győzte meg a hamburgot, akkor nem hiszem, hogy a juve lenne neki a megfelelő hely a fejlődésre. egyébként raiola az ügynöke, biztos megpróbálta a dagi besózni a csapatba. szerintem vele kapcsolatban paraticiék már tavaly döntöttek.
Tökéletesen egyetértek. De ha épp csapatot keresnek neki, mi meg trequartistat próbálunk leakasztani akkor ez a tökéletes lépés. Mi sanszos hogy nem fogunk oda igazolni senkit (kifogytunk már a pletykákból is), ő meg sanszos, hogy nem fogja fel ev alatt megvaltani a vilagot a Chievoban. Kap fél évet mutatni valamit a posztján, ha nem válik be akkor nyugodtan ki lehet szállni belőle, mi nem vesztegetjük az idejét (mint ahogy Joe járt évekig), a pénzünket és energiánkat, és ő is csak fél évet volt a rossz helyen. Azon a poszton amúgy is nagy vákuum van, nem arról van szó, hogy egy Tevezt kell kiszorítania, ha pedig Pereyra mellett nem rúg labdába, akkor tenyleg mehet a levesbe. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-28, 16:46 | |
| bouy posztjával papíron semmi gond, de eddig sehol nem váltotta meg a világot. ha egy panatinaikosz kezdőjébe nem tudott bekerülni, sőt, még a posztját sem találták meg (néztem pár hete, a pana 4-3-3-at játszik, ebben bouy volt bal oldali védekező középpályás és jobb szélső is...), és tavaly sem győzte meg a hamburgot, akkor nem hiszem, hogy a juve lenne neki a megfelelő hely a fejlődésre. egyébként raiola az ügynöke, biztos megpróbálta a dagi besózni a csapatba. szerintem vele kapcsolatban paraticiék már tavaly döntöttek.
nekem amúgy tetszik a játékospolitikánk olyan szempontból, hogy tényleg csak azokat tartjuk az első csapat környékén, akik többé-kevésbé képesek a kezdő szintjén játszani. ott van pl. motta, aki 6-8 serie a csapatban biztos kezdő lehetne, de sansza sincs padra ülnie. a juve nem szanatórium, de nem is tehetséggondozó akadémia, ahol játszhatsz nyugodtan csak azért, hogy rutint szerezz. pl. coman sem azért készül az első csapattal, mert valamikor lehet belőle valami, hanem azért, mert már most elég jó. amikor szerepet kap, akkor sem azt várja tőle allegri, hogy csináljon _valamit, hanem csinálja _azt, amit akár teveztől, akár giovincótól elvárna. pepét is nyugodtan lelátóra lehetett volna küldeni betyárkörtét aszalni, ha néhány nethuszáron múlott volna, már rég nem lenne szerződése, viszont mennyivel jobb, hogy tavaszra számolhatunk vele a kezdő környékén, és felrakható vele egy nagyjából lyukas poszt nélküli 4-3-3. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-28, 15:41 | |
| - s4tch írta:
- de ceglie logikus választás.
mai pletykák: - marronét csak akkor vinné a samp, ha nem veszik meg basellit az atalantából. ha a samphoz nem megy marrone, a genoa viheti. - bouy még mindig a miénk, a chievo érdeklődik iránta, ill. ugyanők mattiellót is vinnék kölcsönbe. - zaza nyárig felejtős, a sky szerint vagy osvaldo, vagy pazzini jönne nyárig, ha giovincót végül sikerül elzavarni januárban. pazzo kb. matri szint, csak nem olyan jóképű; semmi szükségünk rá. oszi nem rossz kiegészítő ember, bár nála csak jobb csatáraink vannak, és egyértelmű, hogy egy idióta. - egy gerson nevű brazil gyereket néztünk ki. nincs 18 éves, brazil korosztályos válogatott, mindkét szélen tud játszani, az apja az izénél is házal vele. Pazzini és főleg Oszvald nagy csalódás lenne, ha nem akarunk télen a minosegen fejleszteni akkor egy primaveras is megteszi hogy meglegyen a kvóta. Bouy amúgy már a levesben van? Ő pont trequartista lenne ha nem tévedek, ha rehabilitalodott akkor meg lehetne próbálni. | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-28, 15:36 | |
| - s4tch írta:
- oszi nem rossz kiegészítő ember, bár nála csak jobb csatáraink vannak, és egyértelmű, hogy egy idióta.
Kétségtelen, egy kissé nonkonformista a srác, az apaccsal nagy cimborák lennének, de nem kell ő nekünk, inkább tényleg Comannak kellene több esélyt adni, vagy ha Tevez már megy, akkor egy klasszist újítani. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-28, 15:11 | |
| de ceglie logikus választás.
mai pletykák: - marronét csak akkor vinné a samp, ha nem veszik meg basellit az atalantából. ha a samphoz nem megy marrone, a genoa viheti. - bouy még mindig a miénk, a chievo érdeklődik iránta, ill. ugyanők mattiellót is vinnék kölcsönbe. - zaza nyárig felejtős, a sky szerint vagy osvaldo, vagy pazzini jönne nyárig, ha giovincót végül sikerül elzavarni januárban. pazzo kb. matri szint, csak nem olyan jóképű; semmi szükségünk rá. oszi nem rossz kiegészítő ember, bár nála csak jobb csatáraink vannak, és egyértelmű, hogy egy idióta. - egy gerson nevű brazil gyereket néztünk ki. nincs 18 éves, brazil korosztályos válogatott, mindkét szélen tud játszani, az apja az izénél is házal vele. | |
| | | virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-28, 10:26 | |
| Tuttosport szerint:
- Rugani másik fele is a miénk, 3 milliót fizettünk az Empolinak, idény végéig marad kölcsönben náluk. - De Ceglie-t még most visszarendelhetjük, mivel Asamoah felépülése április végére várható.
Ezek egész jó hírek, Marronét viszont én is nagyon sajnálnám. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-27, 18:43 | |
| - s4tch írta:
- marronét kurvára sajnálom. nagyon hittem benne, hogy marcsi után ő lehet a következő, aki saját nevelésű játékosként megragad a kezdő környékén.
Én is, de nem tudott megragadni, ráadásul rendre sérülések is hátráltatták. Állítólag megszületett a megállapodás a Sampdoriával, de a véglegesítés előtt még Baselli megszerzésén is dolgoznak. Amúgy a Samp januári szerzeményei: Muriel, Eto'o, Paletta, Coda, Frison, Marrone (?) és Baselli (?), ami az ő szintjükön nem rossz. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-27, 18:30 | |
| marronét kurvára sajnálom. nagyon hittem benne, hogy marcsi után ő lehet a következő, aki saját nevelésű játékosként megragad a kezdő környékén. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-27, 15:24 | |
| Új fejlemények:
- a Sassuolonál kijelentették, Zaza nyárig biztosan marad - Marrone iránt komoly érdeklődést mutat a Samp és az Udinese, de egyelőre előbbi kedvezőbb pozícióban van - Romulo (akiről én már teljesen megfeledkeztem) visszautasította a lehetőséget, hogy visszatérjen a Hellashoz
Más:
- ismét felmerült Conte (és Montella) neve a Milannal, nyártól a válogatott mellett ezt is vinné... mondjuk ha ez létrejönne, azért kíváncsi lennék, ott hogyan reagálná le a pénztelenséget - Destro és Bocchetti a Milanba, Konoplyanka a Romaba tart | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-27, 07:17 | |
| sok cselszkij meccset láttam már és meglátásom szerint a mikrofonfejű egyértelműen kilóg a csapatból. lefelé. nincs szükségünk rá és szomorú lennék, ha pénzt adnánk érte _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-01-26, 14:57 | |
| csak tipp: cuadrado szélsőhöz képest kurvajól védekezik. elsősorban ezért csípte volna conte: tulajdonképp egy vidal szinten 2-in-1 játékos. azt meg tudjuk a barcelona és a bayern (sőt, ide lehet venni az atleticót is, akik szintén azonnal presszingelnek, már a labdakihozatalt ellehetetlenítik) sikereit látva, hogy az egyik út az "elöl védekezni, hátul támadni". cuadrado ebbe tökéletesen illik, talán jobban, mint willian.
szerintem mikrofonfejnek könnyen vége lehet, ha londongrádba viszik a királyfit a süsüből. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|